A topic célja, hogy aki szeretne csatlakozni a klubhoz, az ide beírhassa a kérését, a klubtagok pedig itt írhatják le a támogatást vagy az ellenvéleményüket.
Nekem a Hübele Sámuel a kedvencem, mert megtanultam belőle, hogy huhogni köll a macskáknak, hogy legyűjjenek a fáról. Zenében pedig az öt elem közül az egyik hangzása áll közel. És a velencei barokk. Látszólagos ellentmondás csak :)
Jelentkeznék klubtagnak. Kicsi vagyok és sokszor mérges. Rendszerint magammal hordok egy vitriolos fiolát, amelyben némi idealizmust és romantikát is tárolok. Az elegyek nem elegyednek. Igazából a humor útvesztőihez szeretnék hozzászólni. Köztudottan nincs nekem.
Rengeteg ilyen pad van a Törzságy alatt-előtt-mögött-körül, úgyhogy helyezd csak bármelyikre az egoregényeidet. Hogy stílszerű legyek: "So speak, I'm right here".
(Szívesen válaszolnék, de nem hiszem, hogy a leendő jelentkezők értékelnék, ha Madárka kilométeres egoregényein kéne átvergődniük, mire eljutnának a lényegig. Bár ez lehetne mondjuk beavatási próba :)).
Mindenesetre, ha kitolunk valahová egy padot, akkor folyt. köv. :)
Ja, és ez úgy kapcsolódik a felvételi kérelmekhez (tehát a topik témájához), hogy magam vagyok az élő példa rá: nem tartozik a felvételi kritériumok közé Wodehouse olvasása. :-)
Hmm, köszönöm! :) Ellenben rögtön el is rontom a hangulatot: nem olvastam még semmit Wodehouse-tól. Ellenben van itthon egy könyve, s ha a szobám nem emlékeztetne az ősrobbanásra, akkor tán meg is lenne. Mentségemre szolgáljon, hogy érdekel a régészet, tehát még időszámításunk szerinti évtizedben elő fog kerülni.
Keresgéltem róla most a neten, az elmondottakból ítélve jó lehet, kiváltképp, miután azt láttam, hogy Wodehouse-t az okos emberek olvassák ;))). No jó, nem leszek demagóg :o).
Bár egy negyedértékű jelentkezőnek is naprakésznek és felvilágosultnak kell lennie, nehezen tudnám leplezni, hogy nem sokat tudok e topikcsoport belső életéről, csak a veteményeskert fogta meg a fantáziámat. Igaz, miután beleolvasgattam a többibe, találtam még érdekeset.
Előnyömre váljék, hogy tudok hallgatni, nem szoktam offolni, nem énekelek közönség előtt és finom salátákat tudok készíteni.
"A névtelenség homályából bukkanok elő, mivel ismeretségem csak freyyánál van, ha még emlékszik rám a régmúlt ködéből. :)
Ámde! Észrevettem a topikajánlók között a Zőccségest és egészen a hátam közepéig húzódott a mosoly a számom, hogy pont ilyet akarnék én is (indítottam is egy hasonlót régebben, de abban állatok is voltak – mégcsak le sem nulláztak ;). Szerettem volna hozzászólni a csattanó maszlaghoz, illetve betenni más zöldségeket, ám a gép jelezte, hogy én ehhez kevés vagyok, pontosabban szólva jogosulatlan. Így aztán kinn maradtam és zöld vágyaim az ajtó előtt dideregnek.
Gondolom, olyan nincs, hogy csak egy topikba kérem a felvételemet… ;) A többi is érdekes, csak mint zöldbolond, a gyökeresek csábítottak el."
I. Tagfelvétel Minden felvételhez minden esetben 2 javasló/támogató tag szükséges, illetve egy informális IRL azonosítás, legalább egy klubtagtól. A jelentkezés módja: egy klubtagnak küldött levél/kérés, vagy a nyílt topicban jelentkezés. A jelentkezés tényét ha levélben történt, a Felvétel topicban kell jelezni, illetve a támogatást/ellenzést is ebben a topicban kell jelezni. Felvételkor 3 nap türelmi időt kell kivárni, hogy legyen idő a támogatásra vagy ellenvéleményre. A végleges tagfelvételről a testület dönt szavazással. A döntésről a "Törzságy - közlemények" topicban kell tájékoztatni a klubtagokat. Itt csak a döntés jelenik meg.
Aki ennek ismeretében szeretne a klub tagja lenni, azt kérjük, hogy ide írja be a jelentkezését.
A klubtagok a jelentkezőkkel kapcsolatban itt írhatják le, hogy támogatják vagy ellenzik a jelentkező felvételét. Indoklást itt kérjük, hogy ne írjatok.