Egyelőre arról beszélj mi a véleményed a videóról meg a ájrópér Kovácsról meg a néhány libsinövendék (vagy ifjúszoci) kultúra kiveri a biztositékot haverodról.
Azért az hihetetlen, hogy hogyan próbáljátok meg bemagyarázni, hogy berluscóni megyó haverja!
De nem baj miattam ezt is meg lehet magyarázni!
Berlusconinak ott van a Milan vitya vezérnek meg a felcsúti focicsapat!:-)
Hát ha 2006-ban a választási kampányban a Medgyesit támogatja akkor majd mondhatsz ilyet.
De addig is focinyelven mondva, Börlescóni barátságból 1 null a Vikicsek javára.
Jobban mondva itten vigyorog a két jó barát:
Mondjuk kissé lekezelően bánik a nagy Vitykával , úgyhogy tán még előbb utóbb hadat is üzenünk Taljánhonnak.
De most voltaképpen mi a problémád?
Hát nem barátja?
Hát nem kampányolt neki?
Hát nem ő volt, minden folyamatban lévő bűntetőügye ellenére a jobboldali politikus etalonja?
Hát nem a Forza Italia-ról koppintotta Vitya a Hajrá Magyarországot?
nem hinném hogy mintaképe, de a helyzet hogy Medgyessy könnyen szót ért Berlusconival mivel ő is hasonló zürös üzleti ügyekben volt benne.
Nyugaton nem jellemző, hogy baloldali politikusok milliárdos vagyonnal, szerteágazó üzleti kapcsolatrendszerrel rendelkezzenek..
Csak a mi kis posztkommunista banánköztársaságunkban lehet az ilyen, amikor az állam vagyonát szemfüles appartcsikok idejében lerabolták politikai ismeretségüket kijátszva.
A nagy lopások után, meg próbálják magukat szocdemnek eladni.
Ez olyan mintha egy dohánygyár pályázna a tiszta tüdőért dij elnyerésére.
Kedves pityeri, ez szerintem itt 2, egymástól független téma:
1, Berlusconi - finoman szólva - nem egy matyóhimzés
2, A diplomáciánk meg lőtt egy méretes bakot
Érdekes a Börlesconiról nekem meg a jó barátja a Vitya kattan be róla.
Érintőleges maffiakapcsolatok, szerteágazó gazdasági kapcsolatok, Bosh öltönyök, milliós órák, populista szélhámos szöveg, focirajongás.