Kedves Mindenki! Tulajdonostól kiadó, az I. ütemben egy 29 négyzetméteres 4. emeleti, egy szoba + hálófülkéből álló lakás! A garzon állapotát tekintve újszerű, világos, csendes belső kertre néz. Érdeklődni telefonon: +3620-593-1803
Jól parkolható teremgarázshely kiadó a II. ütem alatt. A bérleti díj havi 30e Ft. közös költséggel együtt. Érd: attila.jurancsik@gmail.com v. Tel.: 203371859
Teremgarázs hely kiadó a 8/A alatt. A bérleti díj havi 28.000 Ft, mely már magában foglalja a közös költséget is. A kifizetett díjról számlát is adunk. Akár azonnal birtokba vehető. Érdeklődni a bkolbert@gmail.com-on lehet.
Kiadó erkélyes felújított garzon + garázs beálló együttesen a Kondorosi út 10/B alatt, részleteket üzenetben szívesen küldök, illetve keressen telefonon (+36204402774).
Valószínűleg pénteken elhagytunk egy barna férfi pénztárcát itt a környéken, benne igazolványokkal és bankkártyákkal, melyek Gábor Tamás névre szólnak.
Itt fordulhatott elő: 10/b B épület, udvar, Kondorosi-Fehérvári sarok, Super8, esetleg a kitérő villamosmegálló környékén.
Ha valaki véletlenül találkozna vele, nagyon megköszönném, ha felvenné velünk a kapcsolatot.
meg szeretném kérdezni van e valakinek tudomása 10/B A épületben van egy nő kb fél éve hajnalba érkezik haza, hatalmas hangerővel felverve a házat és egész éjszaka köhög, de úgy mintha mindjárt meghalna.
A lépcsőházban is hallani. És a környezetében sem jó lakni.
2020. 01.9-én reggel elcsúsztam a járdán a Kondorosi és Fehérvári út sarkán és két autós férfi segített felállni. Szeretném őket megtalálni mivel ők tudják igazolni,hogy hol estem el. Megköszönném ha jelentkeznének . Ha látta valaki a látványos esésemet és jelentkezne annak is örülnék.
Ismerős érzés, szintén a 8/b B Épület 6. emeletén van egy lakó, aki imád minden éjszaka mosni. Nem lehet túl sok ruhája.
Szépen felszereltek sunyiba kamerát a 8/b B épület külső bejáratához, most rakják fel a liftekhez is.
A közös képviselő csak elérte valahogy, hogy legyen. Csak azt elfelejtette még kiírni, hogy kamerával megfigyelt terület. Nyilván a közös költség emelkedik a szaros kamerái miatt.
Mérem a fürdőben a két lámpa fogyasztását (nem ez a cél, ez csak mellékes info). A tükörben két 20W-os spot izzó van, a plafonon egy 6 w-os lámpa, plusz ugye a ventillátor. A ventillátor többet megy, mert a szárítógép miatt forróság van a fürdőben. Még így is kevesebbet fogyaszt, mint a 20W-os tükörben lévő lámpák. (két heti infók a képen)
8B/B Épület,valahányadik emelete.Azt nem hiszem el,hogy aki ott lakik,nem veszi észre hogy a fürdőben nem kapcsolja le a villanyt.A páraelszívó össze van kötve,a világítás kapcsolóval,nem külön működik.Ha a világítás égve marad,a páraelszívó is megy.A kivezető cső,a hangot sajnos elviszi mindenfelé.Elég cinkes ezt hallgatni,0-24 óra közt.Sok lesz a villanyszámla! Nem barlangban élünk,vagy pedig bicikli belsőben,
Sajnos jan. 9-én reggel elestem mivel ónos eső esett. Hétfőn jöttem haza a kórházból. Ha tudna valaki kölcsönözni 1 pár mankót( remélem rövid időre) azt megköszönném.