Keresés

Részletes keresés

adamax Creative Commons License 2004.10.15 0 0 9

Bálint,

 

az a 2-ik játéknap, az rendben van :) (Egy játéknap két forduló van, a 3-ik játéknapon lenne levileg csak egy forduló, ezen változtattunk.)

 

Amúgy erről a november 7-ről nem tudok, a levlistán tettél már erről említést? (Amúgy oké :D)

 

adamax

Előzmény: webb04 (8)
rhynn Creative Commons License 2004.10.15 0 0 7

www.eurobarca.hu

 

nézzétek meg itt a struktúrát, a honlapot, van egy srác aki olyan 50.000 körül megcsinálja, ha megkérem! Szerintem ennél olcsóbban nem lehet megoldani! főleg a fórumot nézzétek, az nagyon jó!

 

Persze, amikor felvetettem, mindíg mondták hogy már alakulóba van. Ez megy kb két és fél éve!

Előzmény: comboy (1)
Acsbar Creative Commons License 2004.10.14 0 0 6

Szerintem a csapatok többségénél egészen a meccs napjáig nem tudják, hogy éppen azon a meccsen hányan lesznek, kik érnek rá stb. Legalábbis nálunk ez sajna így van.

Már látom előre, hogy a csapatok minden meccsre ugyanazt a listát fogják elvinni, csak majd a jegyzőkönyvvezetőnek hozzáfűzik, hogy xy, meg zzs hiányzik. Nade ugyanezt meg tudnák tenni akkor is, amikor az igazolásokat leadják. És mindjárt egyszerűbb is lenne. A csapatvezető odaviszi az asztalhoz az igazolásokat, akik szerepelnek a meccsen (a többit nem), a jegyzőkönyvvezető pedig beírja a névsort. Csak a számokat kell utána bediktáltatni, az pedig max 1-2 perc. És máris nem kell csapatbejelentő lapot írni. Persze, ez csak 1 javaslat.

Előzmény: adamax (5)
adamax Creative Commons License 2004.10.14 0 0 5

Hétfőtől él a cím: versenybizottsag@neu2.njszki.hu

 

A mérkőzésbejelentőt és a csapatbejelentőt hétfőn küldjük szét a csapatoknak.

 

A csapatbejelentőt korábban is meg lehet írni, nemcsak a mérkőzés előtt 10 perccel :)

 

adamax

Előzmény: Acsbar (4)
Acsbar Creative Commons License 2004.10.14 0 0 4

Most már csak egy elérhetőséget írj ide, légyszíves, ahol az elektronikus levelekkel megtaláljuk a VB-t!

 

Ezt a mérkőzésbejelentő lapot és a csapatnévsoros lapot elkülditek a csapatoknak?

 

Egyébként a csapatnévsoros lappal nem értek egyet, mert ha már minden meccs előtt megíratjátok a csapatokkal, akkor ennyi erővel a neveket írhatnák egyből a jegyzőkönyvbe, és nem kellene a jegyzőkönyvvezetőnek ezzel foglalkoznia. Így 2x íratjátok le ugyanazt. Egyszer a csapatvezetővel, egyszer a jegyzőkönyvvezetővel.

Előzmény: adamax (2)
adamax Creative Commons License 2004.10.14 0 0 3

Áthidaló megoldás :)

 

Addig is, van rátok vonatkozó rész :)

 

adamax

Előzmény: comboy (1)
adamax Creative Commons License 2004.10.14 0 0 2

A VB mai határozatai:

 

OBI ffi:

 

A Torpedo Justitia csapatának írásbeli figyelmeztetés megy az egyik kitűzött mérkőzésen történt félórás késés miatt. Legközelebbi esetben pénzbüntetés kiszabását helyezi kilátásba a VB.

 

A Top Floor csapatnak írásbeli figyelmeztetés, illetőleg 5000,- Ft büntetést ró ki az egyik kitűzött mérkőzésen történt egyórás késés miatt. Legközelebbi hasonló esetben 10.000,- Ft büntetést helyez kilátásba a VB.

 

Hiányzó jegyzőkönyvek pótolandók:

SZPK - Dunai Krokodilok

SZPK - Eger

Dunai Krokodilok - Top Floor

A jegyzőkönyveket Kelemen Gábornak kell megküldeni.

 

OBIII ffi:

 

Az OBIII Nyugati csportjának első játéknapjára a White Sharks B távolmaradása miatt nem lehet a későbbi játéknapokra kitűzött mérkőzéseket előrehozni. A White Sharks B távolmaradása miatt az erre a napra kitűzött mérkőzéseket az ellenfél nyerte meg 5-0 arányban. Amennyiben az első játéknapot szervező Pécsi SHSE-nek ki kell fizetnie a teljes terembért a White Sharks B helyett, úgy ezt a költséget a White Sharks B-nek büntetésként ki kell fizetnie.

 

Az OBIII Keleti és nyugati csoportjának harmadik játéknapján (december) is 2 fordulót kell lebonyolítani költségtakarékossági okokból.

 

Minden csapatot érintő döntések:

 

2004. október 30-ig van lehetőség rendezni a játékosokkal kapcsolatos igazolási gondokat (sportorvos, versenyengedély), ezután jogosultalan játékos szerepeltetése esetén a bíróknak szigorúan a versenyszabályzatban foglaltak szerint kell eljárniuk, továbbá az ebben foglalt szankciók mellett pézbüntetést helyez kilátásba a VB.

 

A VB mérkőzésbejelentő lapokat rendszeresít, melyeket a pályaadó csapatoknak meg kell küldeniük a VB-nek a mérkőzés előtt egy héttel. A VB csapatbejelentőt is rendszeresít, amit kitöltve és aláírva a csapatvezetőknek le kell adniuk a jegyzőkönyvvezetőnek, aki ez alapján tölti ki a jegyzőkönyv játékosokra vonatkozó részét. A jegyzőkönyvet a csapatoknak a mérkőzést követően legkésőbb 8 (azaz nyolc) napon belül el kell juttatniuk a VB-nek (OBI ffi: Kelemen Gábor, OBI női: Lugasi Vanda, MK és OBII ffi: Ágoston Zsolt, OBIII ffi: dr. Kósa Ádám).

 

Nyomatékosan kéri a VB a bírókat és a jegyzőkönyvvezetőket, hogy alaposan töltsék ki a jegyzőkönyvet (bajnokság elnevezése, csapatok teljes neve, szervező (mindig MFSZ), helyszín címmel, játékosok neve, aláírások), amennyiben különleges esemény történik, a megfelelő helyen X-et tegyenek és a hátoldalon rögzítsék az eseményeket.

 

Ajánlások, javaslatok, kérések:

 

Fair Play ceremónia megtartása minden mérkőzés előtt: csapatok felállása, csapatkapitányok kézfogása egymással és a bírókkal.

 

A Szövetségtől a játékengedélyekkel rendelkező játékosokról információt kér a VB.

 

Javasolja budapesti központtal működő Átigazolási bizottság létrehozását.

 

Első körben Budapesti Floorball Szakszövetség létrehozását javasolja, melynek tapasztalatai alapján a későbbiekben országszerte megyei szövetségek alakulhatnának.

 

Játékvezetők kifizetésével kapcsolatos gondok rendezését kéri a Szövetségtől: Nyugtaadás és Nyilatkozat ellenében a csapatok részére a Szövetség számlát bocsásson ki a bírói díjról, de más megoldás is lehetséges, ami egyszerűsíti és legálissá teszi a kifizetési folyamatot.

 

A válogatottak programjának összehangolását kéri a versenyporgrammal, illetőleg a különböző programokról tájékoztatást.

 

Tájékoztatást kér az utánpótlás bizottság munkájáról, az untánpótlás bajnokságokról, részleteiről, a diákolimpia szervezéséről, felelőseiről, körülményeiről.

 

Szorgalmazza a kommunikációt az MFSZ bizottságai között.

 

2004. 10. 14.

comboy Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1

Teljesen felesleges volt!

 

Lenne inkább egy olyan honlap ahol mindent naprakészen lehetne látni, fórummal egybekötve!

Semmi értelme sincs megnyitni a 101. fórumot!

Szerintem...

Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.10.14 0 0 0
Szabad-e nullázni?
Előzmény: adamax (-)
adamax Creative Commons License 2004.10.14 0 0 topiknyitó

Hi all,

 

ezt a fórumot a Magyar Floorball Szakszövetség Versenybizottsága hozta létre, és minden, hozzánk tartozó kérdésben itt lehet hozzászólni :)

 

adamax

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!