érdemes a paramétereket is elolvasni!De tapasztalataimat folyamatosan megosztom,ahogy van esemény!Tervezem hogy veszek egy hozzávaló piezzot mert ugye ezt a kütyüt lehet hangszóróval bővíteni!
Nem nem!Ezt nem vettem meg!Ez egy vicc kézbevéve!A hangszóró méretén el is röhögtem magam!Csatoltam képet arról amit vettem!A Conrad honlapján nincs róla infó!A boltban viszont ott van a polcon:-)
Rá is van írva hogy nagyteljesítményű!Ami nem is hazugság mert bruta hangja van!Szabályozhatod rajta a frekvenciát hogy mennyire szúrjon!
Bánom hogy már kiszedtem ezt a félét mert kellett volna róla csinálnom egy videót meg a conrád féléről is!Irgalmatlan amit a conrad féle kiad magából!Ráadásul még egy piezzo hangszóró csatlakoztatása is lehetséges!Természetesen úgy volt és van ez is beszerelve hogy víz kosz ne érhesse!Ma jöttem haza és a mellettem lévő szántóföldön őzek voltak kb 100-150 méterre!Nahh mondom lássuk bekapcsoltam!Fejüket felcsapták és tipliztek 1000el!Asszem maradok ennél a típusnál!Egy hangszóróval még bővítem amit máshová más szórási iránnyal szerelek majd be!
Én most egy ilyenbe neveztem be!Ez is Conrad féle!Állítható frekvenciatartomány plusz piezzo hangszóróval bővíthető!Bár így kipróbálás után nem hinném erre szükség lesz!Iszonyat mit művel!Kutyusunk frankón elbújt:-)Tapasztalatokat természetesen megosztom majd!
Azt hiszem, valami elektronikus kütyüt kell betenni, ezek a mechanikus sípok nem hinném, hogy használnak, előttem is kalézolt már vad, mikor a síp fent volt, sőt el is ütöttem egy szarvasborjút, síp birtokában. Rokonságban használnak elektronikust, majd rákérdezek, jelenleg nekem sincs semmim, pedig kéne. Amit alább linkeltem, az valami olyasmi, ami tán nem haszontalan.
Nekem is volt vadütésem sajnos.Most keresőben vagyok valami megoldásra mert nem volt cascom.Milyen vadrisztót érdemes venni?Van valakinek bizonyos termékekről tapasztalata?Ha kell telerakom a kocsit kütyükkel mert olcsóbb mint a javittatás.
Nem rég szereltem fel egy pár fekete és egy pár áttetszó sípot!Rakás szar az egész!Ott állt az őz az út szélén lehajtott fejjel legelt és baszott rám amikor elsuhantam mellette!!Ide valami komolyabb kell!
Nehéz erre válaszolni. Két év alatt (amióta be van szerelve) nem szaladt át előttem még macska se. (30 000 km alatt) Zömmel az M1-M3-ason (meg a 100-as út) Pest körüli részein járok mostanában. Szóval nem teszteltem vadrezervátumokban, erdei utakon stb. eleget…
Azért jobban megnyugtat, mint egy-két “fűzfasíp” (persze ha telemegy hóval/vízzel/jéggel – akkor ennek is annyi)
Azóta már több profi cucc is van a piacon: (csak példának) http://www.powertuning.hu/675-hornet-v-120-elektromos-ozriaszto-fekete.html http://auto.marderabwehr.com/
Egyíenlőre én továbbra is ezzel járkálok (A Konrádnak ingyen reklám… ) http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=VkZaU1ZrMVZNVVZVVkZaT1ZrWnJlUT09&pid=Vkd0U2NtVnJOVlZYVkVKT1pXdHJPUT09
Nekem is van a kocsimon! 2 évig használtam,hu de jó nem jött át az úton a vad! Még mindig van rajta de úgy egy 2 hete elütöttem egy rókát, mondanom sem kell javítás még jó hogy volt casco! Kész lett, most vasárnap egy nyul megint javítás! Szerencsére most nem lett olyan nagy kár! Most már nem hiszek benne! Vigyázzatok!
Én nem szórakozok a fütyülőkkel (az is van persze, de vagy eldugul, vagy nem)felszereltem egy Impulzusgenerátort is. A világítással együtt működik, az akksi mellett balra a Conrad-féle hangágyú - jobbra a generátor.