Jaja, ez egy tökjó hely. Sőt! ha túlzottan elgyötört vagy a gondolkodáshoz, gyere át a szomszédos játszótérre (muszáj kampányolnom:), és vidulj velem egy kicsit!
Csak óvatosan azzal a pihenéssel, trollok vannak a közelben!
Persze tyutyus kávéjának ki tudna ellenállni?
Na jó...én. De tegyük hozzá, hogy sose nem iszom kávét mer becsapósnak ismerem.
Varázslatos illat és keserű iz..... ami csak akkor oldódik megfelelő mértékben, ha már tejeskávénak hivjuk a delikvenst. (ami viszont a kedvenc italom).
Mikor alakult ez a klub, csak úgy belenéztem találomra. Elsőként ezen a tisztáson akadt meg a szemem. Emiatt talán nem nagy baj, ha ide írok be elsőnek. Már akkor kiböktem, hogy jó hely lesz ez megpihenni, és átgondolni hogy merre tovább.
Most eszembe juttattad a nyarat, tengert, napsütést, sznorizást....alig várom, hogy az augusztusi hőségben magamra öltsem búvárruháimat (nem ám egyet, hanem kettőt egymás fölé) és derekamra ólmot helyezve szétnézzek a vizben, ott vannak-e a tavalyi ismerősök még? Hmmmm....
Hajón is csak egyszer voltam beteg, de akkor vihar volt, és azok a mocsok matrózok bezártak minket a hajó fenekébe. Így tengert egyáltalán nem láttam, csak az összevissza himbálódzást éreztem. Álmomban ne jöjjön elő!:)