Nem gyenge ez a topic, bár megmondom őszintén, nekem gyeplabdából csak a női változat tetszik.
Mikor csinos kis szoknyácskákban szaladgálnak a lányok, közben néha lehajolnak (jó mélyen) hogy beleüssenek a labdába...Hmmm.
Jobb, mint a cicavízió.
figy a végén átrakják a topikot a kultúrába azt leshetünk h csaka darkok gyönnek gyeplabdázni.
énegyébként nem számítok kiegyensúlyozott pozitív életszemlélettel felszerelkezett fiatalnak szal egyrészt biztos vagyok benne h itta sok drukkerkocsma között már születése pillanatában levegőért kapkodott majd rövidke sikoly kíséretében elhalt a topik, másrészről viszont legszívesebben eltiltanálak a zenéINKtől mielőtt nekimész vmi malomnak v egymagad eltorlaszolod a erzsébethidat.
stop whisperin' start shoutin'!!! (radiohead)
cohen nem jó gyógyszer. coz everyone lives and everyone dies, hello my love and my love
mindenki gyeplabdázzon mert csupa aranyos ember van ott és jó sport a hoki.
Once there was a path
and a girl with chestnut hair,
and you passed the summers
picking all of the berries that grew there;
there were times she was a woman,
oh, there were times she was just a child,
and you held her in the shadows
where the raspberries grow wild.
And you climbed the twilight mountains
and you sang about the view,
and everywhere that you wandered
love seemed to go along with you.
That's a hard one to remember,
yes it makes you clench your fist.
And then the veins stand out like highways,
all along your wrist.
And yes it's come to this,
it's come to this,
and wasn't it a long way down,
wasn't it a strange way down?
naszóval az a girl with chestnut hair
az is játszott meg én is mindketten jól otthagytuk mert nem értünk rá. de attól még sőt! éppen ezért mindenki menjen hokizni.
vmennyire igazad van, de én már annyi remek embert ismertem meg 3év alatt itt az indexen h felmerült bennem vajh mennyi remény van egy ijjesfajta index-csapat létrehozására kiegészítve pörsze a régebbi játékosállománnyal vmennyire.
ez1 nagy kísérlet minta czíme is mutatja. énmagam 15éve játszom előtte kis jégkorong volt, saz a tapasztalat h jegesek remekjól képesek beilleszkedni pl sőt a többé-kevésbé sikeres zenekarok dobosai is meglepően ügyesek (eszenyi gabi - warpigs/jobbszélő:)
En asszem esetleg a PestiEstbe kellene beleraknod,hogy menjenek hozzad gyeplabdazni.Sokan olvassak,mert ingyen van,es az ilyen kozhasznu "sportolasi lehetoseg" jellegu hirdetesek tudomasom szerint ugyszinten ingyen jelentethetok meg.
ui.:bocs ha csalodas a hozzaszolasom,vigasztaljon,hogy legalabb felhoztam a topicot.:))))
lassú vagyok az igaz meg h kiszolgáltattam szerencsétlen topikot egy magadfajta bucószettitacsi szintű nullázóidiótának azis igaz de a német helyesíráshoz gyanítom annyi közöd van amennyi harmadik osztályban margitnénitől rádragadt te maaarha. (nagybetűk miii? nemszeressük a nagybetűt. elég 1érv?)
fölidegesít egy ijjen állat a szent cél mega háttérben bújik csak ejj.. abbaishagyom énkérekelnézést.
a hosszú és tartalmas topiknyitó beszéd ezúttal elmarad tekintve h edzésről értem haza éppen s kellemesen fáradt vagyok. a mai napon két újabb embert veszítettünk akik saját bevallásuk szerint nem tudják vállalni a felsőoktatás által rájuk pakolt terheket (hm énpl tudom immár 4 éve) és kiszálltak a nagy magyar sportéletből egy időre.
egy (ithon) ennyire kicsi/alultámogatott (fideszolimpia miii? d'oh!) sportág mint a gyeplabda ezt kevésbé képes elviselni mintpl a focikézi/kosárlabdakaratekölyöksztepaerobikk etc.
ezúton szeretném felhívni az összes jelenlévő haziúr/asszony, unatkozó egyetemista/közép+áltiskolás, elhízott depeche mode rajongó, valamint magáncowboy figyelmét h a sportág utánpótlásért kiált. aki kedvet érez hozzá h hetente kétszer dagadtra verjék görbevégű botokkal a sípcsontják kérem jelentkezzen!! ha csupán érdekel h mi a helyzet ezzel a spottal, history, egyebek akkkkoris!!!
A Nagy Gyeplabda Projekt ezzel első állomásához érkezett.