Keresés

Részletes keresés

zorki Creative Commons License 2005.01.12 0 0 99

Úgy tűnik a terep át van adva a minszterelnöknek.

Éljen vele, és akkor tolképpen van egy súlytalan pártelnök.

Nem gondolom, hogy pártelnökként most sokkal többet tudna tenni.

A tandemekben csak akkor van erő, ha már rég összeszoktak.

Én csak egy pótkávét látok most, akinek semmi szerepe.

Előzmény: Probatbicol (95)
őszkaján Creative Commons License 2005.01.12 0 0 98

 

Késő bánat, eb gondolat etásak!

Probatbicol Creative Commons License 2005.01.12 0 0 97

A szadi teljesen eltűnt, emrt Gyurcsány elszipkázta a liberális témákat (adócsökkentés, HT-ügyek, pápa-basztatás)

 

Egyelőre csak erre a szerencsétlen kisebb-Budapestre futja...

Előzmény: touareg (96)
touareg Creative Commons License 2005.01.12 0 0 96
A népszavazási kampányban is gyenge volt az MSZP, jó-jó a Gyurcsány teszi a dolgát, de azért a nagyobbik koalíciós pártnak markánsabban kellene naponta megnyilvánulni. Állítólag padlógázzal kellene menni, ehelyett sétaautóznak.
Előzmény: Probatbicol (95)
Probatbicol Creative Commons License 2005.01.12 0 0 95
És túl sokat utazgat (India, Izrael, Jodánia, Jemen, Anglia, Franciaország, Hollandia csak az elmúlt pár hétben, jelenleg Németországban) - miközben Fokhagymafalván kellene a helyi embereikbe lelket önteni.
Előzmény: touareg (94)
touareg Creative Commons License 2005.01.12 0 0 94

Hillert illetöen nekem is hasonló benyomásaim vannak. Én nagyon egyetértettem a pártelnökségével, mert egy higgadt, ugyanakkor agilis, új látásmódú, meggyözö erövel rendelkezö figurának láttam.

Nem tudom mi történt vele, teljesen leállt, eltünt, nincs jelen a kommunkációban. Ez így nem lesz jó.

Előzmény: Probatbicol (92)
Probatbicol Creative Commons License 2005.01.12 0 0 93
Várhatóan csak a kulturális miniszter személye változik 2005 első felében, írja a Népszava. Hiller István valószínűleg a nyár elején mond le, utódjaként Harsányi Lászlót, a Kulturális Alapprogram elnökét valamint Schneider Mártát, az NKÖM művészeti és nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkárát említik.
Probatbicol Creative Commons License 2004.12.17 0 0 92

Én azért maradnék annál a jól bevált európai gyakorlatnál, hogy legtöbbször a miniszterelnök egyben pártelnök is (vagy inkább fordítva?). Ez biztosítja a politika egységét és végrehajtását, nem terheli esetleges személyi ellentétekkel, nézetkülönbségekkel. A Fidesznek sem tett feltétlenül jót 2002 előtt, hogy Orbán átadta a vezetést Kövérnek, Pokorninak, mert nehezebb lett a politika beazonosítása.

 

Hiller (egyelőre) nem képvisel akkora politikai ütőerőt vagy képességet, ami miatt érdemes volt megkockáztatni a végrehajtó hatalom és a politikai háttér megosztását. De majd meglátjuk, habár egyelőre nem nagyon látok jeleket, hogy ez jelentősen változna.

 

Előzmény: elemes2 (90)
kannibál Kovács Creative Commons License 2004.12.17 0 0 91

Erről a Gyurcsány-Hiller-féle fiatalításról nekem a Macskafogó egyik jelenete jut eszembe, amikor Safranek kifejleszt egy olyan szerkentyűt, amelyik egér méretűre kicsinyíti a macskákat, hogy könnyebben tudják elfogni az egereket? Mi történik? Az összekicsinyített macskát az első egér úgy kiüti, mint a pinty.

Ebből következik, hogy Gyurcsány és Hiller - hiába egykorúak a Fidesz vezetőivel - nem lesz képes az MSZP öreguras jellegén változtatni. Hiller vagy 15-20 évvel idősebbnek tűnik a koránál, a beszédmódja pláne nem fiatalos, míg Gyurcsánynak a külseje ellenszenves.

Előzmény: összecsórt fontok (82)
elemes2 Creative Commons License 2004.12.17 0 0 90
Probi,

Gyurcsany szempontjabol Hiller jo valasztas: formalisan nem Gyurcsany a partelnok, tenylegesen azonban megsem az ketfeju szornyet latjuk, mint volt korabban (megyo kontra kovacs).
Előzmény: Probatbicol (-)
originalqszi Creative Commons License 2004.12.17 0 0 89
Szerintem Hiller, akárcsak Gyurcsányi príma választás volt!!!:)))))))))))
topik Creative Commons License 2004.12.17 0 0 88
Mik a hirek, szervezi Hiller a partszervezetet?
Probatbicol Creative Commons License 2004.12.11 0 0 87
Kis barátod neked a fekete rosseb, marha.
Előzmény: pioker (86)
pioker Creative Commons License 2004.12.11 0 0 86
Orbán megdöntése érdekében jónéhány nemtelen közéleti szereplő (Heti Hazudokók, Juszt, Bolgár meg banadája) azzal hülyítette az embereket hogy diktatúra van, itt a Horthy rendszer antiszemitizmusa, a nyilasok már a spájzban vannak hogy Dunába lőjék a zsidókat meg ilyenek. Te is így fütyürésztél akkor kis barátom. Kritikai megjegyzéseiddel tehát fordulj önmagadhoz és a baloldalhoz.
Előzmény: Probatbicol (85)
Probatbicol Creative Commons License 2004.12.11 0 0 85

Olyat már hallottam, hogy valaki fütyörészik, hogy ne féljen.

 

De olyat ritkábban, hogy ijesztgeti magát, hogy fütyörészhessen. Ezt csinálod te.

 

Megfélemlítés? Ahogy elnézem a mai magyar jobboldalt és sajtóját, hát kurvára meg vannak félemlítve.

 

Nekik már ahhoz kell bátorság, hogy normálisan viselkedjenek.

Előzmény: összecsórt fontok (84)
összecsórt fontok Creative Commons License 2004.12.11 0 0 84
Akár konfliktusok árán is - mondja Hiller. Vizágyú, gumibot, megfélemlítés. Csinálták már, és ez is csak olyan, mint a biciklizés. Nem lehet elfelejteni.
Előzmény: taltam (83)
taltam Creative Commons License 2004.12.11 0 0 83

"Mi kormányzunk, és azt szeretném, ha ez tükröződne a főiskolákra, egyetemekre járók generációjában is".

 

És ezt így hogy?????????

Előzmény: összecsórt fontok (81)
összecsórt fontok Creative Commons License 2004.12.11 0 0 82

'Hiller szerint az MSZP-nek reagálnia kell arra, hogy az egyetemisták száma megtöbbszöröződött az elmúlt években. "Szerveződjetek, szervezzetek!" - adta ki a jelszót Hiller.Hiller a baloldali aktivistáktól azt várja, hogy 2006-ra az egyetemisták és főiskolások körében - akár konfliktusok árán is - duplázzák meg a Fibisz jelenlegi 3-4 ezres tagságát.'

 

A négy igenes népszavazás, egyik kérdése volt, hogy a pártok vonuljanak ki a munkahelyekről, iskolákból. Igennel szavaztunk. Medgyessy és a szocik, szemforgatva arra kértek mindenkit, hogy az utcán közlekedjenek, az iskolákban tanuljanak. Pokornit most marasztalták el, az iskoláknak küldött levél miatt.

Előzmény: összecsórt fontok (81)
összecsórt fontok Creative Commons License 2004.12.11 0 0 81
Az egyetemeken nyomulnak a szocialisták
  • Bohus Péter
  • 2004. december 11., szombat 12:31

    Hiller István pártelnök a Fiatal Baloldal - Ifjú Szocialisták tisztújításán arra kérte az MSZP kampányaiban leginkább mozgósítható fiatal aktivistákat, hogy egy éven belül több ezer egyetemistát és főiskolást szervezzenek be az MSZP fiókszervezeteibe. "A konfliktusokat vállalni kell" - adta ki a jelszót a pártelnök, aki maga is a 2006-os választásokra tesz fel mindent, ezért várhatóan a jövő év elején lemond miniszteri posztjáról.

    banner( 6564, 136, 330, 247, 0, 0 )

    "Azért jöttem, hogy együttműködést, partnerséget ajánljak, továbbá feladatokat és irányokat tűzzek ki" - mondta Hiller István pártelnök a Fiatal Baloldal - Ifjú Szocialisták III. kongresszusán szombaton. A szocialista párt aktivistáinak zömét adó Fibisz új elnökséget választ és új programot alkot, ehhez kívánt segítséget nyújtani nyitóbeszédében a pártelnök.

    Interneten rendelt fibiszes pólók

    Miniszteri lemondását tevezgeti Hiller

    Hiller István, az MSZP elnöke pénteken a párt megyei elnökeinek értekezletén bejelentette, hogy jövő év első felében lemond kultuszminiszteri posztjáról - értesült a Magyar Nemzet. A tanácskozáson a népszavazáson tapasztalatait elemezték, és arra a következtetésre jutottak, hogy a győzelem érdekében a pártot jobban kell mozgósítani, az alapoktól újjá kell szervezni. A párt alapjaiban történő mozgósítására viszont csak úgy látnak lehetőséget, ha Hiller teljes energiáját az MSZP-nek szenteli. Az Index által megkérdezett megyei elnökök nem cáfolták a hírt.

    A Fibisz komoly partnerszervezete az MSZP-nek, tizenkét tagja országgyűlési képviselő, méltatta Hiller az ifjúsági szervezetet. Szerinte az országban az elmúlt években hihetetlen változások történtek. "Akik a rendszerváltás idején születtek, nemhogy írnak, olvasnak, de interneten rendelik meg - remélhetőleg fibiszes - pólóikat" - példálózott a pártelnök.

    Szerveződni, szervezni

    Hiller szerint az MSZP-nek reagálnia kell arra, hogy az egyetemisták száma megtöbbszöröződött az elmúlt években. "Szerveződjetek, szervezzetek!" - adta ki a jelszót Hiller, aki szerint a baloldali gondolat megerősítésre szorul a főiskolákon és az egyetemeken. "Mi kormányzunk, és azt szeretném, ha ez türkröződne a főiskolákra, egyetemekre járók generációjában is".

    Hiller a baloldali aktivistáktól azt várja, hogy 2006-ra az egyetemisták és főiskolások körében - akár konfliktusok árán is - duplázzák meg a Fibisz jelenlegi 3-4 ezres tagságát. "Azt szeretném, hogy 2005 az új baloldali közösségteremtés éve legyen" - tette hozzá Hiller, aki valós érzelmi és értelmi egységet vizionált mintegy 300 fős hallgatóságának. Az MSZP-nek ehhez szerethető és érdekes párttá kell válnia, tette hozzá. A pártelnök azt kérte a Fibisztől, hogy "vidám, humoros, a generáció minden egyes tulajdonoságát képviselő szervezetté" váljon.

    Avitt kontra sokszínűség

    A Fibisz leköszönő elnöke Újhelyi István azt mondta, hogy az országnak nincs szüksége az avitt, értéktelen, naftalin szagú, gyakran klerikális politikára, viszont szüksége van a baloldal sokszínűségére. "Leplezzétek le a kétszínű politikai szélkakasokat" - buzdította hallgatóságát az októberben az MSZP alelnökévé választott politikus.

    Szombat délután zárt ülésen a Fibisz megválasztja új elnökét, és helyetteseit. A Heves megyei Jánosi Zoltán, Komássy Ákos, Medgyessy Péter volt titkára, és a borsodi országgyűlési képviselő, Szitka Péter lehet Újhelyi István utóda.

    Előzmény: Probatbicol (80)
    Probatbicol Creative Commons License 2004.12.11 0 0 80

    Hiller hamarosan távozik a kormányból

    december 11. 11:37
    [Index]


    Hiller István, az MSZP elnöke pénteken a párt megyei elnökeinek értekezletén bejelentette, hogy jövő év első felében lemond kultuszminiszteri posztjáról - értesült a Magyar Nemzet.

    A tanácskozáson a népszavazáson tapasztalatait elemezték, és arra a következtetésre jutottak, hogy a győzelem érdekében a pártot jobban kell mozgósítani, az alapoktól újjá kell szervezni. A párt alapjaiban történő mozgósítására viszont csak úgy látnak lehetőséget, ha Hiller teljes energiáját az MSZP-nek szenteli.

    A megyei elnökök az Index kérdésére szombaton nem cáfolták az értesülést, azonban ennél bővebbet nem árultak el.

    Tub Creative Commons License 2004.12.03 0 0 79
    Miért volt rossz választás? A tegnapi vitában például olyan lehengerlő volt, mintha ott sem lett volna. :)
    Törölt nick Creative Commons License 2004.11.26 0 0 78
    Nem ertem, miert vagytok ennyire meglepodve Hiller Pisti gyenge muzsikalasan?! Nem vilagos talan az augusztusi dual-puccs ota, hogy Hiller Gyurcsany csicskasa csupan? Gondoljunk csak Gyurcsany beteges vonzodasara a hatalomhoz: Szamara rendkivul fontos szempont volt, hogy az altala krealt babu partelnok egy tehetsegtelen politikus legyen, hogy ne nohessen kesobb a fejere.
    Most mindannyian ennek isszuk a levet. :-(
    Kagakusha Creative Commons License 2004.11.25 0 0 77
    "Én is csak egy kicsit röstellem."

    Mit restellsz? :-)

    Ez a párttagság lenne Hillerrel a legkisebb probléma. Tudtommal nem csinált semmi disznóságot.
    Nagyobb baj, hogy kezd elszállni vele a Pegazus.
    Mindenki meghülyül a hatalom közelében?
    Előzmény: Kovács Béla Sándor (64)
    Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.11.25 0 0 76

    Hát Hiller futhatott volna be értelmesebb pályát is. Amúgy intelligens ember.

     

     

    Ki is lóg a maszopból.

    Előzmény: Turulmadár (59)
    szigetelőszalag Creative Commons License 2004.11.25 0 0 75
    Hille hhitthán hvhagyhokh bahátajim, gyhönyhölűh mahalolszhághoth éphíthünkh a fhelhi baháthommhall.
    Előzmény: halford (74)
    halford Creative Commons License 2004.11.25 0 0 74
    Logopédushoz jár(t).
    Előzmény: perempe (72)
    Probatbicol Creative Commons License 2004.11.25 0 0 73
    Egyre inkább szónokol, nem pedig kommunikál, emelt hangon, éneklő hanglejtéssel. Olyan, mintha állandóan Kossuth-toborzót tartana.
    Előzmény: perempe (72)
    perempe Creative Commons License 2004.11.25 0 0 72
    Kicsit lassan beszél. Lehet, hogy a kiejtése is furcsa.
    Probatbicol Creative Commons License 2004.11.25 0 0 71

    Borzalmas a helyesírásod, magyar létedre. Ráverek a kezedre!

     

    Előzmény: JEFFREY (66)
    Probatbicol Creative Commons License 2004.11.25 0 0 70
    Mitl pampogsz már megint azzal a rengeteg eszeddel? Ki beszélt itt Gyurcsányról?
    Előzmény: Fine Tune (69)

    Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!