Keresés

Részletes keresés

Lada A Creative Commons License 2004.01.02 0 0 20
De jó is a "jobbikról" beszélgetni, csak kár, hogy a "Bal" miatt már alig kapok levegőt a szartól.

Emberek!
Asszem 2006-ig a "bal" a téma. Utána jöhet a JOBB.

lee-beralis Creative Commons License 2004.01.02 0 0 19
Te, ha ez a Mőkus őrs a nemzeti oldal,akkor ideje belehúzni.......DDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Törölt nick (7)
jozef Creative Commons License 2004.01.02 0 0 18
mármint újként. potens újként.
:/
Előzmény: jozef (17)
jozef Creative Commons License 2004.01.02 0 0 17
hát nekem nem.
szélsőséges, demagóg társaság.
szomorú hogy ebbe a nívótlan posványba, amit ma közéletnek hívnak csak egy ilyen paraméterekkel bíró alakulat volt képes megjeleni.
legalábbis eddig.
turboboci Creative Commons License 2004.01.02 0 0 16
Szia,

Szimpatizálok a Jobbikkal, mint minden értelmesnek tűnő elképzeléssel kirukkolni képes radikális, újító politikai erővel.
Ezzel együtt nagyjából egyetértek a Jobbikot -összefoglalva - politikai impotenciával vádoló hozzászólásokkal.
Van viszonyítási alapunk is, hiszen annak idején a Fidesz is fiatal radikális csapatként indult.
Hozzájuk képest már az induláskor elég hamvasnak, idejétmúltnak tűnik a Jobbik.

Gyenge védekezés, hogy okosak ők, csak nincs lehetőségük ezt bizonyítani.
Láttam például a drogvitájukat, ahol Gusztos egyedül lemosta a két Jobbikos "szakértőt".
Más területen sem alkottak eddig maradandót.
Ha hozzám, mint politika iránt érdeklődőhöz (rajta vagyok a levlistán is) nem jut el, hogy ők milyen fasza gyerekek, akkor nem azok.

Előzmény: jesus chaves (11)
HORI Creative Commons License 2004.01.02 0 0 15
Nekem - az EU-n kívül maradást kivéve - szimpatikus, amit eddig mondanak. (Mondjuk az EU-tól is főleg csak rosszat várok, de szerintem nincs más alternatíva - jelenleg.)

Nekem pl. kifejezetten tetszett a keresztállítás. (mégha egyetértek is, hogy szvsz is főleg a menórák ellen állították.)

Jelenleg sajnos eléggé ismeretlenek még, főleg vidéken. Ezen igen gyorsan változtatniuk kellene.

Néhány ismerősöm szerint néhányan közülük eléggé elszálltak, mondjuk akiket én ismerek közülük, az(ok) nem. Úgyhogy egy kicsit vissza kell hozni őket a földre, és majd meglátjuk mi lesz.

Vaszilij Creative Commons License 2004.01.02 0 0 14
Ez korrekt. Ez azt jelenti, hogy a sajtó csak akkor ad hírt róluk, amikor valamilyen botrány van, amúgy meg nem foglalkozik velük?
Előzmény: jesus chaves (11)
Vaszilij Creative Commons License 2004.01.02 0 0 13
Ok, akkor pontosítok: megvédené őket=határozott érvelést fejtene ki arról, hogy a Jobbiknak igenis vannak nagyon konkrét elképzeléseik a politikáról, gazdaságról, kultúráról stb. csak ezek nem jutnak el a nagyközönséghez.
Nem szimpi: nem szeretem, hogyha valaki annyira elvakult, hogy a legapróbb kétely esetén is árulónak kiáltják ki az embert. Szerintem ez nem vezet jóra és nálad is valami hasonlót látok.
Remélem sikerült valamit javítanom előző gyatra fogalmazásomon, ami megakadályozott téged abban, hogy érdemben is hozzászólj.
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.02 0 0 12
"és megvédené őket", "nem szimpik "

Állításod a lehengerlő vita paramétereinek 13-as és 14-es alapszabályát tökéletesen fedi.
Ettől kezdve a veled való kommunikáció teljesen felesleges.

Előzmény: Vaszilij (10)
jesus chaves Creative Commons License 2004.01.02 0 0 11
Sziasztok!

Jobbik szimpatizáns vagyok.

szeintem jól csinálja a JOBBIK. Pénztelen, médiatámogatottsággal nem rendelkező politikai pártként viszont nincs lehetősége bonyolult közgazdasági fejtegetésekbe belemenni. ha a Jobbik megjelentetne 130 pontot a magyar gazdaságról a nemzetőrben, nem hívnák be az illetékes vezetőt, mint Bokros elvtársat az összes tévébe.

Szakértelem kérdése.

Javasolom mindenkinek, hogy nézze végig az mti.hu oldalon mondjuk a tilos rádióval kapcsolatos közleményeket.

Messze a jobbik közleményei a legszakmaibbak, konkrét megoldási javaslatok, tények, nem csupán hőbörgés, mint a Fidesz, az MSZP, és a lúzer nemzetmentő egyesületetk baromságai.

egyébként pedig a Jobbik célja 2006-ban nem lehet több, mint a biztos bejutás.

Szabó Ivánék mire mentek a nagy szakértelmükkel?

Én láttam Kovács DÁvidot az mszp-s Molnár Gyulával vitázni. Simán jobb volt Kovács, és ezt nem csak én mondom. Persze a vita nem kapott nyilvánosságot.

Akkor ítéljétek meg majd a jobbik szakmaiságát, ha egyenlő feltételek mellett mondjuk stúdió vitában kell helytállnia egy Jobbikos vezetőnek egy fideszesssel, vgy egy mszp-sel szemben.

Előzmény: Vaszilij (10)
Vaszilij Creative Commons License 2004.01.02 0 0 10
Én annak örülnék, hogyha jönne egy Jobbik szimpatizáns és megvédené őket. Azért nyitottam ezt a topicot, mert nem tudom igazam van-e amikor ellenérzéseim vannak velük kapcsolatban. A szélsőbaloldali cionkomcsit remélem nem rám értetted, de erről eszembe jutott az a történet, amikor ezeket a kétségeimet felvetettem két jobbikosnak és öt perc után már ott tartottunk, hogy én minden valószínüség szerint egy baloldali SZDSZ szimpatizáns lehetek. Na, az ilyenek miatt nem szimpik többek között.
Előzmény: Törölt nick (7)
MrJones Creative Commons License 2004.01.02 0 0 8
Nofene, mikor olvadt a "nemzeti oldal" egy ilyen hőbörgő csipet-csapattá?

Egyébként aggódik értük a rosseb. Egy hőbörgő haknibrigád sosem lesz számottevő politikai erő.

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.02 0 0 7
Imádom, amikor a szélsőbalololdali cionkomcsi anarchlib társulat így aggódik a nemzeti oldalért! :DDDDD
Probatbicol Creative Commons License 2004.01.02 0 0 6
Ha egy csapat pártot alapít, akkor az a minimum, hogy bemutat valamiféle programot, laza elképzelés-vázlatot a társadalomról, gazdaságról, miegyebekről.

Egyelőre annyit sikerült megtudnunk, hogy keresztény Magyarországot akarnak (az mit jelent?), akcióik pedig igencsak leszűkülnek a balhékeresésre és azok kreálására.

Majd ha hallok tőlük bármit az ÁFÁ-ról, egészségügyről, oktatásról (de annál azért többet, mint hogy legyen kereszt minden tanteremben), külkereskedelemről, szociális reformokról, kultúráról (de nem csak annyit, hogy "El a kezekkel Csiklóssy Bejától!"),akkor lehet őket érdemben vitatni.

Addig csak egy kis pökhendi akciócsoport. Itt az Indexen is bedobnak egy-egy provokatív témát, aztán eltűnnek, és csak azt figyelik: miként reagálnak a tagtársak. Érdemi vitába nem bocsátkoznak, nem véletlenül.

qncogi Creative Commons License 2004.01.02 0 0 5
Van egy topic a makói keresztről, ott kiveséztük ezt az akciót, talán ott megvan az indíttatás is. (Igen, a menórára adott másik szervezet általi akciónak álltak az élére, ez is copy.)
Előzmény: Vaszilij (3)
qncogi Creative Commons License 2004.01.02 0 0 4
MÉg egy dolog. A keresztállítás, a Bolgárba történő utánrúgás, a médiafigyelés mellett (helyett?) egy db. eredeti gondolatuk, ötletük nincs. Ezek meg majmolások, utánérzések. Akkor meg minek?
(A legjobb az lenne, ha szétszakadnának.:))
Előzmény: qncogi (1)
Vaszilij Creative Commons License 2004.01.02 0 0 3
A Keresztállításról az a véleményem, hogy nem tudtam nekik elhinni, hogy őszinte volt a szándékuk. Nagyon is az a gyanúm, azért állították őket, hogy megmutassák: ha menórát lehet, akkor keresztet is! És bár azt azért nem mondom, hogy szándékos provokáció volt, de biztos számítottak arra, hogy ellenállást vált ki és akkor ők majd jól megmondják, meg feljelentik stb. Egyébként a vezetőjük nekem szimpatikus volt, amikor láttam vele egy hosszabb beszélgetést értelmesnek látszott. Igazából akkor kezdtem el leírni őket, amikor párttá alakultak és láttam Lányi Zsoltot meg néhány levitézlett helyezkedőt.
Előzmény: qncogi (1)
qncogi Creative Commons License 2004.01.02 0 0 1
Ha szólhatok. (Tudod én egy olyan komcsilibsi miegymás vagyok.) Szóval. Amikor párttá alakultak láttam valamelyik adón egy riporot a vezetőjükkel. (Kovács Dávid?9 Magamban azt gondoltam, ha ők lesznek az ellenfelek (Viktorék helyett) nagyon nehéz dolga lesz a baloldalnak. Azóta a félelmem csak csökkent. Utoljára ezzel a keresztállítással húzták ki nálam a gyufát, megspékelve a pécsi esettel. Csak erre vártak (ha igaz a dolog) és ez nagyon unszimpatikus.
A másik dolog, hogy szvsz a fidesz nem tűr meg maga mellett senkit a jobboldalon (se:), viszont egy választás előtt velük több esélyük van megegyezni, mint Csurkáékkal, aki ugye nagymértékben hozzájárult a jobboldal vereségéhez. Itt csak aza kérdés, hogy mennyi szavazót riasztanak el a jobboldalon, de főleg az ingadozók között.
Előzmény: Vaszilij (-)
lee-beralis Creative Commons License 2004.01.02 0 0 0
A Jobbik nem más, mint egy fiatal siserahad aki őrült erővel nyomul a husosfazék felé, de miután fiatalok nem látják, hogy a fazék már rég üres.
A politikai manír csak ürügy !
Előzmény: Vaszilij (-)
Vaszilij Creative Commons License 2004.01.02 0 0 topiknyitó
Azzal kezdeném, hogy én alapvetően jobboldali vagyok, de valamiért kezd nagyon antipatikus lenni a Jobbik. Egy elég nagy lehetőség állt (vagy talán még áll is) előttük, hiszen a MIÉP szétesésével lett egy hely a jobbszélen. Fiatalok tehát nincsenek sötét foltok a múltjukban (nincs köztük volt MSZMP KB-s, mint pl. Győri) tiszta lappal indultak. Ezzel szemben amióta párttá alakultak általában a tiltakozott, feljelentette, betiltását követelte stb. tevékenységek révén hallottam róluk. Olyan akcióval nyitottak (keresztállítás) ami nemcsak a jobboldaliakat, de a jobboldali keresztényeket is megosztotta, ami szerintem nem egy jó kezdés az ő szempontjukból sem. Lehet, hogy nincs igazam, várom a véleményeket.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!