Tapirka féltékeny, és esküszöm nem tudom megmondani, hogy Rád vagy rám. :-))) Pedig csak két lelkes OLIMPIAI AKTIVISTA FŰZFŐÉRT igyexik közelebb kerülni egymáshoz!!!
Jelentkezem önkéntesnek, vállalom a drukkolást a Burkina Faso-i jégkorongválogatottnak, pompomokat viszont légyszi biztosítsatok, ja és szívesen fogadom önkéntestársak jelentkezését.
Hat nem hittem volna hogy megnyitjatok ezt a topicot... :-)
Gratula minden hozzaszolonak, en nem partolom, szerintem Kelet-Magyarorszagra kene vinni az olimpiat :-)
De én tényleg nem fika, én örülnék, nem kellene sokat utaznom, mint mondjuk 2008-ban kellene. Meg a város címen tényleg elcsodálkoztam, lévén az én "kicsi és büdös" falumnak több lakosa van, fejlettebb is, szebb is, nemcsak nyáron van élet, meg ilyesmik. :)))) Meg most már nem is büdös, lévén műtrágya stornó lett. Kicsi, de a miénk! :))
Figyusz suttyókáim!
A Göndör féle településtörténet elnagyolt és pontatlan. Kéretik legközelebb pontosan utánanézni :-)
MDR ne fikázza a városomat, hiszen ő egy olyan település szülötte, ami csak néhány éve képes önálló településként funkcionálni, előtte csak egy büdös kis ipari külváros volt. A büdös és kicsi még ma is igaz :-)