EA Sports NHL, a sorozat - a kezdeti ronda játszhatótól az idegesítö polipujjú változatig egy helyen minden. Rosterek, editorok, importerek; defik, ziccerek, onetimerek, wristshotok; ligák, bizottság, és anyázás, anyázás, anyázás rendületlenül.
Őszintén, nem tudom. Amikor tavaly én játszottam, akkor főként az edzői team-et nyomattam, s annak hatásait én éreztem a SIM ligában. Ezeket a részeket meg nem annyira figyeltem, mert ha valaki drágán is írt alá, mindig találtam balek cpu managert, aki elcserélte valami nagyon olcsó fiatalért.
Nemtom ki hogyan van a dologgal, de nem értek valamit... Mégpedig a dájnöszti módban ugye lehet ápgrédelni a csapat egyes dolgait... Namost. Rámentem arra, hogy olcsóbbért tudjak játékost signingelni, illetve a salary cap alacsonyabb legyen. Tehát: Legal 5 csillag, NHL Pressure 3 csillag eddig. Ez szép... Az 5 csillag ellenére Iginla továbbra is csak 8.75 milláért ír alá. A 3 csillag ellenére nem emelkedett a cap-em!
De kár, hogy nem tudom megállítani az időt. 2002-ben megtettem volna, igaz, akkor 100 éves koromig ezzel a játékkal kéne játszanom és várnom, hogy Mac legyőzzön. :)
Na, végre hogy itt vagy, tudtam én , hogy olvasod még ezt a topicot! :) Gurgulát amúgy még a jóöreg anyázós időkben sem lehetett kizökkenteni a nyugalmából, Moata meg ott játszik, ahol, s amíg nyer. :D Mindjárt én is megyek. Ja nem, foglalt a Habs. De kár :)
enye-benye mo, hát ennyire nem bízol a drága fejlesztőkben, hogy ha már semmi nem változott, legalább a netcode igen? :)) Még egy esélyt, még egy esélyt... :D
Kb fél éve első idény kezdésénél szóltam Moatának és Gurgulának akik jöttek is játszani, szóval pontatlan azt írnod, hogy "mindenki". Egyébként meg egy nyugodt, jó kis liga, nem kell féltened azokat akik ott játszanak (főleg nem miattam).
Köszönjük. Megnéztem az oldalt, az első szembeötlő név: G.Freeman. Innentől kezdve szerintem mindenki köszöni, illetve minden elismerés azoknak, akik még ott játszanak. :)))
Hát ez? Az hagyján, hogy tükrözve van, de ő Zetterberg :) Amúgy jó kis oldal, de itt szerintem már nem sokunknak van türelme sokadjára ugyanazzal a játékkal játszani, sőt ligázgatni. Bár vannak perverzek, (pl. Sol :)), majd jelentkeznek :D
Hali mindenkinek. Látom mind tiszteletre méltó régi motoros NHL-esek vagytok. Tudjátok a játék minden kicsi csínját-binját. Hát akkor miért nem teszitek próbára magatokat egy kőkemény kis online ligában? fbl.jatekok.hu/nhl Gyertek, nézzetek be, ismerkedjetek az oldallal, s meglátjátok, hogy bejön-e. Még vannak üres helyek, gyertek míg vannak, s mutassátok meg TI, régebbi motorosok a mai fiataloknak: mit is jelent a kőkemény hoki :D
Tegnap este viszont kipróbáltam a 2-es gombot és valóban lett, több bunyó is, viszont az nem pálya, hogy állandóan én kezdeményezek. :)
Egyébként néha valóban egész izgalmas meccseket lehet játszani, a rangadókon különösen az utólsó percekben potyognak a gólok.
Boston ellen 0-3-ról, majd 2-5-ről felzárkóztunk 4-5-re, uccsó percre Price le. > EN gól 19:30-nál, 4-6, anyád. Price vissza. Nem adjuk fel, Kovy gól, 19:55-nél, 5-6. Price le, buli, 19:59, Plekanec fonák ribanc, 6:6. OT, Tanguay gól, 7-6. Régen ilyesmik miatt szerettem meg a játékot. :)
elvileg nem kellett eddig se odakorizni, csak ha kiírta, hogy bunyó, akkor elfogadhattad, vagy ha te nyomkodtad az elfogadó gombot, az indukálta a bunyót, amibe általában belement az ellen is :) Cserébe minek bunyózni, azt nem választhatod meg, hogy kivel kit üss, csak a jégen épp akutálisan fenn lévő, bunyósabb kedvűeket párosítja össze.
Numerikus billentyűn 2-es gomb lenyomása..aktivizálódik a bunyó. Alulra a játék közben kiírja, hogy fájt ikszepted...kiírja a két srác nevét. Eddig jutottam el. Valószínűleg a MI bunyósunkkal oda kéne korizni az Ő bunyósuk közelébe. Ilyesmi. Mire odaérnék, addigra inaktív a dolog :D
Mivel a tavalyi verzióval lenyomtam több mint 1 szezont, így elmondhatom, hogy nem újdonság, benne volt '08-ban is. Sőt, néha van palánk-törés és kupak(sisak) leverés is játék közben....
Tegnap felfedeztem egy újdonságot, legalábbis ilyesmit még nem láttam. :)
Egy bivaly lövés eltalálta Josh Gorges bokáját, aki az ilyenkor nagyon helyes reakciót követve ütőjét ledobva, lábát magához ölelve jajgatott, majd eldőlt. Ezután egy suhogós tréningruhás fiatalember sportcipőben ügyetlenül a jégre tipegett, többek társaságában sajnálgatta Gorges-t, majd bebicegtek az öltözőbe. :)
Minden apróságnak tudni kell örülni, baromi új ez a játék! :D