Keresés

Részletes keresés

talanezjonev Creative Commons License 2019.02.21 0 0 168

No, hát megjártam még kedden a dokit! 1 hét után kellett visszamennem! Nem kell tovább szednem a Telvirant, talán nem fog újra kiújulni, az még majd kiderül! A homlokomat még ecsetelni kell, mert kósza viszketés érzés, vagy olyan furcsa, "bogármászós" érzés még néha vissza-visszatér. Vényre felírt B-vitamint még egy dobozzal be kell szednem, napi két szemet, de ennyi. Jól érzem magam, de nekem időben el lett kapva!

 

Ami végre "visszaállt" bennem két hónap után, a következő: nem vagyok olyan fáradékony, jól érzem magam a bőrömben, nem vérvörösek a szemeim, van életerőm újra, ami nem volt 2 hónapon keresztül és csak vonszoltam magam, de pöttyök híján nem tudtuk, hogy mi a baj! Az immunrendszerem még nagyon gyenge, érzem is, mert könnyen szipogok, de óvatosan visszaerősödik majd magától. Újra tudok futópadon futni, sport-sport-sport!!! Vélhetően az, hogy végre itt a tavasz, szintén segíteni fog! Hosszú és nehéz volt a január így, ezzel a bujkáló betegséggel meg végleg! :( Akiknek most lesz még, azoknak mielőbbi felépülést! Van belőle kiút, csak kellemetlen! :)

talanezjonev Creative Commons License 2019.02.19 0 0 167

Nem vagyok még olyan nagy ismerője ennek a betegségnek, de olvastam róla, hogy könnyen újra kiújul!!! Mit szedtél rá és mennyi ideig??? Én ma megyek vissza a dokihoz 1 hét után. Ez alatt az egy hét alatt 4 óránként 800 mg-os Telvirant szedtem, brutál erős, nem is tudok nagyon magamról már egy hete, de úgy tűnik, hogy megállította. Hogy kell-e még szedni, majd ma d.u. kiderül... :/

 

Előzmény: Koko083 (166)
Koko083 Creative Commons License 2019.02.16 0 0 166

Sziasztok!

Nekem 4 hete derült ki h a baloldalon az arcomom övsömöröm van.kb .egy hete nem volt mar erős fajdalmam.de a mai tegnap óta megint a fuelnel a bal oldalam faj.

Màsnak hasonlo tapasztata?

Előre is köszönöm.

 

talanezjonev Creative Commons License 2019.02.13 0 0 165

Sziasztok! Nálam tegnap diagnosztizálták az övsömört, 3 nap várakozás után mentem el a bőrgyógyászatra, így - a doki elmondása szerint is - hamar elkaptuk. A bal fülem mögött egy fájdalmas csomó volt az első jel, majd a bal homlokomon jöttek ki, valamint a bal szemöldök vonalában, és szépen "száguldott" a szemem felé, de leállítottuk! :) Telviran-t kaptam én is, úgy látom, hogy a terjedés meg is állította, olyan fáradt vagyok tőle, hogy alig birok ébren lenni. Remélem, hogy hamar kilábalok belőle. Viszont, ami miatt írok, hogy nekem volt előjele, amit érzékeltem, panaszkodtam, de fogalmunk sem volt, hogy ez lesz. Szóval! Még december elején kihúzták egy fogam. Ez nekem egy baromi pszichés sokkot okozott, totál "ki voltam" tőle, még utána is. Onnantól kezdve kínlódtam: rossz volt a közérzetem, fáradékonynak éreztem magam, reggel, mikor felkeltem olyan vörös volt a szemem fehérje, mint aki 1 hónapja nem aludt és közben monitort bámult folyamatosan, kb. 1 hónapja hajnalban felébredtem arra, hogy hányni kell, álltam a WC fölött, a nyál folyt, de az utolsó pillanatban mégsem lett belőle semmi. És ami a legfeltűnőbb volt: néha reggelente olyan fejfájásra keltem, hogy azt hittem megáll a világ! Pedig soha életemben nem voltam fejfájós!!! Szóval igenis vannak jelei, amiket bárminek be lehet tudni, én sem gondoltam volna, hogy ez lesz, s valójában a vírus egyre jobban kezdte átvenni a hatalmat. Én, amikor megjelent a fájdalmas csomó, szaladtam a fül-orr-gégészetre, hogy ez mi. De akkor még nem voltak gumók sehol máshol. Fül-orr-gége után 2-3 nappal jöttek ki a homlokomon. Szörnyű! Doki szerint 1 hónap a teljes gyógyulás! Időben elkaptuk, az a "szerencsém" - talán.

Hajna34 Creative Commons License 2018.12.05 0 0 164

Sziasztok!

 

Tegnap diagnosztizáltak nálam övsömört. Nekem a bal fülem mögött kezdődött, a hajas fejbőrnél a fájdalom 1 hete. A csomók is ott jelentkeztek tegnap este. Viszont nem nagyon találtam ilyen tapasztatot, hogy hajas fejbőrön.

Tanácstalan vagyok most akkor tisztitsam és száritsam? Vagy krémezzem? A bőrgyógyász neugronormont javasolt rá, de attól olyan zsiros lett és meleg - kész bacitenyészet - szóval ma reggel már a cinkes kenyőcsöt kentem oda is. 

Volt valakinek még ilyen hajas fejbőrön hólyagos tapasztalata? Száritás a jobb vagy a nedvesen tartás?

 

fejesnmagdi Creative Commons License 2018.08.17 0 0 163

Sziasztok.Most lábaltam ki az ösömörből,majd 3 hétbe telt.Bal combom hátso részén ,a bokámon.és a talpamon,talpamban volt. Most is vannak csomok a talpamban és zsibbad ,szur a lábujjaimban,és a sarkamnál ha nyugvo álapotban van,De fájdalmat  már nem okoz.Tudja valaki mikor fog  elmulni ??Miért van a talpamamban csomok??Van valami bogyo ami elmulassza a zsibbadást??Ojan sok fájdalom csillapitot ettem meg a telvirán mellett!!

MK1987 Creative Commons License 2018.08.01 0 0 162

Kedves Sorstársak! 

 

Már 15 napja van övsömöröm. A hólyagocskák már varasak  és potyognak lefelé, de a bőröm iszonyú érzékeny. Ha a ruha hozzá ér rettentő kellemetlen. Mivel már járok dolgozni így egész nap birizgálja... Van esetleg valakinek vmilyen tippje  h mivel tudnám csillapítani? Gyógyszert már nem szedek csak vitamint.

 

Válaszokat előre is köszönöm!! Jobbulást mindenkinek

Istvanné Csőke Creative Commons License 2018.07.29 0 0 161

Kedves sorstársaim, szeretném megosztani aveletek, hogy birtam ki ezt a szörnyü betegséget.Hátha tudok segiteni.Összesen 4 doboz TELVIRÁNT szedtem be és rengeteg TELVIRÁN kenőcsőt használtam el.Kiderült,hogy az ANALGETIKUS kup volt az egyetlen ami csillapitotta a fájdalmamat. Éjjelre a FORTE.. A végefelé eljutottam  a Kékgolyó u-i Fájdalom Ambulanciára. Dr EMBEY Dezső Docens Urhoz. Ő a  LIRIKÁT o75 öst irta fel. Abból is beszedtem 7o darabot és Bvitaminokat is vagy 9o-et.Nagyon szeretnék segiteni,mert ezt csak az tudja milyen, aki átélta.Én sokszor azt hittem,hogy végem van. Javulást kivánok.Aninéni

 

MK1987 Creative Commons License 2018.07.24 0 0 160

Kedves Sorstársak!

 

Úgy gondoltam ,hogy én is leírom tapasztalataimat. 31 éves vagyok,nő és pont most vagyok benne az övsömörben. Hála Istennek pont a nyaralásom 2. napján jött ki rajtam...Nem volt semmilyen előjele.Sem levertség sem viszkető égető fájdalom azon a területen előtte való napokban.Szóval semmi az ég világon. A hasamon van a csoda,teljesen a köldökömtől a gerincemig.

 

1. nap(szerda)

A testvéremék zsír új kanapéján éjszaka csak egy éles fájdalmat éreztem a gerincemnél,ami reggel is megmaradt....(azt hittem csak elaludtam) Délután  a Balcsiban úsztam egy kicsit és természetesen el is mentem zuhanyozni. Törölközés közben a tükörben vettem észre a hasamon egy kicsi piros foltot.Nem igazán foglalkoztam vele,mert azt hittem csak valami vízinövény esetleg megkarmolt...

 

2. nap(Csütörtök)

A fájdalom erősebb lett és a folt is nőtt. Már kezdtem gyanakodni ,hogy itt vmi nem stimmel de a folt még mindig nem volt nagyon nagy.

 

3.nap (péntek)

A fájdalom a gerincemnél maradt és a foltom is nőtt. Anyukám tippelt az övsömörre. Rá is kerestem a neten és a tünetek alapján rábólintottunk ,hogy az. Mivel annyi minden szörnyűséget olvastam róla így este el is mentünk az ügyeletre ( mivel családi vállalkozásban mindenki dolgozik ) és az orvos meg is erősített a gyanúmban...

 

Gyógyszereim:

Telviran 800 5X1 (10.000 Ft) (vírusölő)

Neuromultivit EP 2x1 (1600 Ft) ( az idegek védelmében)

 

4. nap (szombat)

Utaztam haza 6 óra csuda jó volt a vonaton..

 

5.nap (vasárnap)

a sáv már teljesen elérte a terjedését. Nem hittem el ,hogy a köldökömig ki tud húzni...A gerincemben a fájdalom maradt.

 

6. nap(hétfő)

Elmentem a házi orvosomhoz is ,hogy lássa és adjon valami tanácsot,de semmi extrát nem mondott.

A gerincemnél a fájdalom mint ha csökkent volna. Nagyon szorgalmasan szedem a gyógyszereket. Bizony! Nálam ez nagy szó,mert nem vagyok túl jó a szedésekben...Ébresztő van beállítva,hogy vegyem be. Az első folt már eléggé puklis. Látszik ,hogy az bizony gennyesedni fog....

 

7. nap (kedd)

A gerincem egész jó és mint ha a övsömöröm is meg állt volna a növésben. talán 1 fokkal már a színe is másabb. Még nem gennyesedik ,de már várom ,hogy azon is túl legyek... A jobb oldalam már teljesen el van gémberedve a rajta alvástól.Már szinte ülve alszom.

 

 

Nálam szerencsére nincs az az iszonyatos fájdalom ,amiről sok mindenki ír,bár még a fele hátra van szerintem. Remélem már akkor sem jön elő. Nekem inkább csak kellemetlen. A gerincem ma csak egy kicsit fáj.

 

És hogy nálam mi hozta elő azt még nem tudni. Az orvos mondta ,hogy immunrendszer gyengülés,ez oké,de hogy mitől ?! Szerinte legvalószínűbb a stressz, sok fizikai munka,lelki okok. Oké ezt is aláírom,mert nálam ez is lehet.  A sok szörnyűséget amit olvasni lehet a neten az okokról inkább az ember bele sem mer gondolni. Az biztos amint meggyógyulok elő utam lesz:

- teljes vérkép

-nőgyógyászat

-tüdőszűrő

-belgyógyászat

 

mert ugye ki tudja. Jobb félni mint megijedni. Bár én szinte mindennel elmegyek az orvoshoz...Természetesen most nem járok dolgozni,majd csak szombaton megyek,de aki tud az legalább 2 hetet vegyen ki,hogy nyugodtan tudjon szenvedni.

 

Otthoni teendők:

Akinek van párja és úgy fél minden betegségtől mint az enyém (arra senki nem emlékszik,hogy volt e bárányhimlős) külön kéztörlőt használunk.

Zuhanyzások csak is tiszta vízzel csapatom le kicsit az övsömörömet és rátekerek egy külön törcsit és csak leitatom róla a vizet. Nem dörzsölöm. A többi testrészemre természetesen egy másikat használom. Egész nap hálóingbe vagyok és amikor fekszem szellőztetem.Minden nap tisztát veszek!

Szinte semmihez nem nyúlok ( ki vagyok szolgálva :D ) Talán ez a legjobb dolog benne :D:D

Tiszta lepedő,ami nem bolyhos.

 

Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Mindenkinek kitartást és jobbulást!

Macska56 Creative Commons License 2018.07.21 0 0 159

Szia András!

 

Azt hiszem, mindenkinél úgy kezdődik, hogy kutyabaja, s egyszer csak megjelenik. Az ember először fel sem fogja, hogy mi történik, de aztán rájön, hogy ennek fele sem tréfa.

Nálam is így kezdődött, mire már rájöttem, hogy ez nem egy kósza kis fájdalom, akkora már a piros kiütések is megjelentek. A neheze pedig utána jött, de Te ezt már tudod, mert ez a nyavalya nem tréfál!

Mitől alakul ki? Mindenki mást mond. Van aki azt, hogy az immunrendszer legyengül, van aki azt, hogy bárányhimlős volt a közelünkben, van aki azt, hogy gyermekkorban nem jött ki a bárányhimlő nagyon, csak gyenge lefolyású volt.

Szerintem egyéne válogatja.

A gyógyszer csak annyiban segít, hogy ne fájjon annyira. Szerintem, azt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy szedi, vagy nem szedi. Ebben nem szabad másra hallgatni, ez a saját döntésünk kell, hogy legyen.

Én nagyon megszenvedtem vele, egy hét múlva lesz négy hónapja, hogy kezdődött, de még nem múlt el teljesen. A fájdalom megszűnt, de a foltok még megvannak, nagyon lassan múlnak el! Nekem  először pöttyök jelentek meg, majd azok hólyaggá alakultak, majd gennyes lett, utána borzasztóan csúnya sebes volt. Megspékelve őrült fájdalommal, égő,szúró érzéssel. A lenge ruha is fájdalmat okozott.

Kitartást, és minél előbbi gyógyulást kívánok!

 

 

Előzmény: Szepesi András (158)
Szepesi András Creative Commons License 2018.07.02 0 0 158

Üdv Mindenkinek!

 

42 éves férfi vagyok. A sport mindig jelen volt az életemben, az éven elhatároztam hogy felkészülök egy futóversenyre. Heti 3,4,5 edzés, pihenőnapok beiktatva, vitaminok szedése a sérülések elkerülése érdekében, szóval nagyszerű fizikai állapotba kerültem. (5 km 23 perc, ami jónak mondható ebben a korban) Vérképem csillag nélküli volt egy hónappal ezelőtt. Nyugodt munkahelyi és családi állapot, a mindennapi kisebb problémákat kivéve tényleg úgy gondolom hogy nyugodt, stresszmentes életet élek! Két hét lett volna egy kisebb falusi futoversenyig, amikor a mellkasomba szorító, gyulladasra emlékeztető érzések jelentkeztek. Leálltam az edzesekkel és elmentem az orvoshoz, mert ilyen tüdőgyulladás érzésem volt, bár más erre utaló jel nem kísérte , pl orrfolyas köhögés. Az üzemorvos meghallgatott és kérdezte mik ezek a fél tenyérnyi kiütések a hátam közepén? Mondom neki passz én nem észleltem eddig. Elmentem a borgyogyaszhoz és mondta hogy ez övsömör!😫 Meg nem hallottam ilyenről! Irt fel rázókeveréket a holyagokra, amik szépen ki is jöttek félkörBen a hátam közepétől a mellkasom közepéig illetve hepesin tablettát! Haziorvosom a herpesImre azt mondta hogy az övsömör magától megyógyul, ő nem szedné be ezt a herpesint, mert nagyon károsítja a májat, csak akkor szokta felírni ha nagyon muszály. Jelenleg fekszem az ágyban, 6 nap telt el azóta, az utolsó két nap azért elég kemény. Holyagosak lettek a kiütések, égnek, tuzelnek, luktetnek, a mellkasomban olyan az érzés mintha az izmokat meg az ereket két kézzel jó erősen szoritaná valaki, itt ott mintha késsel bökdösnének! Hát röviden ennyi a történetem! 

 

Pár kérdés merült fel bennem, kivancsi lennék a velemenyetekre!

 

Olvadhattatok az előzményeket... ilyen jól már rég éreztem magam a bőrömben... aztán jött a derült égből a villám! Hogy lehet ez? Immunrendszerem toppon van, lelkileg semmi bajom!

 

Végül a haziorvosomra hallgattam és nem szedem ezt a herpesint. Jól döntöttem vajon?🤔

 

 

Macska56 Creative Commons License 2018.06.01 0 0 157

Szia Attila!

 

Leesett az utolsó seb is nagy sokára!!!!!!!!!

Egy horpadás maradt a sebek helyén, meg egy sötét folt.

Hogy az elmúlik-e valamikor, azt még nem tudom.

Neked maradt folt?

Minden szépet és jót kívánok Neked!

 

Üdv: Irénke

Előzmény: -= aTTi =- (155)
Macska56 Creative Commons License 2018.05.07 0 0 156

Szia Attila!

 

Eddig mindegyik heg nélkül gyógyult, kíváncsian várom, hogy ami van még egy seb, az elmúljon, s mi marad utána!

Nagyon mély seb, de azért reménykedek, hogy hegesedés nélkül fog gyógyulni, mert tudod, nagyon vigyázok rá, nem piszkálom, nem törlöm erősen, csak leitatom róla a vizet.

Hát, az az igazság, ezt nem gondoltam volna, hogy az övsömör az ennyire kegyetlen!

Azt tudtam, hogy rosszabb, mint a bárányhimlő, de azt nem, hogy ilyen durva.

Remélem, ezután egy életre elkerül!

Ugyanezt kívánom Neked is, ne találkozz vele többé!

További szép napot, szép napokat!

 

Üdv: Irénke

Előzmény: -= aTTi =- (155)
-= aTTi =- Creative Commons License 2018.05.05 0 0 155

Szia,

 

Szuper, gratulálok! Legyőzted!

Ígyutólag az a klassz az övsömörben, hogy viszonylag olcsón tudsz magadnak szerezni életreszóló élményt, mégha nem is pozitív. :)

 

Neked maradnak hegek? Mostanában azon gondolkodom, hogy varratok rájuk valamilyen tetkót...

 

Attila

 

Előzmény: Macska56 (154)
Macska56 Creative Commons License 2018.05.05 0 0 154

Szia Attila!

 

Április 23-án már nagyon csúnya volt a seb a lábamon, ezért orvoshoz mentem. Nagyon erős antibiotikumot kaptam rá, olyat amit a Lyme kórra írnak fel. Közben pedig a lábam után az ideg- és bőrgyulladás, a kezemen is kijött. Nem tudtam megmozdítani az ujjaimat, mellette pedig őrült fájdalmam volt! Szerencsére csak az egyik kezemen. Nekem a bal felemet sújtotta ez a kórság.

Mára már elmúlt, semmim nem fáj, a lábamon már csak egy pici seb van, kb. egy 5 forintos nagyságú, de már múló félben. Úgy tűnik elmondhatom, vége ennek a szörnyűségnek!!!!!

Most már fitt vagyok, belevetettem magam a munkába, egész nap meg sem állok!

Remélem, Veled is minden teljesen rendben van!

Minden szépet és jót kívánok!

 

Üdv: Irénke

Előzmény: -= aTTi =- (153)
-= aTTi =- Creative Commons License 2018.04.21 0 0 153

Szia Irénke,

 

Hááát, nem tusom, pontosan mi válthatja ki. Én is immunrendszeri alapot hallottam, de igazából nem tudok visszaemlékezni semmi különleges kiváltó okra... És úgy tudom, hogy sajnos visszajöhet, bár talán nem jellemző, de mintha itt a korábbi hozzászólások között említette volna valaki.

 

Az biztos, hogy maradandó élmény, egyszer is elég volt belőle!

 

Örülök, hogy jobban vagy! :)

Előzmény: Macska56 (152)
Macska56 Creative Commons License 2018.04.17 0 0 152

Szia Attila!

 

Úgy tűnik, mindenkinek másképpen jelentkezik.

Nekem először piros foltocskákon apró hólyagok, amelyek gyorsan megnőttek, majd gennyesek lettek, utána pedig mély sebek alakultak ki. A seb és környéke még most is fáj, de ezt már lazán elviselem. Nekem sem viszketett egyáltalán, csak irtóra fájt, de nem piszkáltam, nem nyúltam hozzá, minden magától zajlott. Hogy mi marad utána, azt még nem tudom, de remélem, nem lesz durva heg!

Imitt-amott még érzem az idegszálaimat, olyan, mintha hosszú, vékony tüskék lennének bennem, de már nem fájnak, csak szurkálnak.

Neked mit mondott az orvos, mitől alakult ki, mi váltotta ki?

Nekem azt mondta, hogy az immunrendszerem megbillent, s feléledt a vírus, meg azt is említette, lehet, hogy bárányhimlős közelében voltam, s az indította be.

Azt mondta, hogy ez máskor is előjöhet?

Mert engem ezzel is vigasztalt, hogy ez bármikor újra megjelenhet. Hát, nem voltam elragadtatva ettől, mert örülök, hogy egyszer , ha nehezen is, de túl lettem rajtam!

Köszi a biztató szavakat!

Neked is minden szépet és jót kívánok!!!!!

 

Üdv: Irénke

 

Előzmény: -= aTTi =- (151)
-= aTTi =- Creative Commons License 2018.04.16 0 0 151

Szia,

 

Szuper, a nehezén már túlvagy! :)

Nekem szerencsére nem volt sebes, és nem is viszketett. Besötétedett a teteje, és szépen leszáradt. Csak nem bírtam tovább, és lepiszkáltam a beszáradó bődrarabokat, sztem ezért lett heges. A mellkasomon a bozdák alatt, oldalt és a hátamon pár koromnyi helyen, nem vészes, de ha közelről megnézed, akkor látszik. Varratok majd rá valami tetkót. :)

 

Kitartás, már nincs messze a vége. :)

 

Üdv,

Attila

Előzmény: Macska56 (150)
Macska56 Creative Commons License 2018.04.16 0 0 150

Szia!

Köszi a jó tanácsokat!

Már túl vagyok a nehezén!!!!!!! Két napja nem vettem be fájdalomcsillapítót!!!!!!! Ezt is megértem!!!!!!!

A hólyagocskák szépen múlnak, kivéve a lábamon, ott csúnya, mert azok gennyesek voltak, most sebes, de már az is egy picit szebb! Neked is volt ilyen, ahol sebes volt? Ha igen, akkor az milyen most?

Remélem, Te már túl vagy rajta teljesen!

Szebb napokat!!!!!!!!

Előzmény: -= aTTi =- (148)
-= aTTi =- Creative Commons License 2018.04.11 0 0 149

Ja, és ez nem a természetes gyógymódok ideje, azt hagyd meg egy könnyed náthának. Atomot neki!

 

Én ezt használtam: Telviran 800, Zinci aquosa (mentás, cinkes rázogató kenőcs, ez kircsi!). Mellette fájdalomcsillapító ezerrel, én talán Apranaxot szedtem, ez nem holmi kis fejfájásra való cucc: komoly műtétek után adják, ahol vágnak is...

 

Utólag minenki azt mondta, minél hamarabb csíped nyakon, annál kellemesebb.

Előzmény: -= aTTi =- (148)
-= aTTi =- Creative Commons License 2018.04.11 0 0 148

Szia,

 

Kitartás! Rettenetes baj!

Az én 'kalandom' korábbi hozzászólások között megvan, kb. 2 hét, ami a pokol (nálam). Élvezd ki, mert ilyen fájdalmad nem lesz több az életben.

 

Egy tipp: én a végén kapartam a hámló réteget, de szerintem nem kellett volna, mert heges maradt. :(

 

Üdv,

Attila

Előzmény: Macska56 (147)
Macska56 Creative Commons License 2018.04.09 0 0 147

Gőzöm nincs, mitől lett fekete.

Csak azt tudom, hogy őrült fájdalmaim vannak!

Van esetleg valakinek valami jó, már kipróbált tippe, ami segíthet????

Előzmény: Csincka (146)
Csincka Creative Commons License 2018.04.07 0 0 146

Megkérlek, hogy legközelebb ne feketítsd be a hozzászólásod, nem illik.

Ha véletlenül történt, akkor bocs.:)

Előzmény: Macska56 (145)
Macska56 Creative Commons License 2018.04.07 0 0 145

Hát, velem is megtörtént! Hatalmába kerített az övsömör! Miért nem mondta senki, hogy ez ilyen kegyetlen? Fájdalmaim elviselhetetlenek! Lábfájással kezdődött, de olyannal, hogy a falat majd le kapartam. Aztán jöttek a hólyagok, először a hátsómon, majd másnapra őrjítő fájdalmak közepette a lábszáramon is. Most a hatodik napnál tartok, az éjszakáim elég kemények, csak dobálom magam, mert annyira fáj a lábam, de nem akarom a fájdalomcsillapítót óránként szedni. Emellett olyan , mintha hosszú, vékony tüskékkel lenne tele a lábam, meg a hátsóm. Közben ég, lángol, fáj a bőröm is. a zsibbadásról ne is beszéljek. A sima víz is csípi a bőrömet. Ha leülök, olyan mintha sündisznóba ülnék. Az orvosom megvigasztalt, hogy minimum három hónap! Nagyszerű, mondtam neki! Közben el kezdtem keresgélni milyen természetes gyógymódok vannak az övsömörre. Mindent megvettem, teák, cseppek belsőleg és a fürdővízbe is, s most természetes úton is gyógyítgatom magam. Remélem, hogy használni fog, s hamarosan elmondhatom, a nehezén túl vagyok.

Új beteg12345 Creative Commons License 2018.03.26 0 0 144

Sziasztok!

 

Sajnos én most csöppentem bele a betegségbe. Szerencsére nekem nem nagy. A hátamon bal oldalt jött ki. A fájdalom viszont ott hátul, illetve elöl a bordám alatt alakult ki. Olyan szorító érzés. De nagyon kellemetlen. :( Ez normális? A doki most 5 napra írt ki. Ausztriában élek. Nekem a Neuromultivit-ot, illetve a Metagelan-t írta fel. A fájdalom meddig tart általában? Köszönöm a válaszokat!

mrdeak Creative Commons License 2017.09.28 0 0 143

Hello! Ha megvan ,most segíthetnél vele rajtam.Nincs tb.-m.

Előzmény: eVy Bocs (101)
Anettb12 Creative Commons License 2017.09.22 0 0 142

Szia!Szerintem b12 hiány is okozhatja,azt olvastam hogy nagy mennyiségű b12 adagolása sokat segít az övsömörön.Én methylcobalamint szedek nyelv alá tevőset, 3000-et naponta mert vegán vagyok.Legutóbbi b12-m 170 lett (szerintem alacsony, külföldi cikkek szerint már okozhat panaszokat a 200 alatti érték.Sokmindent tud okozni, általános immungyengeséget, idegi alapú problémákat stb.Remélem tudtam segíteni (másnak is akár):).Üdv:Anett

Előzmény: Zwecki (118)
BattleGURU Creative Commons License 2017.05.12 0 0 141
számüzött Creative Commons License 2017.04.29 0 0 140

zsermi@citromail.hu. Ideggyulladás, balkaron hólyagosan, majd leszáradt, de a fájdalom őrjítő. Ksz.

Előzmény: Törölt nick (139)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.29 0 0 139

A gyulladás témában tudok szerintem segíteni, nincs elérhetőséged...

Előzmény: számüzött (138)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!