Az egy brókeré (volt, ha már eladta volna), a sarki gumiszervizben állt egy 190 Evo-II vel egyetemben. Volt neki egy R129-es 500SL-je is, föleg azzal mászkált. Akkoriban asszem a 10v Urquattro-ért 3M-t kért volna kb.
Igen neki volt egy B2-es 20VT quattroja SQ fronttal meg szélesítéssel, de ez egy Coupe volt, nagy "rally" szárnnyal mint ami a verseny A2-es quattrokon volt.
Schuszi "Öreg" coupejáról lehet valamit tudni? Pár napja este egy piros SQ packetes quattro garázdálkodott Rákospalotán. P rendszámos volt és 20cmes lángokat okádott a kipufogója! Ismeri ezt az autót valaki? Esetleg frissen épített autó?
Sziasztok tudom nem ide tartozik de ahova írtam nem érkezik válasz. Van egy Audink 90-enes 2.3-as benzines és a fogyasztása irgalmatlan!! 15 liter úgy hogy 2-3ezer fordulatnál el van váltva!! :( Mi lehet a probléma? Ja sportkipufogó van rajta és a lambda szonda meg volt heggesztve ennyit tudok mondani. Köszönöm a válaszokat !
Sziasztok! Ha jól tudom, akkor Audi S2/S4-be szoktak "vadászni" V8 Quattro-ból Torsen diffit beépítés gyanánt. Nekem volna pont egy eladó, ha esetleg valakit érdekel. A Diffi nem zúg, nem lóg, és bontásból maradt meg. Az ára: 20.000 Ft. Amennyiben igény van rá, teszek fel képeket.