Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

horvath_mark Creative Commons License 2010.01.08 0 0 45
sziasztok!

Egy-két ülés alkatrészt keresek 3 ajtós sötét kárpitos 25-ösömhöz. Ha esetleg van valakinek fölösleges azt szívesen elfogadom, de egyéb tippek is jöhetnek ;) A mellékelt képen bekereteztem az anyósülésről hiányzó elemeket. Köszönöm segítségeteket, Márk
75crown Creative Commons License 2009.12.06 0 0 44

sziasztok.

Igazából csak egy tapasztalatot szeretnék veletek megosztani.

Nemrégiben vásároltam egy 75-ös rovert, gyönyörü állapot, kevés kilóméter, vezetett szervizkönyv. Mi kellhet még?

5 havi használat után jöttek a gondok, nem ment a hütöventillátor lapátja, forrt a vizem. A wallisnál aztmondták cserélni kell 156.000 ft a cseréje. Egy kissé ledöbbentem, de próbálkoztam máshol is.

Egy barátomtól kaptam egy telefonszámot és egy cimet.

Végül nem bántam meg, felhivtam, elmentem. Az autót megcsinálták, gyorsan, pontosan dolgoztak. (A márkaszerviz áraihoz képest a töredékéböl)

A gyáti kulcsot sem ismerte fel az autó, arra is ránéztek és a végén boldogan távoztam szeretett  autómmal.

A szervizre visszatérve, minfenkinek csak ajánlani tudom nagyon kedvesek voltak, korrrekt áron dolgoznak és látszik hogy nem az a céljuk hogy lehuzzák az embert pénzel.

Kértem egy névjegykártyát, leirom a cimet ha vkinek még gondja lenne:

HATALYÁK JÁNOS (öt keressétek, mindenre tud választ)

06209779988 vagy 0612913173

Budapest 17.ker Gyöngyvirág u. 52

www.landroverdiagnosztika.hu

Opelfan Creative Commons License 2009.04.08 0 0 43
Sziasztok!

Kocsit szeretnék venni mostanság, és ötletként felmerült a 75-ös Rover. Tudtok mondani a kocsival kapcsolatban néhány negatívumot hogy mire számíthatok ha szerencsétlenül választom ki az autót? Típushibákra vagyok kíváncsi elsősorban, illetve arra, hogy mire érdemes odafigyelni vásárlás előtt.

Köszi!
6Matt Creative Commons License 2009.03.18 0 0 42
SZia!

Jó az autó, de a Roveres társaságot az alábbi linken találod. Ez egy halott Rover fórum, a másikon kemény élet van. :D Ott választ is fogsz kapni.

Várunk szeretettel!
Előzmény: jozsef1975 (41)
jozsef1975 Creative Commons License 2009.03.17 0 0 41
sziasztok most készülök venni egy rover 1995-ös 620si t és érdeklődnék hogy milyen autó
6Matt Creative Commons License 2009.03.04 0 0 40
Elbasztam :)

Szóval:
ROVER FOROVER FÓRUM

6Matt Creative Commons License 2009.03.04 0 0 39
Kedves mindenki!

Roveres kérdéseitekkel keressétek meg a Rover FoRover fórumot
Ott biztosan lesz válasz!

ROVER FOROVER FÓRUM

Üdv.:
Máté
1freeman Creative Commons License 2009.03.04 0 0 38
Sziasztok!
Rover 620 hoz keresek elektromos kapcsolási rajzot.Tudna valaki segíteni ebben?Köszi.
1freeman Creative Commons License 2008.07.23 0 0 37
Sziasztok.

620 Si tipúshoz keresek jobb hátsó lámpát ,ha valaki tud ilyen értesitsen .Köszi
feri most Creative Commons License 2008.07.18 0 0 36
Rover 75 hátsó szélvédőt keresek. Ha valaki tud segíteni, kérem írjon egy mailt vagy hívjon, 20-2099300! Köszönöm
HDorci Creative Commons License 2008.04.22 0 0 35

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Mostanában tervezem majd első autóm vásárlását. Nagyon megtetszett a Rover25. Mivel nem igazán értek az autókhoz:), ezért csak az árat nézem és azt, hogy tetszen.

Persze az ismerősi körben mindenki le akar róla beszélni, mondván, ha bármilyen meghibásodás van, sokkal-sokkal többet kell költeni rá, mint egy másik autóra.. Igaz, egyiküknek sem volt ilyen autója, de így gondolják.. Légyszi világosítsatok már fel egy kicsit, azzal kapcs., hogy mennyire megbízható ez az autó, valóban így van-e, mint ahogy az ismerőseim állítják, meg hogy egyáltalán mit érdemes tudni róla. Légyszi a h_dorka@freemail.hu-ra írjatok nekem. Nagyon köszi előre is!!

Roley.. Creative Commons License 2008.03.17 0 0 34
Szasztok!
414si Roverhez rengeteg alkatrész eladó
z.olika Creative Commons License 2008.02.20 0 0 33

sziasztok  

rover 25-ös sebességváltó kellene S.O.S.ha valaki tudna segíteni az írjon:ibanyai@invitel.hu-ra.Előre is köszi

Daytona Creative Commons License 2007.08.03 0 0 32
Mi a fene folyik itt?
scenic(725) Creative Commons License 2007.07.15 0 0 31
Sziasztok
Autóvásárlás elött állunk, most egy Renault Scenicünk van, amivel sajnos egyre több a baj....

Váltásra pár autó jött csak szóba,(3-4 éves pl.:Kia Rio, Suzuki Liana)és ezek között van a Rover (abból is a 45-ös tipus)is. Szélsöséges a paletta, de nemigen akarunk 2 millio felé menni, és franciát inkább nem.

Meglepödtem az árán, 2001-2002 eseket nézegettünk, 1.4-1,8 millióért, és nagyon felszereltek, és nagyon szépek.
Különösen a feleségemnek tetszik, olyan tekintélyt parancsoló.
Olvastunk rola ezt is azt is, összességében véve jókat irnak rola, hibái persze ennek is vannak, (minek nincs) de több a pozitiv dolog amit olvastam.
Biztonságosnak irták többen, (bár kimondottan erröl a tipusrol töréstesztet nem találtam.)
Apróságokba kötöttek bele, hogy nem világit az ablakemelö gombja, meg nem jelzi ha fogy a benzin....ezek nem mérvadóak egy autóvásárlásnál asszem....
Kiváncsi lennék a Ti véleményetekre, 1-2 havonta 300-300 km-t autópályázunk, csemete még nincsen.
Milyen vezetni, van e erös hangja, szélzaj, futómüzaj, stb.....
Szrevizelésröl, javitásrol is változó dolgokat olvastam. Van aki olcsónak tartja, van aki nagyon drágának, és hogy nehéz alkatrészhez jutni.
Erröl mi a véleményetek, tapasztalatotok?

Köszönöm a válaszokat elöre is....

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.11 0 0 30

sziasztok!

rover 214!

ilyesmit szeretnék venni! valaki tudna műszaki adatokkal segíteni? megéri??

Wild_Wind Creative Commons License 2007.06.14 0 0 29
Hello mindenkinek:nem tud vki 200as 3ajtós roverhoz (1.4 16V) 99évjárathoz jobb ajtót(csak az üres ajtó kellene ezüst színben) és sárvédőlemezt(ez is ezüstbe lenne a legjobb) előre is köszönöm 06705269437
Habibi-88 Creative Commons License 2007.05.28 0 0 28

Sziasztok

Keresek

Mg MGF géptetőt bal első sárvédőt és lökhárítótartóvasat!

06205789719

r620 Creative Commons License 2007.05.28 0 0 27
Üdv Mindenkinek!
Rover 600-os sorozathoz 1db jobb oldali ködlámpa-takaró műanyag(Metálzöld színű) és 1db fényszórómagasság állító motor(bal-jobb egyforma)eladó.
5000 Ft ill. 6000 Ft,
4 db Rover 75 Dísztárcsa eladó! 15'-ös.
Lehet, hogy jó a 600 -as sorozathoz is
7000 Ft/db , darabonként (8000 Ft/db)
tel:20/3964391
szabris Creative Commons License 2007.05.21 0 0 26
Helló pontosan milyen motor van benne?
Előzmény: realsniper (25)
realsniper Creative Commons License 2007.05.14 0 0 25

Üdv!

Bontásra ítéltem 1994-es, 14 ezer (!!) kilométeres rover cabriomat. A kaszniból nem sok minden ép, inkább csak motor ill. elektronikai alkatrészek vannak. A motor és a váltó valamint tartozékaik hamarosan kiszerelésre kerülnek, ezek később lesznek eladók. A futásteljesítmény valós, az autó 1997-ben jött be az országba Németo-ból totálkárosan. 2005 végéig egy raktárban pihent 5 centi por alatt. Beépítésre megvettem, de
most eladom.
Eladó alkatrészek:
-csomagtérajtó (a karosszéria sötétzöld),
-teljes hátsó lökhárító,
-jobb oldali első ajtó üvegekkel, el. tükörrel. (az ablakmotor és a tükörlap hiányzik,
-hátsó lámpák,
-sértetlen jobb oldali első ülés+a többi ülés sérült vázzal, de ép kárpittal (vajbőr)
-hátsó dob nélküli kipufogó (érintetlen),
-kalaptartó fűtőmotorral,
-csomagtér oldalkárpit,
-eletromos antenna,
-fő fékmunkahenger,
-generátor,
-el. ablak kapcsolók+ezer apró vacak.
-vajből műszerfal az összes műszerrel, elektronikával (még a kaszniban)

Hamarosan:
a teljes 14 E km-es motortér (a hűtő és egy-két műa. cső hiányzik) Motor, kábelköteg, váltó, kuplung, szervó, kormánymű, kormányoszlop és az összes tartály, stb.

A teljes futóművet a fékekkel együtt már lenyúltam a saját 414 Si-mbe. Most már nekem is tárcsa van hátul... :-)

Érdeklődhettek: Naszvadi Gábor -Pest megye, Monor- (30) 9822-210, naszvadig@yahoo.com.

Józsi76 Creative Commons License 2007.03.12 0 0 24
Szeretnék venni egy Rover 216 si-t akinek van vele tapasztalata:fogyasztás,meghibásodások,szervizelés,stb.az dobjon egy em@ilt:szajlai@gmail.com

előre is köszi
Designe Creative Commons License 2007.02.17 0 0 23
SDI az dízel többi pedig a felszereltségre utal..talán az i az inyektor?
Alkatrész ellátás pedig minden van ami kell országon belül vagy bontóba ha nincs akkor rendelhető angliából.Nem drágább sokkal mint más autókhoz.Pl nekem eddig 93-as toyota corollám volt ahoz első féktárcsa hűtött került 10e-be most egy 98-as 420-om van ahoz is szintén annyi.
Vezműszíj olcsóbb a roverhez.
De pl az első kerékagy csapágy az drágább a toyohoz.
Vagy pl a kuplung tárcsa az olcsóbb a 420-hoz..szóval annyi, hogy nézd össze az eddigi autóidhoz az alkatrész árakat és meg tudhatod, hogy ehez mennyivel drágább.
Itt tudtsz nézelődni: http://shop.bardiauto.hu
Előzmény: Tomyr (22)
Tomyr Creative Commons License 2007.01.28 0 0 22

Sziasztok!

Tudna segíteni valaki?

Nincs Roverem,de azt hiszem hogy ezt fogok venni.Mit jelent az SDI rövidítés?

Milyen az alkatrész helyzet a márkához?

Ha lehet akkor a mailra írjatok :rtamasr@yahoo.com

Köszi.

zxrtimi Creative Commons License 2006.12.03 0 0 21

Helló!

99-es 214i-hez keresek alapjárat állítómotort!  SOS kéne! :(

Van ötlete valakinek, hogy hol kaphatok és mennyibe kerül?? Elég macerás egyelőre a reggeli indítás így :(

Előre is köszönöm!

RoverGSi Creative Commons License 2006.09.17 0 0 20

Üdv!

Segítségeteket szeretném kérni!

autómban elromlott a kilométerspirál és sehol sem találok bele ujjat!

Az ujabb rovereknek is belemegy a spirálja az enyémbe?

Várom a hasznos infokat és ötleteket!

Elég idegesítő hogy nem tuom mennyivel megyek!

drMinit Creative Commons License 2006.09.14 0 0 19
egy kis segítségre lenne szükségem:

Adott egy 2002" Rover 75 CDI.
Kiolvasás után 1x ! gyári immo kontakt hibát irt ki.
A hiba a következő lenne amihez Rover-járatos luzert keresnék:

Időnként nem hajlandó beindulni. Forgatni forgat, de nem indul.
A következő alkalommal, meg mint a svájci óra müxik.
Aztán vagy 2 nap múlva ismét nem indul. akár 20-30próbálkozás után sem.
Ha lekötjük a kulcsnál az immot, forgatni sem enged!

Ha valaki tud valamit, vagy taláűlkozott hasonlóval, ne tartsa magában.

Köszi Minit
Lord944 Creative Commons License 2006.08.31 0 0 18
Sziasztok!Rover 620si-hez vannak eladó szerkezeti és karosszériaelemek(sötétzöld met.)légzsákszett.érdeklődni lehet:-06209457830 Béres Marci vagy beresmarci@freemail.hu
szocsi1 Creative Commons License 2006.07.31 0 0 17

Sziasztok!

Volna egy kérdésem, remélem tud valaki segíteni!

Rover 75 öm van, néha teljessen elmegy a navigáció ami kissebbik gond, mivel nincs még m.o. cd ém, viszont néha gondol eggyet, és nyelvet, és kijelzőt vált, ezt miért csinálhatja vajon?

Várom értékes infótokat, köszönettel, szocsi1!

pestigyerek Creative Commons License 2006.06.04 0 0 16

Tudja valaki hogy kell gyári navi CD-t másolni? Nekem disc error jön elö ha beteszem. Szívesen küldök egy NERO-val disccopy-val írt Navteq nyugateuropát (utcaszintü Francia) VDO Dayton navigációval rendelkezönek akár ajándékba is hogy megtudjam én másolok bénán vagy az autom ilyen nyomi... ROVER 75 -ben ilyen rendszer van. Amugy milyen a magyar térkép? Mikori?

Előzmény: navigáció (15)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!