Téma lenne, de a legénység nagy része átnyergelt a fészbukkra. Nekem nincs profilom, úgyhogy csak lettem felejtve. Teó bával tartjuk a frontot hátha betéved valaki! De azért Marci is lesen van...
Legalább nem kell oldalakat visszalapozni hogy lássam ki kinek válaszolt!
Csak megjegyzem ,ezt a fórumot a suzuki savage márkával kapcsolatos dolgok miatt hozták létre..Itt már felhigulni látszik a sok nem ide illő baromságok miatt a fórum..Nem csoda hogy nincs a márkához kapcsolódó téma.Aki meg unalmába irkál ide,annak javaslom keressen valami chat oldalt,ahol megbeszélheti a nem ide illő témával kapcsolatos dolgait. üdv.
Azt még el is felejtettem mondani, hogy ennél a gyökérnél 300 euró, 320 forintos közép árfolyamon 90600 ft. Sehogy sem sikerűlt meggyőzni, hogy 96000 ft.
Tegnap elmentem Mágocsra, egy hulladék állapotban levő Kawasaki LTD 440 tipusú motort megnézni, egy Józsi nevű emberhez. Miután megérkeztem hozzá, azt mondja nekem, hogy van neki egy eladó Yamaha XJ 650-es motorja. Kérdezem tőle, hogy megnézhetem? Azt mondja, hogy nézzem meg a neten, mert fel van téve! ??? Kérdezem magamba, ki a faszom ez a gyökér paraszt? GYerekek, ez egy olyan sötét ember, hogy a negró világít a szájában. Persze azt elfelejtette mondani a telefonba, hogy önindító nem volt a Kawasakin, és a helyén levő furaton keresztűl tele folyt vízzel a blokk. Nemhiába, egy motoros holtig tanúl.
Végre rendszám kerűlt rá. Mentem ma vele vagy 20 kilómétert. Azon kívűl, hogy teljesen szétfagytam és flasnival kellett leemelni a motorról, egész jó volt.