Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.21 0 0 62

Isten örizzen.Nem kell erröl vitát nyitni.Tartsa be mindenki a szabályokat és kész.

Hülyék pedig mindig lesznek ezért balesetek is lesznek.

Előzmény: Architectural Student (61)
Architectural Student Creative Commons License 2005.09.21 0 0 61
most soroljam az elmúlt hét autós fegyelmezetlenségeinek eredménylistáját?
Előzmény: Törölt nick (59)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.21 0 0 60
Te is várakozz a pirosnál és cikkcakkozz az autók között.Biztos nem történik bajod.
Előzmény: Architectural Student (57)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.21 0 0 59

A múlt héten Hamburg-ban egy kerékpárózó nem vette figyelembe a stop táblát.Két autó ütközött miatta.Az egyik rendörautó volt.Egy nö meghalt,egy rendör pedig örök béna lesz deréktöl lefele.

Ugyhogy ez a példád nem jött be.

Előzmény: Architectural Student (55)
Susanne Corbis Creative Commons License 2005.09.21 0 0 58
Ez így kerek! :-)
Előzmény: Törölt nick (56)
Architectural Student Creative Commons License 2005.09.21 0 0 57

mellesleg egy biciklis sem 50 forintot kockáztat már a járművét illetően manapság

nem tudom, mikor tudnék megint ilyen bicajt venni magamnak, mint  a mostani, ha kinyitnád elém a nyamvadt ajtódat

Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.21 0 0 56
Én itt németországban élek,ezért emlitettem a példát.Való igaz külön szabályok vannak a biciglistáknak,pl.Piros védett vonal a keresztezödésekben,ahól elsöbbsége van a biciglisnek.Elözékenyek is velük ez is stimmel,de ugyanakkor a fegyelmezetlennel szigorúan járnak el.
Előzmény: Susanne Corbis (51)
Architectural Student Creative Commons License 2005.09.21 0 0 55
a fegyelmezetlenséget illetően inkább abba gondolj bele, mikor szállt bele utoljára biciklis a buszmegállóban várakozók közé, vagy úgy egyáltalán, mikor és hányakat ölt meg egy biciklista a fegyelmezetlensége miatt
Előzmény: Törölt nick (49)
Susanne Corbis Creative Commons License 2005.09.21 0 0 54
ismeréről=ismeretéről
Előzmény: Susanne Corbis (50)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.21 0 0 53
Még eddig senkinek nem történt baja,az én autómon kivül.Tudod a bringásnak csak egy kis semmiség az aotón esett kár.De mikor el akarod adni súlyos pénzeket veszitesz ha összevissza karcolások vannak a lakkon.De ha elfogult vagy a kerékpárosok mellett,akármit csinálnak akkor felesleges erröl beszélni.
Előzmény: tepsi hapsi (41)
Architectural Student Creative Commons License 2005.09.21 0 0 52
ú
Előzmény: Susanne Corbis (50)
Susanne Corbis Creative Commons License 2005.09.21 0 0 51
Ehhez jogod van. Gondolom, az osztrákok, németek, franciák, angolok, spanyolok, olaszok, svédek… , dánok, norvégok is rendelkeznek hócipővel. De türelmesek, előzékenyek és elnézőek. No meg sok országban a törvény is kiemelten védi a bringást meg a gyalogost.
Előzmény: Törölt nick (49)
Susanne Corbis Creative Commons License 2005.09.21 0 0 50
Beírásod bárdolatlan jellemre vall és a törvény nem ismeréről tanuskodik. Szégyeld magad.
Előzmény: Architectural Student (48)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.21 0 0 49
Nem hecc! Egyszerüen tele a hócipöm a fegyelmezetlen bringásokkal.Ennyi.Öreg vagyok a hecc-hez.
Előzmény: zizi (40)
Architectural Student Creative Commons License 2005.09.21 0 0 48

az eu-s idiótaságot is sorold a parádé meg plázs meg a magamutogató buzik felvonulásához és ehhez hasonló politikai nyalánkságokhoz

de a delegációs konvojok a legdühítőbbek

Előzmény: Sabc (37)
Susanne Corbis Creative Commons License 2005.09.21 0 0 47
OFF
Ez a Márta néni azon kívül, hogy ő a GP mamája, ki az isten csudája? És ügye nem kap pénzt a sületlenségeiért?
ON

Egyébként ne báncsátok má' (sic) ezeket a srácokat. Olyant tudnak, amit csak kevesen. No meg a fábrysanyi. Vagyis bunkóságból, idótizmusból pénz csinálnak. Ez kell a népnek. Ez a trendi.
Ma egy Bőzsöny Ferenc, Takács Mária, Ramási Eszti, Latinovts, Básti, Major, Gobbi mind éhen halna.
Előzmény: procaliber (9)
tepsi hapsi Creative Commons License 2005.09.21 0 0 46
Én meg nem tudok olvasni, és mindenhol a nevemet látom.
Tudom, orvos... :)
Előzmény: Babco (43)
Architectural Student Creative Commons License 2005.09.21 0 0 45

Hagyományos közlekedési mód? az autó?

A bicikli előbb volt az utakon.

Mikorra lett itthon több autó, mint bicikli?

A kujon meg a antitálentum amúgy meg csak két, szóra sem érdemes pöcs.

Előzmény: Sabc (37)
Nemozoli Creative Commons License 2005.09.21 0 0 44
"énis szokok biciklizni, de amit ők szeretnének elérni, annak nem ez a módja. Majd ha lesz M0 körgyűrű, meg + 5 dunbahíd, meg + 2 metró, akkor mehet nagytételben a bringaútépítés"

Persze, majd ha itt lesz már a(z autós) Kánaán, akkor lehet gondolni fél percig a bringásokra is... pedig nem ez lenne a követendő gondolatmenet, hanem az, hogy ha kevesebb ember használná a főváros útjait autóval, mert éppen a felfejlesztett tömegközlekedéssel vagy a kiépített bringautakon jár, akkor lenne pénz a fennmaradó kevés kátyú betömésére is, mert nem a felesleges autóforgalom által keltett hibákat kell kijavítani. Budapestet nem ilyen méretű, volumenű autóforgalomra tervezték anno... és ez egyre kevésbé lesz jó, ahogyan az autók száma növekszik.
Előzmény: Sabc (34)
Babco Creative Commons License 2005.09.21 0 0 43

Csak tapsoltam, ahogy az előttem író kérte.

Azért tapsi, mert már 3 éve vagyok itthon a gyerekekkel, aztán megszoktam, hogy minden pancsi, kezecske, pocika, hamika.

Előzmény: tepsi hapsi (39)
Nemozoli Creative Commons License 2005.09.21 0 0 42
A gyermekeid végigkarcolták az autódat? Fedd meg őket! :-)

A KRESZ nem törvény.

Engem meg egyszer "végigkarcolt" egy autós, bringával voltam (mentő, rendőr, minden volt ott), és ha nincs ott jópár szemtanú, akkor még le is tagadja, hogy köze volt a dologhoz. Ettől még nem utálom az autósokat, sőt, magam is szoktam vezetni. Egy eset nem a világ.
A bringás futárok meg szerintem is sz@rnak a szabályokra, nem is szeretem őket érte, de ezt nem a normális bringásokon kell megtorolni.

Ne általánosíts, mert minden általánosítás rossz :-)
Előzmény: Törölt nick (35)
tepsi hapsi Creative Commons License 2005.09.21 0 0 41
A szemetek! Végigkarcolták az autód. Végülis nekik csak a csontjuk tört volna, ha összejön az ajtónyitogatós poénod. Az meg ugye összeforr...
zizi Creative Commons License 2005.09.21 0 0 40
Egyszer kipróbálnám, amikor rám nyitod az ajtódat. Csak a hecc kedvéért, mert neked annak tűnik, amint látom. Én sem tekinteném másnak.
tepsi hapsi Creative Commons License 2005.09.21 0 0 39
he?
Előzmény: Babco (11)
zizi Creative Commons License 2005.09.21 0 0 38
Két büdös és primitív tapló. Felhívásuk szellemében egy szívlapátot javaslok találkozni gyökér és gusztustalan pofájukkal. Szívesen lendítem a lapát nyelét.
Sabc Creative Commons License 2005.09.21 0 0 37
Igen, sok fölösleges lezárás bánt, a futóversennyel kiegyzem, ha hétvégén van. EU-az egyszer van, az is ok. A Budapest Parádé meg a budapest plázs viszont a rohadásnak kell, igenis ne zárjanak el ilyen faxságok miatt utakat, hálistennek a plázsra pesti oldalon nem kaptak engedélyt. Egyébként meg nekem ugyanannyi jogom van autóval járni, mint nekik biciklizni, sőt, nekem még több, mivel annak ott a hivatalos neve autóút, nem felvonulós-biciklizős út. Ergo nem mindenki menjen a fenébe, nyilván vannak fontosabb események, ami miatt indokolt lezárni utakat, de hogy minden baromság miatt utakat zárjanak le, az nonszensz.
Előzmény: procaliber (36)
procaliber Creative Commons License 2005.09.21 0 0 36

Andrássy az Autómentes nap miatt lesz lezárva és nem a kerós felvonulás miatt.

Áprilisban a Föld napja alkalmából illetve most az Autómentes napon lesz felvonulás. Ergo 2x volt/lesz kerós folvonulás az idén.

4-6 villamos pedig járni fog, söt a troli is.

Gondolom a többi lezárás is bánt téged legyen az futóverseny, EU-ba lépés,Budapest Parade, stb stb....so mindenki menjen a fenébe mert te autóval akarsz mindig minden körülmény között közlekedni.

Előzmény: Sabc (34)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.21 0 0 35

Már három alkalommal végigkarcolták az autómat,aztán leléptek.Különben a törvény is tiltja a lámpánál,vagy dugoban az autók közötti lavirozást.

Akkor meg mihez gratulálsz? Ne csináld már.Teljesen hétköznapi ügy.Ne fújd fel.Vagy ha igen tudod mit?

Előzmény: GabeR (33)
Sabc Creative Commons License 2005.09.21 0 0 34

Véleményem szerint meg igazuk volt, még ha a stílussal egy kicsit túl is léptél a jóízlés határát. Dögöljön emg az, aki engedélyt adott arra, hogy csütörtökön a csúcsforgalom idején lezárják az andrássyt. Ráadásul a 4-6 villamos se tud járni a felvonulás idejéra. nesze neked autómentes nap... A kedves bicikliseknek meg nem az lenne a megoldás, hogy állandóan púposkodnak, és lázadoznak, hogy nincsen bicikliút, meg bunkóautósok. Autóút sincsen, vaze!! Ami van, azt nem nemvezném annak. Ezekkel a felvonulós akciókkal meg csak még nagyobb ellenérzéseket váltanak ki. Szerintetek holnap, miközben 2 és fél órája szopik a dugóban, hányan fogják azt mondani magukban: "Ejj, ezek a rendes bringások, igazuk van, de jó ez a felvonulás". Hozzátenném, hogy amúgy semmi bajom a bringásokkal, nekem is van, énis szokok biciklizni, de amit ők szeretnének elérni, annak nem ez a módja. Majd ha lesz M0 körgyűrű, meg + 5 dunbahíd, meg + 2 metró, akkor mehet nagytételben a bringaútépítés, de amíg a hagyományos közlekedés, ebbe beleértve a tömegközlekedést is helyzete nincs megoldva, addig sztem nem kéne lázongani. A kisgyerek is előbb állni tanul meg és csak utána járni...

GabeR Creative Commons License 2005.09.21 0 0 33
Remekül minősítetted önmagad. Gratulálok. De a gyerekeidet ne tanítsd meg biciklizni...
Előzmény: Törölt nick (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!