Angelina Jolie-t az újpest központnál lévő Sparban. Ha jól láttam, kiflit vett, 10 deka parizert, illetve azt a fehér csőben lévő krémsajtot/sajtkrémet. A pénztáros válogatta ki a tenyeréből a vételárat 5 forintosokból.
Múltkor a volt Osztyapenko-szobor környékén én csak kispályáztam: Molnár Gyula a (volt) tizenegykeres polgármester vegyült a nép közé (még kampány volt). Persze még fel is értékelődhet a találat, mert már gyanúsítják a Kopaszi gate gáttal...
Ezt kizártnak tartom, biztos be voltál baszva. Szerintem konzultálj szakemberrel, vannak már jóféle szorongásgátlók a delirium tremensre, mert ez nem lehetett más.
gyerekek, akkora celebtornádóba futottam bele tegnap este, hogy még mindig nem hiszem el!
először ez basic árpival beszélgettem, hogy aztán befusson hangmás endre és popular norbi, majd kezeltem moog csabival és közben angelus évivel ugrabugráltam a tánctéren!
Ma délelőtt a hétker Rózsa utcában Lévai Balázs jött velem szemben. Mivel a következő sarkon van a BKF valami új épülete, ahol ilyen filmes szak vagy mi a fene van, ezért esetleg oda siethetett. Vagy egy kicsit lejjebb a műkörmöshöz.
Ma este Mesterházy Attilát láttuk az Alle-ben, egészen pontosan az ottani Intersparban. Kis családjával, valami végtelenül szomorúan rótta a köröket a bevásárlókocsival. Annyira megsajnáltam, hogy oda akartam lépni hozzá azzal, hogy 'Semmi baj Attis, eljön még a Te időd is', ám hirtelen előkapta a zsebéból az iphone-ját és ekkor egy világ omlott össze bennem.
Lőrincz Emilt (MTK) az István utcában. Kicsit kakukktojás, mert a jelenlegi barátnője ott dolgozik, szóval hetente akár többször is láthatom, de csakazértis beírtam.
Ha szeretnétek "híres emberekkel / celebekkel" találkozni, akkor irány a sziget! Eladó szigetjegyek 45e Ft áron. Ottalvós, crew jegyek. már a -1 naptól érvényes. érd: 06-harminc-526-harminchét-harmincöt számon! Így nem hagysz ki 1 hírességet sem! üdv.