Keresés

Részletes keresés

Sancho Pongo Creative Commons License 2003.02.18 0 0 92
Tésasszony, rövidebb már nem is lehetnél.

Szeretem a mű dolgokat, műanyag, műtopic, műhaj, műcsont, műhozzászólás, műfej, műfelháborodás... ezek jók, az űrkorszak leleménye.

Hát, kedves villma, ha te alapvetôen műanyag kérdéseket akarsz és műanyag válaszokat, ám legyen. Ebben tényleg nem tudok (tudok, persze, de nem akarok) asszisztens lenni.

A többit majd magam, magamnak.
Csók!

Előzmény: villma (91)
villma Creative Commons License 2003.02.18 0 0 91
Azt mondtad, szeretnél magadnak egy topicot.
Idegesitett, hogy oda mások is belepofáznak, belecsacsognak. Erre azt mondtam, rendben, legyen a bigyó csak a tiéd, én meg visszahúzok ide.
Azt nem mondtam, hogy itt kizárólag csak saját magammal szeretnék beszélgetni, sőt! Örülök, ha rám nyitják az ajtót. Azokat a nickeket sem fogom
bántani, akik bántó szándékkal érkeznek. Ha valamiben nem értünk egyet, vitatkozhatunk.

Te, sajnos nem vitázol, hanem kinyilatkoztatsz, fölényeskedsz, ovisnak, dedósnak, titulálod azokat
akik hozzászólásaikkal nem találják el a te pillanatnyi hangulatodat.

Te kiutasítottál engem és másokat is a "bigyódból", s amikor jeleztem, hogy többet nem
írok oda, akkor megkérdezted: azt hiszem, hogy itt
nem találsz meg? Nem hittem. Én nem mondtam, hogy
nem jöhetsz beszélgetni bármikor.

Kérdés: Mi bajod van neked magaddal?

Előzmény: villma (90)
villma Creative Commons License 2003.02.18 0 0 90
Kezd elegem lenni a kötekedésedből.
Elég rövid voltam?
Előzmény: Sancho Pongo (88)
vizi(mianick) Creative Commons License 2003.02.18 0 0 89
Pongo mester, köpködd ki a sündisznót, amit mostanában reggeliztél!
Előzmény: Sancho Pongo (88)
Sancho Pongo Creative Commons License 2003.02.18 0 0 88
Lehetne ezt kevesebb szóval is leírnod?
Előzmény: villma (87)
villma Creative Commons License 2003.02.18 0 0 87
Mit érzek, amikor beírom a nicknevem? ( jelszó automatikusan beugrik) Valamiféle reményt, hátha most sikerül olyat írnom, amit valaki megért.
Régebben nem ez volt a cél, régebben csak játszottam, bolondoztam, szórakoztam, krakélerkedtem. Sokan rá tudtak hangolódni a fantázia-játékra, akik meg nem, azok belémvágták a
kést.
Amikor beírom a nickevem, úgy érzem belépek egy
láthatatlan világba, ahol bármi megtörténhet, ami
szavakban kifejezhető ,és ami szavakban kifejezhetetlen.

Ismered Pilinszynek a KÉRDÉS című versét:

"Hol járunk már az éden fáitól!
Világunk büszke madarának
csőrében porladunk.

Hullám befagy.
Lüktetés, csobogás eláll,
meghasagnak az evidenciák.

Akárhonnan,
érkezhet mondat
akárhonnan?"

Előzmény: Sancho Pongo (84)
villma Creative Commons License 2003.02.18 0 0 86
Én már nem ámulok az értetlenségen, kezdem megszokni.

Előzmény: Sancho Pongo (83)
villma Creative Commons License 2003.02.18 0 0 85
Kérdezni nehéz? Valóban. Egész életemben kérdeztem, hallgattam a válaszokat, jegyzeteltem.

Meszemenően nem értesz egyet azzal, amit a kérdésekről, és a válaszokról írtam? Képzeld el mi lenne ha mindig, mindenben egyetértenénk.

" Csak nem várod el azt, hogy helyetted én még meg is értsem, amit mondok ".
Ez egy érdekes mondat.

Figyelj, Tie. Ti régi klubtagok vagytok, személyesen is ismeritek egymást, én pedig idesodrodtam, belenéztem a különböző topicokba, és
leginkább olyan "nyalomahangod", vagy "lövömahangod" megnyilvánulásokkal találkoztam. Konkrét kérdéseket annak lehet feltenni, akinek nagyjából ismerem a problémáit,
tehát van mire rákérdezni.Ha ez nem adatik meg, akkor a kérdések a levegőben lógnak, akárkihez is
szólhatnak, s ettől idegesitően általánosak lesznek.
Én a topic elején ilyen általános kérdéseket tettem fel, abban a reményben, hogy a beszélgetés folyamán egyéniesülnek.

Ha most megkérdezem " mivel van tele a bajod?"
rá fogsz döbbenni ,milyen nehéz válaszolni. Sokkal
nehezebb mint mondjuk lehülyézni a barátodat( vagy
akárki mást)

Előzmény: Tie (82)
Sancho Pongo Creative Commons License 2003.02.17 0 0 84
Itt egy kérdés kedvesch.

Mit érzel, amikor beírod a nickneved és jelszavad a megfelelô mezôkbe a fórumoknál?

Sancho Pongo Creative Commons License 2003.02.17 0 0 83
Villma, kedvellek. Minden hülyeséged ellenére. De kezdesz átmenni nagycsoportos ovisba.
Az isten szerelmére, ha valaki valamit leír, sôt, emelem a mércét, ha valaki valamit cselekszik, akkor az számodra értelmezhetetlen? Komolyan azt gondolom, hogy neked egy picit nem ártana, ha leszerelnéd a klaviatúrát a gépedrôl és csak olvasgatnál picit, hátha felrémlik valami.

Akarok magamnak egy topicot, ahova egyikôtök se ír. Miért? Csak. Mert most ilyet szeretnék. Nagy ez a hely, millió (akár felesleges) topiccal, rajtam kívül is van világ. Miután elmondtam, megkértem, hogy ne írjatok a webarátságba, bejöttök riszálni. Oké. Értem, a topic másról is szól, nem csak az enyém, csináljátok. Nyitok egy másikat, személyeset, magamnak, erre ott is táncikáltok. Szólok egyszer, szólok kétszer, háromszor - erre jön villma és megint becsacsog egyet, hogy érti, amit írok.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ha érted kedves, akkor jó, de akkor miért írod be? Nem gondolod, hogy felesleges?

Egyébként: az, hogy van valakinek egy saját topicja, amibe a saját szarjait írogatja, az nem kötelezôen jelenti, hogy más topicokba nem ír. Nem is mondtam ilyet.

Végül: tudod mit villma, ha bepánikoltál attól, hogy valaki komolyan vesz és számonkéri rajtad a topicod témáját, vagyis nem tudsz kérdéseket feltenni, ne engem okolj. Plíz.

És most mondok valamit el utoljára: nincs harag, szeretlek benneteket, ilyen formában is, csak ámulok az értetlenségen.

Előzmény: villma (81)
Tie Creative Commons License 2003.02.17 0 0 82
Ha figyelnél arra, amit a kérdéseidre válaszolnak az emberek, akkor lehet, hogy tisztább lenne a kép...

Írtam, hogy marhaság, tehát messzemenően nem értek egyet azzal, amit a kérdésekről, és válaszokról írtál. Írtam azt is, hogy hol találod meg, hogy nagyjából mit gondolok az egészről. Konkrétan megneveztem, Sancho már leírta, amit írtam volna...

A pofánvágásról, és az egyszerűbb megoldásról pedig azt gondolom, hogy ha nem értik meg, amit mondok, akkor tényleg inkább pofánvágok, mert valóban az az egyszerűbb... Csak nem várod el azt, hogy helyetted én még meg is értsem, amit mondok. Ez a te feladatod volna...

Az őszinteségről meg nem a "nyalomahangod"-at jelenti, hanem azt, hogy azt is karakánul elmondjuk, ha valamiben a barátunkat hülyének tartjuk. Ha a barátom hülyeséget csinál, és én nem hülyézem le miatta, akkor nem mondhatom magamról, hogy őszinte vagyok vele.

"Én szeretném megtudni " mivel van tele a bajod", de te nem vagy képes arra, hogy elmond. "

Eddig még nem kérdezted. A Te kérdéseidet is én fogalmazzam meg, és tegyem fel őket magamnak, hogy te kényelmesen üldögélve hallgathasd a válaszaimat? Na neemmm... kérdezni nem könnyű dolog, ha nem tudsz, ne akarj válaszokat kapni. Ha válaszokat akarsz, akkor tanulj meg kérdezni.

Előzmény: villma (73)
villma Creative Commons License 2003.02.17 0 0 81
Én már csak ilyen érték, és anyagelvű vagyok.
Akinek nem tetszik, nem áll szóba velem.

Jöhetnek a kérdések?
Na álljunk meg egy szóra.
Nem arról beszéltünk, hogy magánzós topicot szeretnél? Ahol csak Te beszélsz tenmagaddal?
Tisztázzuk a kérdést, aztán majd meglátjuk.

Előzmény: Sancho Pongo (80)
Sancho Pongo Creative Commons License 2003.02.17 0 0 80
Seggberúgdosni? Nagyon anális vagy ma tésasszony. :-)
Nem szokásom, ennél még én is fínomabb nevelést kaptam.
Kérdezd meg ôket.

A magányos topiccal menni valamire? ittt hibáztál kedves. Menni valamire. Érték és anyagelvű megközelítés.
Az, hogy kell egy topic, amibe csak úgy belefirkálhatok, anélkül, hogy erre más is ott érezne kényszert, szerintem minden egyéb helyen elvárható és megszokott. A neten egyelôre nem nagyon. És? Próba szerencse.
Még az se biztos, hogy amit itt látsz, láthatsz, az a "menése valamire" a dolgoknak. Bizony.

Nos, jöhetnek a kérdések, látod, megfeleltem rája.

Előzmény: villma (78)
vizi(mianick) Creative Commons License 2003.02.17 0 0 79
mindenkinek megvan a maga útja, a követéssel pedig nehogy úgy járjon szegény Tie, mint a Brian életében Brian. (emlékeim szerint Brian is valahova küldte őket)
:-)
Előzmény: villma (76)
villma Creative Commons License 2003.02.17 0 0 78
Bizony az, ha nem látod is a velejét! Ez bizony kényes kérdés, és megkaptam rá a választ is.

Te egy hatalommal bíró híres ( hírhedt ember vagy)
Hurrá!! Holdudvarodat elzavarod a francba, mert van holdudvarod, és mert megteheted velük, hogy kényedre-kedvedre seggberúgdost őket.

Azokat feltétlenül, akik készségesen odatartják
a seggüket. Én ugyan nem:)
A netbéli látszólagos szabadság látszólagos kritériumaival élve elszárnyalok tőled, s csak akkor jövök vissza, ha szépen megkérsz.
Mire mész a magányos topiccal? Én is próbálkoztam ilyennel ( Donna Quijote kalandjai)s úgy döglött be a topic, ahogy kizártam a hozzászólási esélyeket.
Ha tényleg magadban akarsz maradni, ha tényleg
magadba akarsz fordulni, akkor felejtsd el monitort.

Előzmény: Sancho Pongo (77)
Sancho Pongo Creative Commons License 2003.02.17 0 0 77
Ez neked kényes kérdés?
:-D
Jó.
Nem.
Nem szeretnék.

Függelék: hatalommal bíró, híres és hírhedt ember vagyok. A holdudvart meg rendre el szoktam zavarni a francba. Meg is lepôdnek rendre. Ahogy kell. Látod, arra is képtelenek az emberkék, vagy nickek errefelé, hogy ha nyitsz egy topiocot, elolvassák, értelmezzék, hogy ha azt mondod, hogy lezártad a témát, akkor tiszteletben tartsák, ha azt kéred, hogy ha lehet egy kibaszott topicban hagyjanak beírások nélkül - nem megy nekik. Ez szvsz köbö a bölcsis, ovis szint, de mit lehet tenni...

És rendre megsértôdnek, amikor nekirohannak a tényeknek. Pedig se harag nincs, se bántási célzat, se bakancs, se ostor. Szavak vannak, mondatok, magyarul, magyaroknak.

Előzmény: villma (74)
villma Creative Commons License 2003.02.17 0 0 76
Irányt jelez valamerre? Merre? Ha célravezető az irány, én fenntartás nélkül követem.
Az orális szex (is)jó dolog, erre nem kell külön felszólítani, ám ha egyéb is van a tarsolyban, hát kivele. Minden barátságos hangulatú, izgalmas dologra vevő vagyok.
Előzmény: vizi(mianick) (75)
vizi(mianick) Creative Commons License 2003.02.17 0 0 75
a Tienak is van bakancsa, egy bélelt Martens.
De a pofánvagdosás nem jellemző rá.
(legfeljebb irányt jelez valamerre, vagy orális szexre szólít fel)
Előzmény: villma (73)
villma Creative Commons License 2003.02.17 0 0 74
Mutatom, íme itt van.
Szeretnél hatalommal bíró, híres (hírhedt) ember lenni? Szeretnéd ha rajongó, seggnyaló holdudvarod lenne, és mindenki a te kívánságaidat
lesné?
Egyszerűen fogalmaztam, egyszerű, egyértelmű választ kérek.( Ne próbálj ákombákomokkal kitérni)
Előzmény: Sancho Pongo (71)
villma Creative Commons License 2003.02.17 0 0 73
Amikor megnyitottam a topicot, nagyon egyszerű kérdéseket tettem le az asztalra.
Én szeretném megtudni " mivel van tele a bajod", de te nem vagy képes arra, hogy elmond.
Inkább pofánvágsz, mert az az egyszerűbb megoldás.
Utálsz, amiért nem mersz őszinte lenni hozzám.
(és másokhoz se)

Előzmény: Tie (72)
Tie Creative Commons License 2003.02.17 0 0 72
Így van, ez egy egyszerű rövid válasz, válasznak viszont csapnivaló. Nem tudod meg, mivel van vele a bajom, csak annyit, hogy valamivel nem értek egyet. Szar kérdésre csak szar választ lehet adni. Ha meg már a válasz szar, akkor mindegy, hogy egyszerű, vagy bonyolult. Először a kérdezőnek kell letennie valamit az asztalra.
Előzmény: villma (70)
Sancho Pongo Creative Commons License 2003.02.17 0 0 71
Te szépasszony, mutass már egy kényes kérdést végre.
Előzmény: villma (70)
villma Creative Commons License 2003.02.17 0 0 70
nahát így néz ki az egyszerű, rövid válasz.
Előzmény: Tie (69)
Tie Creative Commons License 2003.02.17 0 0 69
Marhaság, de Sancho már leírta a lényeget.
Előzmény: villma (67)
Sancho Pongo Creative Commons License 2003.02.17 0 0 68
A kérdés mindig többirányú. A válasz már kevésbé érdekes, ha jó a kérdés, elég. A kérdés a mankó a válaszhoz, válaszolni egyszerűbb, mint kérdezni. Egy jó kérdésre a válasz rövid, érthetô, és nincs utána vita.
Nincsenek jó válaszok. A válaszok olyanok, amilyenek, de nem minôségi kategóriák.
Az ôszinteség mindig támadási felület - a hülyéknek, irigyeknek, együgyűknek, kipukkadt lufiknak.

Ezen felül még fontos az is, hogy van, akit megtisztelünk a kérdéssel, van, aki megtisztel a válasszal, de se a kérdés, se a válasz nem jár alanyi jogon. Ki kell érdemelni, hogy valakihez kérdést intézzek, vagy hogy valakionek válaszoljak a kérdésére. Ez nem ôszinteség, hazugság kérdés, hanem egyszerűen értékmérés.

Miért sír ott a lány, az nem költôi kérdés, pontosabban annak elég gyenge, mert a sztori is gyenge. Ujjgyakorlat, nem több. Mint egy imamalom, pörög.

Előzmény: villma (67)
villma Creative Commons License 2003.02.17 0 0 67
A kérdés mindig egyirányú, a válasz pedig annyi féle, ahányan fogalmazgatják.
A kérdés mindig rövidebb ,mint az a válasz, ami megkerülve önmagát visszatér a kérdéshez. A válaszok zöme ilyen. Rövid kérdésre lehet röviden, egyértelmüen, világosan válaszolni, de ez a fajta őszinteség támadási felületet ad.
Azokat a kérdéseket nevezem én kényes kérdéseknek,
amelyekre nem tudunk, vagy nem akarunk egyértelmű
választ adni, azért érintölegesen elbeszélünk mellette, vagy lecsapjuk, mint a taxiórát.

Ezzel együtt a válaszok érdekesek, éppen sokszínűségük miatt, mint ahogy a kérdések is érdekesek lehetnek, ha elég bátrak.
És vannak persze költői kérdések , amire csak
maga a kérdező tud válaszolni, vagy még ő sem.
(lásd: Mért sír ott az a lány?)

Előzmény: Sancho Pongo (66)
Sancho Pongo Creative Commons License 2003.02.16 0 0 66
Érdekesek egyáltalán a válaszok? Pontosabban: mi az érdekesebb, a kérdés, vagy a válasz? Mit nehezebb, kérdezni, vagy válaszolni?
villma Creative Commons License 2003.02.16 0 0 65
Nagy igazság.
(Tessék mondani, mért van a lónak négy lába, füle meg csak kettő?)
Előzmény: Törölt nick (64)
Sancho Pongo Creative Commons License 2003.02.14 0 0 63
Hát maga szerint melyikbôl? Na, maga sem egy Rubik kocka, hallja. Hát a Don Quixote címűbôl. Én vagyok rajta! Meg a szamaram.
Előzmény: villma (62)
villma Creative Commons License 2003.02.14 0 0 62
Jó fej !!! ( melyik filmből való ez fotó?)
Eredeti pofa vagy, tényleg:)
Előzmény: Sancho Pongo (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!