Keresés

Részletes keresés

Polka Creative Commons License 2003.01.02 0 0 37
OFF
Halló!

Lehet itten dr Regőssel "beszélgetni"? Van neki nikkje a Zindexen? Írogat ide?
ON

strongdong Creative Commons License 2002.12.30 0 0 36
"Én egy három diplomás, ismert közéleti ember vagyok, aki egy évtizeden át a magyar irott sajtó egyetlen New York-i tudósitója voltam.

Ha nem lennék vén róka marsall, most a fejemhez kapnék, hogy ez bizony sok mindent megmagyaráz. már, ha igaz.

kaleb Creative Commons License 2002.12.30 0 0 35
Regős egy igazi mizantróp. Ha szeretitek az ilyet, olvasgassátok. Ha nem, akkor menjetek el mellette, mintha mi sem történt volna.

Ráérünk akkor komolyan venni, ha hajlandó lesz komolyan beszélni velünk.

irapuato Creative Commons License 2002.12.30 0 0 34
dr. Regos irja:

"Én valóban észvesztöen magyarellenes vagyok.
Minden okom meg van rá.
Ahol csak tehetem betartok és be fogok tartani nekik.
A példaképem Cato római szenátor, aki minden parlamenti beszédét úgy fejezte be, hogy "egyébként javaslom Karthágó terljes elpusztitását."
Szeretem Funart is mert rávilágit ezeknek az Európába betolakodóknak a történelmi aljasságaira.
Trianon cimen szeretnék, ha Európát visszacsatolnák a Hortobágyhoz, miközben Etelköz valójában Afrika szerves része, legalábbis kulturális értelemben.
Schiff cikkében már több mint 20 hozzászólás foglalkozik velem, söt az én nevemben is irnak. én ezt rendkivüli módon élvezem, mert tiszta bizonyitéka annak, hogy milyenek a magyarok. Becstelen, eszetlen, primitiv, pogány fattyú fajta.
Hánynom kell ha rájuk gondolok.
További életemben - ezt igérem - csak azon munkálkodom, hogy a magyarság gonoszságaival megismertessem a tengerentúli embereket."

AronSatie Creative Commons License 2002.12.29 0 0 33
Hany diplomaja van??? A New York-i egyetemen szerzettet beleszamitottad? Ugyanis ollan egyetem nincsen.
Előzmény: egyket (29)
Újlaki Creative Commons License 2002.12.29 0 0 32
Ez az ember:

A. vagy nem normális,
B. vagy szándékosan ír marhaságokat.

C. az A. és a B. együtt.

devereaux Creative Commons License 2002.12.29 0 0 31
???
Előzmény: object (30)
object Creative Commons License 2002.12.29 0 0 30
Kudarcos zsírosparaszt.
Előzmény: egyket (29)
egyket Creative Commons License 2002.12.29 0 0 29
Igaza van. Bár én inkább csak sajnálom. Biztos sokat verték szegényt kiskorában, amilyen tenyérbe mászó képe van. Azért én is szívesen bosszantottam annakidején.

Szerencsétlen ember. Csak a 3 diplomájáról, az ezervalamennyi cikkéről, meg a limuzinos cégéről bír beszélni. Meg persze rólunk. Ennyi öröme van az életében.

Előzmény: elemes (24)
szarvasmarha Creative Commons License 2002.12.29 0 0 28
már én is csak reménykedhetek:-)
Előzmény: elemes (24)
enzo62 Creative Commons License 2002.12.29 0 0 27
de neked ki vitt be kisfureszt,hogy kivagd a dilihaz ablakat?
szuzmariam!!
Előzmény: object (26)
object Creative Commons License 2002.12.29 0 0 26
Sajnos nem. A kulák még abból is kimászik.
Előzmény: enzo62 (25)
enzo62 Creative Commons License 2002.12.29 0 0 25
jeezusom!haat mar a kenyszerzubbony sem biztonsagos?!?
Előzmény: object (22)
elemes Creative Commons License 2002.12.29 0 0 24
bar igazad lenne.
Előzmény: szarvasmarha (23)
szarvasmarha Creative Commons License 2002.12.29 0 0 23
nem hinném hogy itt valaki is anyázna,mindkét oldal egyöntetűen elítélte regőst és az írásait.

az anyázás melegágya a Kertész topikokban található.

Előzmény: elemes (21)
object Creative Commons License 2002.12.29 0 0 22
Ceterum censeo: Carthaginem delendam esse.

Dr. Regős végszava nagyívű, lényegretörő és mellbevágóan igaz, elég csak Karthágó nevét behelyettesíteni a magyar nép nevével.

Csak csodálni lehet önuralmát, amivel a magyar nép hitványságáról, antiszemitizmusáról és a világ népeinek sorába tartozni érdemtelen voltáról ír.

Ha létezik a magyar nép hitványságának, antiszemitizmusának és a világ népeinek sorába tartozni érdemtelen voltának oka, eredője, beszámítási pontja és vezérlőcsillaga, akkor az nem lehet más, mint a kulák.

A kulák, akinek múltba gyökerező, fejlődésképtelen és hatékonytalan pöffeszkedése az égre kiált, és aki ezt "föld", "magyar" böfögésbe burkolva megkérdőjelezhetetlen dogmává, jogalappá, az elnyomás eszközévé emeli és betonozza, ha valaki, akkor ő a felelős azért, ha a magyar nép a világ népei előtt antiszemitának, gyűlöletre és megsemmisülésre méltónak tűnik fel.

elemes Creative Commons License 2002.12.29 0 0 21
te beteszed ide, aztan jon husz olyan, akit felhaborit Regos es elkezdi anyazni, a moderatorok meg letiltjak oket. bravo.
Előzmény: szarvasmarha (20)
szarvasmarha Creative Commons License 2002.12.29 0 0 20
Nem vagyok provokátor.
Az ide bemásolt szöveget még akkor mentettem el,amikor Regős itt ámokfutott az indexen.
Pusztán azért tettem be ide,hogy mindenki láthassa,milyen ember is valójában,már ha egyáltalán embernek lehet az ilyet nevezni.
Előzmény: elemes (19)
elemes Creative Commons License 2002.12.29 0 0 19
ha nem provokator vagy, akkor buta jobbos (aki ugrik, ha ugratjak).
Előzmény: szarvasmarha (16)
enzo62 Creative Commons License 2002.12.29 0 0 18
"egy kis antiszemitizmus nem art"
nna,de tenni is kell erte valamit...
ugyes:)))
Előzmény: irapuato (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.29 0 0 17
Pedig erre nekik is csak legyinteniuk kellene...
Előzmény: elemes (15)
szarvasmarha Creative Commons License 2002.12.29 0 0 16
ezt kifejtenéd egy picit bővebben?

köszi.

Előzmény: elemes (15)
elemes Creative Commons License 2002.12.29 0 0 15
A provokator szvsz a topicnyito meg szarvasmarha.
A buta jobbosok meg ugranak.
Előzmény: MrJones (14)
MrJones Creative Commons License 2002.12.29 0 0 14
Regös arra jó, hogy a droidMAGYARok a zászlójukra tűzhessék, hogy lám, a zsidók utálnak bennünket.
Csak egy provokátor. A gusztustalanabbik féléből.
szarvasmarha Creative Commons License 2002.12.29 0 0 13
Pl dr.Regős írta e szép sorokat Tasnádi feleségének.

dr.Regös válasz erre | adatok | e-mail 2002-10-03 06:55:31 (112)

Örülj, hogy Tasnádi a férjed, mert ez után a hozzászólásod után nálam már délröl északra szagolnád az ibolyát, te mocskos lotyó.
Aki így beszél a férjéröl, annak nincs joga kegyelemért esdekelni.
Pintér mellett te juttattad oda Pétert, ahol most van, és ezért remélem megfizetsz.
Még azt várod tölünk te mocskos szuka, hogy szánjunk, bánjunk?

[előzmény : (49) Yootsie, 2002.09.30 10:38]

dr.Regös válasz erre | adatok | e-mail 2002-10-03 06:49:05 (111)

Bravó Cs!
Úgy hazudik ez a szajha, mintha a könyvböl olvasná!
Én személy szerint szétverném a pofáját.
Csak és kizárólag a picsájának él, meg a torkának.
[előzmény : (48) bluetie, 2002.09.30 08:11]

dr.Regös válasz erre | adatok | e-mail 2002-10-03 06:39:42 (110)

Erkölcsös Jucika!
Ugye a maga magánélete példaként állítható más feleségek számára is?
Én már réges rég különös kínokkal ölettem volna meg magát, nem pedig a buta vendégmunkását, a Steint.
A Stein valójában ártatlan, hiszen semmi mást nem csinál, mint kihasználja, hogy egy ilyen r....., mint ön, menedzseli a TV elnöki álmait.
Ha ö elnök lesz, akkor én leszek a pápa utóda. Képzelje mennyi az esélye Imikének, hiszen én zsidó vagyok.
Ne sirjanak Péter fenyegetései miatt, mert a maga Steinje meg engem fenyegetett meg, írásban!
Nem tudtam reagálni rá, mert a válaszomat az internet visszadobta azzal, hogy a cím ismeretlen, pedig pont erre a machbetesre küldtem.
Szóval a társadalom véleménye magácskáról az, hogy Ön egy közkurva, egy bárcabitorló ringyó.
Én ezzel nem osztom a nézetemet.
Szerintem ön egy kisstílü bünözö, egy gyáva patkány, egy tolvaj, egy gonosz, csak a nemiszerveinek élö asszonyállat, hogy Weöres Sándor szóösszetételét használjam.
Remélem Magyarországon is eljön az az idö, amikor az ilyen besúgó, roggyant, jellemtelen, pitiáner, müveletlen utcanök is, mint amilyen magácska, elnyerik méltó büntetésüket.
Egyben biztos lehet.
Magát és a lövölegényét senki sem fogja megsiratni, ha már nem lesznek.
Egyetlen búcsúkérdésem van, mielött lenyeli, vagy miután lenyelte a steini aromát, mos fogat, vagy gargalizál?

YaMo Creative Commons License 2002.12.29 0 0 12

Regős semminek sem a szóvivője vagy tudósítója.

(írásait olvasva szerintem ez egy provokátor,
célja valszeg a zsidóság lejáratása , mivel
ezzel a fröcsögéssel csak ezt éri el)

sanyi Creative Commons License 2002.12.29 0 0 11
Tenyleg, kepvisel valamit sajatmagan kivul?
Fine Tune Creative Commons License 2002.12.29 0 0 10
Regős egy senki. Csak olyan kevesen veszik a Magyar Hírlapot, hogy ott ilyenre is szükség van.
Előzmény: AliceCsodaországban (8)
elemes Creative Commons License 2002.12.29 0 0 9
No, azert akad egypar.
Ha R.P. tenyleg ezt irta, akkor inkabb sajnalatra melto.
Előzmény: egyket (2)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.12.29 0 0 8
Tulajdonképpen ki ez a Regős, hogy akár ha elf@ngja magát, akkor is nyilvánosságot kap? Őrültek irományait nem lapokban illik közölni, hanem a szihológusnak elemezni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!