Keresés

Részletes keresés

Kawabiker Creative Commons License 2006.05.26 0 0 4
Legolcsóbban hogy érdemes garázst épiteni?

Valamilyen fémszerkezeti megoldáson töröm a fejem talán ugy olcsobb mint a bontott tégla.
Tetőnek a hullámpalán kivül van olcsób 5lete valakinek?esetleg az egész garázs fémszerkezetü legyen?
Néztem "konténer garázs" készen összeszerlés nélkül már 130e+áfa áron kapható,akkor gondolom simán max 50e környékéből 2kezüleg kilehetne hozni valamit.

Várom az 5leteket :)
murray Creative Commons License 2006.01.03 0 0 3

aha, máris többet tudok. köszi

Előzmény: NeomatiK (2)
NeomatiK Creative Commons License 2005.12.28 0 0 2

Mi ebben a problémás, nehézkes? Szerintem egy bizonyos méretig (a tető miatt) nem okozhat gondot egy garázs. Négyszög alaprajz, rá ajtó, ablak, aztán kész :) Te tudod, hogy mekkorát szeretnél - ettől nagymértékben függ a helységek száma is - és milyen tetejűt. Úgy tudom, hogy garázsnak, azaz gépkocsitárolónak (ha így akarod engedélyeztetni) belül minimum 5,5 méter hosszúnak kell lennie.

És nem biztos, hogy engedélyezik melléképület megépítését. Bontáshoz is azt hiszem engedély kell.

Előzmény: murray (-)
murray Creative Commons License 2005.12.22 0 0 1

köszi, vki nem érintett a témában?

vmi link is jól jönne..

Előzmény: bindera (0)
bindera Creative Commons License 2005.12.21 0 0 0
j0 munkát
építési engedélyt ne felejts el kérni
murray Creative Commons License 2005.12.21 0 0 topiknyitó

sziasztok szeretnék épiteni a régi sufni helyett egy igényes garázst, aknával, + bőséges hellyel a kerti szerszámoknak lomoknak

segitsen vki akinek van vmi jó kis garázsa fényképpel vagy tervrajzzal mert semmi tippem tervem nincs.  B30as tégla lenne az oldala a tető még bizonytalan hogy a sima vagy ilyen "egyoldalas" dőlésszögü pala lenne.  az biztos hogy ilyen vörös palát vagy cserepet akarok mert az nagyon tetszik.

garázskaput csinálnom kell mert azok nagyon drágák. zártszelvényből de ez majd a végén

köszi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!