Azért nyilvánvaló hülyeségeket nem kéne feltétlen írni. A Holdbázis második sorozatában sajnos sokkal kevesebb a science jelleg, köszönhetően a professzor hiányának :(
A Stargate-ben viszont jelen van végig, Samantha Carter jeleníti meg.
A többi sorozatot nem láttam, ezért nem is nyilatkozok róluk.
Ez szigorúan rajongói oldal... itt nem játszhatunk célbaröhögésest.... az csak a meghívód kedvéért történt max... Itt a filmsorozat és a róla szóló emlékek játszanak... szerintem te nem is emléxel amikor ezért volt megőrülve az ország....
Az univerzum jeges sötétségén keresztül, egyetlen naprendszerünk magányos csillaga difundálja reátok fontonjainak miliárdjait:-))))))) Szívesen itt lennék,de félek ebben a topicban is túl jól éreznénk magunkat! De ha..........esetleg még is akkór jelezzétek.
És mit hallgatnak? Nyilván klasszikus eredeti bolygóhangokat (pl. A jupiter hangját a Voyager vette fel, de ez a Holdbázison is meg kell legyen saját felvétel formájában... ;)
Azzal a gondolattal eljátszhatunk, hogy a Holdbázis digitális könyvtárában persze szigorúan szkennelt mikrofilm formájában kinek mi lehetett a kedvenc sci fi olvasmánya.
König parancsnoknak mondjuk Ray Bradbury, Kano esetleg kedvelte Asimov robotomérnökeit, Helena mondjuk...
ááááá... Vérátömlesztés egy idegen létformától....attól szörnyeteggé változna a Holdbázis... Momentalno hibernácijó van... csak már poros itt minden...
Itt a Föld ! Hjuston van egy kis probléma! Dis is litle problem! Na de el múlt raktam be a kedvencek. Imádom Asimov,Lem,Galactika....... majd jövök vissza!!!!
Kedves rajongótársak megbocsássatok, deee : OFF : Téefembé, téefembé...jelentkezz jelentkezz.... ha ideértél, jól nézz körül, aztán vidd hírét a holdlakóknak....
Nekem a Különös látogatók c epizód maradt meg a legjobban (Bringers of wonder), még a bevezető jelenet nagymamás témájára is emlékeztem, Motyo1999 jóvoltából most ismét hallhattam eredetiben.
emlékszem 10 évesen hogy fostam, de végignéztem mind a két részt....!
nem tudom nem észrevenni, hogy milyen hasonlóság van az Alfa és egy másik '70-es években máshol, és más témában készült filmsorozat főtémája között:
Szia mindenkinek, én amíg nem olvastam ide, teljesen el is felejtettem a múmiakiköpőt. Nekem az energiagyűjtögető "Anton"- os, meg a mindenáron a földre igyekvő Simmons- os rész maradt meg tiszta emlékként. Nagyon örülök, hogy idetaláltam.
Köszönjük a fotókat. Ami azt illeti, én angolul nem tudnám élvezni, gyerekkoromban megszoktam a magyar hangot ebben a sorozatban, ezért az Alfát csak magyarul tudom élvezni. Hiába, ez nekem örök sci fi sorozat marad, az igazi etalon.