Keresés

Részletes keresés

Wágner úr Creative Commons License 2006.03.19 0 0 172

Csak a drivert kell fölinstallálni, onnantól kezdve a Totál Commander is fölismeri.

Utána a Sörrend:

1. Egy Pofa Sör

2. Gép bekapcsolása

3. Egy Pofa Sör

4. Fotómasina bekapcsolása (jelzi, hogy új USB eszköz)

5. Egy Pofa Sör

6. Totál Commander indítása (ott lesz, hogy franctuggya melyik drive, és azon DX 7590)

7. Egy Pofa Sör

8. Lehet másolni, múvolni, akármicsinálni

9. Egy Pofa Sör

... igény esetén több Egy Pofa Sört lehet közé bei(k)tatni...

Egészség!

Előzmény: blackandrew (171)
blackandrew Creative Commons License 2006.03.18 0 0 171

Hello !! Egy magyar menürendszerre lenne szükségem, ha volna valakinek...

és egy észrevétel:

A kamera nem működik meghajtóként a számítógépre kapcsolva ! csupán a kodak easyshare progival lehet letölteni a képeket. Nos én rühelem az easyshare-t és kérdésem volna, hogy van-e valakinek esetleg valami sw-je ami képes felismertetni meghajtóként a fényképezőgépet és akkor USB-n keresztül Total Commander-vel vagy akár Windows intézővel is lehetne pakolni le-fel a képeket az SD kártyára.

Ugyanis jelen esetben én a kártyára nem tudok másolni, de szoljon aki tud...

jobb ha emailben is válaszolsz: blackandrewKUKACfreemail.hu

köszi !

ibigi Creative Commons License 2006.01.04 0 0 170

Sziasztok!

Nekem van egy 1 éves eladó DX7590-esem gyári dobozában, hibátlan állapotban. Van még rá 1 év garancia. Van még egy hozzá való Soligor adaptertubusom, egy UV szűrőm, egy napellenzőm, egy Samsonite táskám, és egy tartalék akkum. Ha valakit érdekel egyben vagy darabonként, írjon egy mailt a vassigi@freemail.hu címre. Megegyezünk.

AgentOrange Creative Commons License 2005.10.16 0 0 169
méretezd átt 640x480ba, úgy menni fog.
Előzmény: Bejjus (166)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.16 0 0 168
Esetleg fel tudom tölteni Neked a saját weblapomra, ha még aktuális a dolog...
Előzmény: dviki (165)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.16 0 0 167

Miért nem vágsz le belőlük.?

Ahhoz hogy megnézzük elég egy részlete is, nem kell az egész kép...

Bejjus Creative Commons License 2005.09.30 0 0 166
Próbáltam betenni, csak sajnos egy megánál valamivel nagyobbak. : (
dviki Creative Commons License 2005.09.30 0 0 165
Sziasztok.

Nem tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a Kodak dx7590-es gépemhez honnam tudnám letölteni a magyar nyelvű hasz. utasítást?
AgentOrange Creative Commons License 2005.09.29 0 0 164
Sérüléstől nem lesz pixeles, vagy zajos a kép, ahogyan a memoriakártyának sincsen köze a képek minőségéhez, a nagy melegben azonban a CCD arányosan több zajt produkál, viszont pixelesebbé nem teszi a képet, azt maximum a tömörítési fok átállításával lehet elérni, tehetnél be képet, vagy képrészletet a problémáról.
Előzmény: Bejjus (163)
Bejjus Creative Commons License 2005.09.29 0 0 163

Sziasztok!

Remélem, tudtok segíteni a problémámban. Nekem egy CX6330-as gépem van amivel eddig tökéletesen meg voltam elégedve. A nyár elején azonban kölcsönadtam egy ismerősöm ciprusi nyaralásához. Ezt követően Rómában jártunk és az ott készült felvételek legtöbbje pixeles, zajos lett. Lehet ennek oka az, hogy a gép esetleg előzőleg megsérült? Vagy a Római nagy meleg tett be a memóriakártyának?

AgentOrange Creative Commons License 2005.09.24 0 0 162
Ne is mondjad, én a dx 6490-el jártam így, azon még a tömörítést sem lehetett állítani (alapból pedig igen veszteséges tömörítést használt), így a messzebb lévő lombok, stb. mind olyan "massza"-szerűek lettek elvesztek a részletek, és 4MP mellett a képek átlagmérete nem nagyon lépte át az 1 megát, most pedig a szintén 4MP-es gépem shq módban átlagban 2.5megás képeket csinál, de részletes is minden.
Előzmény: bandiapu (142)
Dharma Creative Commons License 2005.09.20 0 0 161

Köszi a válaszodat.

Igen, nem kis árkülönbség, de ha tudom használni az obikat, akkor megéri azt megvenni. Éjszak mindenképp szeretném használni. Állványom is van. Meg szeretném bővíteni szűrőkkel meg minden.

Szóval lehet, hogy nem járnék jól egy kompakttal.

Tényleg a már meglevő obikkal érdemesebb megkockáztatnom a D50-et.

Valószínűleg.

Köszi

Előzmény: tigger6 (160)
tigger6 Creative Commons License 2005.09.18 0 0 160
Nikon D50 már teljesen más kategória. ha analógban használtál már tükörreflexeset, akkor digitálisban szerintem a D50-et jobban meg fogod tudni szokni. A kis kompaktokkal, mint a DX7590 vagy Z7590 sokkal több új kompromisszumot kell majd kötnöd. A D50 nagy előnye lehet, hogy magasabb ISO értékeken is szép visoznylag zajmentes képet készít, akár ISO 800-ig is lmehet az ember vele. Szóval ha használnád éjszaka is, mindenképp használhatóbb lenne a D50-es. Csakhát nem ugyanaz a kategória árban sem... A meglévő objektívjeid viszont valószínűleg használhatók maradnak, ami nem kis előny!
Előzmény: Dharma (158)
Wágner úr Creative Commons License 2005.09.16 0 0 159
Olyat még nem ittam..., elvégre nem Sör, ha nem tévedek...
Előzmény: Dharma (158)
Dharma Creative Commons License 2005.09.16 0 0 158
És egy Nikon D50?
Előzmény: Wágner úr (157)
Wágner úr Creative Commons License 2005.09.16 0 0 157

Ennyi pénzért ez van, kérem szépen... Amúgy meg vagyok elégedve, mert arra, amire általában használom (az éjszakai és spéci fotókat kivéve) megfelel.  Amint lesz pénzem viszont veszek egy olyat, amelyiken nem az ótomata pofázik nekem, hogy mi és hogyan legyen. Van egy Canon masina úgy 120 körül, na az talán jó lesz, de ezt sem dobom ki - majd sztyerejó képeket fogok gyártani mindenféle Sörökről, ahogy a duplatriplaságmhoz ill...

Egészség!

Előzmény: Dharma (156)
Dharma Creative Commons License 2005.09.15 0 0 156
Ellátogattam a kocsmádba, csak le kell töltenem a cuccost, hogy meg tudjam nézni a képeidet.

Amúgy meg vagy elégedve a géppel? Tudom panaszkodsz rá, de az áráért jó ez, vagy más márka jobb?
Előzmény: Wágner úr (154)
Dharma Creative Commons License 2005.09.15 0 0 155
Köszi! Már korábban láttam egy éjszakai képedet. Már néhány hete olvasgatok errefelé.
Előzmény: Wágner úr (154)
Wágner úr Creative Commons License 2005.09.15 0 0 154
Betántorogsz a Kocsmámba és ottan találod a Fotótántorgásaimat, azok mind (kivéve a 30 évvel ezelőtti diákat, amiket szkennellni köllött) ezzel a masinával készültek. A teléje Lyó, de az a dög ótomatika kikapcsolhatatlan, ami este kifejezetten agyrém.... brrrrr....
Előzmény: Dharma (153)
Dharma Creative Commons License 2005.09.15 0 0 153

Nagyon gondolkodom a DX 7590-en.

Lebeszélnétek vagy inkáb rábeszélnétek? Nem szeretnék elhamarkodott döntést hozni.

Digitális gépet még nem is használtam

Egy nikon F65-ös van telével, úgyhogy a kicsi zoom nem jöhet szóba.

Gondolkodtam egy Nikon D50 vázon is, de akkor marad ugyanúgy a nagy nehéz batyu.

Ez a Kodak gép jónak tűnik.

Csak azt hallottam, hogy sok gépnek nem szép a színe.

Tudna valaki ajánlani, hogy hol tudnék megnézni képeket, amik ezzel készültek. A korábbi hozzászólásban találtam, azokat meg is néztem.

Köszi

Sanya_67 Creative Commons License 2005.09.13 0 0 152

Hali!

Itt az indexen árulnak egy új Kodak Z740-est maim szerintem egy az egyben a DX7590-es csak apróbb eltérések vannak (AA akksi, zommvezérlő gombok, karcsúbb markolat nem fekete..stb.) 53-ért adják német garival.  Ennyiért nagyon jó vétel.

Kár hogy most épp nincs annyim...

Előzmény: Nikkelezett nikk (151)
Nikkelezett nikk Creative Commons License 2005.09.13 0 0 151

Nekem is ez a fájdalmam. Technikailag jobbnak tűnik a Z3 (12x es zoom, képstabilizátor) viszont a 4 Mp és a kicsi kijelző elég gáz. Egyenlőre a Kodak felé billen a mérleg, de ha valaki tud okos tanácsot, megfogadnám.

NN

Előzmény: banders (150)
banders Creative Commons License 2005.09.13 0 0 150
Köszi a segitséget.. A minolta Z3-asáról esetleg vélemény, ellenvélemény? Abban van manuális fókusz? (Azt hallottam a leirásban van, de a gépből kihagyták :)
erchegyia Creative Commons License 2005.09.13 0 0 149
1) lényegében semmi
2) van
Előzmény: banders (147)
kukucs33 Creative Commons License 2005.09.13 0 0 148

Azt nem tudtam, hogy prefocus-nak hívják, de szoktam alkalmazni, hogy ha a fotózandó felület "kontraszttalan" és csak vergődik az autofokusz, akkor kicsit odébb beállítom a távolságot (ill. állítja az automatika) majd vissza a témához és ott nyomom le a gombot egészen.

Persze a fényerőt és egyebeket nem tudom, hogy melyik beállítással alkalmazza, de jók szoktak lenni az így készült képek.

Előzmény: banders (147)
banders Creative Commons License 2005.09.13 0 0 147

Valaki tudja mi a különbség a kodak dx 7590 és a kodak z 7590 között ?? Egyébként az elöbbit a metro-ban 60e-ért árulják.

Jah és van prefocus funkció a gépben? (Lenyomod félig a gombot és  ráfókuszálsz egy tárgyra majd azonos távolságban levő más tárgyról készithetsz fotót a gomb teljes lenyomásával).

kaszasg Creative Commons License 2005.09.10 0 0 146
Ezért vettem én csütörtökön, azt mondják, hétfőn hozzák. :) (edigit)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.08 0 0 145
Még háromezerrel olcsóbb lett az Extreme Digital-nál...
gaboralex Creative Commons License 2005.08.29 0 0 144
igen kezeli az kingston elite pro 1gb-os kártyát prímán
Előzmény: nyaksál (88)
erchegyia Creative Commons License 2005.08.27 0 0 143
ezek a képek fine-al készültek...
Szerintem nincs vele semmi gondd. Ennyi megapixel és kész. Nem a tömörítéssel van gondd, hanem ott már szimplán kevés az az 5mp...
De mire van a 10-es opt. zoom? ;)
A másik tömörítés még ennek is a fele című file méretet csinál....
A képek átlagba, így 1,6MB-osak
Előzmény: bandiapu (142)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!