Az anyuka 26 évesen és 3 hónaposan (315 hónaposan) lesz pontosan 5x annyi idős, mint az akkor 5 éves és 3 hónapos (63hónapos) gyermeke. Ha a 26 évből és 3 hónapból kivonjuk a hat évet (72 hónap), akkor látjuk, hogy anyuka még csak 20 éves és 3 hónapos (243 hónapos), azaz a gyerek megszületéséig még kilenc hónap hibádzik.
Ebben az esetben elképzelhető, hogy apuci éppen anyucin található.
Ültünk a padon, és beszélgettünk Kezemben tartottam egy bigyót, Te a sarkon álló embert nézted, Miközben nézegettem a bigyót.
Vagy bigyó de akkor nem fontos, Vagy fontos de akkor nem bigyó. Vagy bigyó de akkor nem fontos, Vagy fontos, nem bigyó.
Mire megijedtél és El akartad venni, Én azt mondtam, Hogy fontos ez nekem Mire mondtad durcásan, Dobjam el a bigyót Mire én a szemedbe néztem, Te a szemembe, A bigyó meg ott lapult a kezemben Lassan ment az idő.
Vagy bigyó de akkor nem fontos, Vagy fontos de akkor nem bigyó. Vagy bigyó de akkor nem fontos, Vagy fontos, de akkor nem bigyó.
És felálltál, és háttal elmentél nekem És én ott maradtam a bigyóval, Amiről megint nem tudtam semmit, Hát eldobtam a francba…gondoltam…
Vagy bigyó, de akkor nem fontos Vagy fontos, de akkor nem bigyó. Vagy bigyó, de akkor nem fontos, Vagy fontos, de akkor nem bigyó.
Vagy bigyó, de akkor nem fontos Vagy fontos, de akkor nem bigyó. Vagy bigyó, de akkor nem fontos, Vagy fontos, de akkor nem bigyó.
"Néhány sörivó egyszerűen nem tudja a sört hab nélkül elképzelni. Hagyományosan egy szép krémes habot csak csapolt sörrel lehet elérni, de az angol sörgyártók ma már dobozossör-eladásukat is növelik azzal, hogy habképző "bigyó"-kat tesznek a sörösdobozokba. (Angol eredetiben "widgets" )"