Keresés

Részletes keresés

Tibbe Creative Commons License 2008.08.15 0 0 578
Nagyon jó fotó:) TM és brit kék?:)
Előzmény: pömpöle (577)
pömpöle Creative Commons License 2008.08.15 0 0 577
Sziasztok!
Status Benevoles kennel
Tibbe Creative Commons License 2008.08.12 0 0 576
Macskales
Elhagyatott, vén
pince a táj,
benne derékig
ér a homály.

Ablaka hold. Künn
macska ügyel,
pápaszemét épp
most teszi fel.

Cirmos a farka,
fölfele áll.
Azt hiszi, ettől
ő a király.
Előzmény: gingere (574)
gingere Creative Commons License 2008.08.12 0 0 575

a kétharmad felé tartunk  ! 

Előzmény: Tibbe (573)
gingere Creative Commons License 2008.08.12 0 0 574

Sziasztok , kergetőzés után jól esik a hűsölés :))

Tibbe Creative Commons License 2008.08.12 0 0 573
Az ember két jó barátja, a kutya és a macska nem feltétlenül ellenségeskedik, sőt fiatal korukban megismerkedve jól kijönnek egymással - támasztja alá izraeli kutatók tanulmánya.

Neta-li Feuerstein, a Tel-avivi Egyetem munkatársa 170 izraeli háztartásban végzett felmérést, ahol mindkét háziállatot tartották. Az esetek kétharmadában barátságos kapcsolatban volt a két faj, negyedében semleges viszonyban, és 10 %-nál kevesebb válaszadó számolt be ellenséges viszonyról.

A harmóniára akkor volt a legnagyobb esély, ha a macska érkezett elsőként a családba, és az állatok a cica féléves, a kutya egyéves kora előtt ismerkedtek meg.

A kutatók szerint az állatok megtanulták, mit takar a másik testnyelve, még azokat a jeleket is, amelyek éppen az ellenkezőjét jelentik a két fajnál. Ha például a kutya elfordítja a fejét, általában engedelmességet fejez ki, a macska elfordított feje azonban agressziót jelezhet. Feuerstein és kollégája videóra rögzítette negyvenöt háztartásban a kutya és a macska kapcsolatfelvételét, és megállapították, hogy az esetek négyötödében mindkét állat a másik "anyanyelvi" kódja szerint reagált társa viselkedésére.
(X)
pömpöle Creative Commons License 2008.08.05 0 0 572
Szia!
Rozika is nagyon helyes cica! :)))))))))
Előzmény: titindex (571)
titindex Creative Commons License 2008.08.04 0 0 571
Szia! Nem, nincs új cicám, a képeken Rozika van. Csak őt ritkán tudom normálisan lefotózni, mert ő mozog (ellentétben Simivel). :-)
Előzmény: pömpöle (566)
pömpöle Creative Commons License 2008.08.03 0 0 570
Szia!
Valószínűleg Artur szemei is legalább akkorára kerekedtek, csak ő háttal állt felém!
Viszont 6 ökör sem bírta volna onnét elvontatni (nemhogy én)!! :))))
Mindkettő tartott is a másiktól!
Azt sajnos nem tudtam lefényképezni, amikor a farudak alatt sasolták egymást!
Előzmény: gingere (569)
gingere Creative Commons License 2008.08.03 0 0 569
:))))) picinycica mekkora szemeket mereszt   ! 
Előzmény: pömpöle (567)
zsuzsa Creative Commons License 2008.08.03 0 0 568
Nálunk mászkál kinn néhány nyakörves macsek, mert itt sok a kert és kiengedik a gazdik. Az én kutyáimat viszont nem veszik "kutyaszámba", épp tegnap néztem, hogy nyakörves foltos oldalán fekve nyalta magát, 2 kutyám odacammogot, macsek úgy fektében felvette a szemkontaktust, 2 kutyám zavarba jött és elforditotta a fejét... macsek meg onnét végképp le se sz@rta őket....feküdt tovább , hatalmas macskaöntudattal.
Előzmény: pömpöle (567)
pömpöle Creative Commons License 2008.08.03 0 0 567
Sziasztok!
Artur cica kalandja! :)
Az erdőből hazafelé tartva látom, hogy egy néni üldögél a kezében egy pórázzal, de a kutyát sehol sem láttam!
És kiderült, hogy egy cicababát sétáltat az erdőben!
Artur most látott először ilyen közelről cicát! Hát nem tudom ki volt jobban meglepődve???
Főleg amikor a cica felmenekült a fára, Artur teljesen kész volt, nem lehetett elvinni onnét, keringünk körbe-körbe, minden oldalról meg akarta nézni, majd mikor a cica ráfújt úgy megugrott, hogy azt hittem hasra esek! :)

Artur és a cica cicus

Artur és a cica Mi az ott???

cicóJééééééééé!!!
pömpöle Creative Commons License 2008.08.02 0 0 566
Sziasztok!
Gingere milyen nagyot nőttek a cicáid!
Ilyen két segítség mellett neked már nem is kell kertészkedned sem, elvégzik ők a munkát helyetted is! :)

Szia Titindex!!!!!
Csodásak ezek a kutya-cica bákés egymásmellett éléséről tanúskodó képek!
Neked is van új cicád??? Vagy nem???
Tibbe Creative Commons License 2008.08.02 0 0 565
Nagyon szép ez a két kiscica:) gyönyörű árnyalatú cirmoskák:))
Ugye, milyen jó, ha ketten vannak? Eljátszanak egymással. Egyedül nem győznéd az iramot egyszemet lefárasztani.:)
Előzmény: gingere (564)
gingere Creative Commons License 2008.08.02 0 0 564

A 4 hónapos kistesók:))
Előzmény: gingere (563)
gingere Creative Commons License 2008.08.02 0 0 563

Sziasztok !

De jó is lenne fantasztikus kutyám- cicáim (békésen) együtt szieztázós képeket feltenni !  Nos ez még nem megy, egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem alszanak- mármint a cicák, Gingit  néha rajtakapom holmi horgolgatáson:)) 

Menne az üldözéses , a fáról Gingire vetődős, Marcit Dinit a sarokba szoritós, egymáson ugrálós , bundán lógós, gazdi idegeit cincálós akció sorozat képekben de ezt meg nem bírom lefotózni :))))

Maradnak a sima képek a 4 hónapos gézengúzokról

titindex Creative Commons License 2008.07.19 0 0 562

titindex Creative Commons License 2008.07.14 0 0 561
Variációk alvásra:

Tibbe Creative Commons License 2008.07.10 0 0 560

Ezek sincsenek odaragasztva! Ezek rajzolva vannak:))))
Tibbe Creative Commons License 2008.07.10 0 0 559
Ezek már megfontolt kutyák és macskák! Majd a tieid is ülnek egyszer szépen sorban!:)
Előzmény: gingere (558)
gingere Creative Commons License 2008.07.10 0 0 558

Kicsit irigylem ezt a békés egymás mellett ülést,  tényleg nincsenek odaragasztva a kutyák?:))

Előzmény: pömpöle (546)
gingere Creative Commons License 2008.07.10 0 0 557
:)) kertlátogatás felügyelettel, létrával és csörgőlabdával ! Eddig bevált a harkálymódszer, kopogtatom az utat lefele a fáról , többszöri visszafordulással megtorpanással sikerül egyre lejjebb kopogtatni...egyiküket...másik már újra a felső ágról vigyorog rám:)) fontolgatom a tüzoltóismerős keresést
Előzmény: titindex (556)
titindex Creative Commons License 2008.07.06 0 0 556
Van elég hosszú létrád? Vagy tűzoltó ismerősöd? :-)))

gingere Creative Commons License 2008.07.03 0 0 555
Előzmény: gingere (554)
gingere Creative Commons License 2008.07.03 0 0 554
Sziasztok kedves topicolók ,olvasók !
Réges rég nem jártam erre , máshol se igen, remélem jól vagytok és a 4 vagy többlábuitok is jól bírják ezt a finom meleg nyarat !
Rengeteg a ténykednivaló de most szeretném nektek is bemutatni Hudinit és Marcipánt , igeeeen megmacskásodtam :)))és Gingi is :)))

Tibbe Creative Commons License 2008.07.02 0 0 553
"KUTYA - MACSKA BARÁTSÁG

Ez a címe annak a könyvnek, amit a CSER Kiadó jóvoltából olvashatnak azok a társállat tartók, akik egy időben, egy élettérben akarják tartani a két különböző állatfajt. Az olvasók megtudhatják, hogy milyen kommunikációs korlátok tehetik problémássá a kutya és macska közösség életét és miként lehet ezeket az embernek áthidalnia. Hasznos tanácsokat olvashatnak az összeszoktatás lehetőségeiről, a problémák megoldásairól és arról, hogy miként segítheti az ember a kutya - macska barátságának kialakulását.

A könyv online megvásárolható:

www.kutyasonyvek.hu

www.4tappancs.hu"
pömpöle Creative Commons License 2008.06.29 0 0 552
Szia!
Én találkoztam velük személyesen is, tényleg jól megvannak!
Sziszkó, egy hatalmas maci (nem mintha Erzran a tm aprócska lenne) aki hanyattvágja magát és égnek dobja a talpait, hogy vakarászd a hasát, ha pedig abbahagyod, bökdös, hog még! :)
Előzmény: Tibbe (548)
Tibbe Creative Commons License 2008.06.29 0 0 551
Hát ez egy nagyon szomorú hír:(

Meghalt az anyja, hat napig macskaeledelen élt egy kétéves fiú
2008. június 29. 14:26

A gyermekre egy szociális munkás talált rá

Hat napon át macskaeledelt evett egy kétéves amerikai fiúcska, akinek meghalt az édesanyja.

A gyermekre egy szociális munkás talált rá a lakásban, miután meghallotta kintről a kisfiú sírását. Mivel senki sem nyitott ajtót, hívta a rendőröket. Bent azután halva találták a fiú 36 éves anyát. Bűntényre utaló jel nincs, a halál oka még nem ismeretes, csak annyi, hogy az anya krónikus beteg volt.

A gyermeket állami gondozásba vették, míg el nem dől, hogy elhelyezhető-e egy rokonánál.
Tibbe Creative Commons License 2008.06.29 0 0 550
:)))... hát igggeeeen:))))))
Előzmény: titindex (549)
titindex Creative Commons License 2008.06.29 0 0 549
:-)))))) Attól függ,hogy ki és micsodát. :-))))))))))))))

Egyébként nekem is hozza a játékait, de ellenállok.
Előzmény: Tibbe (547)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!