Sziasztok!San Benedettoba szeretnénk menni, de nem nagyon találunk itt a neten szállást. Ha valaki tudna valamit ajánlani, annak örülnék. Júliusban, 2 fő részére. Légyszi erre írjatok: jeningo@freemail.hu
Sziasztok! Mi Torino fölé az Alpokba megyünk egy hétre SESTRIERE településre. Semmit nem tudok róla és nem is nagyon találok infot a neten. Segítsen valaki, ha volt már ott július elején. Azt tudom, hogy télen nagy síparadicsom, de a nyári időszakról csönd van. Egy apartmanba mennénk. Kétezer valahányszász méteren van. Ha valaki tud útvonalat, közeli bevásárlási lehetőséget és főleg látnivalót írjon.
Sziasztok, A villa Cape a Via Viole-n, a Verdi az Amaranti "úton" és a Nord az Viale Erika-n. Mind a Pineda részen. A túlságosan nyugis hely nem az igazi nekünk.
Sziasztok, volt már valaki a villa CAPE-ban? Mit érdemes mindenképpen vinni? A Pineda rész messze van mindentől, vagy ott is megtalálunk mindent? Esetleg vélemények a villa REGINA-ról, villa NORD,SOLE,VERDI?
sziasztok! ezen a nyáron Olaszországba szeretnénk menni nyaralni. tudna valaki mondani néhány jó üdülő helyet? Olcsó apartmanokat? Pozitív és negatív tapasztalatokat várok! köszi
Sziasztok, ha valakit érdekel: vasárnap hajnalban jöttünk meg Gradoból, Ausztrián keresztül jöttünk és iszonyú volt. Veldenből 3/4 3-kor indultunk és fél10-kor értünk be Rábafüzesre.A közti idő rémálom, Gráztól halál a pálya, iszonyú dugó , araszolgatás.Aki teheti kerülje el.Megnéztem az egész 2007 dec.-ig tart, tehát érdemes figyelembe venni. Kifelé nem volt semmi fennakadás, de haza, már azt hittük soha nem érünk be a határhoz.
Mi eddig 2x mentünk Ausztria felé, de a nagy forgalom és az Alpokban a viharok (4-ből 3x esett, egyszer durva volt) miatt most Szlovénián keresztül "próbálkozunk".
Nézd meg a Magyarország-Szlovénia-Olaszország topikot ott kapsz választ a kérdéseidre. Én teljesen szlovén autópálya párti lettem azóta, mióta mi is "benyaltuk" az osztrák pályát.
Sziasztok, most találtam meg ezt a topicot.Júliusban Grado-ba megyünk nyaralni, nincs valakinek véletlenül hasznos infoja? Nagyjából tudom hogy hol van, már évek óta errefelé járunk nyaralni, Caorle meg Bibione, most ezt választottuk. Meg az odautazás érdekelne, ugy hallottam az osztrák autópálya a felujítás miatt elég gázos. Tavaly hajnalban indultunk és akkor még szinte csend volt, de hazafelé benyaltuk rendesen. Órákig álltunk az alagutak előtt, szinte lépésben ment a sor, ilyen sokára még sosem értünk haza. Néztünk egy útvonalat Szlovénián keresztül,talán valaki meri ajánlani?? sziasztok
Most olvastam előző írásod amiben agyerekekkel való kiutazás érdekel.Amit már leírtam az előbb is ahhoz fűzöm hozzá, hogy a gyerekeknek is nagyszerű proramok Luna Park és egyebek vannak és ami érdekes, hogy éjfél előtt agyik sem álmos. A fagyi 0,70-0,90 között van kb két gombócnak felel meg. A Pizzériákban általában 1500 a pizza a husos kaják 2000-3000 között mozognak. A sör a sétáló utcában 1-3 EU között van nem drágább mint a Balaton, sőt .....!!!!!! A part finom homokos, a gyerekek egész nap építhetik a várakat. Na ennyi, jó utat!!!!!!!!!!!
Én jó pár évben voltam BIBIONÉ-ban, ott minden van ami kell. Egy jó tanács, hogy az ITALIA TURS-ot felejtsétek el nehogy rajtuk keresztül menjetek, mert ez egy lehúzós társaság és a kinti Olasz társulat sem különb!!! Ha nem figyeltek azt is megteszik, hogy a szállodán belül pénzbedobós WC-re kell mennetek! Azt az irodát amelyik az utat szervezi, föltétlen kérdezzétek meg, hogy ki a fő szervező, mert ez tönkre teheti az egész bulit!!!!!!
Sziasztok,jart vki kozuletek San Benedetto del Trontoban ill.Alba Adriatican? Erdekelnenek a tapasztalatok,a katalogus alapjan szuper hely,palmafas rivieranak is nevezik. Tudtok szallast,appartmant 5 szemelyre,lehetoleg foldszinteset /mozgasserult miatt/ a nyaralohelyek vmelyiken?Koszi