A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Ne légy már ilyen naiv, 15-20 éve nem hagyja abba. És nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, és nem, satöbbi.
Nem, kérlek, itt az egész náció pszichopata, egy meg még pszichopatább volt közülük. Valamint az angol proletár mint olyan is világhírű. A francia vérmesebb, leszámolósabb természet, ennyi.
„Lord Protectorrá történt megválasztása után beköltözött a királyi palotába és elkezdte felségnek szólíttatni magát.” :))) Micsoda utolsó féreg. Napóleon ehhez képest maga a Fény.
Érted, Cromwell-lel szabadult a világra az, hogy angolszász vagyok, kiválasztott vagyok, és Isten nevében legyilkollak, ha sérted az üzleti érdekeimet, mert hiszen protestánsként nekem van igazam, és az Úr az általam fölállított mészárszékben gyönyörködik.