Sziasztok
Multkor beszelgettem egy sracal , es elmeselte hogy olvasta a tiltott talalmanyok cimu konyvet.
Hidegfuzio.
421. dimenzio
Eter
Tesla
Megolik a feltalalokat igy meg ugy.
Szal minden marhasag.
Most meg antikvarimban kerestem valamit es ott lattam egy egely konyvet ami 1988 as.
Ha feltetelezem hogy legalabb 3 evet toltott elso konyve megirasaval , mert 2-3 evenkent jonnek uj konyvei akkor 1985 korul kezdte.
Az erdekelne hogy a 20 kutatassal toltott ev utan mire
jutott egely mert konyveben mindenfele tervrajz megtalalhato , hol marad a atorese?
Mit talalt fel a egely kereken kivul?
A sok ezert konyvet amit eladott es az abbol szarmazo bevetelen kivul mit tud felmutatni?
Ha megolik a tervrajzokat nyilvanosagra hozok nagy lobbik es maffiak hogy a ordogbe ad ki folyton uj konyveket.
Aki tudja a valasz irjon
puszi
Sejthető volt a teljesen jogos moderátori intézkedés. Csak most sok hozzászólás így lóg a levegőben, mert moderálva és törölve lett aki írta. Ez a magyarázata.
Egy elektron energiajapartiz kilovolt, egy magreakciohoz meg par megavolt kell. Ezt a szazszoros faktort siman athidalhatjak imaval meg rsolvasassal afuziomagusok:-)
Belenéztem a linkbe amit megadtál. Hogy lesz a kémiai reakció által ami az elektronok környékén működik, magreakció? Hogyan kerülnek egymás közelébe az atommagok?
Viszont én valóban benne voltam, leveleztem cseteltem Széles Gáborral az ügyben, hogy meg fogja szívni és meg is szívta. - ezt több helyen meg ís írtam, soha sem volt titok.
... de soha sem voltam és most sem vagyok sem újságíró, sem indepontyhu alkalmazott, vagy szerződése partner.
Másik dolog meg az, hogy a moderációs szabályokat az elején még csak határesetileg súroltad, de mostanra már át is lépted egyértelműen. Bárki kérné, hogy nézzenek rád most a korábbi jelzésem után repülnél innét:
Ki kell hogy ábránditsalak. Mi csak egy kísérletező és gondolkozó család vagyunk. A kislányom, anyósom és apósom is benne volt a nagy porfúziós kamu leleplezésében. Ja és a konyhában csináltuk, mert ott tartják az emberek a mirohullámu sütőjüket.
Már az egely kerék leleplezésében is benne volt a kislányom, néhány évesen. Itt van videó róla, beszél is ott, ja meg a feleségem hangja is hallható.
Szerintem ez egy gyakran alkalmazott séma. Többeknek ismerős lehet a történet.
Ugyanez a társaság egy korábbi főnökömnél is jelentkezett. De őt felhomályosítottam, hogy miről van szó.
Pedig a szerencsétlen nagyon beleélte magát abba, hogy most valaki finanszírozni fogja élete egyik nagy ötletének megvalósítását. Aztán az álmegbízó felszívódott. A közvetítő pedig titkolja az illető elérhetőségét.