Keresés

Részletes keresés

Boszorka Creative Commons License 2007.02.04 0 0 666

Semmi összeköttetés nem volt semmilyen irányban. 57-ben januártöl volt egy kis átmeneti enyhülés, majd 1 évig totál lezserség uralkodott. 57 nyarán ugy fogytak a dolgozoink ahogy sorban lecsukták öket 56 miatt. Mi beadtuk az iparengedély kérelmet és megkaptuk. Mármint elöször én aztán az anyám, mert én tudtam, hogy el akarok menni. 9 év után megtettem. Elötte még futottam néhány kört, mert inkább maradtam volna otthon ha nem is betanitott munkásnak, de elöbb-utobb kiderült, hogy nem megy.:-(

 

Akkoriban egyébként hirtelen igen sok maszek lett ujra maszek közvetlen a forradalom után. Aránylag könnyedén osztották az engedélyeket.

Előzmény: Törölt nick (665)
Mumu Creative Commons License 2007.02.03 0 0 664

Latod itt van a mentalitas kulonbseg amirol irok ( tehat az a modus ahogy  nagyon sokan a demokraciat ertelmezik.

Egyesek-en is azt gondolom-legyen annyi lap,Tv radio internet lap amenyit megalapoznak.Mindenki azt nezi,olvassa,amelyiket akarja. Alabb demonstralni veltem hogy az a bizonyos  ballib media tulsuly nem igaz,hogy szamaban,lehetosegeiben,a jobb orientalasu media nagyobb szamban van. Arrol nem tehetek hogy ugy erzitek ez nem eleg,azert nemeleg mert nincs nagy befolyasa. Befoilyasa mindig csak arra a rethgte van amelynek a stilusuk,allitasik szompatikusabb. Soha nem is lesz tobb. Ez MO-n mostkb. a fele a politikarol  erdeklodo embereknek. A masik fele ugy altszik  nehezmenyezitek mast olvas. De ugy erezitek hogy az tul sok. A  masik menatlitas az eslo ellenkezoje. Ti ugy szeretnetek hogy ams velemny ne artikulalodjon csak a tietek..A kinalattal szembe  (viragozzek minden virag ) ti a megtilztast,eltiltast,sorgalmazatok hogy az embereket "ne butitsak ".Persze hogy mi a buta azt szivesen meghataroznatok.Csak hogy ez eppen az a diktaturara valo torekves amit a komcsiknal nehezmenyeztettek,elfelejtve az az elotti diktaturakat is.

Annyi foldi sugarzasu TV-et lehet csinani amenyit akartok. Magan őenzbol mint a baloldal. De a jobboldali reteg ki szamolta nem erdemes nekik ezt csinalni .Azert nincs. Visztont van eppen ugy mint a balnak HirTV.je amelyszinten kereskedelmi.

Persze aki csak egy oldalt olvas az olyan informaciuokat is kap. Az egyik hir megerositi a amsikat es igy epul egy infora,publikaciora a masik az egesz epulet.Aztan kiderul hogy ez megsem eleg ahhoz hgogy az abszolut igazsgot elfogadjak..ert a amsik mast olvas.Vagy eppen a jopbbot de elborzad stilsutol,embergyulolkodesetol, ontomenyjezesetol es a teljes realitasidegensegetol...

Egy napazzal fogok majd fogallkozni hogy ossezgyujtom a Magyar Nemzet illetve a Nepszava embertserto,gunyos es ragalmazo kitetleitr,de eleg a jellzoket amelyekel a amsik felet illeti..ez eleg ahhoz hogy dokumenatljam miert erzitek a baloldali mediak folenyet.Mert az emberek jo tobbsege nem szeret allandoan veszekedni,karomkodni megalzni az ellenfelet..Ha el gondolod laknal ket szomszed kozott akiket egyforman szimpatizalnal de az egyik egesz nap tucskot bogarat mondna a amsikrol,megemlegetni hoyxg micsoda osei lehetnek a masiknak,stb. es lenen a masik aki ezt ha eppenugy nem szimpatizalna az elsot de nem szitokkal hanem ervekkel vitazna akkor melyik szoszedhoz jarnal el szivesebben ?

Jean Jaques Rouseau allitja hogy az embernek van egy termeszetes jogerzeke es azzal szuletik meg,hogy  mar bolcsoben is tudja mi az ami rossz es mi az ami jo ,ezt persze alaposan eltulozta Jaques baratunk ,  de annyi biztos hogy a legegyszerubb ember is tudja mi az amit jonak tart es mit nem (az mas hogynem  mindig azt akarja csinalni ), Igy az emberek sajat jogerezekuk alapjan hataroznak esvalsztanak ,akar mediat is. Es ez halistenek  ha nem is minden de eleg ,ellentetben azzal hogy valami sok de nem eleg ( OV panasza) ...

Előzmény: tivadar (661)
Boszorka Creative Commons License 2007.02.03 0 0 663
PS. Te mit csináltál, hogy éltél az elmult 50 évben?????
Előzmény: Boszorka (662)
Boszorka Creative Commons License 2007.02.03 0 0 662

Na ez a "balliberális" család erösen megkérdöjelezhezö egy rendör és egy csendör nagypapával, az egyik mindig pellengérre állitott kapitalista nagyválalatnál szerény karriert csinált apámmal, aki államositások után "ezeknek nem dolgozom" kijelentésével meglehetös nyomorba döntött mindannyiunkat de vállaltuk. Anyám akkoriban hárommüszakban varrni járt. A kitelepitést éphogy megusztuk, mert inkább "önként" elhagytuk a pasaréti házunkat, meg szerencsénkre le is állitották. Lehetne még folytatni, de meggyözödésem, hogy nem sok olyan következetesen rendszerellenes embert találni az országban mint az én apám volt, akinek hüen követtem a példáját. Gondolj bele összesen 3 évig voltam otthon állami alkalmazásban utána fizikai munkával maszekoltunk, az egész család.

Szoval a fenti meghatározást családom már sajnos rég meghalt tagjai nevében kikérem magamnak!!!

 

Aztrologiárol meg társalogjunk az asztrologia topicban.

Előzmény: tivadar (658)
tivadar Creative Commons License 2007.02.02 0 0 661
Nézd mumu, ha elkezdünk a nívóról beszélni, 2 perc alatt megint zsákutcába jutunk. Ma MO-on ebben is elbeszélünk egymás mellett. Mondok példákat. Miféle "nívó" az, h már több mint 10 éve u.az a két kereskedelmi adó foglalja le a mindenki által fogható 3 földi csatornából 2-t, s a harmadik, a MTV 1 lassacskán ugyanazt a stílust veszi fel kisértetiesen!!?? Minden nap 5-6 undorító amerikai film kötelezően, (nem nézem évek óta, csak ha nagyon fáradt vagyok, akkor is 15 perig...), a szappanoperák és a pénzszivattyú kvízműsorok - iszonyúan primitív! de a jónép beszopta, mexokta, kajolja - és szép lassan "nívóvá" válnak...

Ugyanez van a Népszabival, a bulvár lapokkal, primitív pletykalapokkal. S a balmédiák egymást magasztalják az egekbe - ennyit a nívóról.
A magam részéről, MN, Demokrata, Hír TV - a többi néma csend... (Tudom, ez mind nyilas média...)
Előzmény: Mumu (660)
Mumu Creative Commons License 2007.02.01 0 0 660

Tivadar barat,ha eszrevetted a baloldalra soroltam a Toled is megimetelt mediakat.. Nem tudom mily csatonakrol eg beszelsz amelyek kihagytam legy szives ird  ide.Nevvel. En csk arra reagaltam amit mar nagyon unok: az allando ballib media tulsulyara. Az igazsag az hogy vabban tobben olvasaka ballib sajtot nezik a musort (de az is igaz nem sokal tobben ). De az a jobboldali kozonseg hobaja hogy nem emelteti a jobboldali mediak nivojat,nem ker tobbet mint mocskolodast es pletykat,sehol egy eszmei prezentacio,az oldal eszmei egyontetu  meghatgarozasa es a sokra tartott cel stuliusban erdemeskifejtese.  Eleg mint latod a jobboldal mediaja ,tolem lehettobb is,de olvai ,ereje es meggyozokepesege az ujakra annyi..l. Ezt erzik akik allitjak a tulsulybanvan a baloldali media. Ne feljtsd elk hoyg bar nagy a Fidest es szoicik kozotti kulonbseg mostansag de inkabb a szocik kozullettek tobben semlegesek de soha sem a masik oldalon.. A ket vilag kozott,sanos Magyarorszagnak, nincs meg most atjaro. Most keszulnek (mar tobb is ) hidak. Akik keszitik gyorsan oda akarnak erni az EU forrashoz... Mert ez a gyonyoru realitas..

:))

Előzmény: tivadar (659)
tivadar Creative Commons License 2007.02.01 0 0 659
Mumukám te nagyon aranyos és jóindulatú ember vagy, de azért nekem sose fogod "eladni", h a Népszabadság, v az MTV, Napkelte, v az RTL Club az nem a baloldal mellett lenne nyakig...!!!
A média-trükkök amúgy is árnyaltabbak ennel a (nem egészen elfogulatlan) taxatív felsorolásnál.
Csak pár példa: Az országban bárki által fogható 3 db TV csatorna, az ugyanazt a ballib-amerikai mocsok stílust adja elő, miközben - mutatóban - benyomnak 1-1 fábryt v akármit és ezt a jóságos mumu-félék megeszik...

A sokat átkozott Vasárnapi Újságot hajnali 6-kor adták, amikor normális ember épp a másik oldalára fordul - mégis hányszor kellett elhatárolódni, és hány embert kellett onnan kitiltani...

Szeretlek mumu, de te is nagyol elfogult vagy - balra... Meg sem érdemelnek téged -ezek... ;-))
Előzmény: Mumu (652)
tivadar Creative Commons License 2007.02.01 0 0 658
;-))

Ezzel nagyjából mindenki így van!
Boszi egyszer már el kellene neked is ismerned, h te egy balliberális család hűséges sarja vagy - és ennyi! Ne velem háborúzz ( az öreg asztrológus barátoddal) hanem az ocsmány komcsi-ivadékokkal... ;-))
Előzmény: Boszorka (650)
Kobzar Creative Commons License 2007.02.01 0 0 657
:)
Előzmény: Mumu (656)
Mumu Creative Commons License 2007.02.01 0 0 656

Igen magas nivon folyik az anyazas, az oskutatas,a ragalmazas na meg a hamis ugy nevezett " koltoi nevekek " kultusza. Ez a megallapithato nivo innen a pincebol csak a magna fele van ut...

Megnyitok a kuso vilagba egy topicot. Horvath Zsoltok" cimen.Ide kerem mindenki olyan jelelntkezzen aki maganak egy Horvath Zsolt  nick nevet vesz fel..aztan ott mondhat mindent.

 

Előzmény: Kobzar (653)
Mumu Creative Commons License 2007.02.01 0 0 655

Kifelejtettem,baloldalon:

10.Magyar Narancs

 

jobboldalon:

16.Nemzeti Naplo.Karpat medence

17.Front

18.Magyar Vilag

19.Magyar Oldal

20.Nyugati Magyarsag

 

Ismetlem az egyhazi lapokat ahol igencsak jobboldali politizalas folyik nem is ismertettem.  A lapok itt vannak,tessek oket olvasni... Igerem meg utana jarok es kerlek benneteket is egszitsetek ki a listat vagy kritizaljatok.

Kobzar Creative Commons License 2007.02.01 0 0 654
"Mert ugye elötte a szocialisták lenyelték a békát a "Bokros csomaggal" minek következtében biztossá tették saját bukásukat. Igy aztán sokkal egyszerübb dolguk volt. Sajnos nem folytatták a sporolást mert megint akartak nyerni. A többi csak egyenes következmény.:-("

A szocialisták saját enne szarukat (bocsi) ették meg a Bokros-csomaggal, amit 1990-ben ránk hagyományoztak, üres nyugdíjkasszával, versenyképtelen gazdasággal, munkanélküliséggel, ... stb.
Az igazi kamikaze-kormány az MDF-é volt, esély nem volt rá, hogy valami pozitívat tudjanak produkálni, nagyrészt őket nyomta szét a rendszerváltás hatása.

Mellesleg a Bokros-csomag nem volt halogatható, sőt, vélekedések szerint a Horn és Bokros által kivárt 1 kerek kihagyott év is óriási hiba volt, tehát nem nagyon beszélhetünk arról, hogy milyen maszatolási lehetőségei voltak a Horn-kormánynak, semmilyenek nem voltak.
A Bokros-csomagnak volt alternatívája, vagy részbeni alternatívája, de Horn egyedül Bokros mester kezébe adta a vezénylő pálcát.

A Bokros-csomag nagymértékben csökkentette a költségvetés hiányát, de semmilyen pozitív "örökséget" nem hagyott a Fidesz-kormányra.
Egy kezelhető hiánnyal indultak Orbánék, ennyi.

... de ezeken lehet vitatkozni.
Azon nem lehet, hogy 2002-ben fényes pozíciókkal és kilátásokkal kapták meg a szocialisták a kormányrudat, és az aranyból fordított alkímista módjára ezt a híg fost voltak képesek produkálni ...
Előzmény: Boszorka (649)
Kobzar Creative Commons License 2007.02.01 0 0 653
"Azt hiszem, hogy ennel alacsonyabb szint mar nem letezhet a baloldali mediaban."

Már nagyon régen a lehető legalacsonyabb szinten mozgott több médium.
De sebaj, a médiapiac átalakulóban, jön föl a Heti Válasz és a Magyar Demokrata, mint borban a göngy (c. by Csurka István), kb. 30-40 %-kal növelték a példányszámukat 2006-ban, a Magyar Hírlapban megjelentek az enyhén jobbos cikkek (brr, micsoda szentségtörés !), ... stb.
Komoly gazdasági szereplők felfedezték, hogy a jobboldali sajtóban érdemes hirdetni ... ez biztos jele az erősödésnek.
Előzmény: Gyorgyi (646)
Mumu Creative Commons License 2007.02.01 0 0 652
Jezus, a  15.Magyar Radio-t majdnem kifelejtettem a  jpbboldali listabol az is ugy ertekelheto mint mondjuk a Npeszabadsag tehat nagyjabol jobboldali musorokkal mint ahogy sa Nepszabadsag nagyjabol Ringier dacara baloldalibb irasokkal balra  minosult
Előzmény: Mumu (651)
Mumu Creative Commons License 2007.02.01 0 0 651

Gyorgyikem ez megint egy olyan malaszt amelyet atveszel... isteni ez az allando nyivakolas a baloldali folenyrol-

 Probaljuk -szubjektiven persze mert ki semleges ebbe a kerdesbe ? de jo akarattal a legalbb is ismert lapokat mediat felsorolni

 

Tehat a baloldalra soroltakkal kezdem:

 

1-ATV

2-TV 2

3.NEPSZAVA

4.Klub Radio

5.168 Ora

6.ES (bar sok ellenkezo erteki cikket is kozol )

 

Szunet

 

 

 

7-RTL KLub ?? Egyik oldalon Heti Hetes de masik oldalan Fabry musorok..

 

8- Nepszabadsag  ha nagyon szubjektiven nezed   mert  valojabban  egy Ringier svajci konzervativ es antiszocialista ceg,fizikai szemely kezeben van igy a kozepe fele tajol ..de kedvedert ide sorolom

 

9Nap kelte (nem az egesz koztv,mar azert sem mert vannak kimondottan jobboldal szerinti szerkesztesei,ez igy kell legyen bar a koztv-ben illo tobbsegben a kormany velemenyet -tahat a koztol megvalksztott tobbseget jobban alahuzni mint a kisebbseget ez igy is tortenik.

 

 

Ha tudsz meg kimondottan baloldalra sorolhatokat majd megirod,komplektalod a listamat.

 

 

Jobboldalra sorolhatok

 

1.HIR TV

2.Echo TV

3.Fix TV

4.Budapest TV

5.Duna TV. -itt korulbelul ugy mint a Napkelte -egyes nagyob  reszeibe

6.Duna II-Autonomia TV

7.Magyar Nemzet

8.Magyar Hirlap ( amiota Szelels Gabor megvette bevalottan jobb kozep lanak tartja magat ,megis mutatta a baloldalhoz sorolhato ujsagirok kirugasaval )

9.Magyar Forum

10.Nemzetor

....meg sok kisebb jobbszelu es jobboldali  ujsag amit a MAHIR  tobbsegi tulajdonos  (Simicsko ) forgalmaztat : nem nagyon veszik (a jo(bb)izlesuek ) de barki megveheti...

11.Demokrata

12.Heti Valasz

13.Info Radio

 

 14.nemsokara jon a Lanchid Radio

 

A listam nem teljes, mindenki hozzajarulhat a lista valtozasahoz mert mindenki maskep iteli ugye meg mi a jobb- es mi a baloldali en remeelm hogy a nagy tobbseget kepviselem ...

Tessek rola vitazni de akkor ugy hogy meghatarozuk milyen ismervei bvannak a jobb vagy  abaloldali lapoknak Ide persze nem teszem be a valalasi jellegu ujsagokat amelynek nagy ressze politizal es pedig nem a baloldalon.

Az persze mas dolog hogy a  nalunk tipikus jobboldali stilus aa pincebol es a kocsmai mellekszavakat hasznalo iras bajnokokat nem szereto kozepizles nem a jobboldali nagyon szamos mediat olvassa,hallgatja ebbol adodik a johiszemuek velemenye is hogy kisebbsegbe lenne. A kozeposztaly es nagy ressze az irott mediakat olvasoknak ,tehat valamenyire muveltebb embereknek a Bayor Zsolti,Lovas es Pluhal vagy hogy hivjak hangneme nem kedves meg akkor sem ha a jobboldalhoz tartozonak ismeri magat...

Előzmény: Gyorgyi (646)
Boszorka Creative Commons License 2007.02.01 0 0 650
Nem tudom györgyi melyik országban él, de nem is érdekes. Ferrero sem otthon él, én meg hol itt hol ott meg amott. A lényeg nálad az, hogy aki azt mondja amit te azzal egyetértesz a többivel meg nem,,:-)))
Előzmény: tivadar (648)
Boszorka Creative Commons License 2007.02.01 0 0 649

Mintha elfelejtetted volna, hogy a Fidesz mit vett át. Mert ugye elötte a szocialisták lenyelték a békát a "Bokros csomaggal" minek következtében biztossá tették saját bukásukat. Igy aztán sokkal egyszerübb dolguk volt. Sajnos nem folytatták a sporolást mert megint akartak nyerni. A többi csak egyenes következmény.:-(

 

Előzmény: Kobzar (633)
tivadar Creative Commons License 2007.01.31 0 0 648
Vajh miért van az, h györgyivel (ímmár 5-6 éve) szinte mindig egyetértünk, pedig nem is ismerjük egymást egyébként, nem vagyunk azonos generáció, és különböző országokban élünk régóta?
Nem tudok rájönni.
Előzmény: Mumu (647)
Mumu Creative Commons License 2007.01.31 0 0 647
Osztom a dillema aktualitasat. Kokat nem zudom meg megitelni. Azt hiszem hogy  image valtozashoz tobb ido kjellene mint  az utolso ev...valsozimuleg hamarabb nem valnak el a hatalomtol.
Előzmény: szanzaveronika (643)
Gyorgyi Creative Commons License 2007.01.31 0 0 646

Kedves Aspen!

 

Sok ember nem szereti Orbant, de nem tudjak megmagyarazni, hgoy miert. En tudom, miert: mert van egy oriasi baloldali mediafoleny, ami reggel, delben, este ezt sulykolja: Orban a hibas mindenert.

 

Emlekszem, hogy a tavaszi valasztasok elott a Fidesz azt mondta, hogy bajban az orszag. A baloldal erre azt mondta, hogy "mit karog a jobboldal, csak ezt tud, mindig bajt kialtani, amugy pedig remekul all az orszag". Miutan kiderult, hogy Gyurcsany es a baloldal mekkorat hazudott (ugyanis, az orszag nagyon rossz helyzetben van), azert is Orban a felelos. ("mert o nem vallotta be, hogy hazudik"). Azt hiszem, hogy ennel alacsonyabb szint mar nem letezhet a baloldali mediaban.

Előzmény: Törölt nick (630)
Gyorgyi Creative Commons License 2007.01.31 0 0 645

Kedves Ferrero!

 

Hogy  tudott volna a segedmunkas gyereke jogi egyetemre jarni a sajat fizetesebol, meg ha nagyobb osszegu fizetes is  lett volna?

 

Ezeket folosleges ugy emlegetni, mint a szocialista rendszerek jotetemenyeit. A kapitalista rendszerekben (Amerika es Nyugat-Europa)  is lehetosege van arra, hogy a szegenyek gyerekei egyetemre jarjanak. Amerikaban a kormanynak komoly tandij segely programja. Ugy tudom, hogy Nemetorszagban, Ausztriaban vannak ingyenes egyetemek, de azt hiszem, mashol is.

Előzmény: Törölt nick (615)
Gyorgyi Creative Commons License 2007.01.31 0 0 644

Kedves Ferrero!

 

Nem a nepet kell felelossegre vonni, hanem a vezetoket. Ha az USA-ban ma azt mondjak, hogy holnaptol egy arva cent adot nem kell fizetni, es mingyen ingyen lesz, majd veszunk fel kolcsonoket, akkor gondolom te sem fogod osszetorni magad, hogy de azert is fizess adokat, es azert is fizess ezert-azert. De ezert a lepesert az orszag vezetoinek megis felelni kellene. Mo-n van ilyen, hogy "hutlen kezeles", vagy ilyesmi.

 

Ugyanigy: ha a munkahelyen a management azt mondja, hogy senkinek sem kell dolgozni, es a fizetest is megemeljuk, akkor a tulajdonosok (reszvenyesek) nem a dolgozokat fogjak felelossegre vonni, hanem a management-et.

 

A szocializmusban volt egyfajta segely rendszer, de en ugy latom, hogy az USA-ban  meg most is jobb a segely rendszer (marmint a segelyt kerok szempontjabol). Sok amerikai allami egyetem a 70-es, 80-as evekig ingyen volt. Aztan kesobb kezdtek bevezetni a tandijat az allami egyetemeken is, de azert arrol senki sem szol, hogy van egy biztos allami es magan segelyrendszer a tandijak fedezesere (vagyis aki szegeny, az sem marad ki).

 

Es a kommunizmusban a segely mellett azert iszonyuan levoltak szoritva a fizetesek.

 

Voltak akik sokat loptak es voltak akik keveset de a lopason alapulo rendszernek mindnyajan reszesei voltunk

 

Eppen ezt mondom: elsosorban nem azok a felelosek, akik a rendszer reszesei voltak, hanem akik ezt letrehoztak.

 

Lopni minden rendszerben lopnak, a hangsuly csak a merteken van.

 

Talan meg most nagyobb merteku Mo-n a lopas, mint a szocializmusban. Kolcsonokbol epitettuk fel a gyarakat, uzemeket, stb.  Aztan a privatizalas haszna magankezbe kerult. A kolcsonoket pedig a nep nyogi.

Előzmény: Törölt nick (612)
szanzaveronika Creative Commons License 2007.01.31 0 0 643
Nem szeretnék jóslásokba bocsátkozni, de szerintem az SzDSz vagy elfelejti a hatalmi ragaszkodását, vagy túl nagy árat fizet érte elvei terén. Arra, hogy ez a helyzet kiéleződjön, Kóka a legmegfelelőbb személy, szerintem.
Előzmény: Mumu (640)
Mumu Creative Commons License 2007.01.31 0 0 642
Javaslom a harsfa levelek szagatasat: szeret,nem szeret,igen,nem.. mint meggyozodes helyetesitot.
Előzmény: tivadar (641)
tivadar Creative Commons License 2007.01.31 0 0 641

Aspen meg ne haragudj már, de amiket mondasz az egyfajta politikai tájékozatlanságra vall. és akkor még jóhiszemű vagyok.

 

Ha te egy kalap alá veszel vmilyen(?) kokárdázást azzal, h valaki tudatos hazugsággal, félrevezetéssel nyer választást, majd utólag egész mást tesz, mint amit igért (annak ellenkezőjét!!!), akkor nincs miről vitatkozni.  Ennél már az is jobb, ha valaki le meri írni: GYF-et szeretem, OV-t meg nem.

Előzmény: Törölt nick (630)
Mumu Creative Commons License 2007.01.31 0 0 640
OK.Megirnad miert tartsz vele ?
Előzmény: szanzaveronika (639)
szanzaveronika Creative Commons License 2007.01.31 0 0 639
Szerintem is Kókát fogják, éljen! : )))
Előzmény: Mumu (638)
Mumu Creative Commons License 2007.01.31 0 0 638
Ebben van valamiiagzsag.Nem lesz frigy csak viszony... Ugyanakkor potolni kelel valahogy az esteleges kivalo SzDSz-et.En nem hiszem hogy a  koalicios partnerek szembefordulasa csak Fodor gabor megvalsztasa eseten tortenhet meg (nem fogjak kulonben megvalsztani ) hanem azt is hiszem hogy Koka maga is valamikor ugy az elso penzek elosztasa utan ,a 2010-es szavazasol elott egy par honappal,profil erosites remenyeben oylan kondiciokat fog teremteni hogy az SzDSz most mar  mas programmallephessen fel. Az ams lapra tartozik hogy akkor sem kapja meg az 5%-ot mert tul rovid lesz az ido a valmikor elpartolt szavazokat visszakapni...  
Előzmény: Kobzar (636)
Mumu Creative Commons License 2007.01.31 0 0 637

Ugy nez ki itt szivesen folyatjatok a magyar tabu korebe tartozo kerdeseket.

 

.Ha igaz Gorka nyilatkozata akkor nem is kell mar sokaig varnom a prognozisom beteljesedesere. Fuggetlenul attol milyen eselyei vannak ( szerintem egyelore semmilyen ) megmutatkoznak azzok a valodi erok amely eddig gazdasguilag a Fidesz mogott voltak..

Miutan kiderult hogy  GY F-et nem ttudjak megbuktatni ugy ahoyg ok es Moriczka gondolta ( ehhez hasznalnikellett volna azt a jogazsi ismeretet legalbb is alkotmanyjogban-eleg konnyu tantargy -amelyet elmulasztott annak idejen OV valobban megismerni,a bussines kornek nincs mar tureleme megvarni 2010-et o mar most is akar egy kis penzt keresni...Istenem ez a kapitalizmus motorja,az eselyre mindig osszegyulnek a nagy halak ( szepen akartam magam kifejezni..).

Veluk  egy statusban levo miniszterelenok,tarsai , meg fogjak egymast erteni.

Az mas ,hoyg annak meg a kongreszsig nem lesz nagy hatasa. De csak a kezdet nehez. Ha egy alpha alatot kezdenek tamadni ,meg ha az elejen  farkukat bevonva meg-meg futnak de maga a teny hoyg ez megtortenik igen ragados. A vege mindig ugyanaz: mas alphya alat veszi at a helyet...

A masik oldalon most alkul ez a rendszer.

Kobzar Creative Commons License 2007.01.31 0 0 636
Remélem, megőrzik e tulajdonságukat, sőt ...
Ha a Fidesz baloldalon remélt osztódása végbemegy, Ibinek nem terem sok babér, és egyetlen választása marad : frigyre lépni Gyurcsánnyal.
Előzmény: szanzaveronika (635)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!