sziasztok szeretnék épiteni a régi szar sufni helyett egy igényes garázst, aknával, + bőséges hellyel a kerti szerszámoknak lomoknak
segitsen vki akinek van vmi jó kis garázsa fényképpel vagy tervrajzzal mert semmi tippem tervem nincs. B30as tégla lenne az oldala a tető még bizonytalan hogy a sima vagy ilyen "egyoldalas" dőlésszögü pala lenne. az biztos hogy ilyen vörös palát vagy cserepet akarok mert az nagyon tetszik.
garázskaput csinálnom kell mert azok nagyon drágák. zártszelvényből de ez majd a végén
Valamilyen fémszerkezeti megoldáson töröm a fejem talán ugy olcsobb mint a bontott tégla. Tetőnek a hullámpalán kivül van olcsób 5lete valakinek?esetleg az egész garázs fémszerkezetü legyen? Néztem "konténer garázs" készen összeszerlés nélkül már 130e+áfa áron kapható,akkor gondolom simán max 50e környékéből 2kezüleg kilehetne hozni valamit.
Mi ebben a problémás, nehézkes? Szerintem egy bizonyos méretig (a tető miatt) nem okozhat gondot egy garázs. Négyszög alaprajz, rá ajtó, ablak, aztán kész :) Te tudod, hogy mekkorát szeretnél - ettől nagymértékben függ a helységek száma is - és milyen tetejűt. Úgy tudom, hogy garázsnak, azaz gépkocsitárolónak (ha így akarod engedélyeztetni) belül minimum 5,5 méter hosszúnak kell lennie.
És nem biztos, hogy engedélyezik melléképület megépítését. Bontáshoz is azt hiszem engedély kell.
sziasztok szeretnék épiteni a régi sufni helyett egy igényes garázst, aknával, + bőséges hellyel a kerti szerszámoknak lomoknak
segitsen vki akinek van vmi jó kis garázsa fényképpel vagy tervrajzzal mert semmi tippem tervem nincs. B30as tégla lenne az oldala a tető még bizonytalan hogy a sima vagy ilyen "egyoldalas" dőlésszögü pala lenne. az biztos hogy ilyen vörös palát vagy cserepet akarok mert az nagyon tetszik.
garázskaput csinálnom kell mert azok nagyon drágák. zártszelvényből de ez majd a végén