Keresés

Részletes keresés

Photo Shop Creative Commons License 2002.08.11 0 0 411
Az eredeti kérdésre: ki látott már - filmen kívűl - nácit??
Luby Creative Commons License 2002.08.11 0 0 410
alfredoo !
Frankával kapcsolatos mondandod juttatta eszembe,hogy valamikor a ifjabb koromban tanultam psychológiát is és egy érdekes betegség csoport nagyon izgalmas volt.
Adva van egy ember (főként férfi-ennek is vannak psychés magyarázatai!),aki egy általa kitalált történetet annyiszor mesél el,hogy beépül a tudatába és halálos fenyegetéssel sem lehet rávenni,hogy elismerje hazugságként.Mert számára a sok ismétléstől ez megtörtént.
A mai politikai életben,úgy általában a közbeszédben igen sokan szenvednek mindkét oldalon ebben a nem életveszélyes ,de elég kínos lelki betegségben.
Üdvözöl:Luby,aki Gábor
alfredoo Creative Commons License 2002.08.11 0 0 409
pista

franka jon fredi megy.

frankanak nem maradt ott rokony. franka csalad attol sokkal ugyibb.

ennekem mar az is furcsa amikor a pap a szeretetrol dumal. kozben majd kiesik a szeme. ugye ez blaszfemia?

nekem franka nem tud igazan hiteleset mondani. annyira egyoldaluan kezel mindent. valamire azt HISZI hogy az igazsag es mondja. mi lenne ha NEHA meghallgatna a masik felet. mert a masik feltol egeszen masfele tortenet kerekedik ki.

franka vilaga annyira egysiku. vannak a rosszak es a jok. szvsz.

reggelente fialat hallgatom de nagyon unom. aki hallgatja az valoszinuleg sejti hogy miert. mar arra gondoltam hogy begyujtok innen telefonszmaokat es radio helyett reggel ot percet beszelek mind a ket oldallal. ez tobbet erne mint fiala, franka es a tobbiek. nincs egy normalis, hallgathato, politikaval foglalkozo radiomusor?

es te a vilagradiot hallgatod? tok jo.

ja es az info radio sem jo mert allandoan ismetelgetnek. nem igaz hogy nem lehet egy olyan radiot csinalni ahol minimalis az ismetles. es csak a tenyleg erdekes dolgokat ismetlik.

a bolgar musor tetszene (bolgar nelkul egy picit jobban) de tul sok a szakerto. en a hallgatokat szeretem hallgatni. szakerto is lehet de cca 1/4 ennyi. te szoktad hallgatni?

Előzmény: K.Pista (408)
K.Pista Creative Commons License 2002.08.11 0 0 408
Kedd vagy Csütörtök reggel(valamelyik Frankás napon) a Pannonba a Don kanyarban eltüntekről volt szó.Nem hallottad?
Előzmény: alfredoo (407)
alfredoo Creative Commons License 2002.08.11 0 0 407
pista

mar csak azert is mert nagybacsi don kanyar. eltunt. vagy ilyesmi.

mindig arra gondoltam hogy lehet hogy nagybacsit aki bela volt es a nevemben is szerepel lehet hogy hazahoztak. lehet hogy a velencei tavi hosi emlekmuben nagybacsi van. lehet hogy egyszer odamegyek es rairom

bela bacsi nyugodj bekeben!

Előzmény: K.Pista (405)
alfredoo Creative Commons License 2002.08.11 0 0 406
pista

olvasni, tanulni es muvelodni. persze kizarolag alfredoobol....

640000 es a TOBBIEK!! inc don kanyar.

Előzmény: K.Pista (405)
K.Pista Creative Commons License 2002.08.11 0 0 405
És 200000 halott, a Don kanyarban?
Az smafu neked?
Előzmény: alfredoo (398)
alfredoo Creative Commons License 2002.08.11 0 0 404
pista

az un holocaust biznisz mikor kezdodott? es az allitolagos koszonetmondas mikor volt? en ha valakinek penzt adok (ilyen NINCS) akkor nem szoktam koszonetet mondani. hanem elfogadom a koszonetet. horthy uriember volt es megkoszonte a kapott penzt.

remelem nem a kiirtott 4-600000 zsidot koszontek meg. mert az csunya dolog lenne.

ha meg az en eletemet valaki megmenti azt a sajat nevemben megkoszonnem. de ezek a gazdagabbak voltak. es azt hiszem ez egy uzlet volt. annyi sulyu arany ahany ember elhagyhatta az orszagot. az arany meg kellett a haborus erofeszitesekhez. a torveny meg meg bizottsagokban volt a vagyonfosztasrol.

na hulyeskedek, de valami lehet benne...

Előzmény: K.Pista (400)
K.Pista Creative Commons License 2002.08.11 0 0 403
alrédó!
A hozzászólásodat az antiszemitizmussal kezded, és Schmitt Pállal zárod.

Ez nagyon átlátszóra sikeredett.

Előzmény: alfredoo (401)
alfredoo Creative Commons License 2002.08.11 0 0 402
szopiszuri

az en allaspontom (remelem is) jobban fog tetszeni pistanak. ugye neked sem CSAK 600000 halottad van?

Előzmény: szopiszuri (396)
alfredoo Creative Commons License 2002.08.11 0 0 401
gabor

szerintem nem

1., en nem vagyok kereszteny de ha lekopnek nem kopok vissza. elgondolkodok. beindul egy mechanizmus hogy probaljam elfelejteni. ha igazsagtalan volt lehet hogy tollat ragadok. persze ez igy nem igaz. de senki nem kopott le senkit. ha meg megdobnak kovel lehet hogy TENYLEG kenyerrel dobok vissza

2., antiszemitizmus volt a haboru elott mindenfele olyan kivalto inger nelkul amirol te most beszelsz. tehat a tortenelmi minta rendelkezesre all. ismetlem semmi olyan kivalto inger nem kellett hozza. viszont eleg mely es hatasos volt. nem a deportalasra gondolok. hanem arra gondolok hogy zsidoknak tilos volt a dunaban furodnie. ez a kedvencem. meg a kefeles tilalma. ha valakit rajta kaptak eliteltek fajgyalazasert. a mi apukaink es anyukaink. ez volt. tehat ez teny volt. a mostani jelentkezeset ezert nem mernem a partokra kenni. illetve az altalad zsidonak definialt partra. aki nekem nem igazan szimpatikus pedig vastagon azokat az elveket vallja mint en. sokmindenben.

3., szerinted tenyleg nem elnenek meg ezek a partok ha nem lenne velt vagy valodi antiszemitizmus? a csoori cikket ki irta? soros ugyben ki verte a tamtamot. osszeeskuves? most akkor csurka szdsz berenc? orbanek eletre halalra vannak az szdsz-el? akivel fegyvertarsak voltak?

ezzel egyutt nem zarom ki a kulonbozo piszkos politikai machinaciok megleeteet. MINDKET oldalrol. (ugye ezt te sem vitatod)? de arra van az ujsagiras hogy ezt felfedje.

ugye itt volt szo rola? ugye itt felejtettuk el? debreczeni megvadolta a sajtot hogy a nemeth zsolt kijelentest az agyagbadongolesrol orbanra kente. nem tudom mi a kulonbseg orban es fidesz kozott (mert a fidesz kert a kifejezesert elnezest) de tenyeket nem kaptam. mikor es hol kente orbanra? mi volt a szoveg? mert a szoveget ketfelekeppen lehetett ertelmezni. igy is ugy is. valasztasokrol IS szolhatott, agyagbadongolesrol IS szolhatott. ti akik kepzettebbek vagytok miert nem adtok linkeket. hogy el tudjuk donteni. hiszen itt egy eset amikor a baloldali ujsagiras tettenerhetoen sarozott. ez nem egy felmondat.

miert nem kovetelitek jozsa kepviselo ur menjen a banatos pics@ba. hazudott. nem az anyazasert mert tolem tobbet, nagyobbat, szebbet is mondhatott volna. de utana hazudott. miert nincs errol tema.

miert nincs topik schmidt pal megallapodasarol a levegosokkel. pontos szoveggel. mert esetleg kiderulne hogy schmidt pal politikai ongyilkos? te mar bulizol en meg dolgozok. de nagyon szarul fizet a meh. egyebkent nem gondoltam hogy nem olvasod el de tenyleg hosszu volt.

Előzmény: Luby (394)
K.Pista Creative Commons License 2002.08.11 0 0 400
Ez nem igaz.

Horthynak, amikor már emigrációban volt, köszönetet mondtak a zsidók.Titokban persze, hogy ki ne tudódjon, mert akkor dugába dőlt volna a holokauszt-biznisz.

Előzmény: sicmac (399)
sicmac Creative Commons License 2002.08.11 0 0 399
Horthy zsidómentőnek mondható akciója, amit inkább gazdagmentőnek lehetne mondani, azt eredményezte számára, hogy élete utolsó évtizedét a nagyon kellemes üdülőhelyen, Estorilban élhette le. Egykori zsidó barátai tartották el maradák vagyonukból. Forrás: Milotay István: Egy élet Magyarországért. (Gere-kiadvány, persze, de Horthy-ellenes)
A teljes zűrzavarhoz azonban még érdemes Adolf Bácsi csak franciául megjelent, állítólag Bormann és Goebbels által gondozott végrendelete, amiben arra a következtetésre jutott, hogy a zsidó nem vérségi alapon működő, hanem "mentális faj". Na, erre varrjon valaki gombot. Bár a "wer Jude ist, das bestimme ich" elvből logikusan következik.
alfredoo Creative Commons License 2002.08.11 0 0 398
pista

nem minositettem. ha ismetlem nem minositettem.

nekem ha errol beszelunk mindig a 40000 vajdasagi magyar jar a fejemben. es valahol rosszabb sorsuk volt mert TUDTAK hogy mi var rajuk. es ossze volt drotozva a kezuk. es kinoztak oket. es meeg olyat is mondtak hogy karoba huztak oket.

biztos volt kozottuk bunos. ne es? ugye hogy gyula bacsi IS jo ember.

szerintem spongyat ra!

egyebkent a tobbi nyolcat meg elvitte volna a cica ha a cica enne az almat. de igy valoszinuleg a kutya vitte el.

pista!!

ugye erted. NEKEM 640000 halottam van. meg a TOBBI!

SPONGYAT RA!!! szvsz

Előzmény: K.Pista (393)
sicmac Creative Commons License 2002.08.11 0 0 397
Éntőlem lehet Horthynak is szobra. Mint a Monarchia utolsó főtengerészének. Annak jó volt. De Kormányzó Úrnak nem vált be.
Szulejmán viszont kiváló szultán volt. A magyarok ellen nem volt semmi kifogása, azon kívül, hogy feltartották a "nemcse Bécs" felé vonulva. A világtörténelem egyik jeles alakja, és elég rég volt a dolog. Mellesleg, Abdurrahman pasának, Buda 1686-os védőjének is van emlékműve Budán, "Vitéz ellenfél volt, nyugodjék békében" felirattal.
Előzmény: K.Pista (360)
szopiszuri Creative Commons License 2002.08.11 0 0 396
ha van 10 alma az asztalon és abból nyolcat felzabálsz, ne az almákat hibáztasd, hogy eltűntek, és ne legyél büszke arra, hogy kettőt meghagytál.
Előzmény: K.Pista (393)
qncogi Creative Commons License 2002.08.11 0 0 395
Hova lett 8?
Előzmény: K.Pista (393)
Luby Creative Commons License 2002.08.11 0 0 394
alfredoo !
Most olvastam el ,ellenkező feltételezésed ellenére az írásodat.Még egyszer el akartam olvasni elemezve,de vendégek jöttek.Így ma nem válaszolok csak egy mondatot (szinte házifeladatként)-lehet e használni politikai fegyverként az antiszemitizmus elleni harcot,használja e valamelyik párt,és ez gerjeszt e további antiszemitizmust?
Egyébként a kígyó-kutya kiváló móka volt.Gratulálok! Luby,aki Gábor
K.Pista Creative Commons License 2002.08.11 0 0 393
Van 10 alma.

Neked mi a jobb, ha abból a tízből kapsz kettőt, vagy az, ha egyet sem kapsz?

Előzmény: alfredoo (389)
alfredoo Creative Commons License 2002.08.11 0 0 392
bormester

biztos most mar senki sem emlekszik de a pannon radioban es gondolom mas hasonlo forumokon mar az uj alkotmany megirasan szorgoskodtak. hogy mi legyen benne. hogy mi az ami rossz a jelenlegi alkotmanyban.

nagyon be voltak indulva.

kernem hogy ha olyat irtam ami az utanad kovetkezo beszolasban emlitesre kerul akkor mutassatok ra. hogy bocsanatot tudjak kerni a jobboldal fikazasa miatt.

persze a valasztasi csalasok temakoreben egy ket kurnyad elszaladhatott. de a valasztasi csalasok lugejet nem mi kezdtuk emlegetni. a jobboldal jott elo azzal hogy itt bizony megmagyarazhatatlan valasztasi csalasok tortentek. az mszp reszerol. a szemet csalo, valasztasi csalo mszp reszerol. es erre a legkevesebb bizonyitek a ferihegyi gepek erkezese es indulasa volt. ha en erre azt irom hogy rosszindulatu hulyeseg az a jobboldal fikazasanak tenyet kimeriti?

Előzmény: bormester (381)
alfredoo Creative Commons License 2002.08.11 0 0 391
gabor

ugy orulok amikor komoly emberek komolyan valaszolnak. NEKEM!!!

1., honnan tudjak kulonbseget tenni fidesz es mdf kozott. ha mar szovetsegben vannak. egyebkent engem az mdf nem foglalkoztat. majd ha nagyobb part lesz. majd ha kevesebb lesz kozottuk a megelhetesi politikus. majd ha david ibolya el kurnyadozza magat amikor kover laszlo a borotvalkozo tukrot ajanlja neki. miert nem voltak tokosok. tokosok az orokosok. lehet hogy jobban jartak volna a kulon indulassal. reszemrol megelhetesi politikusokrol nem igazan...
a fidesz meg tolodott. valamiert. az itteni fidesznyikok is. (nem dehonesztaloan). ezzel egyutt lehet valami abban amit mondasz hogy ez a baloldali strategianak IS resze volt/lehetett. lelkuk rajta. ha igy van nem szimpatikus de en nem tudom elvalasztani az igazat a feligazsagtol. te meg minden bokorban ellenseget latsz. (de ez normalis csak nem biztos hogy igaz). a jobbra szelsojobbra tolodas pedig igaz. a merteket a fene tudja. nagyobb lehetett a fustje mint a langja. mit keresett makovecz az erzsebet hidon? a valasztasok tisztasagaval kapcsolatban? elotte szembekopte baratjat orban viktort hogy csalt/csalni engedett a valasztasokon? mit keresett a miep a terror hazanal? tomeget generalva? miert ez a (hitlerszeru) tomegimadat. hogy hazudni is kepesek vagyunk? 2,000,000.00 ugye nem fogsz a hitlerszerube belekapaszkodni. ha volt hitlernek ilyen tomegimadata akkor korrekt a definicio. hitlerszeru. ettol meg nem lesz hitler senki semmilyen mas vonatkozasban. mondhatok sztalinszerut. egyszeruen ugy tunik hogy egyesek (tudjuk kik) meg vannak hipnotizalva a tomeg altal. es igazad van ha azt mondod hogy a szocialistak azert egy KICSIT nagyobb tomegeket is generalhatnanak. csak hogy tenyleg latszodjon az elszantsag es a lelkesedes.

antiszemitizmus. biztos nem genetikailag kodolt. bar lehetne az is attol az ember tudna ellene kuzdneni. van aki a kigyokat szereti. pedig a kigyogyulolet maximalisan genetikailag kodolt. a kutyahus meg nem evese szinten lehet hogy genetikailag kodolt. mert hogy irtozatosan regi dologrol van/lehet szo. amennyire tudom az ember emberre es a kutya kutyava valasa szimbiozisban tortent. tehat lehet hogy kutya nelkul nem lennenk ember. ki a fene tudja hogy honnan jott az elso gondolat. lehet hogy ez a kibaszott kutya addig ugatott hogy az ember ramordult hogy kuss. a kutya elhallgatott, mert empatias erzesebol tudta hogy a kuss csondet kell hogy jelentsen. az hogy parancsolok valakinek valoszinuleg egy isten tudatot es NYELVET adomanyoz. ez pedig az ember. mindenesetre az ember agya evmilliokon keresztul alakult es strukturalodott, a modern ember pedig szazezer eveken belul alakult ki veglegesre.
nezzuk meg a feltevesed forditottjat. allitolag van magyarellenesseg. akkor ezt a magyarok gerjesztik? 10 eve nem volt ZSIDOKERDES. ember nem merte leirni hogy zsidokerdes. 10 eve nem volt eletter. ember nem merte leirni hogy eletter. es itt jon az altalad igenyelt oszinteseg. hogy ne kezdjunk orban viktor eletterezese kapcsan korodi maria eletterezni. egymast ne nezzuk hulyenek. en nem nezlek, gondolom te sem.

pillanatnyilag MEEG szerintem is demokracia van. de boven vannak demokracia ellenes erok is. aki tudatosan hulyeseget beszel, aki ideologiailag hamisit, aki soros alapitvanyozik es osszeeskuvest emleget, aki nem tudja teljes szivvel elitelni az usa elleni tamadast az ilyen.

meggyozodesem hogy radioja is arab penzeket is forgat/mozgat. a nemzeti autopalya hirdetesi penzein tulmenoen. ujsag is megirta hogy az iszlam gondolat, vilaguralom tamogatoi kozott fizetett ugynokok is vannak. akiknek elete az esetleges hatalomatvetel utan is biztositott. hiszen tettek az ugy erdekeben.

nekem tenyleg ugy tunik hogy napjainkban ket vilagrendszer harca elesedett ki. es a kereszteny/nyugati gondolat/vilagrendszer eloretoresevel/dominanciajaval a masik fel visszavagasa erogyujtese vegul is ertheto. ezt en nem tudom. nincs bizonyitekom. de logikusnak tunik. logikusabbnak tunik mint a newyork telaviv tengely. es itt nem olajrol van szo. hanem emberek 100 es 100 millioirol. akiknek vezetoi vezetok akarnak maradni. demokratikusan vagy anelkul. popularis alapon. kiralykent. vallasi vezetokent. es elfogadom hogy a nyugati valasztasi rendszer pedig a media hatalma. csakhogy a mediat nem tudom ugy ertelmezni mint egy csoport vagy part privilegiumat. mert nem az. miert lenne barki kicsukva a mediabol es a penz vilagabol. annyi gazdag ember van es annyifele gazdag ember. en nagyon sok extravagans cigany hazat lattam. 4-500 millios hazakat. nagyon sok gazdag cigany emberrol hallottam. svabrol, magyarrol, zsidorol. nem latok semmi tendenciat. aki kepes valamire legalisan vagy illegalisan az eloremegy. millioszor irtam le az elozo rendszer szetlopasa az nem a baloldal privilegiuma. jobboldali es baloldali kapart maganak. es ez igy termeszetes. es hiaba mondja a miep hogy a baloldal. mindig az kiabal akinek a haza eg. ott van csurka 28 millioja. es hany ilyen volt? ugye nem ez az egy szerzodes volt. nyomatjuk a penzt ahova jonak tartjuk.

na hosszu voltam el sem olvasod.

Előzmény: Luby (368)
alfredoo Creative Commons License 2002.08.11 0 0 390
suto

nyilvan gondolkodnem kell azon amit irsz, talan mas is gondolkodik. nekem eleg sok munka volt leirnom amit...

1., kit szeretek jobban amikor kuldom a segelyt. ha egy orszagba kuldom a segelyt akkor a raszoruloknak kellene kuldenem. de ugy tudom hogy ez annak idejen alapelv is volt. akkor meg minden mas volt. akkor meg regen volt. es fel is szolaltak a segelyek nem egyforma kiosztasa ellen. romaniaban ha jol tudom rossz erzest szult hogy egyesek csak testvereinket akartak segiteni. ukrajnaban hasonlo helyzet alakult ki. ugye senkinek nem kell hogy egy orszag elkuldjon a f@szba azokkal a segelyeinkkel amelyikek az orszagban szethuzast szulnek.

ilyen alapon persze en sem orulnek ha a hollandok ciganyoknak kuldenenek es KULDENEK segelyeket. de egyebkent a ciganyok altalaban a LEGROSSZABB helyzetben vannak tehat ez ertelmezheto demokratikus(???) alapon. mielott elmenne a vitank en a demokratikust igazsagosnak es racionalisnak/ertelmesnek gondolnam. persze nyilvan santit. mint minden.

ha es amennyiben csurkaek hatalomra kerulnek es azt mondjak hogy egy buzi nem lehet allamtitkar vagy egy buzi nem lehet csaladugyi miniszter. ez annyira jo huzas? ez annyira demokratikus? szerintem nem. mert akkor peldaul a tanarok kozul es a papok kozul es a katonak kozul is ki lehet oket tiltani. (es nem azt mondom hogy en ne tudnam ezt elviselni de el KELL mint demokratanak itelnem.) velemeny? de a buzi helyere rakhatsz noket is. lehet egy olyan nopartot csinalni ahol ki vannak csukva a ferfiak? es ha hatalomra jut? hiszen csak celjait valositana meg hogy a ferfiakat a disznoolba zarja? egyebkent nem lenne ott a helyunk? vagy csak nehanyunknak?

Előzmény: suto (379)
alfredoo Creative Commons License 2002.08.11 0 0 389
bela

nem igazan olvastok. leirtam egyszer leirom masodszor.

ha es amennyiben horthy tobbszazezer zsido eletet volt kepes megmenteni akkor VASTAGON felelos a nehanyszazezerrel tobbszazezer zsido KIIRTASAERT.

egyszeruen logikai alapon!!!!

Előzmény: Tarpataki Béla (376)
alfredoo Creative Commons License 2002.08.11 0 0 388
pista

hat ha el akar menni akkor mi a f@sznak zavarna?

egyebkent valami igazsaga neki is van. mint mindenkinek.

itt az indexen a jobboldal/szelsojobboldal reprezentacioja messze magasabb mint a valosagos eletben. vagy bocs! szelsojobboldal. mert a normalis jobboldal reprezentacioja viszont alacsonyabb mint a valosagos eletben (i.e. valasztasokon). most ez elerheto nickek tobbszorozesevel amit azert nem tapasztalhatunk legfeljebb masod/harmad/n-ik nick vagy tudatos felulreprezentaciora torteno taktikaval.

ahogy ide oda repkedtek a gondola/origo/index kozott azert az jelent valamit.

nem jartam a gondolaan csak hallottam....

ha meg el akar menni akkor csak a kurnyamozast (kurva anyamozast) kell kerulnie mert azt kiteszik. egy ilyen rovid flood nem tart szamot erdeklodesre.

ajanlom figyelmedbe a kurnyad kifejezest ha mar a judeobibsi nem jott be/aat.

Előzmény: K.Pista (374)
belohin Creative Commons License 2002.08.11 0 0 387
OFF:
Már vártam a bolsizást. :)) Pista bátyám, el sem hiszed, mekkorát tévedtél már megint. Közöm nincs a bolsikhoz, az szdsz-hez, a mélyszittyákhoz, a fideszhez, meg egyéb idolokra függeszkedő nyájakhoz. Egyszerű /individual-/anachista vagyok. :) Nekem az idoljaitok csak célpontokat jelentenek minden oldalról. Most éppen a jobboldal bálványait rühellem jobban, de volt /és lesz is/ ez másként. :))
ON:
Mehet tovább a nácizás.
Előzmény: K.Pista (377)
belohin Creative Commons License 2002.08.11 0 0 386
Jaj, Bélám az Úrban, ez a szöveged tiszta Szabad Nép félóra, csak a másik oldalról... Nem kéne. :)
Sajnos vitéz Kőbányai Világos nagyon hervadt államférfiúja volt a magyar történelemnek, a tények ezt mutatják. Igaz, a HITED meg mást, de az nem is képezheti vita tárgyát, ne is igen forszírozd. Maradjunk annyiban, hogy te így HISZED én meg úgy TUDOM.
Előzmény: Tarpataki Béla (376)
bormester Creative Commons License 2002.08.11 0 0 385
Nem mondtam, hogy most jelentkezni köll.
Előzmény: K.Pista (384)
K.Pista Creative Commons License 2002.08.11 0 0 384
Ja, útlevél meg a zsebben.

Érdekes, akkor nem nyavíkoltak, amikor Vadim Tudor ezt mondza:
"Ha kormányra kerülünk, akkor a magyaroknak az egyik szeme a bőröndjükön, a másik meg a határon legyen."

Előzmény: Howlin Preacher Man (382)
K.Pista Creative Commons License 2002.08.11 0 0 383
Nem akarlak elkeseríteni, de ezt a csomgolósdit Kornis Mihály és Eörsi István kezdték.
Előzmény: bormester (381)
Howlin Preacher Man Creative Commons License 2002.08.11 0 0 382
No nem mintha a ti oldalatokról nem írkálnak durva dolgokat az ápr. 21 óta tartó nagy győzelmi mámorban. :)
A csomagolással pedig pár prominens zsidó értelmiségi "fenyegetőzött" előszeretettel a sajtóban (Kornis Mihályra, Kertész Imrére emlészem név szerint). Mármint hogy nekik állandóan be van csoamgolva a bőrönd otthon, mert bármikor menekülniük kellhet ebből a szörnyő fasiszta országból (fidesz győzelem, miép siker stb. esetén).
Előzmény: bormester (381)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!