Keresés

Részletes keresés

ITSME Creative Commons License 2003.07.30 0 0 5
Még nem, de igyexem. Ezeket a recepteket a Gugol találta nekem. Elég ínycsiklandozóak. A töltött paradicsomba tényleg kenyérmorzsa kell vagy ez valami ferdítés?
Előzmény: nemisbéka (4)
nemisbéka Creative Commons License 2003.07.30 0 0 4
Ezek szerint már elolvastad?
nemisbéka Creative Commons License 2003.07.30 0 0 3
Ezek az újban vannak. Nagyon gusztik, gondoltam rá, hogy megcsinálom őket. Az első könyvben több recept volt.
Előzmény: ITSME (2)
ITSME Creative Commons License 2003.07.30 0 0 2
Frances Mayes paradicsomos receptjei:

Sult paradicsom

Korulbelul egy cm szeles szeletekre vagom a paradicsomot, finoman lisztbe forgatom oket, aztan 3-4 evokanal forro mogyoro- vagy napraforgoolajban mindket oldalat megsutom. Ezutan kis langon folytattom, zsiros tejszint ontok a serpenyobe, kicsit megrazogatom,
fekete borsot orlok ra, finoman megsozom, es szorok ra egy kis kakukkfuvet vagy oreganot. Magaban szeretem a legjobban.

Toltott paradicsom

Egy cseszenyi aprora vagott foldimogyorot vagy mandulat megpiritunk, osszekeverjuk ugyanannyi kenyérmorzsaval, teszunk bele petrezselymet.
Az igy kapott keverekkel megtoltunk negy nagy paradicsomot. Tetejere vajdarabkat es egy sajtkockat teszunk, hogy raolvadjon a sutoben. Sult cukkinivel esszuk.

Előzmény: nemisbéka (1)
nemisbéka Creative Commons License 2003.07.17 0 0 1
Érdemes megnézni mindkettőt :). Isteni kajareceptek, hihetetlen leírások. Asszem már angolul megjelent a harmadik könyve - nem lehet ráunni.
Előzmény: ITSME (0)
ITSME Creative Commons License 2003.07.17 0 0 0
Sajna Toszkánában 0-szor voltam, de kösz a könyvajánlatot!
Előzmény: nemisbéka (-)
nemisbéka Creative Commons License 2003.07.16 0 0 topiknyitó
Talán vannak még többen, akik rajtam kívül beleszerettek Frances Mayes könyveibe, a Napsütötte Toszkánába és a nemrég megjelen Édes élet Itáliában című könyvébe. Varázslatos mindkettő! Ki olvasta még? Volt valaki ezeken a helyeken?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!