Keresés

Részletes keresés

tűsarok80 Creative Commons License 2007.09.16 0 0 497
A
Szorgos Creative Commons License 2007.08.24 0 0 496
Szép napot Mindenkinek!

Nem tudom működik e még ez a topik, de gondban vagyok, hátha jár erre egy hozzáértő.
Tegnap óta nem működik a telefonom.
Megkértem egy ismerőst, hogy jelentse be. A kezelő állítólag felhívott és itt nem csöngött ki. Azt javasolta, hogy fordítsam meg a kanócot . Na ezt én nem értem, mert a kanóc ugyi ugyan az marad.
Valami kapirgáló hang az van. Az első modem újraindítás után volt egy szaggatott vonal jelzés, de a második után már az is megszűnt. Az ismerős már kétszer hívta a szakikat, de szerintük nálam van a gond, de mi lehet az??????

NSD! Ha esetleg erre jársz, tudsz valamit javasolni????
géeles Creative Commons License 2007.01.16 0 0 495
487
Előzmény: Szorgos (491)
kiki08 Creative Commons License 2007.01.15 0 0 494
Köszi a választ!!
geo-elvont Creative Commons License 2007.01.14 0 0 493
1717
Előzmény: kiki08 (492)
kiki08 Creative Commons License 2007.01.13 0 0 492
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani h milyen számról tudom lehallgatni a hangpostámat?!
Vagyis mi a hangpostának a száma!
A választ előre is köszönöm!!
Szorgos Creative Commons License 2007.01.08 0 0 491
Ne is haragudj, de a topik címe : UPC telefon, miért itt keresed a T-comos tarifákat? Aztán meg Neked is annyi idő beírni a google-ba a keresett dolgot, mint bárkimásnak. Nem írtad le egyértelműen, hogy mit keresel! :(
Előzmény: géeles (489)
géeles Creative Commons License 2007.01.08 0 0 490
Okéoké megvan nagynehezen, a másik fórum segítőbb volt...........

http://www.upc.hu/index.php?PageID=112261&&R=27186
Előzmény: géeles (489)
géeles Creative Commons License 2007.01.08 0 0 489
Mondjuk ide is jó lenne, mert ott nem találok pl.: T-COm ra csúcsidőben....
Link??
Előzmény: Szorgos (488)
Szorgos Creative Commons License 2007.01.08 0 0 488
Hova dobjuk fel? Talán látogass el a UPC hon lapjára. Lécicici:)
Előzmény: géeles (487)
géeles Creative Commons License 2007.01.08 0 0 487
2007es percdíjakat dobjatok már fel...
léccciléccci
Előzmény: Szorgos (486)
Szorgos Creative Commons License 2006.12.09 0 0 486
Köszi. Megmondom őszintén, hogy nekem nem igazán tetszik, hogy a csengőhangból több a választék, mint a beírható adatok. Na meg legfőkképpen az zavar, hogy a saját jó kis készülékem nem tudom kihasználni a Webstar mellett és nekem kéne új telefont venni. :(
Előzmény: geo-elvont (485)
geo-elvont Creative Commons License 2006.12.08 0 0 485

Leírás itt!

Zavaró, hogy nincs háttérvilágítás, de amúgy jó telcsi, Cora akcióban most 10.900.

Előzmény: Szorgos (484)
Szorgos Creative Commons License 2006.12.07 0 0 484
Na akkor szerencsés vagy! Mit tud ez a teló, mert nem találok róla magyar leírást. :( A menüje milyen nyelvű?
Előzmény: geo-elvont (483)
geo-elvont Creative Commons License 2006.12.07 0 0 483
Müxik szerencsére... Tehát Webstar & Philips CD130 kombináció bevált :)
Előzmény: Szorgos (482)
Szorgos Creative Commons License 2006.12.03 0 0 482
Nyilván olyat adnak, hogy ne kelljen a panaszáradatot hallgatniuk. :)
Előzmény: geo-elvont (481)
geo-elvont Creative Commons License 2006.12.02 0 0 481

Végigolvastam a fórumot, ezek után igazán kíváncsi vagyok, hogy a UPC által ajándék készülékként adott Philips CD130-as telefonnal és Webstar modemmel működni fog-e a hívószámkijelzés. Sajnos neten nem találtam meg melyik szabványt használja ez a teló.

Szorgos Creative Commons License 2006.11.23 0 0 480
Csak az a baj, hogy a jupci ezt nem ismeri el! :(((( A régi Motorola-val nálam is működött a név kiírás, most a Webstar-al csak a hálózaton belüli neveket írja ki. Azt a 2 embert akinek szintén jupcis vonala van.
Előzmény: zsoltez (479)
zsoltez Creative Commons License 2006.11.18 0 0 479
Az a telefon tudja az fsk-t, a rendszer hibás.
Előzmény: Cloaca Maxima (474)
Szorgos Creative Commons License 2006.10.14 0 0 478
Ezen a 2 napon engem se tudtak hívni én viszont kifele tudtam. Felhívtam őket és a szokásos modem áramtalanítás után helyre jött a vonal. Mondjuk megemlítettem, hogy ez azért már unalmas. Azt hittem, hogy csak az elején (2-3 hó) kellett ezel vergődni. (lekopogom) hónapok óta semmi más gondom nem volt, csak, hogy nem jelzi ki a készülékem a hívó felet.
Előzmény: Ewok (477)
Ewok Creative Commons License 2006.10.14 0 0 477
<b>Ezért amennyiben a probléma továbbra is fennáll, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 1221-es telefonszámon a UPC Telefonja mellől - így tudják kollégáink az Ön segítségével a leghatékonyabb módon felmérni a probléma valódi okát és tudnak javaslatot tenni a probléma elhárításának mikéntjére. </b>

Csütörtökön és pénteken majdnem egész nap nem lehetett telefonálni. Csak késő délutánra jött rendbe.
A legnagyobb problémának azt tartom, hogy az UPC-nek nincs egy olyan telefonszáma, amit ilyen esetben fel lehet hívni, mert a 1221 -et sem lehetett pl. mobilról hívni.

Az UPC telefonszolgáltatása nagyon rossz, siralmas. Már nagyon megbántam, hogy ezt választottam.
andrewpetre Creative Commons License 2006.10.13 0 0 476

Sziasztok, régen topikoltam... :(

Ha valaki hardveres telefont keres akkor látogassa meg a www.iptelefon.lap.hu oldalt. Most már van sok wi-fi és Dect rendszerű VoIP teló is a listákban.

Aki pl: telefonközpont elé keres VoIP adaptert annak ajánlom a www.voipadapter.lap.hu oldalt.

Ha valaki a két link után még nem unta el magát és új szolgáltatót akar felfedezni annak ajánlom a www.voipszolgaltato.lap.hu oldalt.

Baráti üdvözlettel Petre András, a fenti lapok szerkesztője.

ui.:

Már GSM-en is lehet VoIP-olni! Keressétek a www.voip.lap.hu oldalon a "saját GSM VoIP átjáró" linket.

Sok sikert a keresgéléshez. :)

-user- Creative Commons License 2006.10.13 0 0 475

Szia!

"idegenek" :) csak akkor tudnak rákapcsolódni a vonaladra, ha a modemből jövő telefonvezetékhez hozzáférnek.

A hibajelenségel kapcsolatban amit írtál:

Valószínűleg a régi T-com -os vonal nem lett lekötve a hálózatodról (fizikailag), ez okozza a gerjedést. Ki kell iktatni (levágni) a bejövő régi telefonvezetéket és megszűnik a hiba. Ha nem ez okozta, akkor valószínűleg hosszabb szakaszon megy a 220 mellett a telefonvezeték.

Előzmény: Cloaca Maxima (472)
Cloaca Maxima Creative Commons License 2006.10.12 0 0 474
Kiderült, hogy a telefonom nem támogatja az fsk + rpas4 szabványt (avena 235), és így a hívószámkijelzés nem működik. Új készüléket kell vennem. Van ötletetek, hogy hol a legolcsóbb/legjobb Bp környékén?
Szorgos Creative Commons License 2006.10.03 0 0 473
Szia!
1.Mivel már nem a T-comtól kapod a vonalat, hiába is dugod a régi aljzatba. Már csak a modemen keresztül van tel. kapcsolatod.
2.. ilyet még nem hallottam és nem is tapasztaltam (1 év alatt). Kérj részletes számlát az ingyen van és akkor tudod követni a forgalmat.
Előzmény: Cloaca Maxima (472)
Cloaca Maxima Creative Commons License 2006.09.27 0 0 472
Sziasztok! T-comos voltam, UPC-telefonos lettem. Két kérdésemben kérem segítségeteket, hátha van tapasztalatotok:
1. ha a modemhez csatlakoztatok egy telefont, tökéletesen működik. Ha viszont a lakás telefonos hálózatát táplálom a modemmel, a telefon volt helyén (a hálózatból) nem kapcsolható semmilyen szám, ráadásul véletlenszerűen és nagyon búg a tárcsahang mellett. Ez mi lehet?
2. egy ismerős azt mondta, hogy fennáll a veszély, hogy a chellón keresztül idegenek is telefonálhatnak (az én számlámra). Így van?
Kösz!
Syracusa Creative Commons License 2006.08.28 0 0 471
Mellesleg a telefonom jelzi a nem fogadott hívásokat is. Egyszer sem hívtak.
Előzmény: Syracusa (470)
Syracusa Creative Commons License 2006.08.28 0 0 470
Kezd a hócipőm tele lenni.
A heti kimaradások rendszeresek, legutóbb szombaton reggel és vasárnap este nem volt vonal, mindkétszer az emiles hibabejelentőt követő egy órán belül helyreállt. Erre hétőn délben jött a szokásos (kettő) emil, hogy a telefon működik, megnézték, semmi baja:

A telefonvonalat a rendelkezésünkre álló távdiagnosztikai eszközökkel megvizsgáltuk, hibát nem találtunk, a telefonszámát hívva a telefon kicsöng. Kérjük ellenőrizze az alábbiakat:

1. Amennyiben csak 1 telefonvonallal rendelkezik, bizonyosodjon meg róla, hogy a telefonkészülék - függően attól, hogy milyen eszközzel rendelkezik - a Scientific Atlanta Webstar vagy a Cisco ATA188-as Analóg Telefon Adapter hátulján található 'Phone 1' vagy 'Line 1' feliratú csatlakozóba van dugva, mivel a két csatlakozó nem egyenértékű, az két különálló, független vonal kezelésére való.

2. Ellenőrizze, hogy telefonkészüléke Tone üzemmódban van és a csengési hangerő nincs minimumra állítva vagy némítva.

3. Amennyiben vezeték nélküli telefonnal rendelkezik, kérjük ellenőrizze a készülék akkumulátorának / elemeinek töltöttségét.

Ezért amennyiben a probléma továbbra is fennáll, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 1221-es telefonszámon a UPC Telefonja mellől - így tudják kollégáink az Ön segítségével a leghatékonyabb módon felmérni a probléma valódi okát és tudnak javaslatot tenni a probléma elhárításának mikéntjére.

Gondoltam, megnézem mit írnak a telefonos hibaelhárítóban, idézem:

Mit tegyek, ha nem működik a szolgáltatás?
Mivel a UPC Telefon szolgáltatásainak használatához szükség van az Analóg Telefon Adapter és Kábelmodem üzemképességére, ezen készülékek pedig 220V-os hálózati árammal működnek, ha nem tud telefonálni (telefonkészüléke süket), kérjük ellenőrizze, hogy az ATA és a kábelmodem megfelelően csatlakoztatva van-e a 220V-os hálózatra és hogy nincs-e áramkimaradás. Ha nem a tápellátással van baj, kérjük, hívja hibabejelentőnket a 1221 számon. A hibák elhárításával kapcsolatos további információért, kérjük olvassa el általános szerződési feltételeinket.

Remek. Biztosan sikerülne így megoldani, bár szerintük amúgy semmi baja a telefonnak, én vagyok süket, nem a vonal.

kábelbúvár Creative Commons License 2006.08.09 0 0 469

Tisztelt UPC !

Mosmá Qrrvára unalmas ez a Telefonelégia !!

:((((

csini75 Creative Commons License 2006.07.05 0 0 468
Nekünk is szarakodott egész hétvégén, de vasárnap d.u. óta minden OK!
Előzmény: Syracusa (467)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!