Keresés

Részletes keresés

eztEgyed Creative Commons License 2003.06.20 0 0 76
Szivesen melyiket?
Előzmény: Árgyélus királyfi (74)
eztEgyed Creative Commons License 2003.06.20 0 0 75
"Múltammal, tetteimmel kapcsolatban nincs titkolnivalóm, nincs szégyellnivalóm. Nem voltam ügynök. Ez az átvilágító bírók határozatából is kiolvasható. Aki mégis ilyet állít, hazudik és rágalmaz. Nem voltam 1961-től - miként azt egy napilap állítja - a rendőrség állományában sem.

Korábban és most is az ország érdekeit szolgáltam, ennek megfelelően cselekedtem. Erre utaltam a Magyar Hírlapnak több mint egy évvel ezelőtt adott, 2001. május 25-én megjelent interjúmban: "van olyan helyzet az ember életében, amikor szükség van arra, hogy a nemzeti szuverenitás érdekében olyan lépéseket tegyen, amelyek a külföldi hírszerzésekkel szemben - akár a KGB-ről vagy a nyugati hírszerzésekről beszélünk - védik az ország érdekeit."

Meg kellett és ma is meg kell akadályozni, hogy Magyarország legfontosabb pénzügyi adatai, elemzései illetéktelenek kezébe kerülhessenek. Akik ezért dolgoznak, az országot, az ország érdekeit védik. "

Előzmény: excrement (68)
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2003.06.20 0 0 74
>mert ez a Vegyépszer 250 millárdjának 1%-a...>>

& ebből a Vegyépszer Romániában épített autópályákat?
A másikat még 1x magyarázd el; mer nem értem.

Előzmény: eztEgyed (71)
mmormota Creative Commons License 2003.06.20 0 0 73
Keresgéltem még az mkogy-on Mudura&Eximbank kulcsszavakkal, de ez után csak még egy fideszes hozzászólást találtam, ahol más ügyben mellékszálként ismét felemlegette a kölcsönt. Erre a részére a beszédének nem reagált senki.

Ez egy érdekes dolog, ténykérdés, jó lenne tudni, mi az igaz.

Most akkor az Orbán vagy a Medgyessy kormány hagyta jóvá azt az ominozus Mudura-hitelt?!

Előzmény: Árgyélus királyfi (43)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.20 0 0 72
mudura nem román? és majd kijársz bevásárolni? vagy mér' örülsz ennyire?
Előzmény: eztEgyed (71)
eztEgyed Creative Commons License 2003.06.20 0 0 71
Nekem, ha visszafizeti az a jó üzlet, hogy a mgyarok erősitik gazdasági befolyásukat Erdélyben. Ez adott esetben többszörösét éri egy magyarigazolványnak...

Ha nem fizeti vissza nem jó üzlet. De tudod csak azért vagyok szomorú, mert ez a Vegyépszer 250 millárdjának 1%-a...

Visszakérdezek: ha visszafizeti, ugye örülni fogy a magyar befolyás növekedésének Erdélyben?

Előzmény: Árgyélus királyfi (67)
excrement Creative Commons License 2003.06.20 0 0 70
Hetényi és ő vett fel 19,5 milliárd dollár Világbanki kölcsönt...ami padlóra tette az országot 87-89-re.
Előzmény: eztEgyed (66)
mmormota Creative Commons License 2003.06.20 0 0 69
Volt viszontválasz, bemásolom. Semmi se derül ki belőle, ha csak az nem, hogy Balla kapásból nem tudta cáfolni Medgyessy állítását.

Továbbra is nagyon érdekelne: igazat, a teljes
igazságot mondta-e Medgyessy.

(Medgyessy felszólalása arra utal, hogy neki ehhez a hitelhez semmi köze, azt az Orbán kormány hagyta jóvá. A teljes igazságon azt értem, hogy ez _így_ igaz-e?)

--------------------------------------------------

BALLA MIHÁLY (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Miniszterelnök úr, ez az összeg, amelyet az ön romániai barátja kap az állami banktól, két és félszer nagyobb, mint amekkora összeget a mikro- és kisvállalkozások támogatására szánnak. (Közbeszólás az MSZP soraiból: Máskor figyelj oda! - Nem tud a papírtól...) Mi vagy ki érdemel többet?

A kérdés oka, amiért feltettem: a július végi és az augusztusi magyar sajtótermékekből, HVG-ből, Magyar Nemzetből és különböző újságokból raktam össze a kérdésemet. (Közbeszólás az MSZP soraiból.) Még egy gondolatot megengednék a HVG-ből idézni: egy másik, Kolozsvárra tervezett Lotus Markettel kapcsolatban polgármesteri hivatali források szerint Alexander Mudura úr szóban már felvette a kapcsolatot Funar polgármesterrel, de konkrét tervekkel még nem rukkolt elő a beruházó.

Talán majd akkor fog, ha ön, miniszterelnök úr, újra meglátogatja vadásztársát. (Taps az ellenzéki pártok soraiban. - Közbeszólás a Fidesz soraiból: Madarat tolláról...)

Előzmény: Árgyélus királyfi (43)
excrement Creative Commons License 2003.06.20 0 0 68
Mi van?
Nem emlékszel????
Hú ha.
Parlamenti kérdésre tagadta, majd este az SZDSZ-es Kunczéval tárgyalt,Bözsi is ott volt, este dühösen jött ki Megyi parlamenti szobájából,gondolom akkor kérte meg Kuncze Megyit, hogy Demszky javára lépjen vissza Bözsi,....majd másnap bevallotta,hogy szt tiszt volt...rá 1-2 hétre Kis és Hack kilépett az SZDSZ-ből.
Nem bizonyitom be, sajnálom, hogy ilyenekre nem emlékszel....
Előzmény: eztEgyed (64)
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2003.06.20 0 0 67
Hát azt még értem ha ez a Mudura nagyokat kacag; de hogy neked ebben mi a jó v. az üzlet?
(persze ha te is kaptál már állami garanciavállalással kölcsönt; akkó nem szóltam):-D

Előzmény: eztEgyed (62)
eztEgyed Creative Commons License 2003.06.20 0 0 66
És te azt, hogy teljes erejével azon dolgozott, hogy nekünk szarabb legyen?
Előzmény: excrement (63)
eztEgyed Creative Commons License 2003.06.20 0 0 65
Dehogy.
Előzmény: excrement (63)
eztEgyed Creative Commons License 2003.06.20 0 0 64
"Pedig MN buktatta le a d-209-est, első nap Megyi tagadta, csak másnap vallotta be, hogy szt tiszt volt. "

Idézd megyit kérlek-kérlek-kérlek.

Előzmény: excrement (61)
excrement Creative Commons License 2003.06.20 0 0 63
Tényleg...Te elhiszed, hogy Megyi a kgb ellen harcolt a 70-es években?
Előzmény: eztEgyed (62)
eztEgyed Creative Commons License 2003.06.20 0 0 62
Igen.
"ha a bizonyos magánügyi alvás után a cimbója 2,5 milliárdos állami hitelt kap. "

Ha.
Ha-ha-ha-ha.

lásd 47.

Előzmény: Árgyélus királyfi (59)
excrement Creative Commons License 2003.06.20 0 0 61
Értem.
Pedig MN buktatta le a d-209-est, első nap Megyi tagadta, csak másnap vallotta be, hogy szt tiszt volt.
Megyi folyamatosan hazudik.
Előzmény: eztEgyed (54)
eztEgyed Creative Commons License 2003.06.20 0 0 60
Ezt AA-s dolgot én sem értem, ha én veszek szemeély szerint állampapírt a banktól, mi a f.. közöm ahhoz, hogy a bank kitől vette? (Persze ha csak nam adtak közvetlen utasítást arra, hogy kitől kell venni. De ilyet még Áder se mer állítani.)
Előzmény: BandW (55)
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2003.06.20 0 0 59
>MP: "Az pedig, hogy hol aludtam, az magánügyem, kedves képviselő úr.">>

Nem vagyok benne biztos hogy ez 1 helyes válasz 1 interpellációra; ha a bizonyos magánügyi alvás után a cimbója 2,5 milliárdos állami hitelt kap.
(persze neked biztos teccik; hogyha a mókus bukik akkó mi fizetünk helyette)

Előzmény: eztEgyed (49)
Feles Elek Creative Commons License 2003.06.20 0 0 58
2003.06.19 23:19 (30)

"Itt mindent meg lehet uszni.
Itt nincs semmilyen tettnek következménye.. " irod

pedig dehogy..kb félórán belül jön a büntetés...:

2003-06-19 23:52:44
polmoderator adatok | e-mail 2003-06-19 23:52:44
levi bá flood miatt 1 hét.

Mondjuk az utolsó két igen Forró kép……

szóval jó lesz vigyázni…
Kedves polmoderátorok, igazán figyelmeztethettétek volna először, mégcsak 57 hozzászólásnál tartott!

Előzmény: levi bá (30)
sobresaliente Creative Commons License 2003.06.20 0 0 57
excrement: " Medgyessy régi ismerôsének, a nagyváradi Mudura Sándor vállalkozó villájának udvarán tartott sajtótájékoztatót, összegezve a román miniszterelnökkel és az erdélyi magyarság képviselôivel folytatott megbeszélései nyomán kialakult véleményét. " Ennek ellenére tagadja Megyi, hogy a haverjával találkozott...Hmmm

Biztos nem találkoztak, mert 1 méterre álltak egymástól az udvaron... :ĐĐĐ

Előzmény: excrement (47)
eztEgyed Creative Commons License 2003.06.20 0 0 56
Ez kétségtelen. De nem is tudhatja, hogy hol aludt MP. Ez ugyanis nem annyira kormányügy. Még.
Előzmény: excrement (53)
BandW Creative Commons License 2003.06.20 0 0 55
No, vissza a topik címéhez

"Autópálya-építésre szánt közpénzt forgattak meg a tőzsdepanamában?"

Nem valószínű, hiszen a Nemzeti Autópálya Rt-t, mint érintettet nem nevezte meg senki.

BandW

Előzmény: levi bá (-)
eztEgyed Creative Commons License 2003.06.20 0 0 54
"A Magyar Nemzet híre szerint"

Tudod mint a második dokumentum MP ügynöki múltjáról. A bíróságnak azt mondták, hogy nekik nincs is meg...

Előzmény: excrement (52)
excrement Creative Commons License 2003.06.20 0 0 53
Gál magától nem nyilatkozhat ilyet, ő a kormányszóvivő.
Előzmény: eztEgyed (51)
excrement Creative Commons License 2003.06.20 0 0 52
(46)-ban leirt link alól másolom ide:
" A Magyar Nemzet híre szerint korábban az Eximbank tervei közt nem szerepelt romániai befektetés a magas országkockázat és a céltartalék-képzési kötelezettség miatt. A rekordsebességgel, alig három hét alatt összeadott, 2,6 milliárd forintos hitel stratégiaváltást jelez. "
Előzmény: eztEgyed (48)
eztEgyed Creative Commons License 2003.06.20 0 0 51
Nem ezt írtad. Te Mp.-t írtál, nem GJZ.

Abban meg közösen egyetértünk, hogy Gál hülye. :-)

Előzmény: excrement (50)
excrement Creative Commons License 2003.06.20 0 0 50
Gál tegnap mondta, hogy nem talkálkozott Megyi Mudurával.
Előzmény: eztEgyed (49)
eztEgyed Creative Commons License 2003.06.20 0 0 49
MP: "Az pedig, hogy hol aludtam, az magánügyem, kedves képviselő úr."

excrement:"Ennek ellenére tagadja Megyi, hogy a haverjával találkozott...Hmmm"

Hű de tagadja...Hmmm

Előzmény: excrement (46)
eztEgyed Creative Commons License 2003.06.20 0 0 48
"2002. 08. 05.

Szűkszavú közleményben jelentette be a budapesti Eximbank, hogy július 30-án két hitelüzletről írt alá szerződést Nagyváradon. "

Azért mindenesetre gyorsak. Megtervezni egy plázát, helyet találni neki, csókosokat keresni, bankigazolásokat, tulajdoni lapokat, engedélyeket beszererezni 2 hónap alatt...

Gondolkodjunk már egy picit... :-P

excrement Creative Commons License 2003.06.20 0 0 47
Ez sem rossz:
http://www.index.hu/politika/belfold/exim0807/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!