Keresés

Részletes keresés

White Falcon Creative Commons License 2004.01.18 0 0 5
Zalatnay Sarolta másodfokú tárgyalás előtti dobbantása Budapest szórakozóhelyein és jogászkörökben is szóbeszéd már hetek óta. Sokan úgy vélik, hogy hamarosan elkerülhetetlenné vált volna az énekesnő kalocsai jövője. Cinit az Egyesült Államokban értük utol, aki ingerülten közölte, engedéllyel hagyta el az országot, mert kikapcsolódásra van szüksége, de hazatéréséről nem nyilatkozik.

Ez pedig a mai Színes Mai Lap harmadik oldalán jelent meg,tehát a hír igaz.Kis hazánk "Richard Kimble"-je így valóban maga alatt vágja a fát,de azért továbbra is érdekelne,i szerzett ilyen szigorú körülmények mellett különengedélyt a büntetőper előtt álló énekesnőnek...

Előzmény: McMahon (4)
McMahon Creative Commons License 2004.01.18 0 0 4
Nem gondoltam volna Zalatnayról.
Oriási hibát követett el! Ha tényleg áratatlan lenne , azokban a dolgokban, amivel vádolják, itthon maradt volna. :(
Persze, lehet, hogy unta már az egészet, az elhúzódó tárgyalásokat, a média piszkálásait, de nincs épeszű ember, aki a hejébe elutazott volna. Szerintem egyébként is felmentették volna, de mindenestre börtönbe NEM került volna, ha itthon marad. Hülye!
Összes színész, híres, hírhedt ismerőse mentette, ahol tudták, neki nem volt elég.

Most nem csak magát, de ezeket az embereket is lejáratta, akik segítettek neki.

Előzmény: White Falcon (2)
McMahon Creative Commons License 2004.01.18 0 0 3
Ok világos, azt hittem, az után lévő írás való a mai napból.
Előzmény: Törölt nick (1)
White Falcon Creative Commons License 2004.01.18 0 0 2
Nem kizárt, hogy a börtöntől való félelmében tűnt el, mindenki kedvelt Cinije, ugyanis a titkosított lakástelefonszáma megszűnt csakúgy, mint a hosszú évek óta állandó mobilelérhetősége. A Színes Mai Lap információi szerint Los Angelesben még a napokban is látták éjszakai szórakozóhelyeken. A lánya, Niki viszont állítólag nincs vele.

A Zalatnay per másodrendű vádlottja elmondta: "Cini lába alatt már égett a talaj" Állítása szerint az ismert énekesnő újabb hiteleket vett föl, és abból helyezte letétbe azt a több mint 9 millió forintot, amelyből kártalanítani kellene 42 hitelezőjét. A lapnak nyilatkozó személy azt is elmondta, hogy szerint Cini túl nagy lábon élt, ezért valószinúleg nem csak a 120 milliós csalási perének közelgő másodfokú tárgyalása elől szökik, hanem új hitelezői elől is.

Ez tehát a cikk,ami a tegnapi újságban megjelent.Én lapértesülésre hivatkoztam,ami természetesen nem hiteles forrás.Nem is állítottam,hogy az.Ha viszont elolvasod,te is látod,hogy minden elérhetősége megszűnt,ami viszont nem lapértesülés,hanem tény.Korábban is adott már az USA-ban koncertet,tehát azt sem mondom,hogy Green Card Lotteryvel vagy menekültvízummal kellett átlépnie a határt.Arra építettem a topikot,hogy az olyan emberi hülyeségen túl,mint hitelezni valakinek,aki már perben áll korábbi hitelezőivel,te pl. mit szólsz ahhoz,hogy az eddig sem könnyen beszerezhető vízum megszorítása után mégis néhány ember könnyen átlépheti a határt,miközben az átlagember feleslegesen fizet a vízumkérelemért.Még csak nem is zavarna,ha az illető nem büntetőper elé néz,nincs vagyoni biztosítéka(enélkül ki sem adják a vízumot ugye)

Előzmény: McMahon (0)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.18 0 0 1
Színes Mai Nap a forrás.
Odaírta.
Előzmény: McMahon (0)
McMahon Creative Commons License 2004.01.18 0 0 0
"és legutoljára Los Angelesben látták"

Te az egész topikot erre építetted. Info, fotó, hiteles beszámoló???????
:o

White Falcon Creative Commons License 2004.01.18 0 0 topiknyitó
A tegnapi nap folyamán egy érdekes kis színes jelent meg a Színes Mai Napban,miszerint Zalatnay Sarolta újból elmenenekült másodfokú tárgyalása és újabb hitelezői elől,és legutoljára Los Angelesben látták.Első látásra ennek semmi köze nincs a politikához,ez azonban csak a látszat.Feltételezvén ugyanis,hogy érvényes USA-vízummal hagyta el az országot,mely az erkölcsi bizonyítványhoz hasonlóan 3 hónapnál régebbi nem lehet,s melyet a Patriot Act alapján csak úgy állítanak ki,hogy az illető köteles ujjlenyomatot adni és a "C" típusú nemzetbiztonsági vizsgálat és az ötöslottó nyerteséhez hasonlóan három szakpszichológussal elbezélgetni,erősen kérdéses,hogyan adhatták ki neki,amikor egyik sarkalatos pontja a vagyoni biztosíték,amivel -állítólag- közismerten nem rendelkezik.Most nem is foglalkoznék azzal a mellékággal,hogy büntetőfeljelentés alapján bármely járőrkocsi regisztrálja,és átadja az INS-nek,ha csak áthajt a piroson,engem inkább a dolog diplomáciai vonzata érdekel.Qui prodest? Ilyen háttérrel,mint az övé,kellett néhán kapcsolat a KüM-ben,akik garanciát vállaltak érte,és az amcsiknak is főhet a fejük,hogy a Hágában nagy sikerrel véglegesen bevezetett ujjlenyomatolvasó épp a választási évben egy bűnözői életmódot folytató közszereplőt engedett határain belülre.Ezek a tények eddig...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!