Keresés

Részletes keresés

Nemkibic Creative Commons License 2004.11.03 0 0 42

Csak Komlósit ne védte volna! Még egy fórumozót nem láttam bármely portálon is, aki ne ítélte volna el Komlósit.

Saját magába élt bele magát, nem Waldner szerepébe...

Lekezelő volt, sértő volt.

Előzmény: Vitray Tamás (38)
oldskool Creative Commons License 2004.11.03 0 0 41

Vitray Úr,

kérjük, a palikos történetet ossza meg velünk...

igaz-e a pesti legenda, hogy taxisként az Ön fix sofőrje volt (mármint, pedálozott hogy az lehessen), és onnan könyökölte-könyörögte be magát...

vagy hogyan történt ez a "felfedezés"?

Nemcsak az Ön által említett hírlap-főcím (lapát...), de a palik-jelenség is jellegzetesen "magyar".

válaszát köszönjük előre is.

Vitray Tamás Creative Commons License 2004.11.03 0 0 40

Pontosan igy van: artalan. Ennyit is ér.

 

Ha gyenge a szinvonal, miny ön mondja, legalább azt mondhatom Tőlem nem romlik tovább.

Előzmény: lajafix (13)
Vitray Tamás Creative Commons License 2004.11.03 0 0 38

Ha nem tetszett a kajak-kenu közvetitésem, jól tette, hogz átkapcsolt. Látja, milyen remek ország ez: alternativát ad.

 

hogy komlósi rasszista?! ritka nagy marhaság. Ha figyelt volna tudná, Waldner csodálkozását próbálta szavakra forditani tréfásan. ami az ORTT-t illeti, no coment.

Előzmény: branco silva (12)
Vitray Tamás Creative Commons License 2004.11.03 0 0 37

1. 1963 őszén közvetitettem egyetlen alkalommal a világválogatott meccsét (Anglia ellen a Wembleyben) akkor az ön által emlitett nevek egyike sem játszott. De ha önnek jobban esik azt hinni amit kitalált, legzen boldog vele.

 

2. ami a jövedelmeket illeti: az MTV-ben a bérekből "horibilis" jövedelemreszert tenni lehetetlen. az lehet, hogy külső produkciókból szép summákhoz juthatnak azok vállalkozoi, de mint mondom a bérek nem igen haladják meg az újságiró szakma kategóriáit.

Előzmény: RAMBO (11)
Sickboy Creative Commons License 2004.11.03 0 0 36
Tisztelt Vitray úr!

Most, hogy befejezte, mihez fog kezdeni? Tervezi, hogy továbbra is a média körül marad vagy egészen más úton folytatja?
Vitray Tamás Creative Commons License 2004.11.03 0 0 35

Negyvenhat évvel ezelőtt kezdtem. szerelemmel. hosszan tartó szenvedéllyel. amikor egik példaképem, Walter Conkite pesten járt, megkérdeztem, ő hogy hagyta abba? "van egy irodám a cbs-nél, amelyet avval adtak, hogy bármikor jövök, rendelkezésemre áll. évente egyszer-kétszer el-elküldenek, hol Bécsbe, hol máshová európába, hogy legalább egy-egy mondattal jelentkezzem egy hangverseny, vagy hasonló kulturális esemény közvetitésének kezdetén. Nekem ez boldogság".

 

Vesse össze itt ey némely kérdéssel, megnyilatkozással, és mondjuk olyan lapfőcimmel mint "Lapáton Vitray" apró példa ez, de azért kicsiben benne van a két világ különbsége.

Előzmény: Paganini7 (10)
Irdatlan Angelo Creative Commons License 2004.11.03 0 0 34
Sajnos én sem..... a Palik Lászlóról feltett kérdéshez én is csatlakoznék.... honnan szalasztották, és hogy maradhatott mikrofon mögött....?
Előzmény: Vitray Tamás (31)
Vitray Tamás Creative Commons License 2004.11.03 0 0 31
Nem vagyok optimista.
Előzmény: Irdatlan Angelo (9)
Vitray Tamás Creative Commons License 2004.11.03 0 0 30
Önnek csak az utóbbi.
Előzmény: lajafix (7)
Vitray Tamás Creative Commons License 2004.11.03 0 0 29
Van egy három szobás családi házam, autóm, (a feleségemnek is) és amivel kezdenem kellett volna, három gyerekem és öt unokám. ennyi.
Előzmény: Törölt nick (6)
Vitray Tamás Creative Commons License 2004.11.03 0 0 28
Egyetértek a véleményével, ami pedig további műsorokat illet: az athéni utolsó kajak-kenu szám után ezt mondtam: "A magam részéről én is befejeztem, mindannyiuknak minden jót kivánok". Érvényes.
Előzmény: Törölt nick (4)
VERÉB Creative Commons License 2004.11.03 0 0 27
Mi a véleménye az utódjáról, Schulek Csabáról?
Vitray Tamás Creative Commons License 2004.11.03 0 0 26
Sajnos nem tudtam időben megkérdezni önt, hogz mikor hagyjam abba. De most már nyugodt lehet.
Előzmény: lajafix (2)
Nemkibic Creative Commons License 2004.11.03 0 0 32

Kedves Vitray Úr,

 

tisztelem a múltjáért, de az athéni olimpia rengeteget rontott a nimbuszán. Késve reagált az eseményekre a kajak-kenu közvetítéseknél, aluszkált az esti - amúgy sokszor érdektelen - beszélgetések során, és általában kívülállónak tűnt. Gyerekkoromban Ön volt az etalon a tévés sportközvetítésben - a NULLA-NULLA ellenére - , 68-ban csoldálatos volt a képernyőről történt kajak közvetítése Mexikóból, remek műsorokat csinált, de úgy érzem, hogy az olimpia közvetítései sokat rontottak az Ön megítélésén.

 

Sajnos a csapat összeállítása sem volt jó, beszédhibás, artikulálni nem tudó, saját magukkal tetszelgő- jaj de vicces fiú vagyok én - ifjú titánok, Csisztu katasztrofális közvetítése a megnyitóról - Máltának milért nem örülnek ha Ciprusnak igen pedig mindkettő sziget? - késve történő kapcsolások, érdektelen események közvetítése, feleseges ismétlések, Komlósi mindenfajta Ön áltlal támogatott liberális politikával ellentétes rasszista és lekezelő közvetítése - ez a kanadai senki, ázsiai mitugrász - stb., stb.

 

Nagy kár, mert egyébként egy szép olimpia volt. De bevallom, úgy mint a hőskorban, most is átkapcsoltam a tévé előtt a rádióra. Csak most már nem Szepesire...

 

Gratulálok viszont Szántó Dávidhoz, kérem ne hagyja hogy a buta élcelődések elvegyék e tehetséges fiatalember kedvét.

 

Minden jót kívánok.

Vitray Tamás Creative Commons License 2004.11.03 0 0 25
Nem ezt mondtam. Sajnos emléksyem: "Egy kicsit hasonlit ahhoz, amit cirkuszban is lát az ember." ezen sértődött meg néhnz dijlovas
Előzmény: ötfelezős (0)
tomp Creative Commons License 2004.11.03 0 0 24

 

Tisztelt Vitray Úr!

Véleményem szerint a Komlósi Oktatási Stúdió növendékei többségében beszédhibás, borzalmasan hangsúlyozó, gyakran tehetségtelen és sótlan műsorvezetők lettek, pont olyanok, mint Komlósi kolléga. Természetesen vannak kivételek - pl. Hajdú B. -, de a többségük még egy kábeltelevízió szintjét sem éri el. Miért nem hirdettek az elmúlt egy-két évben kommentátorok vagy sportműsorvezetők felvételére  nyílt versenyt, mint annak idején?

Miért ragaszkodtak a Komlósi Oktatási Stúdió növendékeihez?

Válaszát előre is köszönöm!

 

Vitray Tamás Creative Commons License 2004.11.03 0 0 23
Megérkezett Vitray Tamás, azonnal válaszol a kérdésekre
Előzmény: ötfelezős (0)
körömpörkölt Creative Commons License 2004.11.03 0 0 22
Vitray Úr! Igaz-e, hogy Papp Lacit azért nem engedték ki anno a bajnokira, mert Ön azt találta mondani, hogy a hatalmas pénznyereménnyel elkapitalizálódó boxoló klasszis rossz hatással lenne a kommunista ifjúságra? Remélem nem.
szabika_ Creative Commons License 2004.11.03 0 0 21

1. Hányasra osztályozná az MTV idei olimpiai közvetítését, "nagy pöristűl, csisztustúl"?

2. Ön annak idején megvédte, csisztut home videója miatt. Akkor azt mondta, gusztustalan volt ezzel visszaéálni. és az normális volt hogy felvették?? nem kényszerítette rá senki. 

3. Mi a véleménye arról, hogy sorra hagyták ott az mtv-t tehetségesnek mondható fiatalok (méhes, matúz, faragó)

szabika_ Creative Commons License 2004.11.03 0 0 19

Vitray úr!

Mi a véleménye, még az olimpia előtt megjelent Magyar Nemzetes cikkekről, melyekben vizsgálat indul önök ellen, többek között a komlósi féle iskola és a Telesport Szolgáltató és Kereskedelmi Kft miatt.

szabika_ Creative Commons License 2004.11.03 0 0 18
jó reggelt.
agasssi Creative Commons License 2004.11.03 0 0 17

MI a véleménye arról, hogy Knézy Jenő fia úgy vélte, hogy Ön nem szerepelhetett a legendás riporterről halála után íródott könyvben?

akottyabotko Creative Commons License 2004.11.03 0 0 16

Vitray úr!

 

Hogyan válogatta tanoncait? Volt-e "politikai nemszeretem" a visszautasításai hátterében?  Kikben csalódott, s kik azok, akiket letagadna?

 

 

hal9000 Creative Commons License 2004.11.03 0 0 15
Tisztelt Vitray Úr!

Őszintén tisztelem mindazért, amit és ahogy tett.

De egy dolgot nem értek, mi volt palikban (szándékosan kisbetü nálam) amit felfedezett. Hogy került egy ilyen hozzánemértő, csak önmagával foglalkozó, semmirekellő "szakember" az Ön szárnyai alá?
gabus08 Creative Commons License 2004.11.03 0 0 14

 

Tisztelt Vitray Úr,

a kérdésem az, hogy miért pont e két "riportert" választotta az athéni olimpia közvetítésére?

 

M.on-on régóta tendencia, hogy próbálják elhitetni velünk, aki jó tornászlány, az kiváló riporter. Aki jó színész, klassz műsorvezető és igy tovább.

Mi, akik még szerencsére láthattuk, hallhattuk, tanulhattunk a 60-as 70-es évek riporterei és bemondói színvonaláról, nem hiszünk e csacskaságoknak. Suszter a kaptafánál....  Csisztu Zs. borzalmasan leégett, de végigkínlódtatta velünk is az amúgy nagyon szép olimpia perceit. Szörnyű volt és rém idegesítő, ráadásul semmi szankció nincs számára utólag. Csak Ön felé. Ami viszont sajnálatos sokunk számára.

Remélem, hogy egész élete pozitív munkásságát nem szomorítja el túlságosan a mai

inkorrekt viselkedéskultúra amely sajnos nem csak a televízió képernyőjéről süt mindannyiunkra.

Jó egészéget kívánok.

 

lajafix Creative Commons License 2004.11.03 0 0 13

Mivel én nem mocskolódok, természetesen meg merném kérdezni. A felvetésed felesleges, mert az internetes fórum FŐ JELLEMZŐJE, hogy ARCNÉLKÜLI. Aki ezt nem érti, nem fogadja el, annak kár kiállni.

 

A kérdésem még mindig az, hogy látva a médiában eluralkodó nagyon gyenge színvonalat, egy több évtizedes pályával rendelkező riporter-műsorvezető miért adja a nevét ehhez?

Előzmény: Törölt nick (8)
branco silva Creative Commons License 2004.11.03 0 0 12
Tanár Úr ! Nem alszik el a közvetítései alatt ? Mert én inkább átkapcsoltam az athéni kajak-kenu közvetítések alatt az Eurosport-ra, hogy élet is legyen a közvetítésben, pedig ők nem is a helyszínről közvetítettek. Tanár Úr ! Nem gondolja, hogy sportolónőket ( Kajak 4-es ) nem kellene kicsi lányozni ? Ez amolyan csendőrpertu stílusú - szerintem -. Tanár Úr ! Mi a véleménye Komlósi Úr rasszista közvetítéséről ( Athén: Waldner asztalitenisz meccs ), melyet az ORTT is elítélt ? Ezek után alkalmasnak tartja őt fiatal riporterek képzésére ?
RAMBO Creative Commons License 2004.11.03 0 0 11
Tisztelt Vitray úr!

Két kérdésem lenne, szeretném ha megtisztelne válaszaival:

1. Amikor a világválogatott meccsét közvetítette, jó 15 évvel ezelőtt, és csak a szünetben a budapesti kollégáitól értesült arról, hogy Sztojcskov és Sztojkovics két különböző játékos, nem gondolkozott el azon, hogy távol kellene maradnia a közvetítésektől? Ön szerint mikor erodálódik el végleg egy sportriporter szakmai hitelessége?

2. Önnek mi a vélemény arról, hogy a Magyar Televízióban - az átlagfizetéshez képest - horribilis keresetek érhetők el, miközben az MTV folyamatosan veszteséges? Vannak olyan televíziók, amelyek nagyságrenddel kisebb költségvetésből - érzésem szerint - színvonalasabb műsorokat sugároznak (pl. Duna TV). Ön az általuk kialakított gazdálkodási módszertant bevezethetetlennek látja az MTV esetében?

Előre köszönöm, ha válaszol.
Paganini7 Creative Commons License 2004.11.03 0 0 10

Tanár úr, ne törődjön a "szokásos" rosszindulattal. Szeretném, ha tudná, ha tényleg visszavonul, nagy és betölthetetlen űrt hagy maga után. Arra kérem -ha egyáltalán lehet ilyet kérni- még sokat írjon; a könyveit már rongyosra olvastam, és minden bizonnyal van még mit mesélnie...

 Tanár Úr, most mivel fogja tölteni a napjait? Csendre és nyugalomra vágyik, vagy arra a nyüzsgésre, amit a televízió kapcsán oly' sokszor megtapasztalt? Ha visszatekint a több évtizedes munkájára, van-e hiányérzete? Elfáradt már?

 Megtisztel, ha válaszol, bár tudom, az internetes fórumok nem tartoznak a kedvencei közé...

Köszönöm, és minden jót kívánok, tisztelettel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!