Dávid vok, csak ez a nickem:P (Imdom a leopárdot és a mintáját) Tetszett a mai edzés, most már én is gyakrabban fogok járni, csak az utobbi néhány edzésre közbe jött egy két dolog...
Arra gondoltam, h ha lesz még ilyen havas edzésünk , akkor minden ki hozhatna magával egy kendőt és akkor azt kell kitépni egymás gatyójából....szal tiszta flag football lenne...na???
Az offense-nek nagy lehordás mára, a többieknek meg nagy dicséret! Ennél szebb és jobb játékot rég láttam, mindenkit kivétel nélkül megdícsérek a mai teljesítményért. Jó hogy vannak a Defense-ből mindkét oldalon bevethető játékosok:D Tisztára kis New England leszünk lassan;)))) Na azért a másik jó, hogy senki nem sérült meg, pedig azért voltak durva csattanások, és esések:)) főleg, hogy a talaj elég rossz volt!
Szóval a lényeg a lényeg, a mai játékot látta volna edzőnk büszke lenne ránk, és akárki látta volna akkor szerintem tetszett volna neki, azért egy két arra sétálgató ember ott is ragadt egy kis időre:)
Barnának a végén csak összejött az Inti, egy kis szépítés gyanánt!
Január 7.-ig mindenki pihenje ki magát, bulizzatok jól szilveszterkor, és akkor január 7.-én (szombaton) 13:00-kor edzés, ezzel el is fog kezdődni a következő idény!
Akivel nem találkoznék addig, Boldog Új Évet Kívánok neki!
Jó lezárása volt ez mai nap az évnek, reméljük a következő évek ennél csak sikeresebbek lesznek.
Holnap előreláthatólag késni fogok 15-20 percet, mert csak 11-kor tudok elszabadulni. Addig kezdjétek el a bemelegítést, Kristóf levezényli nektek gyorsan és flottul a dolgot, aztán meg nyomjátok a game-t, aztán ha odértem elkezdem az ordítozást, hogy ki hova álljon;))
Coach nem lesz holnap, Ukrajnában van, de amúgy is csak egy laza játékot dumáltunk meg. Amíg nem érek oda, addig is figyeljetek, legyetek óvatosak, amennyire lehet, mert ma reggel jártam a pályán, és elég sz.r állapotban van. Szóval nehogy nekem megsérüljön megint valaki!
Akkor holnap mindenkivel remélem találkozom, 11-re volt elvileg megbeszélve a találka, szal amire én odérek addigra már mindenki legyen ott!
Ezennel pedig útjára indítok egy játékot! A cél, megtalálni 2005 legjobb amerikai focival kapcsolatos képét, legyen az NFL, Magyar Liga, bármi. Nem feltétlenül a pályán történő akciókról kell a képeknek szólniuk!
Példának okáért akkor bemutatom a feladatot:D
Mindenki korlátlan számú képpel nevezhet, a beküldési határidő: december 31.
A technikai problémáról szóló hírek igazak. Az Ultraweb tárhelyszolgáltatása akadozik. Magyarul nem lehet feltölteni semmit. Nem tudom, hogy mikorra fogják elhárítani a problémát. Remélem minél hamarabb, mert nagyszabású átalakításokat tervezek az oldalon. Ha minden jól megy ezek a frissítések a szünet végéig végbe mennek. Addig is elnézést kérek a frissítés stagnálása miatt.