Keresés

Részletes keresés

szerelő60 Creative Commons License 2009.02.18 0 0 42
http://www.szivattyu.neet.hu/index.php?categoryID=260
Esetleg itt megnézheted!
bipet Creative Commons License 2009.02.18 0 0 41
szia

Tudsz nekem segíteni hogy hol és mennyiért láttad az ABS darálós wc-t
Előzmény: Taksoft (35)
Taksoft Creative Commons License 2009.02.13 0 0 40
Szerintem a te hozzászólásod is reklám. Vagy legalább még 2-3 gyártót írj oda, akkor nem.
Előzmény: repairman1 (39)
repairman1 Creative Commons License 2009.01.29 0 0 39
Konkrétan? Ne vedd meg! Vegyél Grundfos-t!
Vagy annyira szeretnéd magad reklámozni? Ez a fórum nem erre való!
mmmagam Creative Commons License 2009.01.29 0 0 38
bocs, konkrétan erre a max darálós wc-re gondoltam
mmmagam Creative Commons License 2009.01.29 0 0 37
Erről a darálós wc csodáról tud valaki valamit? Sajnos lehet, hogy szükségem lesz rá... és "sz*rt" nem szeretnék venni...
repairman1 Creative Commons License 2009.01.21 0 0 36
Hosszú évek szerelői tapasztalata alapján állítom, hogy a darálós wc-k élettartama és megbízhatósága leginkább attól függ, hogy mennyire tartják be a használatához tartozó utasításokat. Amennyiben a készülékbe tampon, betét, rongy kerül, akkor azt egyik sem tudja ledarálni. Tévhit, hogy a wc csészével egybeépített konstrukciókba nem lehet papírt dobni. Lehet ( Persze józan ész határain belül ). Hogy melyiket érdemes megvenni? Nagy árkülönbségek vannak azonos típusok között is, általában valahol mindig akcióban van. Bauhaus, Platform, Szatmári stb. Érdemes alaposan körülnézni.
Taksoft Creative Commons License 2008.10.31 0 0 35
"Egyébként szerintem is az ABS a legjobb, de az áráért három másikat vehetek."

Ezt az infót honnan veszed?
Itt a kezemben az árlista, és nem. Sőt, olcsóbb, mint a dán, vagy a német.
Előzmény: dickinson40 (27)
erfswrrf Creative Commons License 2008.07.29 0 0 34
Ha elolvasod a nyitószöveget, erről szól, ez volt a kérés,kérdés.
Előzmény: szerelő60 (33)
szerelő60 Creative Commons License 2008.07.28 0 0 33
Úgy tűnik ezen a fórumon csak reklám és ellenreklám olvasható.
renibogi Creative Commons License 2008.07.22 0 0 32
Kedves Verponty!

Azt hiszem egyet kell értenem veled!
Darálóswc-t kellett vennem, felhívtam egy pár céget ésrá kellett jönnöm, hogy ez a bolt ahol Te vetted a készüléked egy simlis banda. Elég alaposan szét néztem és találtam egy gyártó oldalt ahol olcsóbb a darálós wc mint náluk. Erre a következő levelet írták:

A Cerbroyer cégnek nincs nálunk hivatalos képviselete! Ha jobban megnézi a honlapjukat nem talál semmilyen utalást a bemutató termükre vagy a szervizükre, de még 1 vezetékes telefonszámot sem talál!

Volt munkatársunk a cég egykori marketingese csinálta a weboldal, de nem rendelkezik sem szervizzel se semmivel, ha elromlik a wc-je nem fordulhat hozzá! Ha megrendeli tőle, elutalja a pénzt ő akkor tud árut venni....

DE sok sikert és üdvözöljük a volt kollegát!

Péter és Árpád

Amikor szerencsétlen embert kérdőre vontam,hogy miért dolgozott nekik, csak nézett rám bután. Az életben nem dolgozott velük egy percet sem.

Baromi szánalmas,hogy egyesek ígypróbálnak magukhoz vevőt csalogatni!!!
Amúgy vettem a fárattságot és utána néztem ennek a cégnek.
A honlapjukon szerepelnek mint jucó200 bt, peters impex,balimpex:))) nevetséges.
Tizenhárom éve foglalkoznak a darálós wc-vel. PERSZE A CÉG MÉG CSAK FÉL ÉVES!

Nem vagyok egy keresztbe tevő típus, de innen ne vegyen senki semmit:www.wcdaralos.hu
Igazi átverés az egész.

És bár volt aki azt írta, hogy ez egy reklámtopik?
Hát én igen is ajánlom ezt az oldalt:www.cerbroyeur.co.hu

Reni

UI:Utánuk nem kellett szétverni a fürdőszobát:)
Előzmény: verponty (17)
Boody Allain Creative Commons License 2008.04.10 0 0 30
Kedves erfswrrf! Látom nagyon szeretnéd reklámozni az üzleted. Úgy tűnik megoldódott a dolog, a vezetékre szereltem egy kapcsolót, így most manuálisan lehet kapcsolni. Nem túl elegáns, de működik. (A készülék hibája az volt, hogy nem kapcsolt ki.)
Előzmény: erfswrrf (29)
erfswrrf Creative Commons License 2008.04.10 0 0 29
Dickinson,Boody Allain, döntsd már el milyen néven topikozol és, hogy mit írsz!!
Egyszer fikázod egyszer alkatrész kell hozzá, miért nem veszel egy normálisat?
Előzmény: Boody Allain (28)
Boody Allain Creative Commons License 2008.04.09 0 0 28
Tudnátok segíteni? Grundfos Sololift 3-0 készülékhez kéne nyomáskapcsoló, akár használt is jó lenne. Előre is köszi.
dickinson40 Creative Commons License 2008.04.05 0 0 27
A Grundfos-t egyáltalám nem tartom valami jónak. Érzékeny a hajszálra, van amikor fél év után tönkremegy. A márkaszervíz 17.000 Ft-ért megállapítja, hogy nem garanciális és ki kell cserélni. Lehet, hogy valaha jó márka volt, de jelenleg gyenge. Az olasz készülékek igenis strapabírók, könnyen javíthatók. Egyébként szerintem is az ABS a legjobb, de az áráért három másikat vehetek.
Boody Allain Creative Commons License 2008.03.25 0 0 26
Lehet, hogy olcsó és két év gari, de az ördög a részletekben rejlik.
A termék több éve kifutott olasz gyártmány, a Sanisplit termékek elődje. A garancia feltételeit is érdemes elolvasni, önmagáért beszél. Lehet, hogy így már nem is olyan olcsó?
Site Tépés Creative Commons License 2008.02.13 0 0 24
Na, meg is találtam a boltot hozzá: vfk.hu
Előzmény: d.dani (23)
d.dani Creative Commons License 2008.02.10 0 0 23
Jó!
Nézd meg a Grundfos Sololift tipust is! www.grundfos.com De a legjobb az ABS!
zuljana Creative Commons License 2008.02.10 0 0 22
Ha jót akarsz akkor wilo.szivattyuk.hu
Szánalmas, ez egy reklámtopik?
erfswrrf Creative Commons License 2008.02.06 0 0 21
Daraloswc.extra.hu

Itt van némi segítség.
Előzmény: Szerelő1 (20)
Szerelő1 Creative Commons License 2007.11.16 0 0 20
De nem indul el a másik irányba
Előzmény: zuljana (19)
zuljana Creative Commons License 2007.11.15 0 0 19
Mi van akkor, ha a szivattyú a másik irányba indul el? :)
d.dani Creative Commons License 2007.11.15 0 0 18
Azért óvatosan a darálós wc vásárlással. Rengeteg külföldről behozott, ott lecserélt készülék került forgalomba "felújított" jelzővel. Ezek élettartama 10-12 év és ki tudja előtte mennyit üzemelt és milyen körülmények közt. Vigyázni kell az ún. csészével egybeépített "darálóswc"-vel, ezek egy gagyi műanyagszivattyús förmedvények, aki már látott ilyet az tudja miért. Ebben egy 4 cm átmérőjű lyuk van, ezen megy le a trutyi és a ...Nos, a paírt nem viszi. Egymás után két gomb megnyomásával működik, a sorrend nem mindegy. A legjobb a WC csésze mögé helyezhető készülék, itt nincs kompromisszum, automatikusan működik a lehúzásra, a papírt is ledarálja. A legjobbak a Grundfos, WILO, ABS Az olasz konstrukciók nem olyan jók. Ezeket a nagyobb szerelvényboltokban mind meg lehet vásárolni.
verponty Creative Commons License 2005.09.01 0 0 17

Köszi a jóakaratú hozzáállásotokat.  És ezért képesek voltatok billentyűt ragadni? Szánalmas...

Egyébként 4hónapos tapasztalat: többé nem ajánlott a hely. A wc ugyan jó, de a kiküldött vízvezetékszerelő (akinek kizárólagos szerződése van a kereskedővel)borzalmas munkát végzett. Úgy néz ki, hogy megint fel kell verni a fürdőszobát. :(

brt Creative Commons License 2005.04.23 0 0 16

A liftben olvastam a hirdetést, nem tudtam mi lehet ez.  Nagy kő esett le a szívemről, hogy a WC továbbra is a csend és a nyugalom szigete marad nálunk. Az olvasottak alapján nem kell beruháznom kaka-turmixra.

Tisztelt ügynök úr/asszony! Van belőle levehető ajtós?

remote access Creative Commons License 2005.04.06 0 0 15
Nagynehezen leesett.  Ez egy reklámtopic.
verponty Creative Commons License 2005.04.06 0 0 14

Ha esetleg valaki valaha rákeres erre a topikra:

Az 1-285-7977 (30-416-7471) szám alatt lehet ilyen készüléket rendelni. A legszuperabb, NASA technológiával készült, hiperszuper, csilivili budi ára 120e forint áfával. Ez már automatikusan végez mindent (ne kérdezzétek, mit).

Icipici helyiségben is elfér: kb 50*50 centit foglal el a felületből.

A beszerelés kb 10-15ezer forint, csempét/falat bontani nem kell. Úgy kell csatlakoztatni a vízvezetékre, lefolyóra, mint a mosógépet (az eladó mondta).

garancia: 1 (a gépre magára)+1 (ha a kereskedővel szerelteted be) év

fokhagymabors Creative Commons License 2005.03.31 0 0 13

mi van, ha a darálóba belelóg a bré?? <8O

ez komoly tesztkérdés! Kétszer biztos nem fog belelógni! :-)

(na ezért nem lesz nekem ilyenem soha!)

Előzmény: -thewy- (8)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.30 0 0 12
Csak azt tudnám, ha a konyhamalac olyan szép kis helyen elfér, a galacsinhajtó bogaraknak miért kell ekkora doboz...
remote access Creative Commons License 2005.03.30 0 0 11

Úgy látom nem egy elterjedt dolog ez a darálós budi.

Itt találtam...

Előzmény: verponty (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!