SzabóGábor megalkotta szabályok szerinti csodacsapatos játék. Neked is legyen egy csodacsapatod, hogy legyen kinek szurkolni az atlétikai versenyen ( persze a mgyarok után).
Sziasztok!
A masodik csapat:
Tirlea 4
Tarus 4
Rawlinson 5
B. Williams 7
Lobinger 6
M. Jones 9
Olijars 7
Vlasic 8
Sepeng 6
Holmes 4
Itt most szükség volt 60-ra :-)
Eszk
Kim Collins 2
Stefan Holm 10
Marian Oprea 4
Annus Adrián 9
Fazekas Róbert 9
Gail Devers 5
Monika Pyrek 4
Ana Guevara 9
Brigitte Foster 3
Szabó Nikolett 4
Francis Obikwelu 5
Stefan Holm 10
Marian Oprea 4
Annus Adrián 9
Fazekas Róbert 9
Kim Gevaert 1
Monika Pyrek 4
DeeDee Trotter 4
Gail Devers 9
Szabó Nikolett 4
Hát, ez kedves Tőled :-) Látod, milyen rendes vagyok? Ha nem szólok be, akkor csak sokkal mögöttem végezhettél volna. Így csak kicsit fogsz mögöttem végezni :))
Most majdnem írtam valami frappánsat, de nem biztos, hogy illett volna a topik légkörébe ;-)))
Mesnil a már kifinomult Hauanita-féle objektív/szubjektív csapatösszeállítási stratégia alapján szinte elsőként igazolta magát a csapatomba. Remélem, hogy ugrik olyan jól, mint amennyire jól néz ki, merkülönben irgumburgum lesz :-))
-balazs-: Nagyon kedves Tőled is, hogy megtaláltad a megfelelő rúdugrót a(z amúgy úgysem győztes :)) csaptodba :D
Hauanita, jó, hogy említed a csapatlétszámot, én is gondolkodtam rajta.
Úgy értelmeztem a szabályt,
A lényeg mindenki 60 pontból gazdálkodhat, mindenhonnan 1 versenyzőt KELL vásárolni.
hogy minden versenyszámból minimumfeltételként kötelezően kell 1 fő, nem lehet kihagyni versenyszámot tehát,de ha ez a feltétel megvan, és van még pontom vásárolni, akkor lehet pluszban variálni.
De ha ez az 1 fő korlátozó szabály, és szigorúan minden versenyszámból maximum 1 fő lehet, akkor ma estig új csapatot hirdetek, semmi gond. :)
Gondolom, kezil mint játékindító (vagy SZG mint játékteremtő) eldönti a kérdést.
Íme a győztes csapat. Egyetlen szívfájdalmam, hogy 2x10 versenyszámba egy csak 2 középtáv fért be és nulla hosszútáv. Nincs egy összetett szám se de hál' istennek a gyaloglások is kimaradtak. De már abba is hagytam a pampogást. :))