Jane Austen mellett L.M.Montgomery a másik kedvenc íróm. Kedvenc könyvem Tőle az Anne otthonra talál. Véleményeket várok a könyvről és a filmről. (A film magyar címe Anna volt, Megan Follows főszereplésével)
Én meg azért drukkoltam, hogy Morgannel még véletlen se jöjjön össze. Pedig 3 másodpercig nagyon úgy tűnt. (Jól játszott Megan). Fel tudtam volna robbanni, ha hozzámegy. :) Ez így tökéletes, hogy Gilberthez ment. Én akkor kezdtem sírni, amikor Matthew meghalt és Anne sírására átment Marilla. Ez a legszebb jelenet szerintem. Már legalább 20X láttam, de azt a részt mindig megkönnyezem.
Csak a filmet láttam, nagyon tetszett. Volt amikor sírtam, volt amikor nevettem. Mikor tanított a városban, és megkérte a kezét egy tanítványa apukája, drukkoltam neki, tetszett az a férfi, de Anne bokánrúgta, az egy nagyon jó jelenet volt. Végül is így lett jó a vége, hogy gyermekkori játszópajtásához ment hozzá, pedig izgultam nagyon, mert mostanában nem szeretik a hepiendes filmeket, féltem, meghal a fiú, de szerencsére mégsem. Még nagyon szerettem azt a színészt is, aki az örökbefogadó papája volt.
Lehagytam valami véletlen folytán a topic címének végéről az "S" betűt, merthogy Green Gables. Ha valaki tudja, hogy hogyan tudom megváltoztatni, please help! :)