Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Tiltás esetén itt lehet nézelődni: Közlemények - Pol
Bolti állapot, tökéletes működés, nagyon keveset volt használva. Gyári tartozékai közül egyedül a doboza nincs meg.
SN:3171787
Ár: 199.000 Ft
2) Meyer Optik Görlitz Trioplan 100m 2.8 N (fekete/ zebra verzió) Exakta/EF adapterrel, első-hátsó sapkával.
A buborékos bokeh bajnoka, nyitott rekeszen látványos, egyedi képeket lehet vele készíteni.
SN: 2942046
Ár: 105.000 Ft
3) Canon EF 70-200mm 2.8 IS II
Karc,-és pormentes lencsék, szép állapot, hibátlan működés. Egyedül a bajonett felőli oldalon, a tubus alján van pár apró festék kopás, illetve a bajonett gumi szigetelésén van pár 'csípésnyom'.
Gyári tartozékai közül egyedül a doboza nincs meg.
SN: 0930003178
Ár: 365.000 Ft
4) Canon 2X Extender III- ELKELT!
Bolti állapot, tökéletes működés, nagyon keveset volt használva. Gyári tartozékok + doboza.
SN: 409000423
Ár: 110.000 Ft
Kérésre küldök fotókat, vagy akár egy videót is.
Helyileg Veresegyház, de el tudom vinni ~20-25km távolságra, Budapest északi kerületeibe, illetve november 23-25 között Nagykanizsa környéke is OK.
Keressetek bizalommal telefonon, bármilyen kérdésre szívesen válaszolok: 30 9 kilencvenhat 0378
Ahogy 'innerimages' írta, tökéletesen működik és egyet sem kell rekeszelni, gyakorlatilag ugyanolyan éles marad a kép 280mm f4-en, mint 200mm 2.8-on. Csak ennek mi értelme? Számottevően nem növeled meg a gyújtótávolságot...ezért az 1.4X-et inkább a 100-400 II-vel, vagy valamelyik nagy fehér ágyúcsővel ( 500/600 f4 IS, 400 2.8 IS pl.) érdemes párosítani.
Kihasználatlanság miatt eladó egy nagyon keveset használt Canon 17-40 f/4 L USB objektív. Hibátlan, kacmentes állapotban van. Én vagyok a második tualajdonosa. 220volt-ban lett vásárolva. Összes gyár itartozékával adom. (doboz,származási papírok,napellenző,szütyő,leírás,cd) Átvehető az alábbi városokban: Pécs,Szekszárd,Paks,Dunaújváros,Kaposvár,Siófok,Baja Csere nem érdekel. Posta,futár előre utalás után lehetséges.
Eladó hibátlan állapotú Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM objektívem. Mediamarktban vásároltam 2022 szept végén, tehát 2024 szept végéig él a garancia. Számlával, dobozával adom.
Csak személyes átvétel Budapest és környékén. Kérlek emailt írjatok.
Eladóvá vált újabb gyártású (2015) Canon 300mm F/4L IS teleobjektívem.
Végig UV szűrővel volt használva, így lencséi karc-, por-, és gombamentesek.
Gyári tartozékai mellett jár hozzá egy camouflage lenscoat huzat is, amely megvédi az esetleges kopástól, vízcseppektől és különösen hasznos természetfotózáskor.
Kipróbálható Körmenden, esetleg Budapesten illetve Posta vagy Foxpost is megoldható.
Igény esetén Canon EF 1.4x III Extender-rel.
Emellett megvételre keresek Canon RF-EF átalakítót, ha valakinek lenne eladó kérem írjon!
A szett is ELKELT! További jó adás-vételt mindenkinek!
Canon EOS R10 + 18-45mm kit eladó dobozában, minden tartozékával együtt, még 2 év gyártói garanciával. Adok hozzá Viltrox EF-R elektronikus, vezérlőgyűrűs adapter is, így akármilyen EF-S objektív használható vele.
A gép műszakilag és esztétikailag is kifogástalan állapotban van, nagyon keveset használtam.
Ár: 299.000 Ft
SN: 033031004534 (váz), 1702007256 (objektív)
Mail címem publikus, bármi kérdés van, írj nyugodtan.
Eladó a képeken látható nagyon szép állapotú, hibátlan működésű Canon 17-55mm f/2.8 USM objektív, első-hátsó sapkájával. R10 vázon használtam adapterrel. Gyors, pontos, maximálisan kompatibilis R vázzal, ha valakit ez érdekel.
Frontlencsén 1-2 jelentéktelen hajszálkarc, ami a képalkotást egyáltalán nem befolyásolja.
Eladásra kínálom kihasználatlanság miatt a gépemet,a képen látható tartozékkal,illetve még adok hozzá egy Logitech márkájú táskát is. Személyes átvételt preferálom, mert akkor kipróbálható, nem árulok zsákbamacskát. Tel:0670/249-1986 ÁR:54.000.-
Bolti állapot, tökéletes működés, nagyon keveset volt használva. Gyári tartozékai közül egyedül a doboza nincs meg.
SN:3171787
Ár: 199.000 Ft
2) Meyer Optik Görlitz Trioplan 100m 2.8 N (fekete/ zebra verzió) Exakta/EF adapterrel, első-hátsó sapkával.
A buborékos bokeh bajnoka, nyitott rekeszen látványos, egyedi képeket lehet vele készíteni.
SN: 2942046
Ár: 105.000 Ft
3) Canon EF 70-200mm 2.8 IS II
Karc,-és pormentes lencsék, szép állapot, hibátlan működés. Egyedül a bajonett felőli oldalon, a tubus alján van pár apró festék kopás, illetve a bajonett gumi szigetelésén van pár 'csípésnyom'.
Gyári tartozékai közül egyedül a doboza nincs meg.
SN: 0930003178
Ár: 365.000 Ft
4) Canon 2X Extender III
Bolti állapot, tökéletes működés, nagyon keveset volt használva. Gyári tartozékok + doboza.
SN: 409000423
Ár: 110.000 Ft
Kérésre küldök fotókat, vagy akár egy videót is.
Helyileg Veresegyház, de el tudom vinni ~20-25km távolságra, Budapest északi kerületeibe, illetve november 23-25 között Nagykanizsa környéke is OK.
Keressetek bizalommal telefonon, bármilyen kérdésre szívesen válaszolok: 30 9 kilencvenhat 0378
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált teljesen újszerű Canon szettem, hobbiszerűleg használtam, mindig kímélve és vigyázva, ezért kifogástalan állapotban van minden, a saját dobozában, minden gyári tartozékkal, géphez még van egy eredeti akksi.
Canon 70-200 mm L IS f2,8 (US gyártási kód) - irányár: 259.000 Ft Sorozatszám: 24275*
Kihasználatlanság miatt, régi megbízható teleobjektív eladósorba került: - gyári első-hátsó kupak, gyári napellenző, gyári táska (varrás kis helyen javítandó); - végig UV szűrővel használt - optikák így karcmentesek; - por-, és gombamentes - tubuson néhány helyen klasszik festékkopás/hiány.
Személyes átvételt (Nyíregyháza/Tokaj) preferálnám, 21-étől vagyok M-on.
Email: gobeout (a) g m a i l (.) c o m - minden érdeklődőnek válaszolok, köszönöm!
Canon EOS R10 + 18-45mm kit eladó dobozában, minden tartozékával együtt, még 2 év gyártói garanciával. Adok hozzá Viltrox EF-R elektronikus, vezérlőgyűrűs adapter is, így akármilyen EF-S objektív használható vele.
A gép műszakilag és esztétikailag is kifogástalan állapotban van, nagyon keveset használtam.
Ár: 299.000 Ft
SN: 033031004534 (váz), 1702007256 (objektív)
Mail címem publikus, bármi kérdés van, írj nyugodtan.
ELADVA Eladó Canon EOS R6 vázam. A gép szép állapotban van, 53ezer expo van benne. Jár hozzá egy Smallrig L-plate, egy gyári akksi, két Patona platinum, egy Patona tripla usb töltő, gyári Canon töltő, egy eredeti, sosem használt nyakpánt. Csak fotózásra volt használva.
Eladó a képeken látható nagyon szép állapotú, hibátlan működésű Canon 17-55mm f/2.8 USM objektív, első-hátsó sapkájával. R10 vázon használtam adapterrel. Gyors, pontos, maximálisan kompatibilis R vázzal, ha valakit ez érdekel.
Frontlencsén 1-2 jelentéktelen hajszálkarc, ami a képalkotást egyáltalán nem befolyásolja.