Segítsen, aki tud!
Most vettem egy új joystick-ot (8 v 10 gombos - szóval olyat, amilyet ajánlottak ehhez a játékhoz), de nem tudom, hogy hol kell a gombbeosztást kiosztani vagy megváltoztatni. Bosszantó ugyanis, hogy Football Fusion Mode-ban nem tudom használni a gombok nagy részét.
Előre is köszi: FFT
Szako kösz a tippet,de a frászt hozod rám a videokártyámat most vettem:)))))
Vettem még ramot és most nem dobott azóta ki,de lekopogom.(256 van most benne).ha megint elkezdi megpróbálom a azt amit te irtál.Ja,a patchek sincsenek fent most.Mégegyszer kösz.
korábban velem is rendszeresen eljátszotta ezt a dolgot (nekem is eredeti).
a konfigod természetesen elég neki, problémája - szerintem - a videokártyával van. bár ehhez a típushoz nem értek, próbáld ki azt, amit én tettem, és tegyél fel újabb (vagy akár régebbi) drivert hozzá. nekem szerencsém volt, a második vagy harmadik verzió már jobban tetszett a gémnek, azóta nem dobál ki gyakorlatilag soha.
Miért van az hogy a játék (TCM2003) állandóan kilép a winfosba???
egy rakás hozzászólást elolvastam már,leszedtem a patcheket,felraktam és mindig kilép,általában a 3d meccsenél mikor cserélek pl, "resume game" és ki is dobott.Az autosave-t kikapcsoltam!
Ha tudja valaki a választ vagy lenne vmi 5lete legyen kedves és irja le nekem,előre is köszönöm!Azért leirom az adatokat.
A játék redeti,nem másolt!
A TCM2003 update 1.10 ,a TCM2003 update121_b ,a TCM2003 update122Editor ,és a TCM2003V130-as patcheket telepítem fel a játékra.ezeket a http://ghud.uw.hu/index.php?id=0 - rolszedtem le,gondolom az oldalt ismereitek!
Csak most néztem, hogy a 2003-hoz keresel dolgokat. Ahhoz valszeg semmi nincs. Miért nem a 2004-et nyomod? Ahhoz van minden (bajnokság, fordítás, hangok,stb.). Talán még nézd meg a
Soccer oldalon. Itt van több száz kiegészítés de magyart ne várjál:(
Sajna ott sem volt. A Tcm 2004-hez van, de az nem hiszem hogy jó a 2003-hoz is. Köszi a segítséget, de nem tudok magyar csapattal Bl-t nyerni, pedig már nagyon szeretnék.
Akkor töltsd le a fifahungary-ról a TCM HSP (asszem ez a címe) fájlt. Elég nagy de benne van minden magyar dolog (csapatok, fordítás, zászlók, logok, stb).
Namost azt hozzátenném, hogy nekem a program (mint minden másik) eredetiben van meg, magyar nyelvű kézikönyvvel. És még így se tudom a választ. :)))))
Szóval a kézikönyv se minden, arra pedig nagy összegben fogadnék, hogy nőnemű ember fordította, mert olyan hihetetlen futballidegen kifejezések vannak benne, hogy néha komoly gondot okozott kitalálni, mire is gondolhattak. :ppp (Ráadásul van benne sajnos néhány igen komoly félrefordítás is, szóval asszem angolul hamarabb megértettem volna... :)) No mindegy. Azért az kétségtelen, hogy a megléte _nagyon_ hasznos.)
Elkezdtem visszaolvasni a topic-ot, hátha találok valamit, de azért +kérdezném, hátha valaki egyből tud segíteni, nekem valami leírás kéne a játékhoz, valami hasonló problémám van mint az elöttem szólónak, főként a fáradság - erőnlét probléma amivel a csapatom küzd. No meg Edzéssel kapcsolatos tanácsok kellenének. (Ha belegondolok az edzéssel van bajom asszem mert az összefügg a a fáradtsággal és erőnléttel)
Köszi előre is minden helpet! Addigis visszaolvasgatok...
Áruljátok el, ti hogy kontrolláljátok a fáradtságot a 2003-ban?
Nekem van vagy 30 fős keretem, akiket gyakorlatilag rotációs rendszerben meccsenként cserélgetek, különben nem bírják a 3-naponkénti meccsdömpinget (bajnokság, hazai kupa, nk. kupa), egyre feljebb menne a Fatigue-juk, pl. 2-3 meccs alatt 0-ról simán eléri a kritikus 50-et..
Nem tudom, mit kéne velük tenni, az edzéstervet a gépi edző (6-os szintű!) generálja, a motivációt pedig általában csak 5-ösre teszem a meccseken, sőt, volt, ahol még ennél lejjebb (2-3-ig) is mentem. Viszont ekkor már tényleg elég necces a teljesítményük sajna.. (Minden meccset "élőben" követek végig.)
Újra kellett húznom az oprendszert. A TCM-t is újra kell telepítenem, de nem szeretném a mentett állásokat elveszíteni. A gond az, hogy sehol nem találom. Szóval ha valaki képbe van, hogy a mentett állások hol rögzülnek, azt beírhatná. (save könyvtár nincs)
Igen ez is vicces, hogy a második szezonban kevesebb fizetést kapot, mint az elsőben, pedig full boldog mindenki :/
Egy sérülés után lábadozó játékos erőnlétét, hogy lehet újra feltornászni az eredeti értékre? nekem lent maradnak olyan 20-30 körül.