Hello Mindenki !!! Problémáimra megtaláltam a megoldást : egyszerüen rosszul raktam össze a variot .....!!!!!! De még mindig megvan az ,30-40 km/h-ig húz,aztán 50- 60 km/h -s sebességtartományban elég sokáig tendál majd gondol egyet, és meg indul mint az őrült .(óraakasztásig) Egyszerüen nem tudok rájönni mi lehet a baja .Ha tud valaki közületek megfelelő megoldást ,ossza meg velem !!!!! Előre is köszi !!
Minden fajta CPI vel kapcsolatos kérdésre megpróbálok válaszolni Emilben. ne harizzatok de marhára fárasztó a Testőr élet.
Motoros baráti üdvözlet Dániel
Még egy kérdés !! : Mióta megtörtént a görgőcsere ki×××ottul melegedik a dekli . (esetleg csúszik az ékszíj ) és nem húz eléggé de pörög mint az állat . Mi lehet a probléma ??
Sziasztok ! Na ! ma végre kicseréltem a görgőket (gyári ról 4.7 -gr ra ) .Nem vagyok elájulva az eredménytől .....!!!! Eddig akasztotta az órát, de most alacsonyabb sebességtartományban jobban gyorsul ,de viszont nem annyi már a vége(km/h ). Illetve gyengébbnek érzem a motort . Mi az oka, mit tegyek ?? (esetleg más súlyú görgők ?? )
Üdv! Hjaaaj emberek! De örülök hogy itt lehetek! Rég voltam, mi a helyzet itt? Dani! nemtom hogy, de eltűntél msnről tőlem.... Megadnád az msn címed? Beszélni szeretnék veled a kis CPI-m ről. Előre is köszi! Tanácstalan vagyok, mit műveljek a mocimmal hogy jobban menjen. Milyen hengerszett kéne bele? Milyen egyéb alkatrészeket kéne cserélni? Ezekre jólenne ha tudnátok választ adni. Jah és egy körülbelüli ár se lenne egy uccso szempont. Kösz midnenkinek! Tényleg amugy valamikor még a nyáron nem csinálunk egy találkozót? valahogy jó lenne összehozni.
Írtam a honlapodra is, nem tudnánk beszélni arról, hogy egy kis segítség kellene, nem merek belevágni a hengercserébe, még nem csináltam, speciális szerszámaim sincsenek stb.stb. Írj légyszi egy telefont a tutibikukaccitromailponthu-ra és felhívlak.
Sajnos, hogy az alapjárat beállítását kipróbáljam most várnom kell, mert az a szomorú dolog történt, hogy alul az olajtartályból a karburátorba tartó gumi tömlő lejött (hogy ez hogy történhetett???) , az olaj visszajelző nem mutatott semmit, mert egy liter olaj volt benne és az idő ameddig elcsorog... Mikor megálltam, észrevettem, megcsináltam a tömlőt (jó szét kell dönteni :-( ) Sajnos azonban mire kihűlt megmozdíthatatlanul BESÜLT A DUGÓ :-(((((((.
Most mit lehet tenni? Ez henger és dugó cserével jár, vagy javítható ez?
70 CCM öntötvas henger szet ami 30 ezer forint + fötengej szimering ami 1110 ft + fötengej csapágy amiböl 2 db kell 1800 ft / db , felsö hajtokar tügörgö ami 1000ft , karbon membrán lapok 4000ft , könnyeb görgök ami 2000 ft, nyitot CDI magyrul tiltás nélküli 5000ft, 17,5 karburátor 15000ft, sportkipufogo pl. spprt 6.... 27000ft
hi hi. 4,6 lovat gyorsan fejezsd ell. 3,5 lovas . én csak CPI tunigal foglakozok és egyik se volt több mint 3-3,5 lovas. a gyári adat nem fedi az igazságot. km/h orában amit látol hogy 80 km/ora az akkor 60 km/h valos adat. szovall semmire ne számics. egy 70 ccm henger szett 90 fölé röpiti a gépezetet tiltás nélküli CDI vel.
Motor:
Kétütemű, léghűtéses motor
Lökettérfogat:
49,8 ccm
Teljesítmény:
3,4 kW / 4,6 LE
Indítás:
mechanikus, elektromos
Sebességszekrény:
varriátor
Fékek első/ hátsó:
tárcsafék/ dobfék
Gumiabroncsok:
első 3.50- 12, hátsó 3.50- 12
Az üzemanyagtartály űrtatalma:
5,2 l
Hosszúság/szélesség/magasság
1830 x 680 x 1150 mm
Szín:
sárga, piros, kék (alufelni a robogó színében)