Tudod... (breki gyón) mostanában megcsömörlöttem ettől a sok-sok Igazi Nőtől itt a fórumon. Mintha folyton vmi kényszeres önfényezést kellene csinálniuk, muszáj magukat tévedhetetlen szexistennőnek beállítaniuk, akinek a puszta nézésétől is döglenek a pasik. És megutáltam a sok nyálas faszságot, amik életigazságként vannak feltüntetve és eladva, megutáltam a Nagy Megmondókat (azokat már rég), megutáltam azt, hogy kategóriák vannak, pontszámok és értékelések. Jó, tudom, vannak ilyenek. Mese nincs. Csak olyan egysíkúnak látom ezeket, annyira sekélyesnek.
Rengeteg különféle férfit ismerek. Egyikre se merném azt mondani, hogy nem igazi férfi, holott az egyik nagyjából képtelen udvarolni és egy szöget nem tudna beverni, de kivételes módon gondoskodik a családjáról, aztán ismerek olyan férfit, aki kimondottan lágy, "hajlékony" természetét tekintve, ismerek olyat, aki valószínűleg minden nő álma udvarlási módját tekintve, meg amúgy is: jóképű, charme-os, csak hát... mindegy, :) ő is igazi férfi, és apámra sem merném mondani, hogy nem igazi férfi, holott elmúlt már 70. Igaziak, a szónak abban az értelmében, hogy valósak, kézzelfoghatóak, hús-vér férfiak. Csinálnak baromságokat, teljesen különböző a testalkatuk, más a világképük, másképp oldanak meg feladatokat. Nem tudnék rangsort felállítani köztük abban, hogy ki "igazibb" a másiknál. Meg minek is. Ehh...
Igazándiból viccnek írok csak ebbe és a másik topikba. :) A bélyeggyűjtés meg sosem kötött le. :)
Hogy tucc ennyire mellélőni, pncser? , dehát a magadfajta ostoba háristától mit várjon az ember? Hiábano... nehezen szokom, h tele a fórum az ilyen sötétekkel, és még mindig akad még sötétebb... ennek ellenére még mindig hajlamos vagyok túlbecsülni embereket... azt hiszem, ezt híjják úgy, h optimalizmus.
Ehhh, megszokhattad volna már, h egyes pasik előszeretettel tartják magukat igazinak. Legfőbb jellemzőjük a vjában pocsékpasiságukon kívül a Háry-száj :-DDDDD
Pusztán arra gondoltam, hogy olyan, hogy Igazi Férfi nincs, és nem is kell, hogy legyen. Ha túl sok konkrét paramétert adunk meg, aminek meg kellene feleljen vki, akkor oda lyukadunk ki, hogy senki nem fog megfelelni minden kritériumnak. Nem egyféle séma van, amibe ha vki befér akkor igazi férfi, vagy igazi nő, hanem nagyon sokféle. A férfias magatartás sem egy pontosan körülhatárolható elvárás minden esetre. Életszakasztól is függ, az adott szituációtól is, kultúrától is.
De azért köszi, hogy ilyen faszán zsebre tennél. :)