Keresés

Részletes keresés

Vik 23 Creative Commons License 2005.09.18 0 0 18
Felvettünk a klubba. Szerintem próbálkozz belépni! Hátha már sikerül.
Előzmény: fozolalu (17)
fozolalu Creative Commons License 2005.09.16 0 0 17

Az a másikba sem volt túl gyors.

A felsőbbrangú vegákról annyit, hogy azt egy másik lapon találtam eleget.

Nálam nem ideológiai vagy vallási alapon működik ez a dolog. Szerintem nem is ez a kérdés, hanem az egészség. És ezt lehet csűrni-csavarni bárhogyan.

A véleményem és a mai tudásom szerint egy sima vega, vagy ovo-lakto táplálkozás sem túl egészséges. Ezért is törekszem a lehető legtöbb nyers étel fogyasztására. Nem eszem cukrot, és csak minimális sót. Tésztát szinte semmit, és búzából készült dolgokat sem. száműztem az élesztőt is.

Mindezeket alapvetően a Candida miatt. Valószínüleg amúgy eszembe sem jutott volna vegának lenni. ( Csak halkan jegyzem meg, hogy nem érzem magam annak, holott nem eszek húst. )

Előzmény: Vik 23 (16)
Vik 23 Creative Commons License 2005.09.16 0 0 16
Fel is veszünk, csak kis időbe telik, amíg megoldják a technikai kérdéseket, hogy be tudj lépni a klubba.
Előzmény: fozolalu (15)
fozolalu Creative Commons License 2005.09.16 0 0 15

Szeretnék jelentkezni!

A vega klubból már ismerhettek:))

Vik 23 Creative Commons License 2005.06.16 0 0 14
Ja, meg Cefi, a vízfejű drót.
Előzmény: sin x (13)
sin x Creative Commons License 2005.06.15 0 0 13
Viki itt a kettősügynök. :))
Előzmény: Vik 23 (12)
Vik 23 Creative Commons License 2005.06.15 0 0 12
Az azért igen erős túlzás, hogy a Vega Klub a felsőbbrendűek klubja!
Előzmény: sin x (11)
sin x Creative Commons License 2005.06.15 0 0 11
Szia!

Nincs veszekedés, mivel a veszekedők szét lettek ültetve.
A történet dióhéjban: vannak vegák akik csak vegák, és vannak akiknek muszáj magasztos ideológiát kreálni mögé, és némi felsőbbrendűségi komplexussal viseltetni a húsevők iránt.
Eme 2 nézőpont csatározott a Vegetáriánus vagyok (?) topikban, míg a modik meg nem elégelték, és be nem rakták a topikot a vega klubba.
A vega klub a felsőbbrendűek klubja, a nyílt osztály meg a szimpláké (vagyis a miénk), de alapvetően mindenhol béke honol, mert nincs kivel veszekedni. :)
Előzmény: szamocza (8)
Vik 23 Creative Commons License 2005.06.08 0 0 10
Próbáld meg. Ha nem tetszik, max. nem jössz többet.
Előzmény: szamocza (8)
szamocza Creative Commons License 2005.06.08 0 0 8
Félve kérdezem meg: itt most mi van? Egy induló vega klub, veszekedés és marcangolás mentesen, ahová ha belépek, tényleg tanulhatok, fejlődhetek? Vagy meg se próbáljam?
sin x Creative Commons License 2005.06.08 0 0 7
Az üzengetés és a provokáció erre a topikra is igaz. Javaslom befejezni.
Ha az admin előkerül, majd válaszol arra, hogy mit láthattok ti az adataitoknál és mit nem, utána pedig töröltetem az egész thread-et ebből a topikból. Ez a topik nem gúnyolódásra és provokációra való, még akkor sem, ha ez nektek mindennapos lelki szükséglet.
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.07 0 0 6
Be kell segiteni a kistestvér-klubnak, hiszen mindannyian vegák vagyunk :DDDDDD
Előzmény: themuse (5)
themuse Creative Commons License 2005.06.07 0 0 5
Deibler úr moderációs topicbeli írásán felbátorodva én is kérem a "vegetáriánus klub- és grémium"-beli tagságom(?) megszüntetését.

Azért pörög ez a topic! :DDDD
sin x Creative Commons License 2005.06.07 0 0 4
Megpróbálom nagyon lassan írni, hátha...
1.: NEM vagytok tagok. Sosem voltatok.
2.: Hogy mi van a nevetek mellett (milyen klubtagság) azt csak ti látjátok, más nem.
De ha látnám se érdekelne. Lehet, hogy szofthiba, nem tudom a magyarázatot, de nem is érdekel. NEM a mi grémiumunk dolga és hatásköre intézkedni ez ügyben.
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.07 0 0 3
Ez egy vicc...
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.07 0 0 2
Belebonyolódtál? :-) Ilyen hatással volt Rád, amit küldtem? ;-p Jobb, mint a drog, mi? :-)
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.07 0 0 1
Kérem, hogy megkérdezésem nélküli tagságomat sziveskedjen a vegáriánus :)) klub grémiuma megszüntetni sziveskedjen, illetve a nevem mellől tünjön el a jogosultság!!

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.07 0 0 0
Nulláznátok végre a tagságomat a klubból, ahova be se léptem, és elvileg be se léptettek? :-)
Előzmény: Gépház (-)
Gépház Creative Commons License 2005.06.04 0 0 topiknyitó
Üdvözöljük a tagjelölteket!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!