Keresés

Részletes keresés

bohemy Creative Commons License 2005.06.22 0 0 6

Szia Évi!

Most én is hasonló cipőben járok, azaz kihangosítót keresek. Igaz nálam adott a telefon nokia. Nálam csak vezetékes jöhet szóba. Szóval a nokiának van egy új kihangosítója a ck-10 amelyik bármelyik nokia típushoz jó. Ezt úgy oldották meg, hogy kell venned a telefonhoz egy passzív tokot, ez típus függő, és ehhez csatlakozik már a kihangosító. Könnyü beszerelni, mindent tud amit egy kihangosítónak tudni kell ... reklám szövegek.

Szóval most én ezen gondolkodom. A topikoloktól visszajelzést szeretnék kérni ezzel a kihangosítóval kapcsolatban. Persze a rossz tapasztalatok érdekelnek elsősorban.

Előzmény: Évi5 (5)
Évi5 Creative Commons License 2005.06.17 0 0 5

Köszi, nagyon sokat segítettél. Megnézem őket.

Szia!

Évi

Előzmény: Baquatelle de la Force (4)
Baquatelle de la Force Creative Commons License 2005.06.16 0 0 4
Szia Évi!

Ha új előfizetéssel veszed (vagy meglevő előfizetéshez, de ha annak idején aláírtál hűségszerződést, akkor az már lejárt), és aláírsz két évet, akkor

1. vehetsz Motorola V3-t 60k forintért, ami ugyan sokat tud, de nagy kijelzője és gombjai vannak. Széthajtható, ezt nem mindenki szereti. Cserébe NAGYON vékony, ami elegáns. Használattól függően 4-10 napig bíja az akkumulátor. Nekem 4 napig, mert sokat telefonálok, és internetezem is vele.

2. vehetsz Nokia 6230-at 45k forintért, szintén nagyon sokat tud, normál telefon külseje van. Ugyanannyi ideig bírja az akksija, mint a Motorola V3.

3. vehetsz Motorola V547-et 25k forintért, ami jóval kevesebbet tud az előző kettőnél, szintén széthajtható, de telefonálni ugyanúgy lehet vele. Dominó csomagban is veheted, akkor 40k az ára. Reálisan használattól függően kb. 2-6 napig bírja.

Remélem, tudtam segíteni.

Üdv,

Baquatelle de la Force
Előzmény: Évi5 (2)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.15 0 0 3
kihangosít0
Évi5 Creative Commons License 2005.06.15 0 0 2

Szia Baquatelle de la Force!

Köszi a segítséget.

Esetleg tudsz ajánlani hozzá telefont? (A válaszodból számomra az derült ki, hogy van tapasztalatod az ilyesmiben, így szívesen megfogadom tanácsod.)

T-mobilos érdekelne, és lehessen vele telefonálni. Nem érdekel a sok extra. Esetleg még az is jó lenne, ha nem olyan icipici gombjai lennének, kezelhető legyen. Ha nem kell minden nap feltölteni, az még egy plusz pont.

Előre is köszi a segítséget!

Szia!

Évi

Előzmény: Baquatelle de la Force (1)
Baquatelle de la Force Creative Commons License 2005.06.15 0 0 1
Szia!

Ha tudsz költeni rá 40-50k forintot, akkor javaslom a beépített Bluetooth-os kihangosítókat. Tudják a rádiónémítást (sőt, ha a rádi támogatja, akkor akár a rádió hangszóróit használják), és bármilyen Bluetooth-képes telefonnal hajlandók együttműködni. Már a korrektebbje.

Én ezek közül a Motorola HFW8000 kihangosítót ajánlom, a tapasztalatok szerint ez tényleg hajlandó bármilyen telefonnal együttműködni, míg például a SonyEricssonokról ez nem mondható el.

Üdv,

Baquatelle de la Force
bindera Creative Commons License 2005.06.15 0 0 0
0 0tlet
Évi5 Creative Commons License 2005.06.15 0 0 topiknyitó

A régi telefon bedöglött, a hozzá való kihangosító nem jó másik telefonhoz. Új készülék = új autós kihangosító.

Milyen telefont érdemes venni?

A fülhallgató és a bluetooth nem szimpatikus. Az autós kihangosítóban az a jó, hogy hívás esetén automatikusan lekapcsolja a rádiót, míg ezt a fülhallgató és a bluetooth nem tudja. (Nem az olyan egyszerű kihangosítóra gondolok, mely csak hangszóróként működik, nálam ez is kiesett.)

Van olyan autós kihangosító, mely több típusú telefonhoz is jó? Előre gondolok, ha a következő telefon is bedöglik, ne kelljen a kihangosítót is kidobnom vele együtt.

Ötletek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!