Keresés

Részletes keresés

Vegetable Creative Commons License 2005.03.11 0 0 42
Én szerettem Wodehouse-t, bár már rég olvastam :-) Pláne elfeküdve az ágyban, ami most nem megy...
Előzmény: zebrina (12)
e_dora Creative Commons License 2005.03.10 0 0 40
Jelentkezem.
FehérTigris Creative Commons License 2005.02.28 0 0 39
Köszönöm! :) Én is mindenkit!
Akkor írok is rögtön.
Előzmény: Törölt nick (38)
FehérTigris Creative Commons License 2005.02.28 0 0 37
Nem, sokoldalú vagyok :)
Viszont sokszor szeretnék akkor is vidámnak látszani, ha. Aztán vidámítom magam.
Előzmény: Az a bizonyos Balázs (36)
Az a bizonyos Balázs Creative Commons License 2005.02.28 0 0 36
Hát te meglehetősen kerge vagy... :-) Vagy csak annak szeretnél látszani?
Előzmény: FehérTigris (35)
FehérTigris Creative Commons License 2005.02.27 0 0 35
Nekem a Hübele Sámuel a kedvencem, mert megtanultam belőle, hogy huhogni köll a macskáknak, hogy legyűjjenek a fáról.
Zenében pedig az öt elem közül az egyik hangzása áll közel. És a velencei barokk. Látszólagos ellentmondás csak :)
Előzmény: zebrina (12)
FehérTigris Creative Commons License 2005.02.27 0 0 34
Köszönöm, türelmesen várok :)
(addig ugrálok :)
Előzmény: Törölt nick (33)
zebrina Creative Commons License 2005.02.27 0 0 32
hehe, jó válasz!
Előzmény: FehérTigris (31)
FehérTigris Creative Commons License 2005.02.27 0 0 31
Madárka, nem eszem, etetem a madaraimat :)

Zebrina, én szabályosan közlekedem, és nem akarom az útkarbantartókat plusz munkára kötelezni mohóságom miatt :)
Előzmény: Mad árka (27)
FehérTigris Creative Commons License 2005.02.27 0 0 30
Mindig törik. Vagy reped. Hacsaknem választjuk őrül, a megszépítő messzeséget.

Előzmény: Törölt nick (25)
FehérTigris Creative Commons License 2005.02.27 0 0 29
Nincsen más nickem. Meghalasztottam. Megírtam a megadott címre.
Előzmény: Törölt nick (28)
Mad árka Creative Commons License 2005.02.27 0 0 27

Ha a Tigris kicsi, az engem mint a madarat megnyugtat ;).

(S itt közben elnézést is kérek, rám szakadt az ég munkával és nem tudtam még befészkelni magamat a kiszemelt helyekre itt. :-/)

Előzmény: FehérTigris (22)
zebrina Creative Commons License 2005.02.27 0 0 26
Aztán a zebrákat bántod-é??
Előzmény: FehérTigris (22)
FehérTigris Creative Commons License 2005.02.27 0 0 24
Azt hittem azt írod: (pongyolán:) "általam vagy, mert meg én láttalak"
Előzmény: Törölt nick (23)
FehérTigris Creative Commons License 2005.02.26 0 0 22
Jelentkeznék klubtagnak.
Kicsi vagyok és sokszor mérges.
Rendszerint magammal hordok egy vitriolos fiolát, amelyben némi idealizmust és romantikát is tárolok. Az elegyek nem elegyednek. Igazából a humor útvesztőihez szeretnék hozzászólni. Köztudottan nincs nekem.
Az a bizonyos Balázs Creative Commons License 2005.02.21 0 0 21
Rengeteg ilyen pad van a Törzságy alatt-előtt-mögött-körül, úgyhogy helyezd csak bármelyikre az egoregényeidet. Hogy stílszerű legyek: "So speak, I'm right here".
Előzmény: Mad árka (18)
Lénike Creative Commons License 2005.02.21 0 0 19
érdekel a régészet?
úgy látszik, mindenkihez találtál valami kiskaput.:)
Előzmény: Mad árka (15)
Mad árka Creative Commons License 2005.02.21 0 0 18

(Szívesen válaszolnék, de nem hiszem, hogy a leendő jelentkezők értékelnék, ha Madárka kilométeres egoregényein kéne átvergődniük, mire eljutnának a lényegig. Bár ez lehetne mondjuk beavatási próba :)).

Mindenesetre, ha kitolunk valahová egy padot, akkor folyt. köv. :)

Az a bizonyos Balázs Creative Commons License 2005.02.20 0 0 17
Ja, és ez úgy kapcsolódik a felvételi kérelmekhez (tehát a topik témájához), hogy magam vagyok az élő példa rá: nem tartozik a felvételi kritériumok közé Wodehouse olvasása. :-)
Előzmény: Az a bizonyos Balázs (16)
Az a bizonyos Balázs Creative Commons License 2005.02.20 0 0 16
(Wodehouse-tól még én sem olvastam semmit. Ellenben egy általam kedvelt írónak igen kedvelt írója... :-) )
Előzmény: Mad árka (15)
Mad árka Creative Commons License 2005.02.20 0 0 15
Hmm, köszönöm! :) Ellenben rögtön el is rontom a hangulatot: nem olvastam még semmit Wodehouse-tól. Ellenben van itthon egy könyve, s ha a szobám nem emlékeztetne az ősrobbanásra, akkor tán meg is lenne. Mentségemre szolgáljon, hogy érdekel a régészet, tehát még időszámításunk szerinti évtizedben elő fog kerülni.

Keresgéltem róla most a neten, az elmondottakból ítélve jó lehet, kiváltképp, miután azt láttam, hogy Wodehouse-t az okos emberek olvassák ;))). No jó, nem leszek demagóg :o).

Bár egy negyedértékű jelentkezőnek is naprakésznek és felvilágosultnak kell lennie, nehezen tudnám leplezni, hogy nem sokat tudok e topikcsoport belső életéről, csak a veteményeskert fogta meg a fantáziámat. Igaz, miután beleolvasgattam a többibe, találtam még érdekeset.

Előnyömre váljék, hogy tudok hallgatni, nem szoktam offolni, nem énekelek közönség előtt és finom salátákat tudok készíteni.
Az a bizonyos Balázs Creative Commons License 2005.02.20 0 0 14

Elolvastam a bemutatkozásodat. Monty Python? Gitározás? Dream Theater? Állatok?

Támogatlak. :-)

Előzmény: Mad árka (9)
zebrina Creative Commons License 2005.02.20 0 0 13

Ja, még egy:

És azt tudod-é, hogy ez a klub eredendően a HUSZ-ból származik?

zebrina Creative Commons License 2005.02.20 0 0 12

Nálam zenei ízlésed, az angol humorba vetett hited és a zöldségek iránti szereteted miatt vagy nyerő.

Viszont van egy nagyon fontos keresztkérdésem:

Wodehouse-szal hogy állsz????

freyya Creative Commons License 2005.02.20 0 0 10

A lovaglás miatt szerintem nem csak nálam leszel nyerő.:)

Mad árka Creative Commons License 2005.02.20 0 0 9

Épp nemrég tévedtem el a húszholdas pagonyban.

Most onnan klónozom magamat ;) ->

"A névtelenség homályából bukkanok elő, mivel ismeretségem csak freyyánál van, ha még emlékszik rám a régmúlt ködéből. :)

Ámde! Észrevettem a topikajánlók között a Zőccségest és egészen a hátam közepéig húzódott a mosoly a számom, hogy pont ilyet akarnék én is (indítottam is egy hasonlót régebben, de abban állatok is voltak – mégcsak le sem nulláztak ;). Szerettem volna hozzászólni a csattanó maszlaghoz, illetve betenni más zöldségeket, ám a gép jelezte, hogy én ehhez kevés vagyok, pontosabban szólva jogosulatlan. Így aztán kinn maradtam és zöld vágyaim az ajtó előtt dideregnek.

Gondolom, olyan nincs, hogy csak egy topikba kérem a felvételemet… ;) A többi is érdekes, csak mint zöldbolond, a gyökeresek csábítottak el."

genyanya Creative Commons License 2005.02.11 0 0 2
és hol van ez a "Törzságy - közlemények"?
bindera Creative Commons License 2005.02.11 0 0 0
O
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.11 0 0 topiknyitó
A klub szabályzatát és az egyéb közleményeket itt olvashatjátok:
A Törzságygrémium hirdetményei

A szabályzat tagfelvételre vonatkozó része:

I. Tagfelvétel
Minden felvételhez minden esetben 2 javasló/támogató tag szükséges, illetve egy informális IRL azonosítás, legalább egy klubtagtól.
A jelentkezés módja: egy klubtagnak küldött levél/kérés, vagy a nyílt topicban jelentkezés. A jelentkezés tényét ha levélben történt, a Felvétel topicban kell jelezni, illetve a támogatást/ellenzést is ebben a topicban kell jelezni. Felvételkor 3 nap türelmi időt kell kivárni, hogy legyen idő a támogatásra vagy ellenvéleményre.
A végleges tagfelvételről a testület dönt szavazással.
A döntésről a "Törzságy - közlemények" topicban kell tájékoztatni a klubtagokat. Itt csak a döntés jelenik meg.

Aki ennek ismeretében szeretne a klub tagja lenni, azt kérjük, hogy ide írja be a jelentkezését.

A klubtagok a jelentkezőkkel kapcsolatban itt írhatják le, hogy támogatják vagy ellenzik a jelentkező felvételét. Indoklást itt kérjük, hogy ne írjatok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!