Talán valakinek jó infó !Éveken át törtem a búrám. A pótkerék alatt mindig pár deci vizet találtam a csomagtartó alján. Nem jöttem rá hogyan kerül oda víz. Most hogy szakadó esőben pakoltam láttam hogy az ajtó átvezető kábelköteg védő guminál folyik be a víz az utastérebe.Mivel nincs nekem a helyén a hátsó kis ablaknál lévő buta tervezésű műanyag burkoló elem azért láttam meg azonnal Ha kárptelem a helyén van nincs esély észrevenni.
Valakinek hasonló gondja van a vizzel a csomagtartóban Jó szilóval tömítse az átvezető gumit .
Sziasztok! Eladó 4db. 17" acélfelni téli gumival! Citroen C4-en használtam, újonnan vettem. Négy telet használtam. Nem sérült a felni, a festék kopás a téli sózott utak miatt van. Nem voltak festve a felnik, eredeti a festés rajtuk. A rajtuk lévő Fulda 225/45 R17 91H téli gumikkal együtt adom. A gumikban kb. 30 ezer km. van. Egy telet biztosan bírnak, de kettőt is kilométertől függően. A dísztárcsák is járnak hozzá, nem újak, de télre jók. Ár:40ezer ft. Mail: komlaci64@gmail.com
Én valamikor tavasszal cseréltem hátul, műszakira.
Szintén C4 1.6 HDI 80KW
Szóval, először Textar-t rendeltem Kovácstól, de az csak a tárcsa volt, nem agyas, de szerencsére vissza tudtam cseréltetni személyesen Szegeden ráfizetéssel.
Emlékeim szerint Triscan-t vettem, csapágyastól, mindenestül.
A betétek Zimmermann.
Nagyon jól működik, szépen egyenletesen kopott be, nem hullámos a felülete.
Hátsó féktárcsa és fékbetét cserét tervezek a jövő héten. Ha jól tudom, akkor a tárcsa és a csapágy együtt cserélendő. Az utóbbi bele van integrálva a tárcsába, vagy külön van, csak egyszerre kell cserélni?
Van valakinek javaslata, melyik márkát keressem a tárcsából és a betétből? Nem mondom, hogy az ár nem számít, de a biztonsági dolgokban nem vagyok árérzékeny, a jó minőséget keresem.