Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2017.01.22 0 0 1329

Isten áld meg a magyart... Hazádnak rendületlenül, légy hive óh magyar.... God bless America azaz 1776 magyar ok lett Egyesült Államok vagyis országok... de csak a magyar ok Istenével vannak Istenországok, nem lessz nem volt hanem van van van...minden Istenesemberben benne van van van...Csendes dicsó fénylő országokba boldogság lenni...
Isten országai bennünk van, mi benne...
              1.: Mivel U.S.A. -Egyesült Országok...itt America... az ollan lenne mint Egyesült juhTuróspuna... na most Amit Egyesült Államok America... abba benne lenne... zidó ki... kérlek szépen benneteket, próbáljuk megérteni hogy mi van volt JEWusa meg most JEWuka megett... amit ha magyarszemed van...láttalak egy záp napon a Golgotán...na az is jó lett volna...deee... Óh milyen dárga kü? - az illen sent áldozat, mint Betlehembe az istállóba jászólba barmok barma brhöhöhööö...ugye jelenkeznél Gézhus KrajzLert hellett hö?- sintérek trapityára vernek husod caffrang... vegyétek egyétek örökké éltek...
              2.: Amit U.S.A.-nak hivnak... vedük hogy U.K. = United Kingdom??? -na Anglia??? - osztán a Brtish sziget (félsziget mocsmá?) lakosai...na magukat ország - ok-nak hivják...(Britha az utolsó mohikán lána...igazi oroszlán...most lehet... nincsak az oroszok tusza Dondy...na azzal hogy az oroszok megvlósitották a Nemzeti Cucclizmust...nincsak a nyemecek ha nem mennek bele a jabiruba...de az oroszoknak van ollan atomarszena (ezt én inditványoztam...ha hiszed ha nem meg az összes tröbbi próbálkozásokat) széne hogy ezt a gollóbist 10 -zer felrobbanhatják...mig JEWuka? 20???) ami azonnal...hogy ne billentyüzzek sokat...egy országban csak Istenemberek (de csak...nincak Örök élet Hit -Tudat nélkül nincs Nap s fénye tehát nincs szeretet...) vannak...nemtrum...tudtok követni...zidó ki...mikor Erdélyről dolgozatot kellett irni...nincsak ha a Gazdasági életet... mostaniba...rövid idő alatt...valóban szinte minden (de CSAK ISTENESMBERPÁROK ((NEMES NEMZETES)) NEZETTUDATOSOK ÖRÖK ÉLETHÜ ÉLET TÜK...BIZON AZ ERKÖLCS HA ELKÖLTÖTTED VÉGED S VÉGBELED KINT CCC...) szükségleti dolgokat ingyen..vagy... monduk... nincsak a szükségleti dolgokat...csak cserebere...ami kizárja hogy akár érték papirokkal is...(miért???) bele kontárkodnunk...azonnal itt a MENNYEI KÁLDEUSA -RUSSIA GYERE DRUSZA U.S.A. NA ITT A BIBI MERT CSAK U.K. N.U. BALEKJA? (NINCSAK ÁBRA HÁM RABSZOLGA TARTÓ??? ÁBRAHÁM LOURDA???-KINGEK KINKGE AZ INGÉBE) SZIJA SZIJA LÁNOK...OROSZ JÁNOK ( SZÉPEK, MIG LÁNOK ÜLNEK A TRORONBA ARANCOCCUBA...NA RUBEL... RUSZKI SZALMA) MEG MEG KÁNAÁNA... BIZON CSAK MENNYEGZŐK MERT ITT VAN MÁR MEGINT... AZ ÉG MEGNILLOT S MENNYEK ORSZÁGAI... azaz a mai technika...majdnem ott van, mint mielőtt az Ótestamentumi tumor tum -temetók horrorrr...harramia -sisterre bogarak s sáskák HADA MEG HADIPARA PARAZITÁIK...megjelennek!?
            3.: Tróhát Magyarországok Americaországok... velem kezdődik...na most monduk itt van Dondy... ha azt monda...nehagarudj Pesta de velem...akkor mellé állok...mint egy szálfa... nem érted...látom az embereket mint fák...fákzatok? Na vicca hogy ollan hogy 1776 U.S.A. ami keccke a 13 öcceesküVőkkel...(feudeljed a KÜMÜ-VESEKET...főleg Kelemennét meg a fuflu kelepelőket, ellőkellő akár...Nagy Kár Klárai ((Kató de lukas itt egy huszas)) klirinétosa) ha mind szabadküMÜvesek...mápedig (nincsak a szabad kömüvesek az Uj Jerusalom szekercéi pac pac pac...) azok...lásd a Bostoni tea cirkuszu kuszu kuszu...piszkosul át lett verve a buta barom gojim világ??? Nincsak Éhen a Király...
Amit én szagolok...itt minden átverés addig...
            Innennn...ha fidelitek...vagy tota The King Kingek mindig is a Tronon...csak eddig nem láttuk...mert átlátszó (jáccó) a a a ruah...

repcsepista Creative Commons License 2017.01.12 0 0 1328

Achtung achtung Lugeneráj neee... degenerájájájájjj... Urak, Urak Ura...Királyok x Királyok Királya (Lordok x Lordok x Kingek Kinge bolha az ingébe) szava (sava) kik a Siont (Égi Warros lásd Uj Jew russausa álom, fehér nakad lepi sálom) épitik mostanis isis sisss... ne visisss...
               1.: Esik eső csendesen... Dondy meghozta nékünk...az esőt meg reméljük a tavaszt... ha megérjük hajason hajja hajja ... az égnek áll... na kopaszi kákó...jön a favágó... monduk egy kopaszikáko is jobb...
               2.: Na mondtam... hogy minden a a a... monduk ezek már leelőzték Sodoma Gomorát ha lett volna... nos monduk most háttérbe zorultak...nincsak ere f ff fff... megjött az esős évszak vak vak vak...
               3.: Nem akarok sokat billentyüzni... de vicca... na mi a vicc...hogy minda inda vadlovas... 20 elnőcske hellÖlt...itt monduk az ész magáll...ABCULLAULTIMEA ELŐRE EL LEKÖTELEZETT SION LÁNYAI (Lánok ülnek a Troronba arancoccoruba...Arra mennek a legének, ciffra sarkantuba...Lánok vaggtok sépek vagtok...piros s popsitok...aha timSOS) VALÁNAK S BAGZANAK...EZEK U.K. KK... OLLAN BIDI...EKETE FEKETE FEGG ETTE... LUKA POTTYANTÁSA...ALMA? -NINCSAK ÉLETÜNKET VÉRÜNKET A CIRÁLYOK CIRÁ -RÁJÁNAK... AMI ESETLEG HA VOLT GERNICVELŐ... ABBA SSS...ABBA gATYÁM TYÁM TYÁM TYÁM... NYÁM NYÁM NYÁM... HAM HAM HAM...
                4.: Dick Morris... Lobbo fuffu főtanácadója... Dondy meg Putin... GRATA KAINITSELAP ALLÉ ALLEPOK POKITA?-AZ EGEKBE... KÉSZ A SÜTEMÉN??? NA HOD... APU HOD MED BE...AZ A NAD MEDVE... A CSŐBE...
                5.: Akarok valamit... mit... hját mit ád az Isten... Adon Isten (fapapuc) Jónapot...tud mást??? Nosa... Lehetett hallani...hogy IZRE LER csak addig kell...mig ingyen olajat lehet pumpálni... a homok homok sivatagábu...szebb a páva mint a pulyka gabu gabu gabu...
                6.: Onnann... amit én sem akartam meg akarok elhinni... zidó ki... vicca mikor...na minden körötte zsiványságok...EMBER AZ EMBER PÁRBA...DE AZOK ÖRÖK PÁRBA...TEHÁT A ZSÁK MEGTALÁLJA A FOLTJÁT...AMI AKIK EGGZER ISTENEK...AZOK ÖRÖK ISTENEK SENKI AZT MEG NEM BONTHATJA... RONTHATJA DE MÉ CSAK MEG NEM NEM MEG...KÁROSITHATJA...
                7.: Vicca kell menjünk... tota tökéletesitették a GOLD COULD FUSSION... SZABAD ENERGIA DE NEMCSAK AZ...HANEM AZÓTA...ÉJFÉL ÓTA ÁLL AZ ÓRA... NA AZ LENNE SION...MOCST MINDENKI ÚR, CSAK FÖLDET TUR...SIONRA TROTTT... ZIMBE ZUMMM... NEKÜNK FONTOSABB IZRE LER ÜBER LER MINT ...MONDUK HA LETT VOLNA OLLAN HOGY U.S.A.? -TOSSS... AKI ÉN VAGYOK A NEW WOLRD LOURDA ORDER DIRR DURR DALALA...
                Innennn... Na ha jewRussaJEWuka (2 1/2 + 3 1/2 = JEWBILI ne idd ki védd ki...) drusza... akkor ime az ördögös hámorszög... Jew usarussa álom... fehér nakad lepi sálom...

repcsepista Creative Commons License 2017.01.07 0 0 1327

God save the Qween...
            ...Mégis bunda a bunda, ihaj bunda csuhaj bunda, mégis bunda a bunda, ihaj bunda csuhaj...
            1.: Ma ütötték nyeregbe Dondyt... de AccHilla copoi belecsaholtak...hogy nem készek még... erre a volt Vicc presidente (Joe Byden) egy nagyott vágott a... fak... fakapaláccsal az asztalra IT IS DAN! -osztán mjocst vagy kigyütt belüle...vagy vagy vagy... mi fene feneke... God save the Qween!
           2.: Nagyon tessetek figyelni... itt minden tota ollan átverése a szegén barmoknak hogy soha! De nem akarom mjocst ciffrázni...Hanem nekem mindig gyanus vala...hogy EZEK A KEZDETTÜL FOGVA...Kezdve az IMÁDATOTT AMCSI PATRIÓTÁKKAL... HOGY EZEK MEGBUNDÁZTÁK...UGGANÉS ZERINTEM AZ AZ U.S.A. AMIT BELELŐTTEK VOLNA...
          3.: Mjocsmá itt ott hallani hogy ITT VALAMI IRTÓ NAGY BÜZZ VAN...ugganés az az 1776 Spirit Tiszta Amcsika, egy pinnyalatra se létezett... Na itt...ami ha ténleg kinyitnuk... fcsss...
          4.: Nincsak...Dondy ollakat hörgött...U.S.A. FIRST... na de van ollan...uggannaggor... mjocsmá menn körbe bögre sárga bögre... Dondy fetrengése az A.I.P.A.C pac pac pac...(mindenütt rajta van a a a...) na ténleg ha JEWuka first...???
   Isten báránya brekekekeee...

repcsepista Creative Commons License 2017.01.04 0 0 1326

Üdv üdv üdv...2017! Béke Közép Keleten, igaz kelletlen deee... béke a földön végre... nincs betegség se okozo de halál kivánság...a létrehozóival HELLRE TRUTTYOK HELLRE HELLETEKRE GYIA GYIA GYEHENNA NA NA NAAA...
               1.: Nadon röviden meg velősen, hol a mák... Nem vagyok senki ellensegge... azért nekem se lehet senki...na ha lenne az senki? -házi? Sehonai bitang hazátlan...Na most nemrég voltam EGY ÉGI KILÁTÓBA...amivel mindent elem x ellemi részeibe -részivel lehet látni... Na csa fajtalanok OK? - vannak meg az hogy tökéletesedjetek... az minden tekintetben ÉGI KRISTÁLYTISZTA VÉREÜKNEK KELL...TISZTÁKNAK KELL LENNÜNK ISMÉT...AMIT HA CSAK ELFOGADUNK HOGY ADD ÚRAM HAD LEGYEK, HAD SZOLGÁLJAK CSAK NEKED...azonnal AZ AZ AZ ...UT!!! MELL MENNYBE FEL S VISSZA VEZET...AZAZ ITT IS MENNYEK ORSZÁGAINAK KELL LENNIE... s azonnal, kik azok... nincsak ORSZÁG ÚRA: AZ TE VAGY...TEHÁT VELED VELEM KEZDŐDIK...NA MOST SOHA NINCS VÉGE...ha valaki azt mondja vége? - annak VÉGE!- kint csüng a vbele...
               2.: Nem változott semmi...röveden behadarom... MINDEHOGY A DÖGÖLŐK MEG DÖGÖLTEK AREMEGGADÓZEROZÁS...na most az örökké tart...akik azt hiszik...hogy ha elkezdik...na amiről szó van...hogy zizre lerek (HOL VANNAK AZÖRÖK HABORUS FÉCCKEK X KIGYÓ FÉCCKEIK? megmaradthassanak...CONTROLLÁLT ATOMHÁBORUK...na azért csak akik MÁR ELKÁRZHOTAK...MINDEN NAGY ATOMHATALOM AZ.. CSAK AZOKNAK LEHET ATOMARSZENA...AZTÁN PÖSZE HIDEG HABUZUNK CRUZUNK JÁTÉK...AMI VAKULJ MAGYAR NE LÁSS TÓT..A FENEKEDEN...NINCS FÓT KIN VAN...VALA VALLA GOD KINBA BIMBA MINT SSS...
               3.: Nem lesz atomháboru...ecsetleg...na te meg én HA HA HA?- engedem meg hogy legyen...s kérdem, azt hiszed akkor jobb lett neked...vagy TÉNLEG MEG AKARASZ DÖGÖLNI...MOST HA TE MINDENKI??? AZ ORSZÁGOK KEZDVE RUSSIA -U.S.A. KEZDEMENNYEZZÉSSEL...CSATLAKOZVA...MOCSMÁ A U.N. IS...AMIT PONT A SZENT FÖLD VÉDELMÉRE A SZENT FÖLDESEK (KING IS GOD???) HOZTAK LÉTRE...AMI VÉGRE VISSZA ELŐBB 1776.SPIRITTISZTA U.S.A. -zidó ki... ha figyeltek az O Relly filmeket...nehogy má... az erőssége előbb a magyarok -polákok -meg nyemecek -francok...nem utolsó sorban az ŐSLAKOSOK... az hogy már akkor este...hol volt hol nem volt...az U.K. -FENEKE ALATT MARADT MINDEN SŐTTT...OSZTÁN TEODOR HERC...GAZÁR VILÁGURALOM LADY LADY LOM BOMMM...LÁTNI AKAROM...1776.MAGYAR OK U.S.A.NAK...CSAK AKIK MINDEN EMBER EGYENLŐ ORSZÁGOSOKKAL KELLETT VOLNA CSAK...DE LÁTOD...
                4.: Most 2017. Jan, 15. vagy körül lesz... a Párizsi Plesztinia a TÉRKÉPRE... na itt...hogy millen okok indokok játszanak közre...ugyanis AKIK A PALESZTINIAIKAT...na most minden ORSZÁG NÉPE AZ!!! Nincsak rögtön amit U.K. BESTIALLIZMUSA S RUSSA... na dögletes lett...ha DONDY MEG PUTIN NEM KEZDEMENNYEZNE S ELŐBB AZ ANGOL LUKÁVAL LUKAT KELL...(FIDELJÉL, HA BERROBBANTJÁK MENN VELÜK juhtUROPUNA NEM BESZÉLVE ÁZSI MEG FELE AFRICA NA IJJEN ZSAROLO DÖGÖK MÉK NEM VOLTAK E FÖLD FELSZINÉN) FEL KELL SZÁMOLNI AZT A DOOMDSDAY GÉPEZETET...AMIT CSAK EGYÜTT A FÖLD NÉPEIVEL...ELŐL 1776.U.S.A. SPIRITIZMUSA - RUSSA DRUSZA KINA INDIA PAKISZTA...OSZTÁN OTT FOGNAK OLLAT TALÁLNI...AMI TÉNLEG HA NEM TALÁLJUK MEKK...NEM AZ ÚRUQKIK MEG IRÁN... HANEM AMIT FOGNAK OTT TALÁLNI... NI NI NI...EZEK TÉNLEG OLLAN GÖRÉNYEK AMITŐL BÜZLÖTT...MITŐL DÖGLIK A LÉGY...MEG MI EZ A SZA SZA SZAAA...
         Isten báránya bröhöhöhööö...

repcsepista Creative Commons License 2016.12.30 0 0 1325

Ki ölte meg Kennedy-ékat, senkise tudja? - Ha valaki tudja, az meg nem nem meg... mondhatja jah jah aha aha aha...
             1.: Ne hagarudjatok hogy ünnep =jubili? - mi van a bilibe ronto lennék? Mondtam nektek...hogy ami bennünket érint történteket meg történhet...én itt vagyok JEWukába... na mellik first...U.K. juka izre -Ler na most hol van 1776. U.S.A.??? - ami már akkor...miért halt?- meg a sok ember... közte bizon több ezer...(10 000+...de ha azt vesszük hogy ORSZÁGOSOK... mert akik VELEM KEZDŐDIK ISTEN ORSZÁGA...az bizon NE AKASSZÁTOK FFF... A KIRÁLYOKAT...) magyar (magyar ok?) Szabadság Harcos?
             2.: Most csak a Kenedykre... na kik ölték meg őket is sisss...NA A VILÁG HÓDITÓK AZ U.K. S JUKA JAKABUTA = IZRELERESEK... na most az hogy Jew? - az kimondottak URALKODÓT JELENT...semmi köze...na OLLAN HOGY SZEGÉN JEW SOSE VOT LESS... na ezt a legutóbbi Jesusoss...(Risen,2016.Josheph Tiennes as Clavius, Tom Felton as Lusisus stbbb...) nemigaz...mert AKIK AKKORT IS MEG MA HATALMON VANNAK...AZOK NEM HISZNEK SENKIBE...SEMMI???- KIVÉVE...MIG FÉLELMET MEG RETTEGÉST(MEGTUDNAK OSZTANI MEG ÖRÖK HABIRUZNAK RAJTUNK...NEM LÁTOD???) TUDNAK OKOZNI...ADDIG VANNAK!!! - TEHÁT AZ HOGY JEWIS... BIZON ŐK A DRÁGA KÖVEK MEG CÖVEKEK... OLLAN HOGY JEWIS ORSZÁG VAGY NÉP...SOSE NAPJÁN KICC KEDDEN SSS...
             3.: Sóval...lusta voltan nem tettem fe... Russia Elektion Hacking To "Conspirácy Theory" sss...nadon teccetek figyelni... " 538 members Elektorál College" koléga dönti el, ne a szavazat hogy ki lett...az indultak közzül a prezidente...(de de deee... hivatalosan megveheted a szavazatát...lásd minden az!!!) ami kétségtelen... Dondy megelőzte volna... na ha a collégák az 538 (szavazat csak) számit csak...akkor...na Dondy jobban pinálta volna mint AccHilla??? Igen de fidelmeztettelek benneteket előre hogy..OLLAN NINS..HOGY AKÁRKI MIKOR A SZENT FÖLDÖN MENN A VIADAL...NA IME AZ ELSŐ DIBÁTE TE BUTA... DONDY ODAMEN NETETE NETENYAHU... S EZ ÉS EZ S EZ...HA IGEN? - TE VAGY A HUNYÓ... OSZTÁN...
            4.: UK. S JUKA...vidázz juhka...nincsak báránbőrbe farkasok...nincsak Dondy (Mussulini) legkedvencebb mondobondókája: jobb egy napig farkas lenni, mint 1000 év juhuhuhuhuuu... na ha te végbél jukra gondotál...nincsak ÖRÖK IGAZSÁGTALANSÁG... MI NEM ENGELEMESKEDÜNK SENKINEK... nincsak Dondy... báránbőr dörrr...izlerel ÜBER LERRR...
             5.: Barackéknak PONTOSAN KELL TUDNI...hogy ha megfurták is a KASSZÁT VAGY HECKELTEK... LUUU...FÁSSS... ha valaki megtudta volna akkor az NETENE NETEHANYU BANDÁK...IGEN IGEN MINDEN A KEZÜKBE SZÓRÖSTÜL BŐRÖSTÜL ZAROSTUL BELESTŐL BEL OROSZOSTU AZON TU TU AZ ÓPINARÁNCOS TENGEREKEN TU AHOL MÁR A CISSMALACC SE RÖFF RÖFF RÖFF...AZ OROSZOK IS!!! -na itt van a kutya elásva...hogy most VALAMI TÜZIJÁTÉK...emlégeztek a PENTAGON: 65 -25 csincve csente...
           6.: Hogy miért szoritoták meg PUTIN zacskója a satuba??? Hjátja kilugna a lu lába...vagy...GONDOLD AZ ORSZOK BEISMERIK HOGY ŐK IS LAMA KACSA HÁP HÁP HÁP... Na itt komoly CSAPÁSOKAT AKARNAK MÉRNI PUTINÉKRA... AMI BIZON MÉG ELTOLHATJA... na lássuk mi lesz lesss...
            7.: MINDEN HÁBORU A KEZDETTŐL FOGVA A KIVÁLASZOTT... NÉP??? (JÖN A DICSŐSSÉGG CIRÁLYA... NINCSAK 2017...JUBILY???) Röhely...de az is ha TÉNLEG ÁTVERTE DONDY A SZERENCSÉTLEN AMCSI KÖLKÖKET JOBB LETT VOLNA! SMIRNA! PSSS...
Isten OROSZLÁNA...BRRR...
Boldog Magyar Uj Évet...

repcsepista Creative Commons License 2016.12.29 0 0 1324

2016 év végére vigadó s Uj Esztendobe mi vigadunk... hisz ahol a vége ott a kezdete... azaz idő nins, de elmultak a renyhe népek...
               9.: Utolsó szerda este 2o16. -ban, de ha áll az idő, mit jelentenek meg számitanak a számok? Közbe hallgatom a coasttocoast-ot... ami ha nektek megvan egy hasonló...szól a rádió... az bizon jó lenne...mert irtóra le vagytok maradva, velem együtt... mert Hazám Hazám...te mindenem, tudom a LÉTEMET nektek köszönhetem...na nem irhattak MAGYAR JÉZUSCSALÁDOK TESTVÉREK KÖZÖSSÉGÉT... az tul tett volna a nazi - nazarénokon nem gondolod...nem mert nem mered...
               1O.: Rengeteget irtam a választással kapcsolatba... ami PÖSZE HOGY JÖNIE KELL EGY IGAZI AMARICA MARICÁSNAK... hogy micor...na mit gondotok..ha Bernit... nem mert (zsidó?) a izreler örök habiruzóknak... nincsak a Purimosokat... na te boldog Hassb/orgia te csak házasodj...mellesleg ..ha hallgatod a PODIUM SÓW SÓLLÓKAT...MINDEN HÁBORU A KEZDETTOL FOGVA A DAVID TRONA TROTTT...
               11.: Na onnan amit legutoljára...EZ AZ ÁLOM VALA...a legutólsó... hogy egy VONAL A FÖLDALLATT...nos emlitettem hogy lehetséges némi zürrr...az izreler leresekkel... amit csak lefegyverzni meg felszámolni lehet...na KÉPZELJÜK EL...HA VALÓBAN TÉNLEG OLLAN DOOMDSDAY MASINÁKAT ÉPITENEK.....na ezt már emlitettem...hanem van uj...hogy hogy hogy...
               12.: A Pista bátyám, akinek a nevét nem bitorolhatom, szóval ha repcsePista...az o, mig én repcsepesta tütütt... Na mondott nekem...ollat hogy ez a gollobis nem számit.. hanem hogy ismét JÉZUSCSALÁDUNK EGYBE EGY LEGYEN...NA AZT NEM LEHET SEMMIVEL...HANEM CSAK MAGYAR LÉLKÜNKKEL X LÉLKÜINKKEL...
               13.: Tröha ez a gollobis...AZ ALAPZATA ELEVE MEG LETT REKETTYEZVE... akarok a BbLia...ha nem lenne helletek..csinálunk..na ezt bögögyi állandóan a Pista bátyám... amit nem akartam...na ezt mi vissza pináljuk hizz Jézusunkkal s Jézuscsaládunkkal minden lehetséges...deee...akor is ezt a gömböt el kell hagynunk... egg gizs időre ami itti idószámitás...számit...mert monduk...trilliárd X trilliárd ÉDEN BOLGÓK (CSILLOGO CSILLAG TENGÁRAINK) VÁRNAK... sóval értitek...
               14.: Vissza mentem hogy azokat... hogy mi lesz...monduk nem hihihihiiii...hihetelen (máris sisss...) hogy AZ AMI ...lehet hogy lessz egg gizss czikusz a IZRELERESEKKEL...na most köptem ki, hogy nem megálmodtam tam tam tam... ram ram ram...még s Karácsonyi énekek a fülembe rivallalalalalala...
Isten báránya breee...
Boudok Magyar Uj évet...

Előzmény: repcsepista (1322)
repcsepista Creative Commons License 2016.12.28 0 0 1323

Achtung achtung lugeneraj ne degenerálj... ne ölj gondolátban sem sem sem... de sejtelmedbe sss... ne fajtalankodj... de ollan FOG ALMA SSS...
               1.: Ez hozzá megy... 1316 iratomhoz, micor kértemn Barackot (mindenhogy ha amcsi prezidente lenne...ollan mins, csak U.K. -tusza, puccos fenekével a nyakába ül... U.K. juka? - na izleLert mikor a KIGYÓ FEJÉT MAGYAR X MAGYAR OK MENNYORSZÁGOSOK...zidó ki...tudom hogy (-) jelbe vagyok... NA MAGYAR X MAGYAROK ORSZÁGOK...kezdődne a MAGYAR X MAGYAROK ISTENNÜNKKEL... AHOL TE VAGY AZ ELSŐ ELŐL ISTENEMBER S MAGA HA JÉZUS...NA CSAK A SZIMPLA NÉV... SZÓ??? ÓH MILY DRÁGA NÉV EZ JÉZUS...NOSA CSAK ÖRÖK ORSZÁGOK X ISTENORSZÁGOK VANNAK... NA OLLAN HOGY U.K. ORSZÁG... OSZTÁN ZSIDÓ VAGY AKÁRMELLIK ITT E GOLLOBIS HIVATALOS INTÉZMÉNE... NA AMIT...zidobol zido ki...nincsak... MA IS... ISTEN NEVE...NA OLLAN NINCS...AZAZ ciss Nappalestinia Isten (mi is magyar de Jézus Jézus Jézus..nincsak hogy lett Nappali ország 1776 U.S.A. tehát nem U.K. S JUKA = JÁNOS 8:44. KINDOMBA DOOMBOOO...NINCSAK FENYEGETNEK HOGY MEG LESZTEK BÜNTETVE NEEE... NA ENNÉL IS NAGYOBB BUNGÓG GÖG S JEWuka nyakába pisi caca... ???- nincsak anyagilag JEWuka roccs...csak a többi országok lásd a ciss Palsztinisten országok ISTEN AKARAT TA TA TA... ) országosok vagyunk nem tuttad) országa...fideljed... PALESZTIN KIRÁLY??? NA MA IS RÖHÖGNI KELL...MERT Ő ŐK JÉZUS ORSZÁGOSOK... NA PÖSZE HOGY VELED KEZDŐDIK... SOHA NINCS VÉGE...NA MOST MAGYAR ORSZÁGOK NEM MAGYAR CIRÁLYSÁG... nem jön össze a hangnemében üti egymást sss...tehát OLLAN HOGY KIN DOMBOK...AZOK IDEIGLNESEK MERT ELÉG A KIN KINZÓ DÖGGÖD GAZDÖGSÉGBŐL KINDOMBÓKBOL) kértem Barackot...az ÖRÖK ÉLETED VÁLASSZAD...NA AKIK kiállnak a legkisebb ORSZÁG mellet is... azok az ÖRÖK ÉLETÜKET VÁLASZTOTTÁK...AKIK U.K.-S JUKA A ciss KIS...HISZ MINDEN TÖBBET CSAK U.K. S JUKA JAKABUTA ÉRDEK... izre Ler...azokmár itt is égnek meg mindenki tudja hogy ezek vérszopo kopo dögök pás -sáposak... s ha lehet...az utolsó szem?- vérönket kisszipoloznak...nincsak MIBE KERÜL NEKÜNK EDDIG AZ U.K. S JUKA JÁNOS 8:44. LUKA... NA HA BELENÉZTÉL IS SSS... BENNE VAGY...vagy a ciss palesztinia meg most MINDEN ORSZÁG NÉPE AZ AZAZ ZZZ... hallgasd meg a legbátrabb KIVÁLASZOTÁKAT...PLESZTINA MINDEN GOJ ORSZÁGOT...nicsak a goj megnevezés ORSZÁG OK???
               2.: Ssss... ime a HELLZET JELLZET JELL MAMBO... You are unbelievoble... Dondy!? --- mint Barack loty lett..uganis amcsiba tota szabadszóllás vanna ha vanna... na itt rögtön látod...hogy tota MA IS ANGLO -U.K. GYARMATA MINT SOHA...MEG A NYAKUNKBA RAKTÁK AZ EGÉSZ ISTENORSZÁGAINKNAK NAPPALI -ESZTÁN -ISTEN ORSZÁGOSOKNAK A CIS JACKABB... MICSODA VILLÁMHÁRITÓ... na Barack azért adta a BILLIÓKAT MEG DOOMBA ELHÁRITÓK KIÉPITÉSÉT MERT CSAK EGY TÁMASZPONT...ITT BARACK IS GYANUBA...LÁSD KORPA MEGESZ A DISZNO -ODISZ??? na a KINGEK KINGE AZ A DAVID TRONA...NA PÖSZE HOGY A ciss palesztinia sose vót lett less...FIDELJED A MAGYAR ROKKAT ROKKANTOTAKAT... na te palestiniához is 1000 trillió kméter bánász béka kutykuruty sss... na csak egy mint a lunak...Akarom hogy lássátok...AZ HOGY ORSZÁG X ORSZÁG OK...az mélyebb mint micor terád rádvágták NAZI...(nincsak a plesztinok... na nekik is van... a szivökbe még...ANTI SZEMITÁK TÁK TÁK TIMSÓ... na JÉZUSSAL A NÉV JÉZUS...NE JESSJUHA HA HA HA... NEM GÉZHUS KRAZLERBA...szóval HA EGYET EGY CSAPÁSRA MIND... NA MOST DONDY!!! - NEKI NE MENJ A VILLAN POZNÁNAK NAK NAK NAK...
                3.: Ami hozzá vég a álmaimnak ami az van!!! - látod hogy csak az van??? ADDIG MING NEM TUDTUNK AKIK ISTEN ORSZÁGOSOK FELÜLRE KEREKEDNI...zidó ki...ezt bővebben fogom, nem középostoba foggal körömmel... AADIG...NA A BbLIA: MIG AZT NEM MONMDJÁTOK HOGY JÉZUS...NA AZ AZ...AMIT MÁR BEVILLOGTAM...HOGY AKIK MI MOST IRGALMATLANUL NINCS...MEG LETT NEKTEK MONDVA NEÖL...TEHÁT HA TÖBBET FELÜL NINCS EGY GYILKOS GONDOLAT SSS...AKKOR TALÁLKKOZNI FOGUNK AZ MI ÉGIEINKKEL DE ŐK IS...ÉGEDELEM...HELLRE ROTTYOK HELLRE...
           Isten bárnya brrr... na ez egy külön be böffögés nem röff röff röff...
      U.i:...Nincsak U.S.A. FIRST...IRTÓZATOS GYALÁZAT LENNE MEG LESS... HA MÉGIS NEM NEM NEM... na fideljed Dondyt...máris neki ment a villanpóznának...na 1 % -kot kot kot...adok neki...mint monduk Baracnak is adtam... ami mégis hogy U.S.A. FIRST... talán 1/2 % ék, jobb mint...vagyis ezzel U.S.A. képzeld el...ha tota blokád alláh fogták...ami U.S.A = MAGYAR X MAGYAR ORSZÁGOKBA U.S.E. BEEE... U.S.A. A???

Előzmény: repcsepista (1316)
repcsepista Creative Commons License 2016.12.27 0 0 1322

2016 év végére vigadó s Uj Esztendőbe mi vigadunk... hisz ahol a vége ott a kezdete... azaz idő nins, de elmultak a renyhe népek...
               6.: Még ebbe a huzatba akarnék valamity... amit a bátyám aki itt idő 1 éves korába... na ami érdekes, hogy neki én örök vagyok, az meg hogy lehetsegges... Na Ő NEMCSAK A VILÁG URA...HANEM VILLÁGOKAT TUD... TEREMTENI... Na most illan bődülségeket miért kell... amihez kzözelitek... Na vicca hogy ATTILLÁNKAT A ROMAI PÓPA VILÁGURNAK TITULÁLTA... ami eggzerü ne LÁTOD, OLLAN HALÁL!? NEKÜNK NINS!!! -ők is mondják...de azt is jogy a MAGYAR X MAGYAROK NEM ÉLNEK LEHETŐSÉGÜKKEL... NINCSAK 1956??? VAN EGY MAGYAR AKI KAKI...
              7.: Renyhe népek...na azért tudták elvenni tőllünk a Körapatkókümedencénket... nincsak...mikor először is sisss... minden akarat erő...mig nem akarásnak...Na most nadon könnü szerrel szarral vissza tudNUK ...na csak akarni kellene...DE ELŐZÖS IS SISSS... TE IS A VILÁG URA VAGY VAGY VAGY...fideljuk e világ fattujajajajajajajjjj... okosabbak nállatok???
              8.: A HANG GOD??? NEKI ADTA, AZ Ő ÁBRÁJÁNAK A FÖLDET... rendkivül frontos...azonnal...EZT CSAK HA...NINCSAK A ZSIDÓ BÖLCSEK... dehogyis vagyok elleNUK... inkább CAK ANNI NEM SAJNÁLOM PRADON...DE MI IS VAGYUNK ADONISTEN FAPAPUC... NA MOST VICCA... TEHÁT HOGY LESZÜNK ISMÉT VILÁGURAK...AMI A BRÁTYÁM...FIDELJED...ELŐBB EGYMÁST MEGELŐZVE EGYMÁST ETESSÉTEK ÚRUNK ÉLTESS ÉS ÜDITS FEL...NA A MINDENNAPI LELKI TESTI ELEDELÜNKET AD MEG NÉKÜNK MINT AZ Ó ÉVBE AZ UJBA IS...
          Inennn...uge nem hagarudtok... monduk renyhe... na az már nem akar a Napra fordulni...ugi bugi...

Előzmény: repcsepista (1321)
repcsepista Creative Commons License 2016.12.27 0 0 1321

2016 év végére vigadó s Uj Esztendőbe mi vigadunk... hisz ahol a vége ott a kezdete... azaz idő nins, de elmultak a renyhe népek...
              2.: Egy az egyben, mikor felébredtem...na az ollan hogy addig is álmodtam...csak nemszámit, annak ellenére hogy mindig igaz vala, na most mikor sokszor megtörténtek...akkor...hogy hogy hogy...történt a dolog...
              3.: Most egy pár éjjele... hogy akik ide ebbe ebek? -épek? - mi ez, stbbb... zidó ki... na KIK VANNAK EZEN DÖGLETES DÖGÖLDÉK -MÉSZÁRSZÉKEK ÁLLAT KINZÁS STBBB... MEGETTT... amit most utdok mondani...A LELKEK AKIK EBBE BELESZAKADTAK MEG JÖTTEK... azok mind elvesztettük a TUDATUNK-ÁT, nekem az a magyar hogy tudatunkat...ami kat az elvágták... most mi az erősebb bennünk? -az amit én TUDATLANUL IS MEG TUADATOM - BŐRÖM ALATT AKARTAM VOLNA...
              4.: Miért nem csináljuk meg...ami bennem van, hogy NE KELLJEN SEMMIÉRT DOLGOZNOM...OSZTÁN HOGYAN LEHETNE FELVENNI A KAPCSOLATOT AZ ÁLOM VILÁGOMMAL... AMI NEKEM MINDIG VALÓSÁG VALA... CSAK ABBA... MEG AZÉRT TUDTAM MEGÁLLNI A SARAT...NE NEM EGÉSZEM MERT A LÉLEK...NA FIDELEM, ITT NINS OLLAN...
              5.: Szóval a legközelebbi...na a legfontosabb hogy kik vannak a DÖG ÖLDÉK DÁK... NA AZOK A LELKEK AKIK ÖRÖK HALÁLRA ÉBREDTEK FEL...ami ismét... HA TE ÖRÖK ÉLETÜ AKARSZ LENNI...az vagy mindenki...tehát a SZÜLEINK S TESVÉREINK mindenek előtt...(URI EMBER VAGY...AKKOR TE ZÁROD MAGADRA AZ AJTÓT) A MAGYAR OK... HAZÁDNAK...na ez megüti minden ollan méllség meg méllaság...NA ITT LÁTOD MEG HOGY HOGY HOGY HOGY... ÉN EGY LÉLEK LEHETŐSÉGÉÉRT IS...MIKOR EZT HALLOTTAM ELŐSZÖR...RÖGTÖN BEKKATTANT... BENNEM...MEG AMI MEGMARAD CSAK...AZÉRT ÉRDEMES ÉLNI...NA MOST HA TE VALAKIT FEL AKARSZ ÉBRESZTENI... AZ MAGADDAL AZTÁN ÉN RÖGTÖN A KÉT ÖCSÉMET AKIKKEL EGY LUKBUL BUJTUNK KI...
              Innennn... még fiatal az idő...na ez a lehetőség...hihetetlen mert itt mindennap nap nap nap... monduk a LÉLEK AZONNAL A FÉNYÉVEL... EGY LÉLEK NAPPOK (POKOL POK ÓL HELL HELL HELL) NAPJA...HA VAN ANYJA MEG APJA... HA NINS...

Előzmény: repcsepista (1320)
repcsepista Creative Commons License 2016.12.27 0 0 1320

1.: Bitta mindenki halotta... MAGYARORSZÁGUNK X MENNYORSZÁGAINK... először is bennünk kell legyen... zidó ki... ugye érthető hogy ahol a vég ott a kezdet...hisz mi magyar ok vagyunk nemcsak magunk ok hanem mindeneknek...ugyanés HA ISTEN ORSZÁGAI BENNÜNK... MINDEN = ISTEN ŐNK? - innen is zidó ki... Minden velem kezdődik... ha nem akkor NINCS ORSZÁG!? HA NINCS ORSZÁG BENNE? - NINCSAK KIN DOMB? X KINDOMBOK X KIN DOMBOK... na innen is zidó ki... AMIT MEGÖLSZ A TIED!?- az egészet SZÉT KELL TRANCSIROZNI... na az lenne hogy meg kell halnod...NOD FÖLDE? -MÁR KINT VALA NEM BENN AZ ÉDENKERTÉSZETBE...azonnal erre ráismerhetÜNk? -vegyök hogy KIN MIG KING - GOD... az az... ugyanis HANG GOD vagy! - tehát ÖNNÁLLÓAN LÉTEZEL... na most vissza az első zidó ki...KI VAGY KINT VAGYOK... amihöz...most át kell gyünnötök a mi is vagyunk, ufok vagyunk! - na én kérdjlt ?-??? tettem volna fel...vagy utánna... Utánnam Jézus igy kiált...na JÉZUS??? - KI Ő? HA TE NEM SZEMÉLYESEM ISMERED... NA... CSAK JULCSÁT LEHET u ISMERNI...HA ŐT NEM LÁTOD... innen zidó ki... HA AZ Ő KÉPMÁSA VAGY...azt csak ha ŐT LÁTOD...na nekem egy NAGY NAPTÜKÖRBE: LÁTOD, TE IS JÉZUS VAGY!!! NINCSAK HA VAN ( NAPOD  -CSILLAG GOD) FÉNYED... VAN JÉZUSOD S JÉZUSUNKKAL JÉZUS CSALÁDUNK!!! MINDENED X MINDENEK KÖZ EPE VAGY... NA HUSOD???
              Innennn... had rakjam fel... közlátásra... s próbáljatok... követni...s itt meg érteni... amit tudnék részletezni... DE TE VAGY AZ ISTEN... AZ ISTEN AZ MINDEN... AZ ÖRÖK NAP OK X NAPOK FÉNYÉBEN... amit megmutatok nektek...hogy hogy hogy hogy...

repcsepista Creative Commons License 2016.12.24 0 0 1319

....“Let it be an arms race. We will outmatch them at every pass and outlast them all,”
                    Boudog Magyar x Magyarok Gurusunyist süss fel Nap, kertek alatt kis báránkáim megfagynak...megfagynak? -van még egy is sisss...
               1.: Boldogok akik MagyarországOk = Mennyországok -Mennyei BÉKÉRE törekszenek... na először is...AZOK AZ ÖRÖK ÉLETET X ÉLTETÉS VÁLASZTOTTUK... NEM U.K. S füstös juka? Na az ÖSSZES HÁBORUK AZ U.K. -VAL KEZDŐDNEK... amihez...ujabban ismét...csak a bátyámnak, aki 1 éves korában viszament... akivel találkozgattam...aki állandóan: a testvér - lelkeiddel törődjél... na illet mint ez a gollóbis... nem illett...na akkor is itt csak azok maradnak meg... akik MEG AKARNAK MARADNI...akiket fel kell tudnunk ébreszteni meg mint a Petróleum lámpa... millen sép a lánga...oj jah... fel kellene tudnunk srófolni... mert ugy láccék a ti világosságotok...
               2.: Az hogy veletek vagyok e -világ? - végzetéig...na EZ A GOLLÓBIS EGY PERTOMOBIL CSODA ÉDENKERTEK GOLLÓBISA VALA... NEM SZABAD LETT VOLNA HOZZÁ BABRÁLNI... NA AKIK MA IS NAGG KÁROK HÁBORUSA X -RUSSA... A VILÁG MINDENIDÓK LEGNAGYOBB BALEKOK...NA U.K. MEG FÖSTÖS JUKA FARKA... A NAGY KIGYÓ...VELÜK KEZDŐDÖTT MEG VÉGZŐDIK AZ A HABIRUZÁS CRUZÁS... AZAZ VÉGZŐDIK...AZAZ VISSZA SZÁLL MINDEN RÁTOK ÁTKOK!!!
               3.: Minden ugy van...ahogy eddig is van...meg megálmodtam!!! Abcullaultima csak aki gondolátban is... megbántaná azt... aki őt bántaná...azonnal állitsa le magát... a saját érdekébe... HA ISTEN BÉKÉJE LAKJA SZIVEMET... na azzal GYŐZTED LE MAGAD!!! HA MAGAD LEGYŐZTED...? -MOST LEGYEN BÁRKI X BÁRMI LE TUDNA GYŐZNI...MINT ADHATSZ UGYAN A HALOTNAK EGY POFONT...JOBBAN ÉRZED MAGAD???
               4.: Barackra szavaztam...monduk... szerintem rendes -tiszta magyarerkölcsös családi életet él...na a problémám...hogy csak ÖRÖK HÁZASPÁROK VANNAK... hogy lenne más vagy több... azok bizon hazátlanok... meg erkölcstelenek... na most a kettő között nincs átmenet... igy monduk ha tiszta magyarcsaládos erkölcsös életet él...akkor csak magamat tudom adni...mig a legnagyobb tett... mégis hogy A NEMI BETEGEK MEG FEDÜLTEK SODOM GOMORA RÉG ELSÜPPEDT VOLNA... NA NEM ... NEM TUDUNK MÁST... MINT TARTÓZKODUNK...S ÉHEN AZ örök kis palesztinák ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN... MELLESLEG U.S.A.(NAPNÉPEINK!!!) IS AZ...
5.: Aztata fetrengést...(aipac pac pac pac...) a VILÁG LEGEREŐSEBB EMBERE "DONDY" NA MÁRIS... NINCSAK MÁRIS ISISSS.... NEKI MENTÉL DONDY A VILLANPÓZNÁNAK... meg hogy... na még valamity...
               6.: Mikor voltam szavazni... rühely mert pont a CABBAL DOOBOOZA... MIT GONDOLTOK KIK...nincsak az első Debuta előtt... ha ugy táncolsz ahogy mi sofázunk... akkor te lessel a hunyó... AMI DÖGLETES...adok 1 % még mindig, hogy mégis U.S.A. FRIST... ha nem... fidusss...
Boldog IgaziMagyar x Igamagyarok Karácsont...
Isten bárána beee...
      ...boci...akkor este mikor szavaztam... láttam hogy a szavazás ...után... NAGY PÉNZZAVAR LESSZ LESSS.... ollan összeomlás féle kána kánya...kénszar féle... na mondom 1 % esélyt (U.S.A. FIRST???) adok Dondynak... na még a annit..csak Ron Paul megoldás vala vagy vala valla god ollan kinba mint sss...
   ...ÁCSI BÁCHI... KÁZÁKÁ FÁ!
      ...SMÉG VALAMITY: ÉN U.S.A. FIRST VAGYOK...SEM NEM TÖBB MINT A SZOLGÁM = KÉPVISELŐ... SEM NEM KEVESEBB... NA MOST ENGEM IS MEG KELL KÉRDEZNETEK... ATOM BOMBA TE BAMBA...?- BAMBA BAMBA...

repcsepista Creative Commons License 2016.12.08 0 0 1318

America Marica kérlek hogy légy az eném...
                1.: Amiről nem lehet... na gondolni sem...nehogy lesss...irni... INRI? - amiért a halálra szadicált még... zidó ki... csak érzékeltetem... nacsak tregnap... talán Saudi - Kindomot emelném ki...hogy countrynak mondják meg irják ami fertelem... Sóval magyarRull ORSZÁG??? - AZ ISTEN ORSZÁGOK AMIK KIMONDOTTAN MINT AZ ISTENMAMAMAMÁNK + ISTENATYAATYÁNKKAL KEZDŐDIK... nos az hogy ujjá éledés hogy megtaláltammm... MAGAM - BA AZ ISTENt... na itt a t-? -aha nem multat jelent hanem BENNEM VAN!!! Nincsak nem voltam???- hanem VAN!!!-hogy vagy? - NA MOST ŐK ÖRÖK SZERETET TETT... AMIT RÖGTÖN ÉREZTEM MIKOR JÓ ATYÁM... SEMMIT NEM TUDTAM KEZDENI MAGAMMAL... MOSTMÁR MEG AKARNÉK DÖGLENI...DE MIÉRT NEM LEHET??? KÉRLEK...NEKED ADOM TESTEM S MINDENEM...SEGITSÉL HOGY... VELED LEHESSEK MEG KEZDHESSEK (DE TUDTAM...CSAK NEM LEHET MERT... NEM LEHET MERT... NEM LEHET MERT...) VALAMIT...S AZONNAL... NA AZ IGAZI HALÁLBUL GYÜTTEM VISSZA...UGY HOGY MI EZ? MOST MIT LEHET TENNI...NA ÖSSZEROSKADVA IMÁDKOZTAM...ŐSZINTÉN...MOSTMÁR TUDTAM HOGY CSAK... NA HALÁLT A MIT ITT ADNAK!? HAZUDNAK GYALÁZATOS JÁNOS 8:44. GYILKOSOK MINDEN AZ...VALLÁS MEG ÖZVEGEBAGBOSSZU MENNASONÁIK STBB...TBCC... CSAK AZT TRUDNÁ NÁ NÁ NÁ...CSAK AZT (DAVID TRONA SOSE NAPJA ANYJA APJA VÁSÁRNAP) ADNAK SŐTT... NA AZONNAL A FEJEM BUBJÁTÓL MINT FORRÓ CSODAOLAJ ÖMLÖTT RAJTAM KERESZTÜL KIVÜL S BELÜL A TALLPAMIG A FŐDIG...NA TÉRDELTEM... TEHÁT A TALLPAM PAM PAM PAM...NA ABBA IS MEG AZT ÉREZTEM HOGY FORROOO... OLAJOS...S AZZAL OLYAN BOLDOGSÁG -ÖRÖM... AMI MOSTMÁR TUDOM... HOGY A MAGYAR X MAGYAROK ISTEN ŐNK = MAMAAPA S JÉZUS CSALÁDUNKBAN... BANK! DE NEM BIDI BANKA...
                2.: Nosza...KINA MÁRIS... VILÁG GAZDASÁGI URALOM... REMÉLJÜK KINA NEMZATI KINA NEM MAMA KINJA... NA ATTÓL RETTEG AZ EGÉSZ KINGDOMBÓS DAVID TRONTROTT...DE KINGEK KINGE CAMMOG BOLHA AZ INGÉBE STBBB...TBCCC... nos ezzel kapicsaholásban...amit már BE -MONDTAM TAM TAM TAM...HOGY AZ OROSZ ORSZÁGGAL...MOSTMÁR KINA IS ORSZÁG!!! -INIDA IS AZ MEG MINDEN ORSZÁGGAL ÖSSZEFOGVA LEFEGYVERZNI A KIN -DOOMBÓKAT KEZDVE AZ ANGOLOK MEG FAKRA CAPDOS CSAK TRÖBBET... IZRELERREL KEZDVE...NA MÁSKÉP NEM LEHET!!!
3.: Fidus duska...mikor Bill Maher bemondta hogy JAPPÁN A VILÁG MÁSODIK PORNÓ -HATALOM...NEMSOKÁRA HATALMAS KATASZTRÓFA (CSUNYA NA MI???) SULYTOTTA A JAPPÁN SZIGETET...NA AZ EGÉSZ EMBERISÉGET...MERT A RÁDIOAKTIV SUGARAK MIATT VAN AMIT FELMELEGEDÉS ÉS ÉS SSS...A FENÉKET... HANEM HA NEM FEGYVEREZZÜK LE ANGOL UK TONA S A BEIGÉRT DAVID TRONE TROTT...SOSE VÓT...KÉPZELD EL...MILLEN VILÁG ÉGETÉSRE KÉSZÜLNEK ...UGGANÉS ...NINCSAK A BIBLIA ÖRÖDÖGE JÁNOS 8:44. MIKOR OLLAN HOGY HALÁL NINS...NA VAN??? AKKOR LÁTNI AKAR NUK MINT AMI KÉSIK NYULIK... A TESTED...A TESTED??? NA AMI ELTUDNAK VENNI...AZT TŐLLÜK IS SISSS...
              4.: Már emlitettem...a választás napon délben... Acchilla...mi lesz az első ma este... kit fogsz hivni először...MINT AMERICA ELSŐ LGBTQ ELNŐKÉJE AZ ELSŐ GAY PREZIDENTET... NA MONDUK...ELKERÜLTÜK E A A A...CSUNYAMIT MIT... NINCSAK ROMNI MI... NA UTAH... NA A MORMONOK IS BIGÁMISTÁK (NINCSAK EZEK ZERINT NEM MINDENKI...AMRICA U.S.A. FIRST...NA ITT A DÖG ELÁSVA...KIÁSSUK UK?- S NINCSAK AZ EGÉSZ KING = GOD???- IS CAMMOG BAGÁZSI AZ... NA MOST ABCAULTRA... AKIK MOST NEM ACHILLA...AZOK BIZON NÁZIK!!! - SŐTT...HA MINDEN EMBER EGYNELŐ... NA EZZEL LETT AMCSI AMCSIKA MARICA KÉRLEK HOGY LÉGY EZ ENÉM... MÁGI DE JÉZUS...OLLAN MINT GURUSUNY ÜNEPPE...NIMRÓD S SZEME FÉNYE...SOSE HALUNK MEKK NE FELEDD...
               5.: AMCSI AZ ORSZÁGOK -ORSZÁGA S KEZDVE MAGYARORSZÁG X ORSZÁGOK... AKIK TOTA ÖRÖK HAZÁSHÁZÁSSLÁSSPÁROK...AZOKNAK KELL ...A KERTEK... KÖZEPIN ÁZNAK... NA MIKOR AZOK...AKKOOO...MOST MEGNYILT A MENNY NEKÜNK...VAGY MIT GONDOLTOK... ARMEGEDDONÁZÁSOTOK...NINCSAK MI MARADT... NA HA NEM ABCULLAULTIMA A MAGYARORSZÁG - ORSZÁGOSOK ÖRÖK HÁZASPÁROK ELŐRE... DE AMI KÉSIK... ???
      Isten bárána brrr...

repcsepista Creative Commons License 2016.12.02 0 0 1317

Feudalista (Hübéri Rendek)Rabló- GlobalizMUSA, Ataista (Államkapitalista)Rabló -KommunizmUSA - GlobalizmUSA, Rabló-KapitalizmUSA -Horror -Sissterra x Haramia -Hullatablók -GlobalIZRE LER...
The KIN is cammog... President - Elect Trum's Thank You Tour...
               1.: Thank You GOD? - nem fog menni mert... Van -e JEWuka - nak GOD-ja? Az a PÉNZ LENNE...ugganés sss... IN GOD WE TRUST... Amihoz hez höz...rá vig esztendőt... ami csak röviden... Az hogy NAZI? - sehol nincs 1776 U.S.A. nélkül...akik haza vágták... magát János 8:44. - ARMADÁT U.K. -DE FARKA CSAPDOS VALA MIT SSS...
                2.: Most nem azt akarom tágitani...hanem 1776 U.S.A. ISTENE (MAGYAR X MAGYARORSZÁGOK MENNY ORSZÁGOK JÉZUSUNK X JÉZUSCSALÁDÁINK INK LINK LANK LAKATOS...) A MAGYAR X MAGYAROK ISTENE... Tulajdon képpen... AZ LENNE AZ UJKOR IS MEG UJFÖLD MEG AZ UJJÁ SZÜLETÉSE AZ EMBERISÉGNEK EGY UJABB KEZDETE PRÓSZÁLLKODÁS... Nosa amillen hangokat x hangzatokat üt meg Dondynk eddig...U.S.A. FIRST AMI UGGANAZ A SLÓGAN MINT DUCHLAND DUCHLAND ÜBERALLES LESS...
                3.: Kétségg hozzá nem fér... ma már U.S.E. S SZENT KÖVETE AZ EGEKNEK ITT KELLENE LENNIE DEEE...AMI KÉSIK NYULIK... Sóval...akik ki tudtok gondolni magatokat TOKOTOKBUUU...akkor főleg a Világháboruk nemcsak egymás trancsirozása hanem először... NINCSAK FŐLEG A II. VALLAGHÁBORU - TESTVÉR GYILKOLÁS... NA AMI MOST JÖNNE ...GYILKOLÁS AZ EGEKBE HÁGNAK... amihoz hez hözz... mintha TÉNLEG NINS VÉGE...MERT VALAKIK AKIK AZ EGEKBE HÁGNAK MEG AKIK... AHA DE ELŐBB ITT KÉNE...
               4.: Nem irhattam többet mint irtam... most ugy néz ki...na nem tudnak KITILTANI...ami a mi beavatkozásunk miatt...azaz MI IS VAGYUNK, SŐT UFŐK VAGYUNK! PUNKKK - TUM! Monduk...amit mondtam...hogy mikor döntődött el...hogy Dondyék... mikor irtam hogy az AMCSI LÉDI MADONNA(AMERICA MARAICA MARICA MIRICA MIRICA... KÉRLKE HOGY LÉGY AZ ENÉM) LESZÁLTT HOZZÁM... meg irtam...IZRE LER MEGETTI ERŐK... na nem ők voltak a dobozba...ill. voltak...na California is Dondyra szavazott tröha ha ha ha...
               5.: Dondy ma enliette hogy NEM vagyunk bedoboozzölva nem-e ee eee...Nincsak azokat az igéreteket amit az A.I.D.A. -i Nagy Idai cigánok... na zsidók...na ha a zsidó meg cigán elfogadta az AMCSI (HUN -GOD) ÚR JÉZUSUNKAT NEM CIGÁNOK SEM ZSIDÓK TRÖBBET BETTY... Sóval...
                6.: Két urat egy se..el szolgálni egzerre nem lehet...na monduk... az elsők között hogy Tel Aviv-buuu... átteszik a SÉKHELLETT...ha igen...akkor Dondy blondi lett... sóval NEHÉZ A RÉZ ÁGYU... (az oroszokkal összefogva vissza palestinia!!! - csa csa csa... na csak az lesz less...)
JEWuka first? ---nincsak U.S.A.???
Isten bráránya brrr...

repcsepista Creative Commons License 2016.11.20 0 0 1316

Achtung achtung lugeneraj ne degenerálj... ne ölj gondolátban dem de sejtelmedbe sss ne fajtalankodj gondolátban de ollan FOG ALMA SSS...
                1. Nagy DÖNTÉS előtt áll AlKing Huszein vagy out?-Barack... most ugrik a majom a vizbe loccs... Na akik ÁLDOTT A ciss PalE(I)stán -Ország x Magyar x Magyar Ok IstenOrszágaink ...az Örök Éle és hallja János 8:51!?- Jézus x Jézuscsaládosok x Örök Országosok...kezdődve a legkittybbel s ciss Palesztiniánk Están-IstenOrszágunkkal call... kell kezdeni ni ni ni... Aha...ha nem, éhen a Cirály s jön jön jön... már a bika, fff...fu az ora lika...JÖN A CIRÁLYOK - CIRÁLYA NAGY KÁR...na most a BiBlia- nak amit közkézbe adtak, semmi de smmi dunsztja sss...mi az hogy Isten - ember - ország... tehát minden den minden HAZUGSÁG BENNE mindennapi papi (dog -kutyagod) igazságokkal ALLÁH TÁMPASZT VA...AMIT AZ ARANY BORN NEWSTYUK A PÉNZZEL PÉNZZELOTTYOK...LÉTRE HOZTAK AZA NA NEM HAZA HANEEE ZEGG LUK... EGY VALA VALLA GOD... FEKETE LUKA LUK LUK LUK...UKK MUKK FUCK...EGY VÉGBÉL GÁZZAL TELE HÓLYAG -BALLON AMI ÁLLANDÓAN PUCK PUCK PUCK...ALLÁH AREMÓZNAK X ARMYGENODÓZERNAK NAK NAK NAK...FIGYELEM NEM AZ...NEM LESZ DE MIÓTA A CZINGEK CAMMOGNAK COMME COMME COMME ...JÖN MÁR A BIKA...
                2.: Tróha... HA VAK VEZETI A VILÁGTALAN OK OKOSOKAT A GÖDDÖRBE DÖRRR... MOST AKIK A ciss Plaesztinia ellen szavaznak...NA A JÓ ISTEN MINDENKIT MEGÁLD...NEM MEGÁLDOTT...AZ AZ A ...JÖN MÁR A BIKA...NA TESSETEK FIGYELNI...MERT AKI ENGEM HALL... AZ NEM LÁT HALÁLT SOHA SOHA NEM NE SOHA SSS...TRÖBBÉ ÖRÖKKÉ KÉ KÉ KÉ... Na minda kétzer Barackra szavaztam... azért hogy Ő IGAZI 1776 SPIRIT -TISZTA U.S.A. X U.S.E. E EE EEE... EART, NEM BECART? - A HALOT... BIDI A RAWATAL, S RAWANYÁBA TEMETIK ROMÁT, ÉRZED A SZAGÁT...ROMA AROMA ÉRZED DSZAGOG...
                3.: Már ide a a a...ebbe betettem egy PÁRTATLAN AMERICA KUTYATÓ KÖZÖSSÉG-ET...AMI A BbLIA IRATOK MIND ÁTTIRTAK MÁS NÉPEK TÖRTÉNETEIBŐL AMI AZ IS INKÁBB REGE MESE MESSESE MÓKA RÓKA RÓKÁZAT... Na most a NAGY HŐBÖRGÉS HOGY MA MÁR KEZDVE A MAGYAR X MAGYARORSZÁGOK - MENNYORSZAGOKKAL... AKKOR HA NINCSENNEK BENNE A BbLIÁBA... AKKOR AZ HOGY KIN DOM BOOK BO BO BO...NINCSAK EGY S EGGÜ ALLATT...NA MONDUK HA ÁBRÁM??? NA KI TUDJA HOGY VALÓBAN MI AZ, KI AZ...KEZDJÜK JÉZUS A BbLIÁBA IS ISISSS... OLLANOKNAK KELL LENNETEK ISMÉT ILLI...MINT ÉN VAGYOK??? LÁTOD A NAPOM POM POM POM...
                4.: Na lássuk...Dindynk eddig... BÉKÉT AKAROK..aztán ha átgyüsztök a mi is ufok vagyunk! -punktuum! - mondja a tópika nitóje...na okvetlen ahogy pupákokat...vida MINDEN HÜBÉRI CURASÁG MEG GÉSÁG GAZSÁG HOL AZ IGAZSÁG... meddig lennének ezek TÖRVÉNYES RABLÁS LÁSS...NÉLKÜL??? -sóval ugg mint a pupákok valami NÉV NEVET fel vesznek...ugy Dondy II.Napólyon vagy napja ha nemmen beee..Apu hod menn be, az Nad Medve...na az oroszokkal NÉPEKKEL...NINCSAK MA MÁR VALÓSÁG...LEHET...HA TÉNLEG HOOKKOOLNAK ...(AKÁR JEWuka vagy jewRuka gazáriák???) VÉGZETES HIBA...amit bővebben ha tán a Nap? - holnap is ké ké ké...
    Isten juha juhuhuhuhuuu...

repcsepista Creative Commons License 2016.11.13 0 0 1315

Ne ne neee... hárfáz s lárma... de trombita (sofa) te buta... ha nem tudz mást mint... vakuj magyar ne lás tót... feneketeken fót hátán fót... vagy ki van... bibipp bibipp bibipp...
                1.: Notradamu melódi damu... zerintem nem tudta mi a gülümbü a Cirályság-ok meg az Istenországok közt... mint ahogy akikbe nins ISTEN-ORSZÁGA X ORSZÁGOAITOKAT GOYOK A KEZETEKBE ADTAM... ami azonnal... kinek kiknek lett megmondva eleve ne ölj, gondolátban sem s ne fajtalankodj gondolátban sem... Nosa... akiben ISTEN ORSZÁGA - MENNYORSZÁGA A KEZÉBEN... MIÉRT AKARNA ÖLNI, VAGY FAJTALANKODNI? NEM TUD!!!-zidó ki... Mikor ebbe a a a... porhüvelybe bele... előbb ez a dög x dögevő dögös -machina ábra ham ham ham... tota hatalmába kaparintott... na a szüleim majdnem tota dicsérdisták...voltak? NINS HALÁL...ha valami igaz a a a... na a zsidók vagy elődeik is forditottak meg koppantottak mindent amit az ő talmuduk meg tóra meg hitirataikat... de mintha minden ami elérhető az egy türül fakad... nomád tótkotrok... összeszedtek...honnan vannak a pulyaszedők... pösze hogy a szentnek is maga felé hajlik az ujja... mig a középuj? Tróha... ki az aki nem akar E -VILÁG URA -PARANCSOLÓJA LENNI... mert én gyerekKoromba az akartam lenni... de ha mindennél nagyobb a halál áááá... Na most ezt megérteni...mindenkinek nem elég tota magába süppedni, hanem magadhoz kell nyulni...s azt aki benned van (beled vagy szived szivem szotty kapackodj) mekk ke tudnod csiki csiki...
                2.: Ami ma is kiakaszt engem János 8:51!!! - mig ha Gézhus KrajzLer meghalt meg feltámadott...abcullaultima a MAGYAR A MAGYAR OK ÉSZJÁRÁSA SZERINT... AZ NEM LEHET... MERT MEGHALNI AZÉRT (AMI NINS!?- A MAGYARNAK NEM FÉR AZ AGYÁBA HA IGEN LUKAS LETT???) HOGY MOST... na ezt eddig ...rajtam kivül senki sss...tudta összarakni ni ni ni... na most... IME A TUTTI... MÉG A MAGUKAT MAGYAR HIT TEMPLOMA is... Na B.J.Fercsi bátyánkat személyesem ismerem... Ő támogatta azt ami én akarok... s csináld meg... jobban mondva... te csináld ezt...amit most is csinálok... ma most mégis...ha ezekkel kijött volna... EGY IRATA SEM HELLENHETETT VOLNA MEG... amit jobban... tegnapra meg mára tuttam jee ova tegyek...Hját a gunyám hjova tegyem... na teccetek átgyüvegetni s amit mondok: Jézus hangja a hangomra kell engedelmeskedjen minden az elem x ellemi szinteken) a mi is vagyunk, azaz ufók vagyunk!-pronto... mondja a tópoknyitó de ugy hogy nins vita... Na ha ténleg keresed... mi az ami hiánycikk... akkor... nálam igy gyütt ki...akarom tudni mi ez, mi s ki vagyok, de ezt nekem kell tudni...NA MOST HOGY MI AZ AMIT ELŐSZÖR..EZ A A A... AKI ISTENÉT SZERETI AZ SZERETI A MAGYAR S MAGYAROK...ITT OKVETLEN A KIS PAL-ISTENIAIAKAT...MERT ŐK AZ ELSŐL KÖZT VANNAK KIS HEGYI ORSZÁGOK AKIK KÖZT JÉZUS LÁTÓK VANNAK... meg akik szószerint a szó SÓL szoros értelmében saját szemeikkel akarják meglátni a Magyar x Magyarok Jézusát át át át... átlátni ezen x ezeken s mik ezek kigazok az ok...
               Innenn...engedjétek meg hogy valmity... akiket érdekel hogy mi történik személlesen is sss... légy résen meg lesss...

repcsepista Creative Commons License 2016.11.09 0 0 1314

Ég a város ég a ház is...ha blDondy... de blondi = blDondynk... azaz 1776 Spirit Tiszta U.S.A. ContitutioNATIONALISTA TA TA TA...Szólaljon meg zengjen a trombita (sofa?) te buta...
              8.: Ime ami rálökött...hogy mjocst azért is... Na választási Napvala délben... megjkérdig AccHillát...mit fogsz csinyálni mikor fejedre tették a CORONÁT? - nos azzonnal mint AMERICA ELSŐ L.G.B.T.Q... PREZIDENTE HIVNI FOGJA TELEFONON AMERICA ELSŐ GAY PREIZENTÉT... ime ami bennem...mjocst csak azért is ha az ingem... ha nem szavaztam volna... na da... minden eleve megtörtént... a mi van az van, mi van? - ami nins van?
                9.: Tehát az álmom... nem akarok jobban bele mászni a levesbe (tatony habarcs?) HA BLONDI LETT, MÁPEDIG AZ LETT... LESZ? LESSS... AKKOR AZUTÁN NOTREDAMUS...MIUTÁN NAGY FÉNYESSÉG... NOTREDAMUS ÁTMENT A A A...ZSIDÓK VAGY KATÓLIK VAGY KI TUDJA MERRE...MERRE VISZ A VÉGZET...
               10. Semmillen HÁBIRUZÁS nem vitte előbre az emberisegget...sőtt... Na most fokozattabban kell...se amcsi se a ruszkik... itt A NAPNÉPEKNEK KEZDEMENYNEZNI KE AMI ELŐBB ABCAULTIMA TOTA SZABADSZÓLLÁS SOS MEGNYILATKOZÁS SOS VÉLEMÉNYÉNEK KELL LENNIE MINDEN ÁLLATPÓGÁRÁNAK AZ ORSZÁGOKNAK NINS DAVID DAAA...KINGEG KINGE FENEKE ALLATT MIDNEN A SARA ...CSAK MAGYAR X MAGYAR OK NAP - JÉZUS (JÉZUSA? X JÉZUSE U.S.E.) CSALÁDA NÉPEK VANNAK... ollan hogy lesz less...volt...mit ad érta a sarki didót? - ninsak nem merek zsidó boltost (BOLT? BALTA ?) irni...
               11.: Sóval... most vagy soha ... nincsak HA HA HA...blDONDYNK...HA ISTEN DE MAGYAROK JÓ ISTENÜNK SZÜLEINK A MI JÉZUSMÁRIÁS CSALÁDUNK X NEMZETCSALÁDÁINBA...ÁLD MEG A MAGYAR MEG A MAGYAR -USÁT JÉZUSÁT... A JÉZUS LÁTÓKAT MEG LÁTNI AKARÓKAT... SÜSS FELL NAP...
              12.: Mára...van FEHÉR ANYAG...AMI FÉNYANYAG... nosa ha Dondynk...először is... IZRE LERT TOTA FELSZÁMOLNI LE FEGYVERZNI...(NEM KELL SENKINEK TÖMEGPUSZTITÓ FEGYVEREK!!!) IGEN AMCSI A VEZETŐ ORSZÁGOK ORSZÁGA KEZDEMENNYEZŐJE MERT AZ AMCSIK VÁGTÁK HAZA ÖRÖKRE A U.K. (A KIGYÓ DÖGLÖTT LŐTT DÖG LETT) AMINEK A FARKA MÉG CSAPDOS...
           Isten bárgyuja buuu...
....U.i: -abbcollutault IMA a legkisebb országgal való viszonya... vagy iszonya nya nya nyeee...
Peles Tina! - én ugg imádom magát...na minden ORSZÁG AZ ZZZ...

Előzmény: repcsepista (1313)
repcsepista Creative Commons License 2016.11.09 0 1 1313

Tramm tramm tramm tara tramm tramm tramm... Donlad J. Trump trombitál te buta...Szólaljon meg zengjen a trombita... a U.S.A. DE MAGYAR X MAGYAR OK JÉZUSA... ORSZÁGOK ORSZÁGA...
               1.: Országok -országa x Mennyországok vannak csa csa csa... Stongóla sól a csa csa csa... AMI A MAGYAR X MAGYAR OK ORSZÁGOK X MENNYORSZÁGOK JÉZUSA X JÉZUSCSALÁDOK AZ ÖRÖK FÉNYBEN...MIGLEN LEN LEN LEN...
               2.: Nostradamus: 2016 alCirálylán választás JEWukába vagy végre... valhalla... kezd ébredezni ugy amcsi csi csi csa... nemcsak a csicsa csicsások sokk... na a sokk...
               3.: Hogy réges srégen Sodoma Gomora az örök köbökön... ime az óriási FÖLDRENGÉS AMI SOSE VOLT LESS... azzal keccke...zidó ki... én itt vagyok és árgus szemmel figyelek, hogy valamit... na csak Jézus látók vannak... ha már felmerül a mélyeseggek méllebbssegg vala valla god... termékek kekk... hogy JÉZUS ÉL? - már süpped a hajó...
               4.: Hadd el haddd... ne veregessem a a a ... na én méllebben méllább vagyok... nincsak a feleségem...ő hüjéskedhet...de te te te... nem tudzz nem neee... Sóval... figyelem... meg nem akarok sokat... na én nekem a bilentyük orgona sipok...meg valóban sipogok (dünnyögök ((nyöghök nnn...mmm...)) meg éneklek) mellé...
              5.: Na én...amit álmodok...sőt ha többzör azzal álmodok...akkor az eddig kora gyerek korom?- óta bekövetkezik...vagy mondhatni már megtyörtént...ami mégis én is...na csak akkor értettem meg...hogy amit álmodtam... magam sem tudom itt...ez a test egy önamgát is fel felfaló ham ham ham...(ábra) angyal vagy örödög... kérdezt csak mekk...
               6.: Amit én álmodtam... na még nem láttam ezt az uj Nostredamus filmet...hogy blDondynk... amiért vaccHillálok... mert irtóra fetrengett a KIGYÓ FARKOKNAK... na az mindig eddig HA VAN EGY CSEGGÜ EGY DAVID TRON TROTTT... AKKOR...itt vicca hogy a Sovjet bolsedó Onion... FÉL -KIGYÓ FELE FELE...AZAZ FÉL GÉP S A GÉP PROGRAMOZVA VOLT, VOLT... Sóval ecc... ecetes fokhagymás ...cókoljuk cak?- mekk egymást...
               7.: CSAK HELLEN VAN...REPCSPIFFTA! HELLEN! NÁSZTU MITYU MY NAME IS PITYU! -na most ha nem... vicc a menn minden a ELEVE HELL HELL HELL... Na mindenkinél hell lenn lent-ebb vagyok...lásd minden nemzetek közt... len a len len len...na mekk kender...Egyzer vót egy ember brrr...Szakálla vót kender drrr... Leégett a szakálla...elszalad a Nádvilágba... Ég a nádas... ég a ház is sss... Na Nostredam -muzsánk...miután Blondy? ---az a mi... na elvállik...
               Innennn... ha megengeditek...folta ta ta atom...nagyon rövid akartam lenni... deee... mékk most be be bbb...mert telefon üggeletes vagyok...

repcsepista Creative Commons License 2016.11.08 0 1 1312

Notradamus: Election 2016 (U.K.- gyarmata JEWusa -sárlik... a profán ((judóchristylán na az orozlán Juda first...ami ma a ciss palestinia)) prófécziába U.K.-nak JEWuka AZ OROZZLÁN SZÁNYA O OO OOO...)
               1.: Men ez a dokufilm a T.V. állomásokon, s uj, én is most láttam, egy pár perccel ezelőtt... érdemes megnézni...
               2.: Amit az álmaimat leritam... az UGY VAN! - azzal kapcsolátban is hogy holnap KIT ÜLTETNEK FEL... A LÓRA? - Na Roni..látod ezeket a lovakat...azaz kit tesznek lóvá lóvé... na nugi mert téged meg engemet meee... akarná ná ná ná...(U.S.A.-nak nics szüksége katonaságra... hanem U.K. meg jUKa, mig háborukra... nem beszélve örökké armegedózerozunk - s doomsdayozunk bennetek mert husotoknak puhintása...)
                3.: Most voltam egy emergecy hiváson... na a mi mindennapi eledelünket...de biza hasznos munkával csak...a mindennapit...ami azon felül az az ördögtül van...tehát ha ténleg igazhivó vagy...lógunk mit dümölcs a fán... jamit akarok...annál jobban érdekel hogy mi van, mi van? - az eném... pu!
                4.: A mostani választással JEWukába? - nincsak a KIGYÓ FEJE AZ U.K. VALA, AMI DAVID TRÓNA TROTTT...NA AZÉRT MEN A A A... HABIRUZÁS NOS MIÓTA... NA EGYEDÜL CSAK A MAGYAROK TAPOSGATTÁK A KIGYÓ FEJÉT, AMI RÁ RÁ RÁ ...TEKERGŐDZENE ZENE? -BONA ERRE A GOLÓBISRA DEEE...
                5.: A mostani választással kapcsolátban amit leritam az van!!! -hogy mellik szukajércéjük lessz kakasülőre emelve ... azt is leritam hogy ... na a filmben... blDondy az Donald, mig kétségetlen AccHilla... na ollan gépezete vala fent a felleggekbe... meg álmodtam...hogy hasnló mint Bernia... na a végin...ami eddig is...ma ugganaz...hogy mégis történhet varázslat... azomban a kimenetel...jönni kell egy 1776 ContitutiNACZIONALISTA amcsinek de az kimondottan a 3. - párt lenne... ha lenne... mig ha blDondynk c seggre lett ejtve...használták mint egy cotton gumit?
                6.: Vida...mert az U.K. meg hivatalosa..kicc Belfeggur jó cobb...ra? - a farka...na azok N.1. a MAGYAR MEG MAGYAROK...EMLÉKÜNK KIIRTÁSA... ami ha össze tudnák ugrasztani ...nincsak MA MÁR AZ OROSZ NÉPEKKEL ... mig Amcsinak nehéz lett volna...a Szovjettel... osztán a szegén nyemeceknek... a jappán Kokassal meg MuccuLina krin a pcsa... értem...MINDEN EMBER EGYENLŐNEK SZÜLETETT...na ez tulon tul vala...Na a NÁZik..(ORSZÁG OK NEM JÖN JÖN JÖN A KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBE...abcullaultima 1776 Amcsi lekópirozása deee... ami késik nyullik link lank lakatol...
             Isten birkája még buuu...
...U.i: amiért Dondyra szavazok, mert tüzzel vassal minden szöges dróttal ezt a borzalmas zambi inváziót le kell állitani de a HABORUZZÓKAT IS...TÜZZEL VASSAL MEG VILLÁMOK AZ ÉGBÜL BUUU...BUMM. MINDEN FEGYVERT AMI NEM SZEMÉLYES ÖNVÉDELM A TÜZBE ...EKÉT EKEVASAT CSI NÁLNI BELŐLE... NA AZOKKAL AKIK IGEN IGEN HÁBORUHUHUHUUUU... NE ÖLJ! GONDOLÁTBAN SEM S NE FAJTALALNKODJ! GONDOLÁTBAN SEM... EZ AZ EGY... MEG LETT NEKTEK MONDVA HA NEM...

repcsepista Creative Commons License 2016.11.02 0 0 1311

GOLÁN? A HALÁL HALÁLA ANGYALA FELJÖTT... KÖZÉP KELETEN KELLETTEN... AN -GO -LÁNY...LOBBOG A HAJA HAJJA HAJJA HAJJJ...
                14.: Látó vagyok, ami van a Magyar x Magyarok Országosok x Mennyországosok, ming akik NAGY KÁR -KÁROGNAK AZOK ÖNGYILKOSOK, S MINDEN AMI KING (GODDOG -DÖG) HIERERCHIVÁSOK...AZOK ÖNGYILKOSOK!!! Boccásatok ki...de amit ma akarok, az friss tapló?- vagy lapu levél...vegyétek egyétek, ingyen...lásd jövel s vegyed az élet taplóját ingyen, meg élét vize...
                 15.: Amiket leirtam a prófácziállás meg jövendőbe látás... na CSAK MAIS VAN!!! -amit megint ha hunyorogs látod hogy ami van, csak az van, na ami nincs...ugyis elmulik...deee...volt?
                 16.: Nagyon sokan kellett olvassátok amit tegnap este irtam... na azzal kapcsolatban ismét egy ujabb JELENSÉG!!! Na az összes háboruk U.K.-VAL KEZDŐDNEK MEG VÉGZŐDNEK DEEE...
                  17.: Röviden... amit lassan belénk vernek...az az hogy JÖNNI FOG EGY BORZALOM SZÖRNY...AMI ITT VAN!!! NA AZ EGY ABCAULTRA DOOMSDAY ANGYAL...AMIT A ZSIDÓK GOLÁN -NAK HIVNAK!!! Most csak röviden...hogy AZ!- EGY ÓRIÁS (EMBER ALAKU) AZ AZ ANGYAL...AMIT MÁR NEM EZ AZ ELSŐ JÁCCMA HOGY EGY ABCAUTIMÁTUM KIRÁLYOK X KIRÁLYSÁGA LETT...VOLNA! SMIRNA! FSSS....NOS MINDEN EREDETILEG KÉSZEN...A KIRÁLYSÁGOK - KIRÁLYSÁGA IS... AMIT MINDENÜTT...FŐLEG A ZSIDÓK (PÉNZGYÁRAK MEG CONTROLLA...DE EGY ZSIDÓ CSALÁD X CSALÁDOK KEZÉBEN MINDENÜTT E GÖNBÖCÖN BELÜL S PEREMÉN) MEG ALLAHTTUK AZ ÖSSZES KIRÁLYOK KIRÁLYÁT VÁRÓK... VÁRNAK AMI SOSE VASÁRNAP DER KISKEDDEN SOSE VOLT S LESSS...
                18.: NA EZ A ANGYALI LÉNY..MA MÁR...NÉZZÉTEK MEG KÖZÉP KELETET...NA EZ EGY ...UGY IS HIVTAM HOGY VISSZA HIVÓ...AZAZ EZ MINDENT DEMATERIZÁL S MEGSEMMISIT...TESTET LELKET EMLÉKET GONDOLATOT ÁLMOT...ami ha nem emlékszel az álmOdra... már ...pont ma menn egy filmsorozat: Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D... ahol a fekete (gost) szellem ha csak megérintett is... dög vagy!!!
                 19.: Na leirtam...hogy JEWusa-val az fog történni mint a Párja a Sarkan Kigyóval...(VIDA A KIGYÓK KIGYÓJA U.K.!!!) osztán EZT A BORZALMAT...CSAK KÖRBE KELL VEGYE KEZDEMENNYEZNI KELL U.S.A. S RUSSIA S AZ EGÉSZ FÖLD MINDEN NEMZETE KÖRBE ZÁRNI A cis palastinát s TOTA DE TOTA LEFEGYVERZNI HOGY NEM NEM SOHA...MÉGEGGZER FEGYVER NEM HOGY HALÁLT... BÁRKI IS GONDOLNA NA NA NEEE...
                 20.: Na amit ma IZRELER -NEK hivnak, kik vannak megette??? Kik hozták létre...(U.K. DA KINGEK KINGE BOLHA AZ INGÉBEN CAMMOG...) nosza valóban igy vagy ugy az egész...nincsak ami UJ JEWRUSALOM... NA HA MOST DOOMSDAYOZNAK AZ A RÉSZE A FÖLGÖMBNEK...CSAK KRÁTEREK MARADTAK...TEHÁT AZ EGÉSZ FÖLD LAKOSA ÉRDEKELT...nincsak a zerencsétln Úruqijak jak jak jak...
Isten raccka...itt a gyapjam... husom? -neee...
...fidelem, ha megtehétem... talán láthatóbban meg meghat hat hat hat...fenekünk ptthahaha...

Előzmény: repcsepista (1310)
repcsepista Creative Commons License 2016.11.01 0 0 1310

Nins nehogy atom meg csillagrobbantó sugárfegyverek... de ne ölj gondolatban sem..ne fajtalankodj gondolátban sem...azonnal a 3. -szem meg nyillott... na meg az Ég... Te vagy tröbbet az Égi küldött...
                 10.: Amit most fogok irni...meg minden ami főleg a mi is ufőkban van...pösze hogy én találom ki... ami abcullaultra mindenkinek nemcsak magára kell találni, hanem az övéire...ha mindenki ki ki ki...Most megnyilt a Mennyezet...szószerint...csak ez van!!!
                  11. Az hogy nemzeti cucclizmus...az aaa... nemzeti kommunizmus is ugganaz... ami most nézzük: HA MINDEN EMBERPÁR PÁRBA EGYENLŐNEK SZÜLETETT...itt csak MAGYAR X MAGYAR ORSZÁGOK = MENNY VAGY ÉGI ORSZÁGOKKAL KAPCSOLATOS TESTVÉRISÉGRŐL LEHET SZÓ...NA NINS HALÁL!!! Akkor se ha az most monduk a HALÁL DÖGHALÁL KITALÁLÓINAK S AKIKNEK KIGAZOK A GAZ DÖGÖK... PASSZOL IS... NEM TETTSZIK, DE VAN ILLAN IS SSS...
                  12.: Dondy félszájjal ...Jiter sehol nins hozzá...a másikkal ollan de ollan fetrengés U.K. jUKa izrelere...nincsak számban a zsidók sokkal kevesebben vannak mint a magyarok sőtt...nézzétek csak a népszámlálásokat még amcsiba is... na most Dondy nemzeti szocialista NÁZI??? NEEE...
                  13.: Várjuk ki...na ha valaki AMICSI CONTITUTIONACZIONALISTA...AZ UGYANAZ HOGY ORSZÁGÁBAN (NINCSAK KÉPVISELET BÁ THE PEOPLE THRU S FOR... AZ Ő ORSZÁGA OLLANYITA MINT MINDEN ÁLLATPOLGÁRA) GONDOLKODIK...NEM KINGDOMBA!!! Tehát minden NÉP mell egyenlőség - testvériség... NA MOST CSAK ABCULLAULtIMA SZÓLLÁS MEG GONDOLÁT SZABADSÁG VAN CSAK...AMI NYISD KI SZEMED!!! DE HALLGATÓZZÁL S ITT JÁNOS 8:51. NÉLKÜL... TE AZ ÁLDOZATUK VAGY BAROM DE VADBAROM BROMM BRRR...
         Isten bárána itt a gyapjam brrr...
...fidelem, ezek tota ollan stoba vakbarommba vertek benünket...(NINCSAK TOTA LEDEGENERÁLTAK HABIZUZNAK ARMEGADDONNÁZNAK ADÓZTATTAK AMI TOVÁBB...NINCSAK ABCULLAULTIMA PÉNZVILÁGDIKTATURA VAN!!!) ugganés ha ezt megtehetik velünk brrr...

Előzmény: repcsepista (1309)
repcsepista Creative Commons License 2016.11.01 0 0 1309

U.N.: nins atomfegyver nins U.K.-izrelerézés és és sss... többett... na mi lesz lesss...
                7.: Már irtam egy...na javitani akartam mert ha rám verik antikrizanti... az magyarul ószi rózsa nem? - s jön az atomtél??? Szóval nem tudom felrakni...meg a félelem ...akkor már az övék vadok va va va... U.K. s ciss pelestinia hol volt hol nem volt...ÓRÜLT... U.K. mindennemü KATONAI TÁMASZPONTJA...amit esetleg csak egy prrr...sóba...
                 8.: De, a fócimzet marad... ha csak az lenne...deee... Ami a ciss palestiniába van... monduk azzal tota lepusztyitják...itt mutatták a térképet, közel Africa közepéig...mig az arabok-muzlámok vannak... ma meg ázsiját s juhturópunát...ha csak...monduk doomsdayozzák magukat...Juhu jaha átgyüttök a mi is vagyunk, ufók vagyunk - ba, Eisteinék ha mást nem...felrobbantják a gigantika doomsdayos day day day... gépezeteiket... amit a kin - GODÖG de kingek kinge bolha az ingébe... cammog... szóval előbb le akarják...fel??? - darálni az egész... na a Angol U.K. commenweelltek... nagyjából maradnak...
                 9.: Monduk AMCSI nagy veszélyben van...ha figyelitek bejátszották a derbőit (1948derbő kurományUK... a lakosság 1% többseggel): Burnie Sandors...azaz a lénnyeg... Burnie (a gerincze jew) dühöngő ataista (na itt ha az ürge magyar...akkor ha ataista... most rögtön kruczifakolni??? - de ullabban sátánista sta sta sto eto?- ugyi röhelles sss...) vagy itt már magukat sátánistának hivják nyiltan... na AccHilla (a veje Jerusálom fő rabbija ami egy ben a világ főrabbija is) is az...de egy jobb ...lásd az angol munkáspárt (labor parti) mig Dondy??? (Donald) ... engedjetek még egy makk makk makk...
... beeee...engedjetek beee...

Előzmény: repcsepista (1308)
repcsepista Creative Commons License 2016.10.29 0 0 1308

The Good the bad the agly...
               1.: Bitta mindenki látta a Client Eastwood-dal is... filmet... Nosa... tota be illeszthetjük ... minden korba... csak itt én...az hogy agly... magyarul a jó, a rossz meg az utálat...na én ezek alláh rakom...ugganés a BbLia : Pusztitó Utálatok...(ezek sz NAGYATOMOSOK AKIK VALÓBAN U.K.S MOST IZRELER... NA MI VAN HA EZEK...ELKEZDIK PUKKASZTANI AZ Ő NA PU PUK... NA A KIS PALESZTINIA KÉSZ...RÁ RÁ ROTTY...) ami végre hogy mi ez? Sto eto? Eto Zambi Zabik x Zabi Zambik... Na a fiam...miért szaparodnak ezek mint a a a...patkányok... Jitt azonnal... NA OLLAN HOGY SZABAD SZÓLLÁS LÁSS...HA VAK VEZETI A VILÁGTALANOKAT...
               2.: Ami tervbe van... Africa - Ázsia lakosokat (arabokat) felnyomják...na Amcsiba egyenlőre 600 millcsi van előirva ( 5 év távlatába) ugyanaz juhtUrópunába... ami főleg előbb a Körpatkómedencénkbe verik be... aztán onnan lenne szétszoltirozva... ami valóság...tehát már megindult a népvándorlás hogy mi az oka...
3.: A KING... NA EZ A KINGEK KINGE CAMMOGNA...AMI PONTOSAN AMIT HALLOTTOK AZ ÖSSZES HALLAHATÓ... ITT ELŐSZÖR A JEWOODOS -CHRISTYÁN TABERNÁCOKBA S ÖRDÖGÖK ZSINAGÓGÁIBA... na a dögletes...hogy mindehogy le fog jáccódni... mikor... az a katasztrófa amit kivédni nem lehet... (mert) MEG (LE?) VAN IRVA!?
               4.: Monduk...főleg az ANGOLSZÁSZ OK... nincsak... U.K. (RÓMA!!! A RÓMAI KATONÁK TÁKOLMÁNYA DE MI NEM??? HIZZ AZ ERŐSEBB JOGA???) AZ ÁLTAL UK??? -HIT S VALLÁS IDEOLÓGIA... EGY FENEK ALLAHTTA EGY URALKODÓ RÉTEG S EGY VILÁGRENDŐRSÉG - VILÁGARMY S TÖBBET CSAK CSA CSA CSA... na ezt még tovább látogatjuk deee...
               5.: Kétségtelen...ezek mindehogy le akarják atomozni... itt emlitsUK Kennedyéket...mert JFK. az OROSZOKKAL akart szövetkezni megállitani előbb izreler (abcullaultima A NAGY SÁRKANKIGYÓ FEJÉRE LETT TAPOSVA... A MAGYAR OK ORSZÁGOK ORSZÁGA 1776 U.S.A??? -LETT BEDOBBVA A KIS KI VÁLASZTOTT...NINCSAK SOSE VOLT LESSS...) hogy atomarszenára szert tegyen... na az első hogy az OROSSZOKKAL ÖSSZE KELL FOGNI...ezt egy gyerek is látja...mert ezek igazibuuu...ténleg BE AKARNÁK JÁCCANI AZ UNALMAST... amit ezek szerint... a Kennedy fiuk tudtak... s minden eszközzel meg akarták volna kakadályozni őket...
                6.: Na ha monduk mégis bejáccák a BbLiai Apokalaptrikót...akkor monduk az alsó része a földgömbnek ...főleg Africa... nem lesz tota leatamozva vá vá vá...kész a sütemén...
Isten barma még buuu...

repcsepista Creative Commons License 2016.10.26 0 1 1307

The Kin(God) dombok hullahegyek az Egekbe há há há...
               1.: U.K. Atomháboruval fenyegeti Russia-t, hellbe vagyunk, azaz sokkal közelebb történt amit láttam sorozatba mint...
               2.: Azonnal itt van az egyik Kingdumás... de egyse tudja mi van, mi lesz...lessz ami lessz lesss...
http://www.carlgallups.com/
               3.: Na U.S.A. -ha az akarna lenni aminek lennie kell... ugyanis ORSZÁGOK - ORSZÁGA - TESTVÉRISÉGE... itt a krds: vajon mennyire ismerték a MAGYAR TESTVÉRI 10 TÖRZS - SZÖVETSÉGET... ami monduk nem ismrték? - nem létezik mert 1848 -ban még a Magyarok Istenére eskü eskü eskü... tehát még az akkori magyarok is ismerik azt a TESTVÉRI MAGYARORSZÁGOKAT aminek a határa nem csak e föld kerekseggére kiterjed, hanem egy az egyben kapcsolátban vagyunk Égi - Testvéri -Országainkkal x Mennyországainkkal sottt...Amiképpen a Mennyekben ugy itt is sss...
               4.: Monduk a HELLENLEGES EXTRA FEGYVERKEZÉS ÉS ÉS ÉS...na ha U.K. S jUKa-val kell leszámolni...ami inkáb U.K. S jUKa-t elsoként kell lefegyverzni!!! Amit már régen mondogatok hogy U.K.-ért volt minden háboru... na most még nem fejtettem ki...ha átgyüttök a mi is ufok vagyunk!- vagyonunkba akkor igenis itt vannak azok a FEKETE IDEGENEK... na ezeket nem lehet látni...még, de ami késik nem mulik...
               6.: Amit most akarnék... hogy U.S.A.??? -ha nem KIRÁLYSÁG TÖBBET...akkor csak az amit halálnak -döghalál -betegség - döglodés - halál kivánság... az csak kivánság... nosza...HA NEM ALLÁ - FELÉ - ÜBERFELÉ RENDELT TÁRSADALMI FORMÁKON KIVÜL VAN MÁS IS...AKKOR SE A TESTVÉRI -MAGYARORSZÁGOK SEM AZ U.S.A.(TESTVÉRI ORSZÁGOK U.S.EART.???- NEM ÉRHET VÉGET...ÉRTITEK A GÜLÜMBSÉGET... NA OLLAN HOGY NINS CIRÁLY...(KÁR?) LEHET OLLAN, NINS IS OLLAN TALÁN...
Itt van egy uj film...Doomsday: 10 Ways the World...2016. Uj film, foleg JEWusa meg jewRussa közt...ahogy Mórickáék elképzelték deee...
                5.: Ezt Vasárnap este óta akarom feltenni... Most hallgatom a coasttocoast-on ezt a gyereket:http://www.unicusmagazine.com/ ... azt hiszem már beraktam de nembitta... azzoommban...láttam... egy nagy... közel a föld -pereme felszinéhez egy nagy Ufó - bázist... amit ő is emlit... 

Isten barma buuu...még buuu...
....Apropogtato... van egy uj film: God of Egypt... érdemes megnézni...

repcsepista Creative Commons License 2016.10.20 0 0 1306

Da da da...Final presidentiál debata te buta JEwus-ába DE A DOBOZ TUDJA... NA MEG AKIK A DOBOZZAL dobolnak a dobhártyátokon da da da...
               1.: Én itt vagyok... na most nemcsak ugy... itt a fenekém kém kém kém... látattok már igazi kémet? Na nem tudom kihagyni a BbLiás történetet... mindenki látta hogy kakarucsok (grashapper) vagyunk vagy szöcskék... Na fidelem, az ma is eledel... az ottlakóknak... na miért van neked hustested... Z kérdem, husod kivánatos??? Te azt hiszed...hogy a zambi filmek nem igazik???
               2.: VAN EGY TOTÁL IDEGEN HÁTTÉR...na főleg amcsi Kurománya először amcsi idegen (JEWusa Kurománya = BÁBKORMÁNY...NA HA NEM LÁTOD BRRR... tota Alienek kezében) ellensegge... na minden kormány mell KATONASÁG RENDŐRSÉG ÉS NÉPEK FELETTI URALOM...amire most nem akarok mert... inkább mi van? Na még...mo mondjál egy ollan TÁRS...azonnal az ÖRÖK ÉLETÜ HÁZASPÁROK x HÁZASTÁRSOKKAL ...nicsak még arra is...ember társam! Meg a Magyar Törzseknél meg MagyarOknál... mindenki fegyverforgató kellett legyen...azaz kezében kard meg eke... tehát mindenki HAZA TULAJDONOSA VALA...ami csak ugy...hogy NINCS HALÁL S ÉGIEINKKEL EGY AZ EGYBE KAPCSOLÁT...na azért nem nézhettek az árulás után akik megmararadtak Tó Tükrébe sss...
                3.: Na nem bánom ... hogy leirtam... mert ORSZÁGOD = HAN GOD... HA NINCS BENNED...VAGY EL NYOMTÁK BENNED AKKOR DÖG VAGY S NEM LÁTOD A DÖGŐREINKET =ŐRDÖGÖK GIGG GAZOK??? KIK A NYOMORULTAK X NYOMRITOTTAK STBBB...
                4.: Valhallol ott kellene lenni a a a ...na JEWusa...itt tota IDGENEK -ALIENEK VANNAK TOTA AMIT U.S.A.-NAK HITETNEK EL...( A KORMÁNYA = MEGETT) MINT VEGYÜK palestinia... na azok se azok...akikre azt mondanád ...ezek a palestinok...lásd senki itt többet...kérdezelek te mi vagy??? - na ki...aha a fenekünk sss...
                5.: Valhallol ott kellene lenni...ami Ron Paul, az igazi amcsinak...na most az hogy történhetett meg...azt akkor ...magamnak tettem fel a krdst... ( már maganak sss...hiszek???) mer én...na Ronnal többé kevésbe azonosultam... ami az...amit én is láttam... tröha...
                6.: Ha ténleg...most vesszük a mostani ingyen Czirkuszt... ha ténleg ollan lenne...hogy szabad választás... akkor Do(om)ndynk földrengéssel megnyerné az JEWusa elnökséget...cupán azzal hogy kecsgtette azokat az amcsikat...(U.S.A. FIRST AMI NATURAL AZ AMCSIKNAK... NA MEG A MAGYAR OK HOL VOGGUUU...) akik MI NEM AKARUNK HÁBORUT...se senkit magunk alláh döngÖlni... (főleg mert minden népezetek szinezete) mellesleg... zerintem amcsi 90 %ka... Nna itt még mindig jó élet van...mert amcsi végtelenül gazdag láss a Körpatkümedencénk...NA Ron Palcsi: adjatok 5 évet... nincsak Jitler? Na NEMZETI PÉNZ...amit Ron Paul: sound money... nincsak EBBŐL EGY DOOMDSDAY GOLYÓT...POKOL ÜTEG -BOLLGÓT... NA EZT EGY POKOL GÉPEZETNEK AKARNÁK NÁK NÁK NÁK... A BbLIÁS -OK BUNGGG... NINCSAK ARMEGGADONODÓZEROZÁS AZ NEMCSAK HOGY ITT HANEM EZ A POKOL BOLGÓ LETT...
                 7.: A hirekbe vala ...nagyon rövid idejig...Risults in Battlegrounds state... Jewish Voters May Swing... Osztán... Julie Maszazs először...na izreler... nincsak csa csa csa... na először irta le...fideljed itt ollan hullahallgatás van... valódi sarcag fff...
                 8.: Ha blDondy... SZÖVETSÉGET KÖTÖTT AZ ÓSZÖVETSÉG - BUUU... LETT UJ-SZÖVETSÉGESSEKKEL... AKKOR NAGYON MELLÉ VÁGTUNK... A SÁRNAK PONT BELE A KÖZE PIBE PPP...
                 9.: AMINEK KELL LENNIE AZ LESSS... U.S.A S RUSSA EGYÜTT...AZTÁN CSATLAKOZNAK AZ ÖSSZES TÖBBI NÉPEK X ORSZÁGOK S A TÖBBI... IGENIS CSAK ÖRÖK LÉTEK VANNAK... AZAZ MONDUK SÜSS FEL NAP... NA AZ VAN...DE NINCSAK A HABA HABA HABA...HABUUU...BORUSOK... AMI MÉG CSAK A KEZDETE SE...AMIT EINSTEINÉK... NINCSAK VALÓBAN PUCK... HA HA HA...
...Isten birka brrr...
....U.i.: AccHilla valami oknál fogva sék sék sék...tehát valami... na meg ténleg...(mind világrablók egyenként is isisss...) hogy indulhatott... na itt a kutya (farkas) elásva zzz...

repcsepista Creative Commons License 2016.10.15 0 0 1305

Óh oh ohhh...egy kicc cók (Muzsa) ha megcókols oll bodog vagyok óhhh...
               6.: Tota naftali -mojirtó szag lett...ami a Swédenburgi-jányok -filuk...Ude lánok, ude filuk gyöngy ez az élet... Na amit én érzek...amit leirok nagyon meredek lesss... s Vissza Róninkhoz, akinek ahoz hogy megnyerje az első
házsspára America Marica Mama Országoinknak... NA KIK ÁLTAL VANNNAK A KIRÁLYOK S E -VILÁG (FÖLD?) NAGYJAI MEG APRÓK NEM SZÁMITANAK... Nos ha nem irja alláh...akkor nem lett volna a CSUFF!!! Csak röviden... Utolós pillanatban a választása előtt...a plesztiniaijak terroristák vagy...na SZABADSÁG HARCOSOK ---ez volt a födlrengés (landside) gőzzelme oka...de ő nem IV. Gorgát akarta hanem Jack Kemp-et, de már alláirta a szerzódést ami köt itt is, meg mindenütt...igen igen a SZAVAD VAGY, VAGY SAVAD??? Sóval...
                7.: A legelső teendője HÁBORUZNI s ami irgallmatlan - kegyetlen megtörése az egész birkanyájaknak SZŐNYEG BOMBÁZATTA A SZERENCSÉTLEN ciss palsztin (anyákat) kölköket... van egyáltak egy öreg ember ottan...aha... Na bitta vagyok benne hogy ugy AccHilla aki zerintem a LÉBER PARTIT JÁCCANÁ KI... MIG HA DONDYNK IS AZT... AZZ...LÁSD ÉN BARACKRA SZAVAZTAM DE JOBB LETT VOLNA HA NEM... TOTA KISZOLGÁTATTA U.K.-NAK...nincsak izreler abculla ultima MADE IN U.K. AZAZ AZ ...TI INNEN A FÖLD ALULRULL VAGGTOK S TI ATYÁTOK JÁNOS8:44!!! AMI TÉNLEG...na most...
                8.: Tehát...eddig mind c sakk KIZÁRNAK A FIZIKAKIS GUNYÁDBÓL... UGYANIS HA TE AZ ÖRDÖGÖKKEL PAKTÁLSS TE AZ ÖVÉK VAGY... na Barak nagyom AMCSI frist hőbörgő volt ... NA TURÓPINA AZAZ KAUKÁCIT CSAK KAUKÁCI FAJTA AZAZ MAGYAR FAJTA... többet nőre nem szavazok... csak HÁZASPÁRRA (MINDEN EMBER MEGETT AZ IGAZI FENTI FELESEGGE) AKIK VALÓBAN AMCSI FIRSTESEK S MINDENKI AMCSI ISTEN = JÉZUS BARÁTA...AMI HE NEM...NINCSAK U.K. GYARMATA S KICC JAKABUTÁK A NYAKÁBA...NEMCSAK A AMCSINAK HANEEE... NINCAK NEM 99%KAKA HANEM TALÁN 1 %KAKA SE...AKIK ALIENEK AZAZ FÖLD ALLAHTTIJAK JAK JAK JAK ...LÉTRA S TE RAJTA... RAJTA MAGYAR RRR... VAGY ELŐBB TALLPRA...
                 9.: Amcsi pontosan 50 -50 %-ban bank...mondhatni tota Ron Paulinisták én is az vagyok... nos Dondy elkötette a végzetes hjibát... még nem bitta... hogy fetrengett az Aipac pac pac pac... mindenem érted... érted...na mindenem neked adom ...ugganaz mntha Sánta Pit pit pit pitizés... Országomat a lábad alláh vágom... na most mi az hogy U.S.A. first... na itt a büzz... zürrzavarrr...
                10.: Nyugi... mert az lesss...amit álmodtam... kezdet ténleg U.S.A. HA HA HA... NEM JEWusa TRÖBBET... NA AKKOR TOTA SZEMBE KERÜLT AZ U.K.VAL VELL... AZÉRT AKARNAK MINDENÁRON MIND A KÉT EDDIG SZAKERCÁK szuke jércék pac pac pac... MIN MINT SOHA... MEGSZABADULNI AKKOR IS HA 100 EZER ÉV ATOMTÉL IS..SSS...
           Isten birkája brrr...
Dondyra azt dobbjon követ... zerintem nins ollan ...deee...má boccásatok meg... mig szegén AccHilla én ugy szeretem de ténleg... mellesleg az ember brrr...ébredj fff... mindenkibe szernünk kell! -kel...kell...benned van! - van...Volt nékem egy Duparti favillám ... na belevágott a villám... menykü zzz...

Előzmény: repcsepista (1304)
repcsepista Creative Commons License 2016.10.15 0 0 1304

Óh oh ohhh...egy kicc cók (Muzsa) ha megcókols oll bodog vagyok óhhh...
                1.: Magátul bekapcsolt a conputám apuskám a puskám... na had ragadjam jam jami... jah mi van? -volt s lesss... ami volt volt... SZAVAD VAGY VAGY SAVAD? SZÓ EGY SZÓ S MEGMONDOM KI VAGY? KI VAGY? HA A SZIVED SZÓ SZÓL SZÓLAMIZÁCIÓ DÓ RE MI FÁ... HA SAVAD HRRR...HAM HAM HAM...
               2.: Okvetlen... nincsak a BbLiát ahol HÁBORUZÁS (WAR) A MENNYEKBEN... NA EZ MEG AHOL HÁBIRUZNAK A MENNYKBEN... AZTÁN MICHAELLÉK KIVERIK AZ ALLAHTVALÓIKAT... EGY KICC IDŐRE DEEE... Amit ezzel akarok megmutatni nektek... EZ AZ EGÉSZ?
               3.: Amit okvetlen szeretnék megláttatni... hogy MI AZ HOGY Ó -SZÖVETSÉG MEG UJ -SZÖVETSÉG AMI mi... miért kellett Uj -Szövetséget kötni... ami rögtön... U.S.A. -EGYBESÜLT ORSZÁGAI HALÁLOS SEBET ÜTNEK (A FEJÉRE TAPHOSTAK LÁSD III-GEORGE OSZTÁN IV -V?- LOTTY LETT???) A KIGYÓN = U.K. MIKORIS AZONNAL OTT FOLYTATJÁK A MÁSODIK EMELETESEK AHOL ABBA HAGYTÁK? Na most... ha igazibull akarni tudjuk hogy mi az hogy NÁZI X PINÁZI ORSZÁGOK??? Akkor azt itt Nation Stétek... azaz NEM CIRÁLYSÁGOK...TEHÁT NINCS ADÓ, NINCS HIVATALOS KATONASÁG SEM RENDŐRSÉG (CSENDŐRSÉG---MÉG MINDIG AZ IGAZI AMARICSAJ... AZ ÁLLAMPOLGÁR ((KÖTELES FEGYVERT HORDANI MEG FOGATNI NEM A KING MEG GÉSÁIK VAGY CSAK DAVID CITÁLY MEG A HÁREM HÖLGYEIK MEG EUNCHOKKK...) AZ ISTEN... TEHÁT HA NEM IS TUDNAK MÁR MAGYARUL AZÉRT MÉG MAGYAR RULL) HANEM RÖGTÖN AZONNAL NÉPURALOM S NÉP - ITÉLET AZAZ ITT NAP -CSILKÓI ÉLNEK NEM HALNAK SEM HALTAK!!! AZ ORSZÁGA MINDENKINEK KIVÉTEL NÉLKÜL NEM A VÁLLÁN HANEM A KEZÉBEN KARD MÁSIK KEZÉBEN EKE SZARVA...DEEE...
               4.: Akartam érzékeltetni hogy mi a külömbség az ÉG S FÖLD? - NAHA NEKED ADTAM A FÖLDET...AZ MÁR FÖLDON KIVÜLI... NEM EMNNYEKBE BE GONDOLTA GOMBOLTA MAGÁT... HANEM KI, AHOL VAN SIRÁS -RIVÁS - FOGAK CSIKORGATÁSA LÁSSA... HA BEENGEDTEK AZ ORSZÁG -GOD HUN -GOD UGGANÉS ADDIG VOLT SZAVAD MOST SAVA LETTÉL A DÖGÖKNEK X GÖGJEINK VAGY KIDÖGE VAGY...DOGGOD?
               5.: Nézzük a kicc palesztiniát át... nincsak az UJ PALOS (PALOS = CIRÁLY =NAGY KÁR VAGY CSZAR... ((KING = GOD X GOD KING, NEKED NINS HANGOD??? NEM LEHET, LEHET???)) TINÓKAT... ami ténleg SOHA NEM VOLT KIRÁLYSÁG...LÁSD A MAGYAR X MAGYAROKAT... HANEM SZABAD EMBEREK...AMI PAL -ESTÁN NAP PALI ISTEN (ESTAN = ISTEN) -ORSZÁGA X ORSZÁGOK... NA AZ AZ A TÉR... AMI AZ EUFRÁTESTÓL A NILUSIG AMI PONTOSAN A HUN - KUS - MAGYAR - PÁRTUS -BIRODALOM VALA... NA MOST PONTOSAN LE VAN MÉG IRVA...HOGY MILLEN VOLT AZ AZ ÉLÉT FORMA...AMIT CSAK EGYBE...TEHÁT MINDENKI KI KI KI...(BIZÁNC MING MAGYAR BARÁTOK VALÁNAK) AZ ORSZÁGA ELSŐ EMBERE... LÁSD TÜZZEL VASSAL ELTÜNTETTEK - ELTÜNTETNEK MINDEN IROTT S MOST BIZON VÉGSŐ MENEDÉKÜNK A NYELBÜNK DEEE...MONDUK MINDENRE SZÁMOLTUNK CSAK ARRA AZ INVÁZIÓRA AMI HA 100 MILLCSIS ZAMBIKA...zerintem az Úruqijak tota ledózerozása...nincsak a termő - mező földeket is bunkerbasztó bombákkal szőnyegbombázzák (hátja egy magyar jellegü agyagdarab ami monduk ténleg magyarRull irattal...na csak egy óra allatt annyit szórnak Bagdadra mint az első s második wallagháboru (na a borzalom pusztitás x gyilkosság nélkül, hogy jöttek volna fel az UJ palesstin ok... vagy vissza...Santa Pit - átkok, szinte minden apát = férfit kiirtanak, miért???) mint az UJ PALESSTINÓK...na 1016 éve annak hogy az UJ (U.K) MAGYAR OK??? CSAK UKK MUKK FUCK... NEM EMLÉKSZÜNK NEHOGY AZ IGAZI VÉRSÉGI SZÜLEINRE...HA NEM BUUU... NINCSAK MI VAN HELLEN PILLANATBAN WASHINGTON TON? - ALMA... AZAZ A SZOMSZÉDOMAT ISMEREM??? ANÁM - APÁM - CSALÁDOM... LÁMPÁM A DUDÁM A CUPLUNGOM...
       Isten birkája még buuu...
...ha megengeditek...amit akarnék meredek...egenest bele a a a... mama mama mammm...

repcsepista Creative Commons License 2016.10.10 0 0 1303

JEWusa VilágVégSzinháza -Czirkusza kusza? - Óh te mesebeli Africa... nem kell oda sok cula...
                                  2ND PRESIDENTIAL DEBATE TE BUTA...
              4.: Hogy mért csinálod ezt Pittám tam tam tam... mert Ég s Föld elmulik...de ha kicc cikrádat ha lángra lobbanhatNUK az több ennél az egész ürnél meg ürülékné neee... Mocsmá gyorsabban kell villogno pá pá pá... nem pá hanem pá! Amit eddig álmodtam, az csak ugy lehet...s most vagyunk ott...zidő ki... hogy a Veres szemü Nagy Sarkankigyó kinyaffant... az gyorsabban történ...én 30 év távlatába saccoltam ami csak ukk mukk fuck! Na az orosz testvérnépek nem akartak dögelni miért??? - s ez lesz amcsiba is!!! - ugyanaz...független kit vernek be... a vakok szemébe van egy szem... aha a 1 dollcsison... de azon kivül 1 szem, szemetek?
             5.: Hogy miért irok igy...mert muszály... a kénszar törvényt bont... Szóval az hogy VILÁG KIN - DOMB -OK??? Most vágjunk bele a közepibe a sárnak... MIND MIND MIND...ha átjöttök a Mi is UFOk vagyunk-ba... akkor IDE NEM ENGEDNEK BE SENKIT...AKI A NAPPAL...IGEN IGEN MINDEN NAPPALINAK...NA AZ AZ IGAZI PALI...VAK PALI VAK PALI VAK PALI MINDENT LÁT... VAGY BE PALOZ-HALÁLOZTAK -HÁLÓZTAK ZZZ...NA AZONNAL ANÉLKÜL HOGY TUDHATNÁD AZ ÖRÖK ÉJSZAKÁBA VAGY...ILLEN EGYZERÜ LENNE... Na IZRELER MINDENT X MINDENKIT ÜBEREL...AMIT CSAK A A A...na vedük a Viccprezidentek össze csillanását szeMÜk játékát a végen...mikor te millen vallásu vagy... NA LOGO BOGO... vegyük a 2. Presidential debuta te buta...nincsak MINDENKI U.K. S FARKA jewUKa örök adósa nem látod.. na most EZT MINDENKI TUDJA , TÖBBEK KÖZT A SION BEFUTOTT ÖRÖMLEÁNYAI ZZZ...
             6.: Naccóval...nincsak az EGÉSZ E -GOLLOBIS LAKOSSÁGA LE LESZ DARÁLVA!!! Tehát tota NYILTAN CSAK EGY U.K.-jUKa-farka SÉK SÉK SÉK ...IGEN IGEN... AHOGY LEIRTAM HOGY ... na most itt a RE TORIKA PARTY??? Monduk...NA 1776 SPIRITTISZTA U.S.A.... ugyanaz fog történi mint a KIGYÓ PÁRJÁVAL...addig ... na minden fegyver a NAGY KÁR = JÁNOS 8:44. KARMÁBA... NA AMI MÉGIS ...NINCSAK HA JEWusa... roppant észnél lenni...mert akkor monduk...na HÁBORUT KEZDETT VELÜNK (USA AZ EXITELT... TEHÁT MAGYARUSA MINT MOMCSÁ MAGYARUSS DRUSZA RUSSA... NA AZ U.K. IS BEVERI AZ ATOMARSZENA EGY RÉSZÉT AMERICA MARIKÁBA BUMMM... UGYIS U.K. MEG jUKa kukucc...
...Mellecsleg süket duma az egész ...SHOW MÜSÓ... emlékezz..Roni látod a vaklovaikat -vakcsódörök??? - kimustráltcsatakancák herék vaksántasárló keselyeiket sss...
       Isten báránya brrr...

Előzmény: repcsepista (1302)
repcsepista Creative Commons License 2016.10.10 0 0 1302

JEWusa VilágSzinháza -Czirkusza kusza? - Óh te mesebeli Africa... nem kell oda sok cula...
                                    2ND PRESIDENTIAL DEBATE TE BUTA...
                1.: Had tegyem fe a 66 Könyve a BbLiásokknak 2 bakos krdst: MI AZ AMIBEN MINDEN SION -LEÁNYA EGYET ÉRT...VAGYIS VITÁN FELÜL S KIVÜLI: HOGY ELEVE MIND HALLELUA... KIK A SIONT ÉPITIK MOSTANIS TAN IS, MÁS TAN MASE ...AZAZ AKI MÁST GONDOL VAGY HIRDETNE AZ ÁTKOZOTT LEGYEN! - LEGYEN? HOPP EGY LÉGY ... NA AZ EGYCSEGGÜ AKINEK CSEGGE ELTRAKARÁ A NAPOT... AZ ÚRAKÚRA MEG KIRÁLYOKKIRÁLYA... AZAZ PONTOSAN AMI MA IS... UNITED KINGDOM!!! Én GGu! - nak hivom aki a BbLiába János 8:44. ami egy megsemmsitó... igen igen a lelket is, valami ollan GYILKOS TEST - LÉLEK GYILKOSA GÉPEZET...ami mindig volt s lesss...NA NINCS JELEN!!! - amit nem akarok most ciffrázni...(eccetleg ha át mertek jönnia Mi is ufók vagyunk! - én !? -ezt tettem volna de valaki tutta...) de a kérdés: ugy hogy mind kivétel nélkül U.K. -kés/allatt...csitt csatt padalat... mameg most nézzük...
              2.: U.K. - nos vegyük hogy amit János 8:44. -az KEZDŐDIK A NAGY KÁR-RAL!!! - magyarul!-KÁR = KIRÁLY!? -na a MagyarÉdesAnyanyelvezetünkben minden benne...fantasztikus hogy 1848-körül, aztán később... A MAGYARÉDESANYANYELVÜNK NÉKTEK (NÉKÜNK KÜNK, ANNAK MENJ NEKI) AZ EGYETLEN VÉDÓBÁSTYÁNK - VÉGVÁRUNK S MENEDÉK KÜNK KÜNK...NA EMLÉKÜNKET IS KIIRTANI KAKARNÁ NÁ NÁ NÁ... NE BÁNTSD A MAGYART... MIÉRT, MERT OLLAN FITYRE LÁBAN SEM LENDITEM, HOGY AZT BÁNTSAM AKI NEM BÁNT ENGEM...AHA.. MI VAGY KI VAGY TE...Mellesleg...amilye na milye... lehet akárkinek az csak a hangja meg szava... na nekünk Isten szava -nekik János 8:44. Sava kénköves tavak vak vak vak... aha... TE ÉGI FÉNY... NA RÖGTÖN AZ A MI TURUL TULRULL TURBÉKOLO MADARUNK SZÁ SZÁ MADÁRRR...
              3.: Csak annit akartam volna...hogy TOTA MA IS... NA A HABIRUSOK AZOK U.K. S FARKA...ROPPANT ÉRDEKES KESS? - MERT AZ IZRELER LENNE!? IGEN! Na még mindig tota U.K. DOMINÁCZION ON ON ON...VILÁG HEGEMÓNICA HEJ ICCA ICCA ICCA...aminek a fejére (SÁRKANKIGYÓ) lett taposva mikor America Marica... nem vagyok én senkinek az a adósa - anyósa... NA A CSATATEREKEN TÖNKRE ZUZTA A NAGY SÁRKÁN -KIGYÓT...NA KIK A MÉRGES KIGYÓ FÁKZATOK??? - DE A GYŐZELEM (MIKOR TÖNKRE ZUZZÁK AZ VILÁGUR -ARMYT... NA OTT LETT HALÁLOS SEBET KAPOTT A FEJE..VAGYIS FEJE... ZELLERT KAPOTT...IGEN IGEN CÓCERINT III. - GEORGA TOTA BOZZO LETT...???) ESTÉN, MÁR EGYÜTT ÜNNEPELNEK A FICKÓK??? - S AZÓTA IS SISSS...
         Had foltassam innennn.. ha megengeditek... előre is a Jóisten áldjon...mi is egy s mást... mert ha nekem megvan mindenem? -ne egye fene...legyen meg mindenkinek ke több... kaszakő...
...buuu...

repcsepista Creative Commons License 2016.10.09 0 0 1301

Óh hogy élvezem én a strandot, Ottan annira sép és jó, jó? Annyi puccos (szorös) majmot látni ni ni nnn... és még bambi is kapható sss... mivóta?
               1.: 1776 SpiritTisza Viz a pohárba, ha nem tiszta vidd vissza...ott a szamár iá iá iá... Naccóval America Marica ninden ember párba baráta, kezdve a Magyar s Magyaokkal...szóval KEZDVE a ciss Plesztiniával Paless Tina tütütt... na azonnal meg van huccva a VONAL...akik kezdve a ciss Palestinával less... azok mind mind mind...never mind? - 1776 SpiritTiszta viz a pohárba Magyar x Magyar ok U.S.A. JÉZUSA -JÉZUSUNK MAGYAR-MAGYAROK -ORSZÁGAINK MENNYORSZÁGA...LÁSD LOKO DALOM VAN A MI UCCÁNKBA... MENNYORSZÁG AHOL MINDEN A SALÁTA SZEMÉVE SZEMÜNK FÉNYE A MI JÉZUSA -JÉZUSMÁRIÁNK ÁRJA CSALÁDUNK FÉNYE BENNE LÁT LÁT LÁT..KELLENEK VAK VEZETHETI CA CA CA..STONGÓLA LA LA LA...BAMBA A BAMBA LA BAMBA... A VAKKABAKAT BAK??? PÉNZ BESZÉL DOGGOD UGAT VA VA VA...
             2.: Lehet hogy nem tudom most... deee... HA blDondynk? - ha a miénk...akkor igy kezdte: (de van benne vajmi reganos) a peace in the meddle East... BÉKÉT AKAROK...NA DEEE...BÉKÉT AKAROK...na itt van... RIA RIA RIADALOM VAN A MI UCCÁNKBA...sóval ...na itt abba ke hagyjam... mig ha ténleg azért FETRENGETT..hogy a ha ha ha... a választást megnyerje... le a kalappal...aztán ELOBB AZ ORSZOKKAL KELL EGYÜTT KELL TOTA A MAGYAR S MAGYAR -OK NAPNÉPEINKKEL... na ezt megint ---adjatok hitelt, én adok nektek hiddel kártyát... na az sss...fogadom hogy fogatok...megadom... asse... mert midvan Piffta...ecsetleg a kipuffogód...na na na...Lámpám a dudám a cuplungom...
             3.: Most nem nagyitok...MONDTAM HA blDONDYNK DING DING DANG... ahogy beszél...mellesleg megnyerte az egyik legszebb szláv X magyarjányt... amit tapasznyalat...az én esetem estem pestem cseggre estem... Kiemelt fooskolába kerültem, mert mindenkit elhomályositottam mert szeretek tanulni ma is sss... NINCSAK MICSODA ...ÓH MILY BOLDOGSÁG LETT...HOGY CSAK ARRÓL GAGYARA HOGY BUDÖGSÉG DÖGÖDGÖDREIBÓL KI AKAR NUK BESZÉLNI MAGUNKAT LEGALÁBB EL HITETNI VICCA...na a *kiemelt* fooskolába egy nagyon de nagyon szép (csinos s model meg divathölgy vala) ábrázatu no azonnal rám szállt...mikor ugganaz vala mint blDondynk...aki végül is...na meg én is talákoztam..vegulis...a feleségemnél csinosabb szebb lányt...se otthom se kin nem láttam...NA többzör leirtam...a Kantin (raktár) nagy ajtóban láttam meg eloször DE AZ AURÁJÁJÁJÁJJJJ...amit kétszer...*valoba ezzel* na ha azt nem látom...az mindennél eddig CSODÁLATOSABB VALA... nos tisztán kétszer láttam,2.- mikor Édesapám végleg elhatta a gunyájájájjjjj...kinburkát..(ez az, ez valóban kint van mert menj be deee...)  d.u. hozott nekem Virágot...ahogy jött haza...AZ A NŐ...Ő AZ!!! Ő AZ??? - TOTA ISMÉT OTT (kerten kersztül gyütt) LÁTTAM...meg ráadás...B.J. Ferencz bratyónktól kaptam egy nagyon kedves levelet...
Isten bráránya még buuu...

repcsepista Creative Commons License 2016.10.07 0 0 1300

...binggg... banggg dinggg... danggg... tiki taki tiki taki... jitler jitler jitler... satalain satalin satalin... tiki taki tiki taki...pssi caci pssi caci... hol a bili zzz...
Way wie cant get along... way way way...
               1.: Na hol (hole -blackhole) vagyunk...hány óra, éjfél óta áll az óra... jah mert fel kellett volna huzni... de ha ollan hogy idő nins... lehet pinálni??? Na leirtam addig... mig nem fogunk ismét találkozni a halhatatlanjainkkal... ugganés... ollan hogy betegség vagy halál... EL NE HITESSENEK BENNETEKET... CSAK ÖRÖK LÉT VAN, S ITT IS AZ A LÉTÜNK ÉLE...VAGY... ÁLL AZ ÓRA... ÉJFÉL ÓTA ÁLL AZ ÓRA...ami mintha... na az összes BbLiai jövendőlések...na had villogjam beee...itt minden kigyóméreg - kakahudu... Kábitósár meg döglődés s végül is... DE ENNEK...NINCSAK VOLTAK OLLAN OKOL FILMEK...ahol minden ami kin s döghalál csak játszódnak s kezdődednek s végződnek de a kinnak...sosinccc... vége...na mégis VAN EGY... VALÓDI HELLERIA MEG KRÉM S TÓRA??? Cilenc cis gólya...silencia... nem menj ki a tóra...Na itt mindennek az ALAPA...fideljél AL APA? - A KRÉM A TÓRA!!! Na a The Crhonicles of Riddick filmben... hasonló, ahonnan ...na OLLAN IRTÓZATOS MAGNESERŐ S MINDEN HALÁLSUGÁRRAL SUGARAZVA...MAGA AMIT MUTATTAK HOGY A BOLLGÓT IRTÓZATOS ÁLLANDÓ NAPKITÖRÉSEK ÉRIK... SZÓVAL AZT AZOK HOZTÁK LÉTRE...AKIK ITT IS EZT? MI EZ? STO ETO...
              2.: Naccóval... én egyre jobban FEL ISMEREM MAGAM-ÁT??? AMI AKIK FGYVEREKET HOZTAK LÉTRE...EDDIG MINDIG A SAJÁT FVEGYVERIKKEL...AKI FEGY VERT FOG... NINCSAK AKIK GONDOLTÁK TÁK TÁK TÁK...GONDOLTATTÁK TÁK TÁK TÁK...NE ÖLJ GONDOLÁTBAN SEM S NE PARAZNÁLKÓDJ... NINS BETEGSEGGETEK S HALÁL KIVÁNZSÁKOK A PEST IZSÁKOKBA IS SSS... Nincsak...tota MINDEN EMLÉKÜNKET TÖR ÖLTEK UGY NÉZNE KI DEEE...MÉGZSEEE... MERT A LEGKISEBB ÉLNI AKARAT ÖRÖK HATALMASABB MINDEN DÖGLŐDÉSTÓL S GÖGÖD OKOZÓJA JATATA JATATA JATATA...
               3.: Most kezdünk elérkezni HODA hogy HA JEWusa meg drusza... jewRussa...itt is leirtem, azonban nem részletesen...hanem kaptafa...kit érdekel... Hanem ha ha ha... na U.S.A. UGYANAZ MINT AZ UJJERUSALOMOSOK... BE NEM ÖZÖNLÖTTEK...AMI BIZON A LETUNYULÁS - PUHULÁSUNK LÁSSUNK OKA... UGYANAZ TÖRTÉNT A A MAGYAR X MAGYAROK MAG-USA-NKKAL...NA EZÉRT MÁR TOTA BEDÜHEDTEK A A A... FÖLD ALATOMOS ALL ATOMOS ALLAJTIJAK JAK JAK JAK...NEKED ADTA???- DOBZSE FERRCSI EZT A VASSÁRGÖMBÖCT... HRRRR...
               4.: Sóval mocst kezdünk elérkezni ... hjogy HÁBORU VAGY BÉKA... ma eggedül JEWusa lenne a VILÁG BÉKA ŐRE... OLLAN SZAKERCE MINT EDDIG...ugganés eddig csak 2003 óta 10 amcsi trillcsi csak a nyomorékok...akik de akik megjárták a a a...NINCSAK MIÉRT HJÁBORUZIK AMCSI??? Na abculla ultima U.K. S jUKa... VILÁG S NEMCSAK EZ A GÖMBÖCCKE...HANEM FIGYELED KACSINKGA AZ ÉGRE...TÜZES KANÓCOKKAL - GYUTACSOKKAL A ZEGGBE MEGLÓDITJUK UK MUKK FUCCK... AZ EGEKEBE HÁ HJÁ ROTTY... NA MAGA A HABIRUS KÖLTSÉGEK ISMÉT K.B. 10 - 15 AMCSI TRILLCSI...(2003 ÓTA S 20 millcs áldozat...100 milcsi zambik rohan juhtUrpnának hrrr...) namost irtó kegyetlenseggel EL KELLE SZÁMOLTATNI A PÉNZ - GYÁRTÓKAT MEG AKIK RÁVERTÉK AZ EGÉSZ VILÁGRA IZRELEREKET... NINCSAK KIK OSZTÁTTÁK FEL MAGUK KÖZT A LETAROLT BAROM ÁLLOMÁNYUKAT... U.K. S jUKa???
               5.: Na ha mégis TOTA LETARHALJÁK ( az első órákban ORSZÁGOK TÖMEGE PUCK... nincsak direkt magyarterületekre tették az atomtöltetü rakátáikat mint mikor Bosedő megszállás allatt rohasztottak...) Trehát nemcsak JEWusa hanem dusza is... mig KINA... TOTA UJBÓL KEZDHETI... AZ EGÉSZ AMCSI FÉLTEKÉN VÉGÜL IS...A KINAIAK BE NÉPESITIK UJBÓL... (NA A KINAIAK AKKOR IS MEGSZÁLLJÁK JEWusát HA NEM AKARJA MAGÁT VAGY HA NEM TUDJA MEGSZABADITANI U.K. S jUKatól a nyakába, hizz a ciss palesztina egy hatalmas ATOMERŐDITMÉNY S DOOMSDAY GÉPEZET!!!) A VOLT HOL NEM VOLT...NA HA ÉGI KÖLDETÉS...AKKOR TOTA MENNYEI BÉKÉRE TÖREKVÉS...JEWusát...ahogy leirtam...NA A MAGYAROKAT... IGEN IGEN AZ HOGY palasztinók... ami sose lesz...hogy lenne ollan hogy kis Pales Tina... mert akkor azonnal megszünne U.K. ciss jUKa VÉGLEGESITETT VILÁGUR ALMA...DE NEM WASHINTON ALMA AHHH... nem veszitek észre hogy ANGOL U.K. S ciss Jakabuta HIDEVÉRREL ledermesztettek HRRR... NAGYOKAT SZÓLLÓ SZÁJJ JÁJÁJÁJJ...
               6.: Na én mégis abba hiszek...hogy...na JEWusa ...nincsak U.K . TALÁMÁNY MIKOR HA ABCAULTRA AZ ÉGIEINK AKARATA... NA AHOGY FENT ITT LENT IS... TEHÁT U.K.- NAK S jUKa?- ÖRÖKRE VÉGE..MARADT BRITTHA... Wash a krézi nighte...hogy U.S.A. ugyanaz mint a volt VERES SZEMÜ SARKAN KIGYÓJUK UK MUKK FUCCK...NINCSAK AZ OROSZ NÉPEK NEM AKARTAK TÖBBET...NA PÖSZE...EGYESITENI AKARJÁK UGYANAZOK OK...NA IZLERELÉRT VOLT MINDEN EDDIGI HABORU...S MOST VELÜK IS VÉGZŐDIK!!! TEHÁT USA MEG DRUSZA RUSSA...CSAK FELELŐS NEMZETI ORSZÁGOK AKIK NEMHOGY MILLIÓKAT - BILLIÓKAT KÖLTÜNK CÓRAKOZI... SZADISTA DÖGJEIK... HANEM AKI CSAK OLLAT GONDOL... CSAK KEZET EMEL BÁNTÓLAG EMBER TÁRSÁRA...IRTÓZATOSAN EXXZORRCZIZOLVA LESS...MINT SOHA...AZAZ BETEGSÉG S HALÁL KINOK...NINS TRÖBBET GONDOLÁTBA SSS...
                Isten birkája brrr...
      Ui.: AccHilla... a Pentagon 65 -30 AcHillás ming blDondy zsákba maccka...de mi késik... Még jönni kell még jönni fog...na ha a megszállás megszünt...azonnal itt a a a... ugganés izreler lefegyverzése felszámolása... nincsak ténleg az őrültséggüknek örökre ...uganés ami sose volt... lesss...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!