Keresés

Részletes keresés

lxt Creative Commons License 2018.09.03 0 0 825

Jó, hogy említed!

A(z édes)víz a jövő olaja. Persze a klímaváltozás hatására egyre csak szaporodó, de legalább (állítólag) finom, ekként is jövőbe mutató rovarok biztosította fehérjeforrások után – bár édesvízből (súly-és tömegarányosan) mindig többre lesz szükségünk.

Egyébiránt ez nem örömforrása a mai estémnek – bár nem értem, ezt miért is említettem meg –, na mindegy; amit úgy lehet akkor se értenék, ha szerintem feltételezetten, valóban érteni akarnánk egymást. (Ez meg ugye a paranoia.)

Annyira bizalomhiányos ez a XXI. század!:-)

Mert egyre kevesebb az édesvíz, vagy az egyre apadó (minősége vörös hús, mint) fehérje forrás okán?-)

Előzmény: jogértelmező (824)
jogértelmező Creative Commons License 2018.09.03 0 0 824

Legyünk résen, a víz-lobbi ilyesféle híresztelésekkel akarja felverni a víz árát! :)

Előzmény: lxt (823)
lxt Creative Commons License 2018.09.03 0 0 823

Csak óvatosan a vízzel!

Egyrészt az okos vízfogyasztás szétrobbanthatja a zsírpárnákat és ezt azért nem biztos, hogy mindenki akarja, másrészt bizonyos főzetek, mint a szűretlen hotdogvíz, a fogyást és az agyműködést is elősegítheti, ráadásul fiatalító hatása is van.:-)

Előzmény: pert2 (816)
ChrisRea Creative Commons License 2018.09.03 0 0 822

ez jó hasonlat, hisz a pénz mögött nincs aranyfedezet 1931-óta és így végtelenűl hígitva van azaz

gyakorlatilag "homeopátiás" fizetőeszközt használ a világ nagyobbik fele.

 

 

 

 

 

 

Előzmény: pert2 (811)
Fat old Sun Creative Commons License 2018.09.03 -1 0 821

A hatásosságukat viszont a 2005. évi XCV. törvény szerint továbbra sem kell klinikailag bizonyítani...

Előzmény: pk1 (820)
pk1 Creative Commons License 2018.09.03 0 0 820

Jaj ember, hogy tekinthetsz el ezzel a nickkel a 52/2005 (XI.18.) Eü.M. rendelettől? :o)

Azaz ha a szert terápia céljából kívánod forgalmazni, ugyanannyi zsozsót kell lepengetned, mint egy "normális" gyógyszernél. Így viszont bízhatsz benne, hogy a nemlétező hatóanyagon kívül a nagyon is létező segédanyagok és a csomagolás sem ártanak.

Előzmény: jogértelmező (819)
jogértelmező Creative Commons License 2018.09.02 0 0 819
Fat old Sun Creative Commons License 2018.09.02 -1 0 818

mielőtt...

 

ilyenkor szoktak jönni azok, akik azt magyarázzák, hogy miért NEM kell nekik. Ők ne fáradjanak, előre szólok...

Előzmény: Fat old Sun (817)
Fat old Sun Creative Commons License 2018.09.02 -1 0 817

Kedves homeopaták, akik biztosak a dolgukban:

 

ötvenezer euro ingyenpénz:

 

https://www.gwup.org/challenge-home

 

https://www.gwup.org/ausschreibungsunterlagen-2

 

 

Hajrá.

 

pert2 Creative Commons License 2018.05.01 0 0 816

Legegyszerubb len e csapvizet inni, abban a vilag osszes gyogyszere es merge is megtalalhato homeopatikus mennyisegben. Csak diszes uvegbe kene tolteni, es a hatoanyagokat egyedileg rairni mindenkinek szelektiven a .egfelelo placebohatas kedveert. Es meg kulon antsz engedely se kene, mert az osszes tobbi gyohyszert is ehy pohar vizzel kell bevenni:-)

Előzmény: diamandula (815)
diamandula Creative Commons License 2018.04.29 0 0 815

A placebó-kutató a gyógyszerek varázsáról


Akkor beszélünk placebó-hatásról, ha olyan orvosságok segítenek (hatnak), amelyekben nincs semmi hatóanyag. A patikus és placebókutató Georg Schönbächler megmagyarázza, miért van szükségünk az orvostudományban szertartásra és varázslatra, és miért nem kell gyógyszerek mellékleteit elolvasni.


Georg Schönbächler, ma korán reggel tussolásra és kávéra volt szükségünk, hogy éberlegyünk. Ezt a hatást csak beképzeljük?


Valószínűleg ezek a mindennapi placebó-pillanatok. Már az antik idők filozófusa Epiktet mondta: nem a dolgok azok, amelyek nekünk félelmet és zavart okoznak, hanem a mi elképzelésünk ezekről a dolgokról. Ez érvényes pozitív és negatív irányban is.


Azt hisszük, hogy egy fájdalomcsillapítót veszünk be, a valóságban ez egy cukortabletta - és ennek ellenére hat. Hogyan keletkezik az agyban ez a placebó-hatás?


Orvosság bevételekor - akár valódi, akár csak vélt - saját-jutalmazásként éljük meg és az agy többek között endorfint választ ki. Ez fájdalomcsökkentő hatást vált ki. Ez történik boldogító tevékenységeknél, mint Marathon-futásnál, csokoládéevésnél, szexnél. Egyébként ott, ahol az agyban az endorfinek hatnak, a morfinek is dokkolnak -ezért ezek olyan jó fáldalomcsökkentőek..


Muszáj a placebó-hatásban hinni, hogy az működjön?


Ehhez egy szép kis története: kb.20 évvel ezelőtt Amerikában egy sebész a térdoperációk hatásosságát akarta kutatni. 150 térd-artrózis betegből 50-nek csak a térdét öblögette, másik 50-nél kioperálta a porcogót, a harmadik 50-es csoportnak csak egy vágást csinált a térd bőrén. Ezekután az történt, hogy az első és harmadik csoport jobbnak érezte magát, mint az a csoport , amelyet tényleg megoperáltak. A Youtuben található filmen látható egy 70 éves páciens a placebó  csoportból, aki dicsekszik : " Ismét tudok a feleségemmel táncolni!" Neki mindegy volt, hogyan jött létre a gyógyulás.


A placebó bizonyos betegségeknél hatásosabb, mint másiknál?


A placebók hatása annál nagyobb, minél nagyobb a szenvedés tudata. Az egész fájdalomspektrumra jól hat. Depresszió esetén is erős hatással lehet számolni placebóval.


Hogyan használják ki ezt a hatást az orvosok és a patikusok?


Előzőleg különbséget kell tenni az igazi(rein) és hamis(pseudo) placebók között: az igazi placebók cukortabletták, vagy konyhasóoldat-injekciók. Ezzel szemben hamis(pseudo) placebó alatt értjük azokat a szereket, amelyek tartalmaznak ugyan egy hatóanyagot, de hatástalan felhigításban. Avagy olyan betegségeknél alkalmazzák, amire nincs meghatározva. Példa erre a vitaminok használata. Svájcban, ahol mindenkor friss zöldségek kaphatóak, senki sem szenvedhet vitaminhiányban. Sok orvos mégis vitaminokat ír fel. Avagy vírusos betegség esetén antibiotikumot adnak, holott az csak baktériumos fertőzés esetén segít.De a páciensek egy orvossággal akarnak hazamenni. Egy tanulmány kimutatta, hogy a zürichi háziorvosok kétharmada esetenként hamis placebót ad és 16% igazit.


Szabad ezt az orvosoknak?


Jogilag igen. Morálisan lehet ezen vitatkozni. Az orvos és a páciense közötti viszony lényegesen hat a gyógyulási folyamatra. Tény : ha egy orvos placebót ír fel, teszi azt a legjobb szándékkal.


Hogyan látják ezt a páciensek?


Ez az orvos-páciens-viszonytól függ. Ha valaki úgy látja, az orvos tudja a legjobban, hogy mi a jó számára, megbízik benne, akkor a placebó adása jogosnak tekinthető. Ellenben, ha a páciens fontosnak tartja önállóságát, akkor kényes pont. A páciens azt akarja, hogy az orvos a problémát vele együtt oldja meg. Ebben az esetben a placebó egy megtévesztés. "Sokan egyszerűen orvossággal akarnak hazamenni."


Ön, mint patikus rendben találja a hamis placebót?


Igen. A patikába való menésben van valami rituális; sokan egyszerűen az üzletből egy gyógyszerrel akarnak távozni, amivel valami jót tesznek. Ilyen esetekben mondom " Nem tudjuk pontosan hogyan hat, de sok emberen segít. Próbálja ki Ön is!» Én tudom, hogy a placebó-hatás létezik és, hogya placebók segíthetnek. Ezt probléma mentesnek tartom. A legtöbb vitamin vízben oldódik és a test ismét kiválasztja. A homöopathikus Globuli nem káros.


A személy természetétől függ, hogy egy placebó hat, vagy nem hat?


"Placebó-személyiség" nem létezik. Mindenki a megfelelő összefüggésben reagálhat rá.
Es gibt keine «Placebopersönlichkeit». Jeder kann im entsprechenden összefüggés Kontext darauf ansprechen. Was man an várakozás Erwartungen und Therapieerfahrungen mitbringt, ist ebenso entscheidend wie das sogenannte Setting, also die Umgebung. Wer sich in einem Spital aufhält, weiss: Da kümmert man sich um mich. Der weisse Kittel und das Stethoskop des Arztes unterstreichen diesen Eindruck. Aber man kann den Placeboeffekt auch szabályozni konditionieren. Wenn ein Kind Kügeli bekommt und es sich danach besser fühlt, können Kügeli auch später im Leben heilend wirken.


Hogyan reagálnak állatok a placebókra?


Van egy cyclophosphamid nevű immunrendszert-gátló vegyszer, amelyet többek között a ráktherápiában alkalmaznak. Ha ezt patkányoknak szacharin oldattal együtt inni adják, immunrendszerük legyengül. Ha egy hét múlva a szacharinoldatot cyclophosphamid vegyszer nélkül adják, az immunrendszerük ennek ellenére legyengül. Ilyen feltételekhez kötött tanulás-folyamatok kiindulás a placebók hatásának magyarázatáras.


Az emberek ugyanúgy reagálnak?


Igen, mindenesetre sajnos a mellékhatások is szabályoznak. Tehát az ember nemcsak a pozitív, hanem a negatív hatásokat is átveszi. Kárt okoz egy vegyszer, jólllehet semmilyen hatóanyag nincs benne, akkor "nocebó-hatásról" beszélünk..


Mit következtet Ön a "nocebó" hatásból?


Hogy nem kellene az orvosságokhoz mellékelt leírásokat (használati utasítás) olvasni, mert tele vannak negatív befolyásokkal(szuggesztió). Ha az áll benne, hogy egy bizonyos mellékhatás nagyon gyakran előfordul, azt jelenti a valóságban egy és tíz százalék között van. A patikában azonban sokkal nagyobb számban számolnak be a vevők ezekről a mellékhatásokról. Valószínűleg ilyen esetekben a "nocebó" hatás működik.


Miért vannak a placebóknak olyan negatív "mellékíze"?


Bizonyos orvosok véleménye szerint csak kuruzslók és sarlatánok dolgoznak placebókkal, mialatt ők az orvosságaikról azt mondják: "Itt van az a kulcs, ami a kulcslukba pntosan  beleillik." Kár, hogy az orvosok ezzel nagyszerű    gyógyítási lehetőségeket mulasztanak el.


Ön úgy érti, hogy a homöopathie is placebóelven nyugszik?


Igen. Ha megfigyelünk egy homeopatikust a munkájánál azt látjuk, hogy: van egy üvegben egy deciliter folyékony orvosság. Ebből egy tizedet egy másik üvegbe tölt és azt vízzel kiegészíti 1 deciliterre és összerázza. ezt a folyamatot többször megismétli, ezt hatványozásnak mondja. Én azonban természettudományi alapon  ezt higításnak nevezem. Azt hiszem, hogy a homeopatikusok sikeresek, mert ők az eljárás helyes alkalmazásáról való gondoskodást tökéletesen uralják.


Tehát az orvos  tanulhat valamit a homöopathikustól?


Egészen pontosan:  időt áldozni és az egyénre alapozni. A homeopatikában egy úgynevezett alkatszerrel dolgoznak, ami exakt a páciensre van szabva. Ez azt az érzést sugallja: végre van valaki, aki megért.


Mit mond az a tény a mi korszellemünkről, hogy a jövőben a kiegészítő-gyógytudomány(Komplementärmedizin) az alapbiztosítás része lesz?


Egy bizonyos elégedetlenség az orvostudománnyal szemben, mert nem minden igényt tud kielégíteni. Meghogy megengedhetünk magunknak valamit. És azt, hogy kevés kutatás folyik, hogy bizonyíthassák:   a  homopatikus szerek, placebók és az alapbiztosításba nem kellene belevenni.


Wo sind die Grenzen von Placebos?


Csonttörések azzal nem nőnek gyorsabban össze, sebek sem gyógyulnak gyorsabban, mert baktériumok is szerepet játszanak. Sem magas vérnyomást nem lehet placebóval korrigálni, éppúgy kevéssé  a vérképet. Rák esetén senki nem adna placebót, annak ellenére, hogy vannak, akik azt állítják, hogy placebóval a daganatot "gyógyíthatták" volna. Sok páciens kap orvostudományi rákterápiához kiegészítőleg olyan homopatikus készítményeket, amelyek középkori leírásokon alapulnak.


Pontosabban mit jelent ez? Was genau hat es damit auf sich?


Az emberek azt hitték, hogy a szerető isten számukra jeleket adott a természetbe.Die Menschen glaubten, dass der liebe Gott Zeichen für sie in die Welt gesetzt habe. Mivel a fagyöngy úgy néz ki, mintha a fa fekélye lenne, gondolták az  segíthet a ráknál. Vagy, mert a dió a agyra hasonlít, jó hatással lenne  az agyműködésére. A fűzfa, amely lágy és hajlékony , a szerzeteseknél a nemivágycsökkentésére alkalmazták.


Miben mutatkozik meg  még ősrégi hit?


A sebészetben. Feltűnő a párhuzamosság a sámási szertartásokhoz. A szertartásnak helye van, egy meghatározott ruhát viselő, tisztító folyadékkal magát bekenő, maszkos "gyógyítóval" találkozunk. Egy darabig a maradunk a szertartás helyén. Egy operáció által mélyen gyökerező elképzelt gyógyító rituálok tudattalanul felébredhetnek.  Erre nagyon  érzékenyek vagyunk. Ez arra mutat, milyen fontosak a szertartások (rituálok) az orvosságoknál is. A gyógyszertan még mindig mágia is.


A mai orvosok a modern sámánok?


Körülbelül. Az ősidőkben valakinek a gyógyítás funkcióját osztották ki. Ez volt a sámán. Ezektől származnak a mai orvosok. Elképesztő: több ezer év régi történelm idő ellenére az orvostudományban csak az utóbbi évszázadtól léteznek valódi, jelentős orvosságok. A legtöbb, amit a morfium, chinin és az aspirin kifejlesztése előtt használtak, placebók voltak. Az orvosok szertartásokkal dolgoztak és már akkor is jó hírnevük, megbecsülésük volt. A páciensek mondhatták volna, a szerek nem használnak. De jöttek és akarták a porokat és a tinktúrákat.


Létezik placebó-mámor-tapasztalat is? Ha például valaki nikotinnélküli cigarettát szív és mégis hatást érez? Vagy alkoholmentes sört iszik és részeg lesz?


Igen. egy amerikai tanulmány keretében a résztvevőknek alkoholmentes italt szolgáltak fel. A résztvevők felét meggyőzték arról, hogy alkohol tartalmú az ital. Az azt követő emlékezet teszten az állítólagos alkoholos csoport lényegesen rosszabbul vizsgázott, mint azok, akik tudták, hogy alkoholmentes italt ittak.


Nyilvánvalóan lehetséges allergiát is beképzelni ...


Igen, erre mutat rá egy japán tanulmány a viaszfáva

l kapcsolatban, amelyre sokan allergiásak. Egy sötét helységben azt mondták az allergiásoknak: a jobb karjukat egy viaszfa-ággal fogják megérinteni, a bal karjukat egy ártalmatlan ággal. A valóságban azonban ellenkezően csinálták. A legtöbb résztvevő azon a karon kapott vörös kiütéseket, amelyek az ártalmatlan ággal kerültek érintkezésbe. Elég volt az elképzelés, hogy egy negatív reakciót váltson ki.


Mit mond ez a mai emberről?


Hogy túlélhessünk, muszáj állandóan a környezetünk jeleit interpretálni. De ez a rendkívül fontos képesség itt-ott  megtréfálhat benünket

Platon Creative Commons License 2018.01.12 -1 0 814

Eleg len e megszagoltatni veluk a penzt, 

 

Ezen most besírtam :)

Előzmény: pert2 (811)
pk1 Creative Commons License 2018.01.12 0 0 813

és akkor mit lehet mondani a bitcoinról?

Előzmény: Elminster Aumar (812)
Elminster Aumar Creative Commons License 2018.01.11 -1 0 812

"Bár, ha meggondoljuk, papírt cserélgetni arany helyett már eleve "homeopata" dolog."

 

Az aranynak is csak az emberi képzelet ad értéket. Azon kívül, hogy speciel sárgán csillog és a legtöbb reakcióban inert, semmi olyan extra tulajdonsága nincs, amit ne tudna néhány más anyag is.

Voltak népek, ahol a kauricsiga háza volt a pénz, mert az adott népek elhitték, hogy a csigaháznak értéke van. És ez esetben csak a hit számít.

Jé! Tényleg homeopata dolog... :-)

Előzmény: pk1 (810)
pert2 Creative Commons License 2018.01.11 0 1 811

Eleg len e megszagoltatni veluk a penzt, mar igy is higitaniuk kene. A lapjuk ingyeneesegevl tevedtem kis betukkel ra van irba 640 forint, de a patikaban az ingyenes reklamujsagok koze raktak.  Em baj legalabb egy embert megmentettem a homokpatiatol, es kulonben is a kiadott vadiuj otezresem szagabol.legalabb hetszaz forintnyi eljut a homeopatikusokhoz legyenek akarhol is mert kiadoja az nincs ennek a nyomoritvanynak.

Előzmény: pk1 (810)
pk1 Creative Commons License 2018.01.11 0 1 810

Úgy volna fair, ha azt a többezer forintot nem odaadná, hanem csak odadörzsölné a vevő, így gyakorlatilag pár molekulával fizetne.

 

Bár, ha meggondoljuk, papírt cserélgetni arany helyett már eleve "homeopata" dolog.

Előzmény: pert2 (809)
pert2 Creative Commons License 2018.01.10 0 0 809

Azert a literenken otven fillerbe kerulo csapvizet nekez lenne dragabban eladni, hiaba gyogyitja az osszes ACsapviz gyogyit homeopraktikusa minde letezo betegseget. De ha atdesztillalassal megsemmisitjuk az osszes korabbi vizmemoriat, es egyfajta homeoizet me erunk bele akkor mindjart tobbezer forintot kereshetunk literenkent.

Előzmény: Platon (807)
Platon Creative Commons License 2017.12.25 -1 0 807

Finoman jelzem hogy a homeopatáknak kéne bizonyítaniuk az emlékező vízmolekulákat és a többi baromságot, ez az amit nem tudsz felmutatni, csak "elektromágneses" jelleget és hasonló ökörségeket. 

 

Tekintve hogy annál jobb minél kevesebb, a csapvíz az univerzális homeopátiás szer, mert abban már minden megfordult a természetes vízkörforgás során. A csaló homeopátiás szer gyártók meg hatalmas pénzeket húznak le a hiszékenyekről ahelyett hogy azt mondanák igyál vizet abban is benne van a hatóanyag.  

 

Alaptalan átverés az egész.

 

Előzmény: Törölt nick (806)
Törölt nick Creative Commons License 2017.12.25 0 0 806

Kik is szponzorálják és tartják fenn a "szaklapokat"? A gyógyszergyárak, az ellenérdekelt fél. Ez olyan mintha az olajlobbitól várnád, hogy szponzoráljon olyan lapokat, amelyek leleplezik az olajlobbi kártékony szerepét pl. a klímaváltozásban.

Előzmény: jogértelmező (802)
Elminster Aumar Creative Commons License 2017.12.25 -2 1 804

"Azért az józan paraszti ésszel is felfogható, hogy kiknek az érdeke a homeopátia besározása."

 

Mindenkinek, aki nem tűri a szélhámosságot és a másik ember becsapását, nota bene a nyerészkedést a hiszékeny embereken. Ezeknek mindnek érdeke az alaptalan homeopátia-baromságról terjeszteni az ismeretet, hogy semmiféle tudományos alapja nincs, sőt eleve ellentmond minden fizikai-kémiai ismeretnek, és ezen felül még semmivel sem hatásosabb a placebónál, amire kettős vakteszt kutatások vannak.

Előzmény: Törölt nick (792)
Elminster Aumar Creative Commons License 2017.12.25 -2 1 803

"A gyógyhatást a homeopátia egyre inkább a kiindulási anyag információjának, elektromágneses jelének tulajdonítja."

 

Egy baj van. A kiinduló anyagnak semmiféle "elektromágneses jele" nincs, és még ha lenne is, a víznek semmiféle adathordozó képessége nincs. Ez fizikai-kémiai tény.

 

A kiinduló anyagnak egyetlen információja van: milyen és mennyi atomból milyen kémiai kapcsolattal állt össze a molekula. Ezt az információt vagy maga egy ugyanilyen szerkezetű molekula tudja hordozni, vagy egy röntgendiffarkciós hologram, vagy egy számítógépes adathordozó. Ja, papír és tinta is tudja hordozni a kiinduló anyag információját, ha valaki ráírja a képletet. (Erről jut eszembe! Az is ugyanannyira hatékony "gyógyeljárás", ha a kiinduló anyagot felírják egy papírlapra, és elégetik, a beteg pedig belélegzi a füstöt. Sőt, ez még hagyományos kínai gyógymód is!)

 

A homeopátia alaptalan bullshit. Parasztvakítás, amit a tudatlan, mágikus gondolkodású emberek kritika nélkül beszopnak, mivel az átlagembernek (ebbe beleértve a humán felsőfokú végzettségűeket is!) elképesztően nulla természettudományos ismerete van. Annyira kevés, hogy abból kiindulva még egy intelligens ember sem képes maga átlátni az összefüggéseket. És ez a magyarázat arra is, hogy természettudományosan alulképzett felsőfokú végzettségűek is miért dőlnek be ennek a működésképtelen hülyeségnek.

Előzmény: Hartlein_K (800)
jogértelmező Creative Commons License 2017.12.24 0 0 802

Szabad legyen Szilágyi András biofizikust idéznem: - Ténynek tekinteni azt érdemes, ami 10 - de inkább több, szigorúan lektorált szaklapban már megjelent ...

Előzmény: Hartlein_K (800)
jogértelmező Creative Commons License 2017.12.24 0 0 801

Lám beigazolódni látszanak ezek: sárkány ellen sárkányfű, kutyaharapást szőrivel.

Előzmény: Hartlein_K (800)
Hartlein_K Creative Commons License 2017.12.24 0 0 800

Tisztelet Topic!

 

Tessék komolyan venni:

 


Elkészült a homeopátiás szer

 

A homeopátia lényegéről, vagyis arról, hogy a hasonlót hasonlóval gyógyítsuk, dr. Balogh Márton természetgyógyász tartott előadást a hét végén a városi művelődési központban. Előadásában kitért a vörösiszap várható káros hatásaira, s kifejtette, hogyan lehet megelőzni ezeket. A homeopátiás szerekbe nagy hígításban keverik bele azt az anyagot, amiről a szer a nevét kapta.

A gyógyhatást a homeopátia egyre inkább a kiindulási anyag információjának, elektromágneses jelének tulajdonítja. Igen sok ismert, széles körűen használt homeopátiás szer súlyosan mérgező növényekből, állati anyagokból (kígyómérgekből) vagy más, veszedelmes mérgekből, például ciánból készül. Ebbe a sorba a vörös-iszap is jól beleillik, mondta a biológiatudomány kandidátusa. A szer előállítása igen egyszerű, de számos jogi problémát vet fel: törzskönyvezés, engedélyezés, gyártóhely stb.

Dr. Balogh Márton bemutatta, s az előadáson megjelenteknek ajándékba is adott a vörösiszapból készült homeopátiás szerből. Az érdeklődőknek elmagyarázta, hogyan készítheti el mindenki saját maga a homeopátiás szert, amit kis adagokban kell attól függően, hogy az illető mennyi időt tölt(ött) az iszappal elöntött területen , akár rendszeresen is fogyasztani.

 

Forrás: https://www.veol.hu/kozelet/helyi-kozelet/elkeszult-a-homeopatias-szer-1321966/

Hartlein_K Creative Commons License 2017.12.24 0 0 799

Tisztelet Topic!

 

https://youtu.be/lkcXp-5yMdw?t=2687

 

Azt hiszem a hívők nem fogják elfogadni az érvelést, vagy meg sem nézik.

Ennek ellenére szerintem itt a helye.

 

Riedel Miklós ny. egyetemi docens előadása az ELTE Gólyavárban 2012. december 5-én "Pí-víz és más csodaszerek a kémia szemszögéből" címmel a Harmadik Kor Egyeteme, ELTE - a tevékeny időskorért előadássorozat keretében. A program támogatója a Fővárosi Önkormányzat. A felvételt a Kulturális Sokszínűségért Alapítvány készítette és tette közzé az ELTE egyetértésével a projekt széles körű megismerése érdekében.

jogértelmező Creative Commons License 2017.12.24 -1 0 798

"Ha a homeopátiát nem fogadod el, legalább a gyógynövényeket, gyógyhatású készítményeket, gyógyteákat (pl. Gyuri bácsi teái) ki lehet próbálni."

 

Sőt, ki lehet próbálni a szerencsepatkók áldásos gyógyhatását is. A lovak is ezt használják, és lám mily egészségesek! Amikor viszont épp nem, olyankor - mindenki  láthassa - természetesen ők is gyógyfüvekkel kúrálják magukat .

Előzmény: Törölt nick (797)
Törölt nick Creative Commons License 2017.12.24 -1 0 797

Sötét vagy, nem segíthetek. Sajnálom, hogy nincs legalább egy értelmes ember körülötted, aki felhomályosítana. Mindegy, mérgezd magad antibiotikumokkal. Ha a homeopátiát nem fogadod el, legalább a gyógynövényeket, gyógyhatású készítményeket, gyógyteákat (pl. Gyuri bácsi teái) ki lehet próbálni.

Előzmény: mmormota (794)
mma Creative Commons License 2017.12.24 0 1 796

Sőt a prostitúció és a kábítószer is jobban jövedelmezőbb a gyógyszeriparnál. 

 

Sőt, a homeopátiaipar is.

Előzmény: Törölt nick (792)
mmormota Creative Commons License 2017.12.24 0 0 795
Előzmény: Törölt nick (793)
mmormota Creative Commons License 2017.12.24 0 0 794

Bunkó babona. Kell még külön sározni? Természettudományos antitalentunok szánalmas ostobasága.

Előzmény: Törölt nick (792)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!