3 napra jegyezz elő, de hogy Spacc, vagy Kálmán jön e, azt nem tudom. egy biztos, az autoban rajtam kivül még egy személy fér be, és nem a duttonnal megyek.
Nekem azért kicsit furcsa párosítás a gazdag zöldségágyon sült vaddisznó, ahol a köret gyakorlatilag a zöldség, és a gyümölcs mártás. Kissé eklektikus mint Laci :).
Kollégám aki a műsor házigazdája volt, igen finom pálinkákat is készít, gondolom az is lesz benne.
Kérdezte, tudok-e valami ételt belsőségből, mert ő azt nem igen kedveli, tudja készíteni, a műsor készítői pedig kértek valami ilyesmit. Modták, menjek, készítsem is el nekik. Nincs különösebb szereplési vágyam. így inkább csak beajánlottam nekik a tárcsás lecsós vaddisznómájat, + elkészítettem nekik vagy 2 kg májpástétomot szintén vaddisznó májból. Állítólag mindkettőnek sikere volt. Bár Babi (a gondnok) azóta is haragszik rám, mert neki nem küldtem külön adagot, így csak egy kóstolóhoz jutott a maradékból :).
Topiktalálkozónk helyszíne is látható lesz szombaton 17 órakor a Duna TV Gasztro angyal című műsorában. Ismereteim szerint olyan kaja is lesz benne amivel már volt szerencsétek találkozni :)