Próbáld meg a http://sr125.atw.hu oldalon. Ha beregisztrálsz a fórumba, hozzá tudsz szólni az adott témákhoz. (kivéve a klub alapítást, azt hiszem, hogy ezt már lezárták) Tudtommal minden sr-est szívesen látnak.
Egyébként nekem is YBR125 van, sőt van Opel Astrám is, viszont nincs Pannóniám! :(
Üdv CsA!
Én egyébként 33.
Ha van kedved olvass bele az YBR125 topikba, van ott minden a Honda CG-től a Yamaha XT-n át a Virago-ig. Szerintem elférnél te is. Van néhány bütykölést kedvelő társunk, biztos, hogy tetszene nekik a motorod.
Nem tom... Nekem YBR 125-öm van, ami alig van túl a 3000 km-en, remélem egy darabig még nem lesz kupplungcsere... (Az Opel Astrámban 230ekm-nél még a gyári kupplung van, és semmi jele annak, hogy cserélni kellene... :-)
Semmi hátsó szándék vagy ilyesm ,csak gondoltam rákérdezek !:D
És még erről a klubbrol is érdeklődnék , h helyileg ti hol vagytok? Néztem a képeket és nagyon szép motorokat láttam a Sr-s honlapon !:D És a belépésről szeretnék még kérdezni.....egész idáig amikor ugymond ""motornélküli"" vtam,mindig szerettem vna tartozni egy bandába,vagy csapatba, vagy egy olyan közösségbe ahova motorral lehet beszállni. Ezért naon örülök ennek a bandának ! Én helyileg hatvan mellett lakom ,pesttől nem messze , ami sztem elég messze van tőletek ! De egy két ilen tuára majd lehet h én is elmennék. lényeg a lényeg ,várom válaszotok
Nekem is van egy sr 125ösöm , és nagyon vadul átalakitottuk chopperré, hangja ami nagyon bika , szertném megmutatni nektek ! ----->>>MAGYARORSZÁG, MOTORORSZÁÁG !:D:D:D
No gyűrűzés. Ami meg a használatot illeti, nem vagyok egy "tépd a szarvát" tipus. Szerintem érezni kell, mit szeret a motor. Hát az SR nem éppen a nyélgáz, és a 100km/ó hive, bár hallottam oly "csodás történeteket" mely szerint néhány példány ezt is tudja. Valószínüleg nem hosszú életüek. Be kell látni az SR nem egy erőgép. Én általában maradtam a 70-80 max. sebesség mellett, de inkább a 70 volt a jellemző. Nem egy száguldás, de úgy éreztem valójában ezt szereti, és meg is hálálja. Ne felejtsük el a blokk valójában a 70-es évek végéröl való. Akkoriban ez a kategoria ezt tudta.
Nem semmi, mit kibír egy ilyen kis motor... Némelyik autó megirigyelhetné...
150e előtt gyűrűzve azért volt?
Milyen sebességgel használtad?
250-est én is nézegettem használtan a mobile.de oldalon, de furcsa mód csak a nyolcvanas évek elején gyártott darabokat találtam...
Viszont a japán oldalon levő SR400-as jubileumi kiadású bordó/fehér nagyon tetszik, vennék egyet, ha lenne olyan kereskedő aki behozná. 480e jen az új ára (egy jen az kb 1,92 Ft)...
300 ezernél lett volna újabb dugócs. de inkább eladtam.
Egyedül a vezérműtengely birta végig, ami elég fura, de igaz. 40 ezer volt benne mikor megkaptam, tehát tudom mikor mit cseréltek benne. Tuti avezérműt.-t nem.
Na persze aki megvette (tudta mit vesz) az persze már egy komplett felújítást csináltat éppen mostanság rajta.
Én sem azért adtam el mert hallódott a blokk, hanem mert kezdett kicsi lenni arra, hogy vidékről (50 km.) bejárjak vele. A 250-es SR meg ritka mint a fehér holló.
És 300.000 km (? - ha nem elírás, akkor tiszteletre méltó teljesítmény) alatt milyen motorikus beavatkozásokon esett át, és milyen futásteljesítménynél?
A 120 hülyeség, a 104 pedig gyilkolás. Nekem elhiheted. Hat évig nyúztam futárként egy 98-as tipust. Potom 300 ezer kilométert futottam vele mikor elváltak útjaink. A világ legjobb 125.-e. A 70-80-at szereti. Úgy a világbol kivisz.