Valaki tudna pár infót adni egy NGT-521 rendszámú autóról?
Tudnánk "párat" adni, már hogyne tudnánk, én is féékézzel, de ezt így nem lehet idelökni - szerited mi lenne az a "pár infó"? Nem viccből kérdezem, hanem hogy olyan-e, amit tudhat adni földi halandó legális forrásból, vagy olyan, amihez beépített ember kell (mert akkor itt esélytelen)?
Kicsit definiálni kéne a pár infót... Mire vagy kíváncsi?
De ez volt hónapokkal ezelőtt is vele, aztán meg hol ment, hol nem. Szóval nem tudom, mi ez most, végleges leállás vagy nem. De, gondolom, be se jönne az oldal, ha vége lenne. Gondolom...
sziasztok! megtudnátok nézni a PDH-621 alapján, hogy ez a merci kabrió mennyi idős esetleg azt, hogy ? tulajdonosa volt. köszi előre is, ha valaki segít.
Van valakinek ötlete arra, hogy hogyan deríthetném ki egy rendszámról, hogy melyik okmányirodában adták ki? Én is olyat szeretnék, és odamennék abba az okmányirodába. Semmi más adatra nincs szükségem, csak az okmányirodára.
ma az 51-en megelőztem egy suzuki ignist, aki visszaelőzött, állóra fékezett előttem, majd kiszállt egy férfi üvöltözve, két kézzel, ököllel rávert az autóm vezető oldali ablakára (bezárkóztam), majd izomból leverte a tükrömet. Lefotóztam a sofőrt, megvan a rendszáma: JPY-931. Tudnátok segíteni, hogy rendszám alapján hogyan találhatom meg a tulajdonost, és hogy hogyan tudom a káromat az ő felelősségbiztosítására érvényesíteni?
Segítséget szeretnék kérni! Egy Renault lagúna 2, rendszám:HPG 942, utána lehet e nézni, hogy van e rajta elidegenitesi jog? Sajnos a volt tulaj miatt bejegyezték, utána mikor már én atirattam. Minden a nevemen van, a törzskönyv is. Ha valaki meg tudná nekem nézni, azt megkoszonném
Egy adatbázist tudnátok ajánlani, ahol rendszámra lehet keresni? Az ügyfélkapu gépjárműkeresőjében csak olyan rendszámra lehet, ami forgalomban van. Ami viszont engem érdekel, az már nincs forgalomban. Tudtok ajánlani valamilyen felületet? Köszi!